Nutcase Gen3 Super Solids - Urban Cykelhjelm - Blackish/Sort

Med GLS og PostNord

Nutcase Gen3 Super Solids - Urban cykelhjelm - Blackish/Sort

  • Farve: Blackish Sort
  • Junior / voksen
  • Vægt ca. 428 gram
  • Vægt skygge: 20 gram (kan tages af)
  • 11 ventilationshuller
  • CE EN 1078 Certificering
  • Magnetspænde ved hage og skruespænde i nakken
  • Pude på hagerem
  • Reflekser på cykelhjemen
  • Ekstra skumindlæg

Flere detaljer

Levering 1-2 hverdage

549,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Cykelhjelme til voksne fra Nutcase er godkendte.

Har du brugt lang tid på at finde den rigtige cykelhjelm? - Altså sådan en, der ser godt ud på dit hovede?

Det er svært at finde den rigtige cykelhjelm. Men med denne hjelm får du en stilren og sikker hjelm. Blackish er en meget praktisk og samtidig afdæmpet farve, der falder ind i gadebilledet.

Når du køber en cykelhjelm, skal hjelmen være godkendt og sidde godt på hovedet. Begge dele er nødvendige for at sikkerheden er i top. Nutcase er oprindeligt lavet i USA, hvor der altid er styr på sikkerheden. I Danmark har hjelmen en CE EN 1078 certificering. Det var Michael Morrow som var kreativ direktør fra Nike, der opfandt cykelhjelmen. Det startede med en gammel hjelm, som blev pyntet med farvet tape og gummiænder, da han fandt hjelmen for kedelig. Dermed var idéen opstået til Nutcase cykelhjelmen.

Cykelhjelme til voksne er festlige og meget smukt dekoreret med farver og billeder.

Når man tager Nutcase cykelhjelmen, er den for det meste flot med mønstre, billeder og flotte farver. Det gør at du bliver set i trafikken, da farverne tiltrækker opmærksomheden til hjelmen. Derfor er Nutcase cykelhjelme til voksne lidt mere sikre end andre cykelhjelme. Design og de forskellige andre smarte detaljer er med til at give et godt helhedsindtryk af cykelhjelmen.

Nutcase Solid Blackish Sort generation 3 er lidt smartere.

Når designere og udviklere sidder og justerer lidt på cykelhjelmen, som allerede har vundet priser for design og sikkerhed, skal de passe på med at lave for meget om. Alligevel har de formået at give hjelmen lidt mere sikkerhed. Der er reflekterende logoer på, og skallen på hjelmen er blevet lidt tykkere, der hvor man rammer, hvis uheldet er ude. Skallen er lavet med en hård ABS belægning og det indvendige skum er en EPS skum som er udformet sådan, at den nu absorberer endnu bedre ved stød og styrt.

Nutcase cykelhjelmen Blackish Solid Sort er populær til voksne.

Når du skal have cykelhjelmen på, er det vigtigt at det er nemt når hjelmen lukkes. På Nutcase er der magnetspænde, som er meget nemt at spænde. Så der er ingen undskyldninger for at lade hjelmen stå åben. Selv et barn kan finde ud af det. Der er skruespænde til justering af omkredsen, så hvis du bruger indlæg om vinteren, kan hjelmen justeres efter behov. Puden på hageremmen sørger for øget komfort, og så er finjustering af hagespænder muligt. Der er ekstra skumindlæg med til cykelhjelmen ved køb.

Der er skygge på Nutcase cykelhjelme til voksne.

Alle spørger om hvorfor der medfølger en skygge til en Nutcase voksneehjelm. Det gør der, fordi den kan holde solen væk fra dine øjne og beskytter mod regn der kommer mod øjnene. Manger tager skyggen af og smider den væk. Det kan klart anbefales at bruge den lille smarte skygge som følger med.

PS. Nutcase er bedst i Test - og har været det siden generation 1.

Nutcase har været med i forskellige brugerundersøgelser og flere forskellige modeller har også været med i Tænk - Bedst i Test. Allerede med Generation 1 blev en Nutcase cykelhjelm vinder af testen. Siden er der kommet mange andre hjelme på markedet som har taget den ærefulde titel. I Tyske Stiftung Warentest har Nutcase ofte været blandt de bedste hjelme i testen. Stiftung Warentest er en Tysk forbrugerorganisation som har hovedsæde i Berlin og er den mest anerkendte organisation i Tyskland når det drejer sig om forbrugertests. 

Nutcase Gen3 Super Solids - Urban cykelhjelm - Vedligeholdelse:

Vedligeholdelse er ikke noget problem med denne cykelhjelm. Du kan bare tage en opvredet klud og tørre evt. snavs af. Det er rart at man ikke skal bruge til på at vedligeholde hjelmen yderliger.

Nutcase Gen3 Super Solids - Urban cykelhjelm - Størrelse og udtryk:

Nutcase laver cykelhjelme i mange farver og typisk i 3 voksenstørrelser. Den ensfarvede Solid hjelm er meget poppulær for tiden til unge og de lidt ældre. Der er refleks på cykelhjelmen.

Andre af vores kunder har også købt