KLICKfix Reisenthel 50er Cykeltasken

2179238200

Med GLS og PostNord

KLICKfix Reisenthel 50er Cykeltasken

  • 15 liter
  • Max belastning i.flg. producent 5 kg.
  • Mål 35 x 28 x 26 cm
  • Indeholder mobiltelefon rum
  • Regn slag
  • Aftagelig multi pose
  • Indvendigt lynlås rum

Flere detaljer

VILDT BILLIG - levering 2-4 dage

469,00 DKK inkl. moms

-200,00 DKK

669,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

KLICKfix Reisenthel 50er Cykeltasken

KLICKfix Reisenthal tasken er en af de mest solgte på det danske marked. Den er nem at sætte på adapteren (medfølger ikke) og lige så nem at tage af igen. Tasken har samtidig bære hank, så du kan tage den med på indkøb, eller med ind der hjemme. Der er afstivet bund og tasken kan lukkes i toppen. Tasken kan købes i mange spændende farver.

Lidt mere info:

KLICKfix er en genial opfindelse fra Tyskland.
Rixen & Kaul GmbH blev grundlagt i året 1988 og havde æren af at opfinde det første produkt som blev kaldt KLICKfix.
Deres produkter er så gode, at de foretrækkes af mange professionelle mekanikere og er virkelig blevet en standard, som alle kender og elsker.

Rixen & Kaul opfandt en quick relase styradapter året efter og så var forretningen igang for alvor. Styradapteren er et standard produkt på cykelmarkedet. 
Adaptere og specifikke løsninger er siden kommet til, og dermed er udvalget blevet meget større efterhånden. 
Nye produkter udvikles stadig for at følge med udviklingen og for at tilpasse sig det store marked.
Rixen & Kaul er specialister af quick release løsninger til cykler og deres produkter sælges i hele verden.
Du finder det bredeste udvalg af adaptersystemer på cykelmarkedet fra Rixen & Kaul. Produktsortimentet indeholder tilbehør som tasker, kasser, kurve og låse. 
Mange kendte mærker af cykeltasker leveres med quickrelease systemet, hvor der er påført det kendte mærke KLICKfix.

Der er mange års erfaring bag produktet, og det hele bliver fremstillet i Tyskland. Det er garanti for god kvalitet, og deres medarbejdere er meget dedikerede, i forhold til produktionen.
Selv brugsanvisninger, kasser og designudvikling foregår af deres egne medarbejdere i Tyskland. Når du ser et produkt med KLICKfix logoet, kan du være sikker på, at det er et kvalitetsprodukt. 
Cykeludstyr er ofte lavet øst på til billige penge. Man har derfor ofte tænkt at de billige priser og de mange tilbud var landsbestemte, men hos KLICKfix produkterne er det ikke en mulighed.
Billige cykelprodukter til lave priser, produceret i et østland, bliver slet ikke godkendt. Kun hvis det er super kvalitet.

Der er idag blevet skabt et billede om produktet, som en produktserie der kan bruges af alle. Både de fancy rige jetsettere, men også helt almindelige mennesker.

Så hvis du skal have tasker, kasser, kurve og låse med quick release løsning til cykler, er der ingen tvivl. Quick release løsninger til cykler skal være med et KLICKfix logo fra Rixen & Kaul.

Andre af vores kunder har også købt