Mest solgte

Information

Producenter

Nyheder

Tilbud

Leverandører

Producenter Der er 69 producenter

pr. side
Viser 1 - 48 af 69
 • 100 Procent Barstow

  100 Procent Barstow

  Motocross og motorcykelbriller til dem der vil have den bedste kvalitet. Motocross brillerne har været nogle af de mest solgte i Amerika siden 1970´s.

  100% Barstov har altid været synonym for motorcykler i Amerika, og kvalitet der holder. Når du ser en Harley på landevejen vil du næsten altid se et par briller fra 100% Barstov.

 • Abus cykelhjelme og låse

  Abus cykelhjelme og låse

  Virksomheden blev gundlagt i Tyskland i 1924 med produktion og salg af hængelåse ud fra devisen: Sikkerhed er afhængig af kvalitet! Siden da er virksomheden vokset kraftigt, og dækker nu salg i hele verden med produkter, der alle udspringer af grundideen omkring sikkerhed. Man har altid husket de grundlæggende principper om sikkerhed og kvalitet, der gav virksomheden succes fra starten af.

  I dag har ABUS produktionsfaciliteter flere steder i Tyskland samt Kina og Taiwan og har salgsmæssig succes over hele verden. Det er på disse fabrikker ABUS producerer de cykelhjelme vi kender, og så mange er glade for. Alle kender ABUS og deres velkendte design der kendetegner en stabil og sikker forretning.

  ABUS består af flere divisioner omkring sikkerhed og sikring: Sikring i fart, som er produkter inderfor især to-hjulsbranchen (cykler, motorcykler og scootere). Mekanisk sikkerhed, som er produkter til sikring af dit hjem (låsecylindre, hængelåse, sikring af vinduer, osv.). Slutteligt er der Elektronisk sikring, som er videoovervågning og alarmsystemer.

 • Alpina Cykelbriller og Cykelhjelme

  Alpina Cykelbriller og Cykelhjelme

  Når du køber Alpina cykelhjelm, er du sikker på at få en vel designet og sikker cykelhjelm. Alpina er ikke så kendt her hjemme endnu, men i Tyskland er den en af de mest solgte cykelhjelme. 

  Alpina giver dig godt design og veludførte og smarte detaljer på cykelhjelmen. Alpina cykelhjelme laves både til børn og voksne i flotte farver og design.

 • AXA

  AXA låse

  Basta branded er en del af AXA Stenman, en velkendte producent af cykellåse og belysningsprodukter. Basta mærket har mere end 80 år på bagen med salg af kvalitets cykellåse i Skandinavien. Låsen stammer oprindeligt fra Danmark, hvor Martin Jensen grundlage Basta i 1936. Men tider ændrer sig og i dag bliver AXA låse og andre  godkendte låse produceret I Holland. 

  Udover den kendte Basta Click-lås, producerer Basta også ringlåse samt kabel- og kædelåse. AXA er kvalitet og smart design samlet i låsen på en innovativ og genial måde.

   


 • AXO

  AXO Motocross Tøj

  AXO Motocross tøj har høj kvalitet

  AXO gear Kickstarter sæsonen med et helt nyt look og udseende. AXO er bygget med samme kvalitet og materialer, som længe har adskilt AXO fra deres konkurrenter. i Her finder du et unikt nyt design  med unikt mønster og veldesignede farver. Motocross tøj er designet til motocross på et højt og professionelt plan. Tøjet giver uovertruffen bevægelsesfrihed for ryttere, kan modstå pletter og lugte, selv under den hårdeste brug af tøjet fra AXO

 • Basil

  Basil

  Kurve fra Basil er kvalitets cykelkurve. De fleste kender fuglereden som er en meget speciel cykelkurv med sit eget mønster. Her er Basil en stor og kvalitetssikker leverandør af de kendte kurve. Basil blev meget brugt på Raleigh Cykler og derfor er det næsten en cykelkurv man ikke kan undgå.

  Før i tiden kunne man ikke køre på cykel uden cykelkurv. Derfor er der gennem årene blevet lavet mange forskellige designs og mange forskellige udformninger af cykelkurve. De fleste cykelkurve monteres foran på cyklen, men med en Basil bagkurv, er det blevet muligt at montere på bagagebæreren. Nogle bagkurve monteres med kørselsretningen, så de ikke rager ud over bagagebæreren. Det kør det nemmere at komme gennem en dør eller gennem et hul i hegnet uden at cykelkurven sidder fast.

  Når der står mange cykler samme stad, er det også en god ide med en bagkurv som ikke sidder sammen med de andre cykler i cykelstativet. Basil kan alt det som de andre kurve ikke kan. Basil er vejrbestandig, holdbar, og kan klare at blive brugt.

 • BCOOL

  BCOOL Connect Sport

  Bcool hometrainer er meget nem at gå til, og så er den meget støjsvag. Du kan sagtens have et sovende barn ved siden af. I forhold til mange andre producenter får du meget mere luksus her. Ud over den smarte teknik og de mange muligheder for download af ruter, så lever BCOOL fuldt op til de mange gode karakterer som denne Hometrainer har fået.

  Det er ikke altid kun prisen som skal bestemme. Her er prisen en del højere, men du får bare så meget mere for pengene. Det er virkelig kvalitet for alle pengene. BCOOL er også nem at pakke sammen så den ikke fylder så meget. I princippet kan du hver gang pakke den sammen og stille den væk, men du bliver nok så glad for Hometraineren at den får sin faste plads ved computeren eller fladskærmen.

 • Bell Helmets

  Bell Helmets

  Bell cykelhjelme produceres til voksne og børn. De fleste hjelme er produceret til BMX, skating, MTB og Race. Bell cykelhjelme er samtidig kendt for deres kæmpe sortiment og suveræne sikkerhed. 

  Bell Helmets cykelhjelme er godkendt i USA efter strenge regler og selvfølgelig samtidig i Danmark og resten af Europa. Alle hjelme fra Bell har klaret en såkaldt "Corner-stone" test hvor man simulerer fald mod en kantsten. Yderhjelmen er støbt fast på den indvendige del. Kaldet Fusion In-Mold.

  Bell er helt sikkert en godt valg uanset om du er barn eller voksen.

 • Bobike

  Bobike producerer barnestole og cykelstole i høj kvalitet.

  I Holland hvor forældre skal købe en ny barnestol eller cykelstol, vil det typisk være en Bobike barnestol og cykelstol man vælger. Ikke alene er det sikkert, men det skal også være en sjov og god oplevelse for barnet. Den stilrene, lette håndtering og robuste stol, med alle de sikre og bløde tiltag på f.eks. seler og sæder, giver dit barn en god fornemmelse af tryghed. 

  I Holland produceres de fleste cykelstole og barnestole.

  Når du køber en cykelstol og barnestol fra Bobike eller andre producenter i Holland, er du sikker på en god kvalitet. Alle Bobikes produkter er EN 14344 godkendt og TUV testede. Bobike barnestole og cykelstole er Bedst i Test forskellige steder og opnår altid maksimum point. Kort sagt kan børn være sikre i en Bobike cykelstol.

 • Brooks

  Brooks sadler stammer helt tilbage fra 1866.

  Brooks sadler har ikke ændret sig i mange år. Brooks sadler er retro sadler i den fineste kvalitet og med retro designet, som vi alle har kendt siden bedsteforældrene kørte med en Brooks sadel. 

  Brooks former sig efter den der kører med sadlen.

  En læder sadel former sig efter rytteren og bliver bare bedre og bedre at sidde på under kørslen.

  Brooks laver også andre ting end Brooks sadler med retro look.

  Brooks er kendt for at producere retro udstyr, som tasker og udstyr. Kort sagt kan man sige at en god lædersadel kommer fra Brooks.

 • Camelbak

  Camelbak

  Camelbak er berømt for deres drikkeflasker til børn, som ligger i et helt andet leje end de billige drikkedunke vi normalt køber til børnene. Camelbak drikkedunken er helt fri for giftstoffer i plasticen og du kan være sikker på en fantastisk kvalitet.

  Kvaliteten gør også at drikkedunken kan komme i opvaskemaskinen ved en lav temperatur. Den bliver aldrig utæt og drypper ikke på dine ting i tasken i skolen eller på turen i rygsækken. Camelbak har også et flot og indbydende design. Du kan ikke få noget bedre til børnene end denne 100% BPA-fri drikkeflaske.

 • Cratoni

  Cratoni cykelhjelme

  CRATONI cykelhjelme generelt.

  Tysk leverandør af cykelhjelme til elitesport, men også til almindeligt pendlerbrug. Kvalitet og god passform er bærende for cykelhjelmene. Hjelmen har modtaget mange priser for kvalitet og tryghed i tests i bl.a. Tyskland

  Ungdoms- og amatørcykling.

  Hjelm og sportsbriller fra specialisten CRATONI understøtter den professionelle ungdoms- og amatørcykling.
  Som globalt premium brand med Sports briller har CRATONI i mange år beskæftiget i professionel med sporten.

  CRATONI støtter de bedste cyklister i verden.


  Professionelt udstyr er traditionelt grundlag for sportslig succes og derfor gør CRATONI cykelstjerner til til succes med produkter fremstillet af CRATONI.

 • Croozer

  Croozer

  Croozer er kendt for at kunne monteres hurtigt og sikkert på en cykel. Der er også mange andre modeller fra Croozer som kan bruges som løbevogn eller transportvogn.

  Croozer skriver selv: Croozer – intelligente transportløsninger af højeste kvalitet til alle der nyder at komme omkring på cykel, og som værdsætter en spontan og ukompliceret livsstil.

  Hvad enten vi taler cykelanhængere til transport af børn, last, eller hunde – Croozer er en klasse for sig: gennemtænkte og smarte ned til mindste detalje, praktiske og sikre at bruge, og til en overkommelig pris. Det hele i et fantastisk strømlinet og funktionelt design.

  Og så kunne man jo bare stoppe her. Det hele er jo sagt. Men det gør vi ikke, for der er mange andre sider i en Croozer. Croozer findes til 1 barn eller til 2 børn. Og så er der hundemodellen Croozer Dog. Når folk der har en Croozer fortæller om oplevelser med vognene, er det meget positivt, og nogle har endda et lille listigt smil og våde øjne mens de fortæller om oplevelser med børnene.

  Det er ganske enkelt genialt til transport og til fragt med vognen Cargo.

 • CST

  CST

  CST dæk tilbydes af Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd. (Cheng Shin Tire) som idag beskæftiger mere end 20.000 mennesker,
  Cheng Shin Tire er den største producent af cykeldæk i verden, og tilbyder produkter i mange andre kategorier også.

  CST dæk er distribueret i mere end 150 lande, og CST mærket dækker en bred vifte af markedssegmenter.
  CST produkter omfatter dæk og slanger til cykler, motorcykler, alle terrængående køretøjer, biler, lastbiler, gaffeltrucks,
  landbrugs- og græsplæne og haveudstyr. Kort sagt dækker det hele markedet for dæk.

  Dækkene bliver produceret af verdensklasse produktionsudstyr på fabrikker i Xiamen, Kina, og andre steder.
  CST drift og innovativ teknologi og en stærk vægt på kvalitet, levering og kundetilfredshed.
  CST overholder de strengeste internationale standarder.
  Selskabet har opnået certifikater og priser, herunder DOT (US Department of Transportation) certificering, ISO9001, E-Mark, TS 16949 og fra Kina et kendt mærke, Award.

  Ved hjælp af en førsteklasses fremstillingsproces og yderst effektiv logistik, sætter CST standarden for ekspertise inden for
  dækindustrien med førsteklasses varer der sælges i hele verden.

 • Dare2b

  Dare2b Cykeltøj

  Dare2b skaber cykeltøj med nye teknologier samt godt håndværk. Der sælges sportstøj og cykeltøj i 65 lande og Dare2b har leveret tøj til flere sportslige dicipliner. Dare2b har haft stor indflydelse på branchen i helhed og selv på pisterne er Dare2b sportstøjet præsenteret.

  Der har gennem tiden været mange velgørende institutioner inde over produktet med samarbejde på tværs og samtidig har tøjet været flittigt brugt til cykelløb og til andre sportsfolk. Dare2b er stadig forholdsvis nyt i Danmark som brand, men det prøver vi at lave om på.

 • Diverse producenter

  Diverse producenter cykeldele og udstyr

  Mange produkter fremstilles uden at have et specielt navn. Produkter fra Bike Attitude er også en god serie af kvalitet for pengene. De sætter simpelthen deres eget mærke på når de har godkendt produktet. Det er i princippet ligegyldigt hvem der laver det, bare kvalitet og pris hænger sammen på en fornuftig måde.

 • Elite

  Elite

  Elite er kendt for drikkedunke, drikkeplasker og flaskeholdere til cyklen. Elite er samtidig kendt for styrke, kvalitet og lækkert design. Elite flaskeholdere kan fås i mange forskellige farver og der ud over også i Carbon som giver Elite en god fordel i cykelløb hvor alt skal veje mindre.

 • Exustar

  Exustar Pedaler til spinning og med klamper

  Exustar er kendt for deres lækre pedaler. Specielt deres spinning pedaler er meget brugt i de forskellige motionscentre. PS7 pedalen er den de fleste køber til spinning. Så skal du have en spinningpedal fra Exustar så start med den.

 • Exustar

  Exustar flaskeholder og Drikkedunke

  Exustar er mere end flaskeholdere. Det er også pedaler og andet udstyr, men noget af det de er mest kendt for er alligevel Carbon flaskeholdere Polycarbonate flaskeholdere. Det er den lette kvalitet og samtidig et design der er praktisk og innovativt.

 • Finish Line

  Finish Line

  Finish Line kommer fra USA og er opstartet allerede i 1988. Finish Line er kendt for at lave produkter der skåner miljøet. I gamle dage brugte de fleste husholdningsolie, og det var ikke altid lige godt. Finish Line ville derfor lave en olie specielt fremstillet til cykler. Senere er det blevet til plejemidler og meget andet. Finish Line forhandles i mere end 50 lande verden over.

  Nogle af de produkter som Finish Line er kendte for:

  • Finish Line olie
  • Finish Line kæderenser
  • Finish Line teflon
  • Finish Line degreaser
 • Fox Cykelhjelme og Tøj

  Fox Cykelhjelme og Tøj

  Fox Head, Inc. har hovedkontor i Irvine, Californien, med yderligere kontorer i Morgan Hill, CA, Calgary, Canada og Barcelona, ​​Spanien.
  Fox mærket er den mest anerkendte og bedst sælgende mærke af motocross tøj i verden i dag.
  Fox byggede sin forretning ved at udvikle tøj til høj intensitet, fysisk krævende motorsport i motocross.
  Gennem sponsorere og arbejder tæt sammen med de bedste ryttere i historien om sporten - riders som Ricky Carmichael, James Stewart, Damon Bradshaw, Rick Johnson, Mark Barnett, Doug Henry, Jeremy McGrath og Steve Lamson -
  Firmaet har forsket og udviklet løb tøj, der giver ryttere maksimal beskyttelse og ydeevne og bevægelsesfrihed.
  I mere end tre årtier har Fox skabt det bedste motocross tøj i verden, som er i stand til at modstå de elementer og de torturous racing forhold, der er en stor del af motocross.

  Fox Racing åbnede først for erhvervslivet i 1974, da Geoff Fox, en Ph. D. der underviste fysik på universitetet i Santa Clara, der blev lanceret Moto-X Fox,
  en lille distributionsvirksomhed for europæiske motocross dele og tilbehør i en 1.500-kvadratfod bygning i Campbell, Californien.
  Inden for to år, blev Moto-X Fox fremstiller højtydende suspension og motorkomponenter til racere på udkig efter en on-track fordel.
  I foråret 1977 Geoff var fast besluttet på at vise den amerikanske motocross offentligheden, at hans produkter var bedre end konkurrenterne.
  Han skabte sin egen privatejede professionelle motocross team, Team Moto-X Fox.

  Under serien, Team Moto-X Fox ryttere bar lyse røde, gule og orange løbe outfits.
  Håndlavet tøj af Fox, blev et øjeblikkeligt hit med fans og interesserede entusiaster.
  I løbet af de næste par år Fox blev fuldstændig omorganiseret til at blive en vigtig aktør i den amerikanske motocross beklædningsindustri.
  I 1980 vandt Fox rytter Mark Barnett selskabets første Nationalt mesterskab, og to år senere, vandt Brad Lackey Fox 's (og USA) første World Motocross Championship.
  I de følgende to-plus årtier har Fox-sponsorerede ryttere vundet over 40 nationale Motocross og Supercross Championships.
  I 2006 vandt Fox rytter Ricky Carmichael den Supercross, mens livslang Fox rytter James Stewart vandt FIM verden Supercross Championship.

  I dag er Fox stadig en familieejet og drevet virksomhed, med anden generation der arbejder på fuld tid i virksomheden.
  I løbet af de sidste tre årtier er Fox Racing blevet en international leder i de unges livsstil på tøj markedet med sin berømte Fox hoved logo, som ses på verdensplan.
  Dermed har familien holdt standhaftige Geoff Fox oprindelige mål om at gøre det til de bedste motocross produkter, penge kan købe.
  Konstant forskning, udvikling og finjustering opleves i Fox løbetøj og performance gear.
  Gennem vejledning og feedback fra Fox s mesterskabet-vindende atleter, fortsætter virksomheden med at udnytte den bedste teknologi og design samt talent til rådighed for at forbedre og optimere kvalitet, komfort og ydeevne i alle sine produkter.
  Det er gennem erfaringer, og gennem relationer med de bedste atleter i verden, Fox vil fortsætte med at skabe og tilbyde de fineste linjer af tøj og beklædning til rådighed i dag.

 • Fuzion

  Fuzion løbehjul

  Fuzion løbehjul er kvalitet fra en af de største producenter inden for legetøj og transport til børn.

 • Garmin

  Garmin

  Når du køber Garmins produkter, er du sikker på at få kvalitet. Hvis du køber et GPS-ur med pulsmåler eller navigation, er du sikker på et produkt der er opdateret med det sidste nye og afprøvede. Cykelcomputere er brugt meget inden for cykelsporten og Garmins brugervenlige produkter hitter skam også hos fritids rytterne.

  Garmin er nyskabende inden for navigation, ure og cykelcomputere.

  Derfor kan man nogen gange have spørgsmål til et produkt. Garmin kundeservice lever fuldt op til produkternes professionelle kunnen. Man kan altid ringe til Garmin og spørge ind til Garmin navigation, Garmin sports-ure og Garmin cykelcomputere.

  Garmin er idag spredt ud over hele verden med over 9000 medarbejdere i hele verden. Der er Garmin produkter i bilindustrien, skibsindustrien og selvfølgelig også inden for alle sportsgrene. Derudover har mange private et Garmin produkt. Jeg selv har et Garmin Aktivitetsur og familien har Garmin navigation i bilen og Vivoifit på håndledet.

 • Giro

  Giro cykelhjelme

  Giro cykelhjelme har base i USA hvor det hele startede. 

  Giro er førende inden for tilbehør og udstyr til cyklen

  Sikkerhed og aerodynamik er i fokus og Giro producerer i dag cykelhjelme, handsker, cykelsko, såler og strømper som handles over alt i verden.

  Giro er en seriøs producent, som er førende inden for cykelsporten.

  Her tænker jeg på Tour de France, Giro Giro d'Italia, Voulte a Espana og masser af sejre i VM og OL.

  Giro cykelhjelme er top produkter til cykelryttere.

  Giro producerer også cykelhjelme til hverdagsbrug til både børn og voksne.
  Cykelhjelmene er kendt for deres pasform, komfort, kvalitet og stil.

  Giro børnehjelme har One Step fit system hvor remlængden og selvjusterende stropper automatisk tilpasser sig barnets hoved. På voksenhjelme er der lignende systemer der gør justeringen af hjelmen utrolig nem og komfortabel.

  Giro cykelhjelme er godkendt i Europa og i USA

  Giro cykelhjelme lever op til CE EN 1078, som er den europæiske godkendelse og CPSC som er den amerikanske. CE EN 1078 godkendelserne på cykelhjelme i Europaer et lovkrav som giver dig en uovertruffen sikkerhed for dit barn og dig selv.

 • Haibike

  Haibike

  Haibike brandet blev opfundet af Susanne og Felix Puello 1995. Susanne er CEO i Vinoa Group og de smarte cykler blev de næste 15 år lavet med nye modeller og avanceret teknologi.

  I 2010 kom den første rigtige fuldblods MTB og indtil idag er der kommet flere og flere med lækkert design og fantastiske kvalitetsdele. 2011 blev deres 29" introduceret.

  Det er blevet til mange priser og nye designs gennem årene. I 2014 fik Haibike 5 iF Awards. Og senere på året kom den første el-cykel.

  2015 kom der en ægte Downhill og succesen fortsætter.

  2016 kom der igen nye designs og flotte cykler på markedet og fremadrettet vil der komme mange spændende Haibike cykler på markedet.

  Haibike er også udstyr og cykeltøj, og det har fået mange priser og er blevet brugt professionelt i mange cykelløb.

 • KLICKfix

  KLICKfix - Rixen & Kaul GmbH

 • Levior Helmetsysteme

  Levior Helmetsysteme

  Levior Helmetsysteme er en tysk fabrikant som laver cykelhjelme i Tyskland efter strenge krav for sikkerhed og flot design. Levior Helmetsysteme er godkendt efter de strenge EU krav som er CE EN 1078 standard.

  Alle cykelhjelme produceres i Tyskland af Tyskere

  Det gælder både design, distribution og test af cykelhjelmene. Mange cykelhjelme bliver produceret i fjernøsten, men Levior Helmetsysteme gør det hele selv på deres egen fabrik. Levior cykelhjelme produceres til både børn og voksne

  Klik her for at søge på Levior Helmetsysteme

 • My Hood

  Trick løbehjul til øvede og mindre øvede, designet af øvede skatere.

 • Park Tool

  Park Tool Professionelt cykelværktøj

Viser 1 - 48 af 69