Tilbud! 2 Cykelgarager Puch 200 x 110 cm - Familierabat Forstør

2 Cykelgarager Puch 200 x 110 cm - Familierabat

106433 x 2 emabike

Med GLS og PostNord

2 Cykelgarager Puch 200 x 110 cm - Familierabat

  • Vægt 270 gram x 2
  • Kvalitet
  • Fylder ikke mere end du kan have den i lommen
  • Modstandsdygtig over for UV stråler
  • Holder cyklen tør og ren
  • Waterproof design / Anti regn

Flere detaljer

Levering dag til dag

178,00 DKK inkl. moms

-100,00 DKK

278,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

2 Cykelgarager Puch 200 x 110 cm - Familierabat

Normalt passer du på dine ting. Men din cykel står i vind og vejr uden nogen form for beskyttelse. Det er slut nu.

Med en cykelgarage kan du nemt beskytte din cykel så den ikke står i det danske våde vejr eller midt i solen hele dagen.
Med cykelgaragen fra Puch kan du nemt beskytte din cykel. Din cykelkæde ruster ikke mere og olien bliver ikke skyllet af.
Cyklen er tør når du skal bruge den, og så holder den længere. Køb din cykelgarage nu og få familierabatten ved køb af to.

Når du køber cykelgarager er det vigtigt at den ikke fylder for meget og ikke vejer for meget. Med en vægt på ca. 270 gram, kan den gemmes i lommen eller stoppes ned i en taske efter brug. Kvaliteten er rigtig god og du får meget for pengene. Fylder ikke mere end du kan have den den med over alt i stedet for mange af de andre garager som næsten ikke kan foldes sammen og fylder meget mere.

Cykelgaragen er modstandsdygtig over for UV stråler som kommer fra solen og ødelægger dine dæk og alt andet gummi og plastic på cyklen, men det undgår du med denne smarte garage som du kan bruge som cykelovertræk. Holder cyklen tør og ren samtidig med at den har det såkaldte Waterproof design, som gør at den er behandlet så den holder mere tæt.

Cykelgaragen er ikke 100% regntæt hvis der kommer meget regn på en gang, men på grund af designet tørrer den næsten med det samme. Et godt køb.

Andre af vores kunder har også købt