Nutcase Little Nutty cykelhjelm Gen3 - Watermelon - Str. XS 48-52 cm

1625-00-08 CP

Med GLS og PostNord

Nutcase Little Nutty Gen3 - Watermelon - Str. XS 48-52 cm

 • Farve: Watermelon
 • Børnehjelm
 • Vægt ca. 388 gram
 • Vægt skygge: 20 gram (kan tages af)
 • 11 ventilationshuller
 • CE EN 1078 Certificering
 • Skruespænde til justering af omkreds
 • Magnetspænde hagerem
 • Pude på hagerem
 • Reflekser på cykelhjemen
 • Ekstra skumindlæg

Flere detaljer

Levering 1-2 hverdage

498,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Nutcase Little Nutty Gen3 - Watermelon - Str. XS 48-52 cm.

Endnu en genial hjelm fra Nutcase i børnestørrelse. 48-52 cm er til de mindste som bruger cykelhjelm, men når de f.eks sidder i barnesædet eller i cykelanhængeren, er det vigtigt at de er beskyttet af en solid og godkendt cykelhjelm. Og her er en Nutcase Little Nutty Gen3 - Watermelon - Str. XS 48-52 cm en rigtig god investering i sikkerheden for dit barn.

Vandmelonen er lidt vovet med designet af en vandmelon på hele oversiden, men forbrugerne har taget både passform og hjelm til sig med det underlige udtryk og frække billede af en vandmelon. Størrelsen 48-52 cm er jo til de mindste, men alligevel kan du også få en vandmelon til de voksne. Det giver en sjov effekt når både barn og voksen har en vandmelon på hovedet.

Cykelhjelme til børn fra Nutcase er godkendte.

Når du køber en cykelhjelm til dit barn skal hjelmen være godkendt og sidde godt på hovedet. Begge dele er nødvendige for at sikkerheden er i top. Nutcase er oprindeligt lavet i USA, hvor der altid er styr på sikkerheden. I Danmark har hjelmen en CE EN 1078 certificering. Det var Michael Morrow som var kreativ direktør fra Nike, der opfandt cykelhjelmen. Det startede med en gammel hjelm, som blev pyntet med farvet tape og gummiænder, da han fandt hjelmen for kedelig. Dermed var idéen opstået til Nutcase cykelhjelmen. 

Hjelmene er godkendte i hele verden med alle de bedste certificeringer. I de fleste europæiske lande vil du se folk som kører rundt med Little Nutty cykelhjelme. Både børn og voksne har stor glæde af en hjelm der sidder godt på hovedet. Det er ikke altid at en hjelm både ser godt ud og holder til dagligdagen, men det gør denne hjelm. 

Cykelhjelme til børn er festlige og meget smukt dekoreret med farver og billeder.

Når man tager Nutcase cykelhjelmen, er den for det meste flot med mønstre, billeder og flotte farver. Det gør at dit barn bliver set i trafikken, da farverne tiltrækker opmærksomheden til hjelmen. Derfor er Nutcase cykelhjelme til børn lidt mere sikre end andre cykelhjelme. Design og de forskellige andre smarte detaljer er med til at give et godt helhedsindtryk af cykelhjelmen.

Cykelhjelme til børn har ikke altid lige så smukke billeder som på vandmelonen, men her har designeren virkelig givet den gas med en unikt og smukt design. Børn elsker noget flot og cykelhjelmen er ikke nogen undtagelse. Når du så samtidig ser hvor let barnet kan lukke beslaget under hagen, så er der ikke flere undskyldninger for ikke at køre med cykelhjelmen.

Nutcase generation 3 er lidt smartere.

Når designere og udviklere sidder og justerer lidt på cykelhjelmen, som allerede har vundet priser for design og sikkerhed, skal de passe på med at lave for meget om. Alligevel har de formået at give hjelmen lidt mere sikkerhed. Der er reflekterende logoer på, og skallen på hjelmen er blevet lidt tykkere, der hvor man rammer, hvis uheldet er ude. Skallen er lavet med en hård ABS belægning og det indvendige skum er en EPS skum som er udformet sådan, at den nu absorberer endnu bedre ved stød og styrt.

Generation 3 er nok ikke så langt fra de tidligere generationer, når man bare kigger på hjelmen, men teknisk er den forbedret. Skallen er blevet lidt tykkere der hvor uheldet oftest rammer, og selv om at den før var helt sikker, så er den nu blevet endnu mere sikker de rigtige steder. Allerede i generation 1 fik den sin første "bedst i Test" pris i magasinet Tænk. Senere har den vundet mange forskellige test i forskellige dagblade og magasiner der henvender sig til børn.

Nutcase cykelhjelmen er populær til børn.

Når du skal give dit barn cykelhjelmen på, er det vigtigt at de samtidig selv lærer hvordan hjelmen lukkes. På Nutcase er der magnetspænde, som er meget nemt at spænde. Så der er ingen undskyldninger for at lade hjelmen stå åben. Selv et barn kan finde ud af det. Der er skruespænde til justering af omkredsen, så hvis dit barn vokser, kan hjelmen justeres efter behov.

Puden på hageremmen sørger for øget komfort, og så er finjustering af hagespænder muligt. Der er ekstra skumindlæg med til cykelhjelmen ved køb. Kort sagt er det en god fornemmelse du har når alle de geniale justeringer er foretaget, en gang for alle.

Der er skygge på Nutcase cykelhjelme til børn.

Alle spørger om hvorfor der medfølger en skygge til en Nutcase børnehjelm. Det gør der, fordi den kan holde solen væk fra barnets øjne og beskytte mod regn der kommer mod øjnene. Manger tager skyggen af og smider den væk. Det kan klart anbefales at bruge den lille smarte skygge som følger med.

Hvis du selv har en Nutcase cykelhjelm, vil du selv være meget bedre beskyttet for sol og regn med skyggen. Det var først i generation 2 at skyggen blev en fast del i sortimentet. Det er sjovt at en så lille detalje kan føles så vigtig for forbrugeren. Derfor skal dit barn selvfølgelig også have muligheden for en skygge på sin nye vandmelon hjelm

Bedst i Test

Nutcase har været med i forskellige brugerundersøgelser og har også været med i Tænk - Bedst i Test. Allerede med Generation 1 blev hjelmen vinder af testen. Siden er der kommet mange andre hjelme på markedet som har taget den ærefulde titel. I Tyske Stiftung Warentest har Nutcase ofte været blandt de bedste hjelme i testen. Stiftung Warentest er en Tysk forbrugerorganisation som har hovedsæde i Berlin og er den mest anerkendte organisation i Tyskland når det drejer sig om forbrugertests.

Mange af magasinerne i Danmark har ligeledes rost Nutcase børnehjelmen i deres artikler. Den har ofte været beskrevet positivt ud fra brugervenlighed, design og sikkerhed, hvor hjelmen ligger langt fremme i forhold til mange af de andre hjelme på markedet.

Andre af vores kunder har også købt