Ethjulet Cykel OnlyOne 16" Rød Til Børn

3095030100

Med GLS og PostNord

Ethjulet Cykel OnlyOne 16" Rød

  • Vægt 4,2 kg.
  • SSP Lever aluminium
  • Pulverlakering for optimal holdbarhed af lakken
  • Til børn fra ca. 6 år
  • Sadel support 300 mm Ø 25,4 mm
  • Sort sadel med kantbeskyttelse og håndtag

Flere detaljer

Levering 2-4 hverdage

568,00 DKK inkl. moms

-231,00 DKK

799,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

DET KAN VÆRE SVÆRT AT STARTE PÅ EN ETHJULET CYKEL.

Der findes to anerkendte måder at komme op på den ethjulede cykel med.

 1.

Hold foden på den ene pedal og træd lidt tilbage, mens du sætter den anden fod op på pedalen.

 2.

Her hopper du ind over sadlen mens du holder den ene pedal stille. Det er den sværeste måde og anbefales under ingen omstændigheder til u-øvede børn og første brug af ethjulede cykler.

Du skal starte med en 16" tommer cykel, hvis du er et barn på 6 - 9 år. Hvis du er ældre eller voksen, er en 20" cykel den rigtige beslutning. 24" cykler er normalt til de lidt mere øvede, eller hvis du er meget høj.

Du skal ikke komme for meget luft i dækket på en ethjulet cykel. Så er det svært at holde balancen.

Ethjulede cykler er med til at træne din hjerne. Ballance og evnen til at koordinere bedre, er en vigtig del af dit videre liv. Monobikes som man også kalder dem, står på skoleskemaet i visse skoler i Kina. Man mener at træning på ethjulet cykel kan motivere de unge til at bruge hjernen bedre. 

Ethjulede cykler kan købes i flere forskellige prisklasser.

Selv en billig ethjulet cykel har stor udfordring for de fleste, som skal bruge mange timer for at lære kunsten. Når jeg skriver billig ethjulet cykel, mener jeg dermed, at ethjulede cykler ligger i mange prisklasser. Forskellen er typisk, at cyklerne holder bedre ved stort dagligt brug. Denne ethjulede cykel er en såkaldt, billig ethjulet cykel. Kvaliteten er stadig i top, men den henvender sig mest til de som bruger cyklen for sjov. Hvis du vil have en konkurrence ethjulet cykel, så skal du nok købe en i en dyrere prisklasse. Men forskellen er ikke så stor, at du skal købe en dyr med det samme.

Ethjulede cykler bedst i test.

Man har ikke lavet nogle test som: Ethjulede cykler bedst i test i Danmark, men en bekendt i Tyskland har set en test af forskellige ethjulede cykler i Tyskland. De kalder det ikke bedst i test, men nogle af de cykler vi sælger i Danmark var med i testen. QU-AX var blandt de bedst placerede cykler i testen. Hvornår vi får en test herhjemme, kan man jo ikke vide. Men vi håber den kommer.

Andre af vores kunder har også købt

Download

QU-AX samleguide og tips-tricks

Få cyklen samlet rigtigt første gang. Se her hvordan du gør og få lidt tips og tricks til din første køretur.

Download (1.75M)