Ethjulet Cykel 18" Luxus Blå QU-AX

3095022000

Med GLS og PostNord

Ethjulet Cykel 18" Luxus Blå QU-AX

  • Ethjulet cykel med luksus lakering
  • Sort sadel med gul kant
  • Fælg: aluminium
  • Sadelpind 300-350 mm
  • Ø 25,4 mm
  • Krank længde 102-114 mm
  • Vægt: 4,6 kg

Flere detaljer

Levering 2-4 hverdage

798,00 DKK inkl. moms

-201,00 DKK

999,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Ethjulet Cykel 18" Luxus Blå QU-AX

Et-hjulet Luxus Cykel 18" Blå QUAX giver dig den ekstra finish og den ekstra luksus som alle fortjener. Vi får ofte spørgsmålet, om det kan betale sig at købe luksusmodellen. Ja det kan det, hvis du foretrækker kvalitet og lækkert design der holder. Krank og pedaler er også forbedret i forhold til vores standart model.

Ethjulede cykler er med til at træne din hjerne. Ballance og evnen til at koordinere bedre, er en vigtig del af dit videre liv. Monobikes som man også kalder dem, står på skoleskemaet i visse skoler i Kina. Man mener at træning på ethjulet cykel kan motivere de unge til at bruge hjernen bedre. 

Ethjulede cykler kan købes i flere forskellige prisklasser.

Selv en billig ethjulet cykel har stor udfordring for de fleste, som skal bruge mange timer for at lære kunsten. Når jeg skriver billig ethjulet cykel, mener jeg dermed, at ethjulede cykler ligger i mange prisklasser. Forskellen er typisk, at cyklerne holder bedre ved et stort dagligt brug. Denne ethjulede cykel er en såkaldt, billig ethjulet cykel, men ikke hvis den hedder QU-AX som denne cykel gør. Kvaliteten er stadig i top på de billige, men de henvender sig mest til de, som bruger cyklen for sjov. Hvis du vil have en konkurrence ethjulet cykel, så skal du købe en i en billigere prisklasse. Men forskellen er ikke altid så stor, at du skal købe en dyr med det samme. QU-AX er helt klart en ethjulet cykel i den professionelle klasse.

Ethjulede cykler bedst i test.

Man har ikke lavet nogle test som: Ethjulede cykler bedst i test i Danmark, men en bekendt i Tyskland har set en test af forskellige ethjulede cykler i Tyskland. De kalder det ikke bedst i test, men nogle af de cykler vi sælger i Danmark var med i testen. QU-AX var blandt de bedst placerede cykler i testen. Hvornår vi får en test herhjemme, kan man jo ikke vide. Men vi håber den kommer.

Andre af vores kunder har også købt

Download

QU-AX samleguide og tips-tricks

Få cyklen samlet rigtigt første gang. Se her hvordan du gør og få lidt tips og tricks til din første køretur.

Download (1.75M)