Tilbud! Kvalitets Trick Løbehjul Blå Fra Land Surfer Forstør

Kvalitets Trick Løbehjul Blå Fra Land Surfer

Blå LegeH

Med GLS og PostNord

Kvalitets Trick Løbehjul Blå Fra Land Surfer

  • 3,2 kg.
  • Totalhøjde 78 cm.
  • ABEC-7
  • Trick løbehjul
  • Hjul størrelse: Ø 100 mm.

Løbehjul ordbog

Kvalitets Trick Løbehjul Med Flammer Fra Land Surfer har fri fragt.

Flere detaljer

Levering 1-2 hverdage

499,00 DKK inkl. moms

-100,00 DKK

599,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Kvalitets Trick Løbehjul Blå Fra Land Surfer

Her er det du har ventet på. Et virkelig gennemført og super lækkert trick løbehjul med flammer. Land Surfer løbehjulet er poppulært hos børnene, og det er en selvfølge, når først du har prøvet at køre på det. Der er de velkendte super kørende ABEC-7 lejer i løbehjulet, og dermed får du alt den fart du ønsker. Læg mærke til det fede design som alle elsker. Du har sikkert set det før, og det bliver heller ikke sidste gang du ser sådan et løbehjul.

Trick løbehjul skal have en god kvalitet for at kunne holde til at blive brugt til tricks. Derfor er der her kræset for den enkelte detalje. Totalhøjden er 78 cm. på løbehjulet og løbehjulet vejer 3,2 kg. Det signalerer kvalitet der holder.

PS. Suveræn fed gaveidé.

Jeg har været ude på nettet og se hvad der skrives om de forskellige typer. Og det er da lidt sjovt.

Løbehjul på 3 år ser man ikke så tit, men kvaliteten er blevet meget bedre med tiden, og specielt løbehjul store hjul skal have en vis kvalitet for at holde til den høje fart, som de store hjul giver så det giver en bedre løbehjul alder. Der er mange der siger løbehjul på engelsk, altså scooter, men det er løbehjul på dansk. Løbehjul atlanta big wheel er ikke udenlandske, men det lyder sådan når man siger det højt. Når du søger efter de bedste priser og gode tilbud, vil du se at løbehjul Amager, løbehjul aalborg, løbehjul aarhus og løbehjul esbjerg giver en masse gode tilbud. 

Andre af vores kunder har også købt