Mest solgte

Information

Producenter

Nyheder

Tilbud

Leverandører

Ingen leverandører

Varer fra Basil

Basil

Kurve fra Basil er kvalitets cykelkurve. De fleste kender fuglereden som er en meget speciel cykelkurv med sit eget mønster. Her er Basil en stor og kvalitetssikker leverandør af de kendte kurve. Basil blev meget brugt på Raleigh Cykler og derfor er det næsten en cykelkurv man ikke kan undgå.

Før i tiden kunne man ikke køre på cykel uden cykelkurv. Derfor er der gennem årene blevet lavet mange forskellige designs og mange forskellige udformninger af cykelkurve. De fleste cykelkurve monteres foran på cyklen, men med en Basil bagkurv, er det blevet muligt at montere på bagagebæreren. Nogle bagkurve monteres med kørselsretningen, så de ikke rager ud over bagagebæreren. Det kør det nemmere at komme gennem en dør eller gennem et hul i hegnet uden at cykelkurven sidder fast.

Når der står mange cykler samme stad, er det også en god ide med en bagkurv som ikke sidder sammen med de andre cykler i cykelstativet. Basil kan alt det som de andre kurve ikke kan. Basil er vejrbestandig, holdbar, og kan klare at blive brugt.

Basil

Mere
Viser 1 - 23 af 23
Viser 1 - 23 af 23