KLICKfix Doggy the Dogshopper Hundetaske KF309

2179222200 BikeParts

Med GLS og PostNord

KLICKfix Doggy the Dogshopper Hundetaske

 • Foldbar taske
 • Godkendt til 7 kg
 • Indvendige mål: 38 x 29 x 25 (helt lukket) /40 cm (åben)
 • Vægt: ca. 1350 g
 • Regndækken medfølger
 • Tasken kan stå åben, eller lukkes fuldstændig
 • 2 udvendige net
 • Pude i bunden
 • Vaskbar taske
 • Krog til hundesnor
 • Håndtag og refleks

Adapter til montering er tilkøb

Flere detaljer

675,00 DKK inkl. moms

-200,00 DKK

875,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

KLICKfix Doggy the Dogshopper Hundetaske

Monteres på cyklens styr. Du kan have dit kæledyr med ud og cykle i enten lukket eller åben tilstand. Husk at dit kæledyr skal veje højst 7 kg. (godkendt i Tyskland til 7 kg.) Du kan selvfølgelig også bruge tasken til andre gøremål. Derfor er der et mål som siger 38x29x25 lukket og 38x29x40cm i åben tilstand.

I taskens topdel finder du et regndækken som kan dække det åbne stykke i hver side af KLICKfix Doggy the Dogshopper Hundetaske KF309. Regnslag er gemt i toppen, og tages frem i hver side hvis det er nødvendigt. Derefter knappes det fast på tasken.

Der er bærehank og reflekser på KLICKfix Doggy the Dogshopper Hundetaske KF309. Derudover er der 2 udvendige praktiske lommer samt en lomme lukket med lynlås. Selve tasken bæres af en kraftig stålbøjle som med et hurtigt klik monteres fast på styret eller cyklens sadelpind.

Der medfølger selvfølgelig en udførlig brugsanvisning så du kan montere smådelene til KLICKfix Doggy the Dogshopper Hundetaske KF309.

Denne taske har fortjent 5 stjerner ud af 5.

Der er mange muligheder når du skal have din hund med på cyklen eller i bilen. En af vores andre meget solgte kurve, er denne fletkurv som passer perfekt. Hundekurv KlickFix Doggy GTA Med Dækken. Mange andre bruger også en af de forskellige transportkurve til deres hund. Transport Kurv Basil Portland Classic er en kurv uden låg, men er meget lækker at bruge med de store bærehåndtag. Ønskes en kurv hvor der er låg på, kan du vælge mellem de 2 bedst solgte størrelser. RW Transport Kurv Basil Denton M 35x26x26 og RW Transport Kurv Basil Denton L 45x32x32. Begge kurve er egnet til fragt af hundemad, puder og meget andet. Selv din hund vil elske kurvene når låget er åbent.

Der er selvfølgelig også andre muligheder. BASIL RW Pet Bicycle Basket Pasja med et net BASIL Wire Pasja Net 50 x 34 x 19, kan også være en god løsning til transport. Flere er egnet til montage på din bagagebærer på cyklen og sidder helt perfekt der. Se evt. BASIL FW Pet Bicycle Basket Pluto eller denne kurv BASIL RW Pet Bicycle Basket Pasja som alle er perfekte til transport af din hund. Den mest solgte i denne serie er KLICKfix Doggy the Dogshopper Hundetaske.