Tilbud! Ethjulet Cykel OnlyOne 20" Blå Forstør

Ethjulet Cykel OnlyOne 20" Blå til Voksne og Børn - Ethjulede cykler i den bedste kvalitet.

3095031400

Med GLS og PostNord

Ethjulet Cykel OnlyOne 20" Blå

  • Vægt 4,3 kg.
  • SSP Lever aluminium
  • Pulverlakering for optimal holdbarhed af lakken
  • Sadel support 300 mm Ø 25,4 mm og antivrid
  • Krank 114 mm stål
  • Sort sadel med kantbeskyttelse og håndtag

Flere detaljer

Levering 2-4 hverdage

648,00 DKK inkl. moms

-151,00 DKK

799,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Ethjulet Cykel OnlyOne 20" Blå giver dit barn lærerig udfordring på den ethjulede cykel med motorik, balanceevne og koordinationsevnen.  

Køb idag og bliv underholdt med denne lækre ethjulede cykel.

Ethjulede cykler er med til at træne din hjerne. Ballance og evnen til at koordinere bedre, er en vigtig del af dit videre liv. Monobikes som man også kalder dem, står på skoleskemaet i visse skoler i Kina. Man mener at træning på ethjulet cykel kan motivere de unge til at bruge hjernen bedre. 

Ethjulede cykler kan købes i flere forskellige prisklasser.

Selv en billig ethjulet cykel har stor udfordring for de fleste, som skal bruge mange timer for at lære kunsten. Når jeg skriver billig ethjulet cykel, mener jeg dermed, at ethjulede cykler ligger i mange prisklasser. Forskellen er typisk, at cyklerne holder bedre ved stort dagligt brug. Denne ethjulede cykel er en såkaldt, billig ethjulet cykel. Kvaliteten er stadig i top, men den henvender sig mest til de som bruger cyklen for sjov. Hvis du vil have en konkurrence ethjulet cykel, så skal du nok købe en i en dyrere prisklasse. Men forskellen er ikke så stor, at du skal købe en dyr med det samme.

Ethjulede cykler bedst i test.

Man har ikke lavet nogle test som: Ethjulede cykler bedst i test i Danmark, men en bekendt i Tyskland har set en test af forskellige ethjulede cykler i Tyskland. De kalder det ikke bedst i test, men nogle af de cykler vi sælger i Danmark var med i testen. QU-AX var blandt de bedst placerede cykler i testen. Hvornår vi får en test herhjemme, kan man jo ikke vide. Men vi håber den kommer.

Andre af vores kunder har også købt

Download

QU-AX samleguide og tips-tricks

Få cyklen samlet rigtigt første gang. Se her hvordan du gør og få lidt tips og tricks til din første køretur.

Download (1.75M)