Information

Nyheder

Legetøj diverse 7 varer

Legetøj til børn.

Legetøj til børn er mange ting, men her har jeg samlet alt det der ikke kører på hjul. Det kan være Fidget Spinnere, træbondegårde, gynger, stylter og meget andet. Det er jo en menu som kan rumme alt muligt legetøj til børnene. Fodboldmål er en af de bedre menuer, da børnene stadig elsker at spille fodbold. Selv pigerne elsker det, og efter at have set vores pige landshold spille fodbold, kan vi nok bedre forstå det. Selv drengene i Helsingør har taget fodbold til et højere niveau. 

Læs mere

Underkategorier

 • Ringeklokker til Børn

  Ringeklokker til Børn

 • Basketball

  Basketball standere og bolde.

  Vi sælger basketball udstyr i form af basketball standere og bolde. Måske ved du ikke så meget om basketball, men jeg vil lige forklare dig det på en nem måde. Det er jo altid godt at få lidt detaljer, hvis du vil lege eller øve dig til at blive den næste storspiller.

  Basketball er en holdsport. Der er 10 spillere på banen, 5 på hvert hold, og ved at kaste bolden i kurven hos din modstander, kan du lave points. Når kampen er slut er vinderen den der har flest points. Basketball spilles normalt indendørs, men er også en sport som kan bruges udenfor. Det kan f.eks. være streetball.

  En bane skal være 28 meter lang og 15 meter bred. Alle linier på banen har samme farve og er præcis 5 cm. brede. Der er en midtercirkel på 1,8 m. radius til dommerkastet og straffekastlinierne er 3,6 m. brede og ligger 5,80 m. fra baglinien.

  1,2 meter fra hver ende af banen sidder der 3,05 meter oppe en kurv på en plade. Kurven er 45 cm i diameter og pladen er 1,8 x 1,05 meter.

  Fra et hold får boldkontrol har holdet 24 sekunder til at ramme modstanderens ring med bolden, hvis ikke dette lykkes gives bolden til modstanderen. Det angribende holds spiller må kun opholde sig i feltet i 3 sekunder ad gangen ellers gives bolden til modstanderen.

  Man spiller 4 x 10 minutter (4 x 12 i NBA)

  Du kan få 1 point på straffekast, 2 points i 2-pointsfeltet, og 3 points fra 3-pointsfeltet hvor der er 6,75 m. til kurven.

  Der er mange regler, og ovenstående er kun de vigtigste.

  Basketball er opfundet af opfinderen dr. James Naismith som var idrætslærer, og allerede i 1891 var de første regler klar for den nye sport. Og året efter blev den første officielle kamp spillet på YMCA Training School i Springfield Massachusetts. I dag kaldet Springfield College. 

  I starten var det en rigtig kurv med bund i, men da det var meget upraktisk at få bolden ud igen, opfandt man ringen med net, som vi kender idag. I 1936 blev basketball en Olympisk diciplin. Den Olympiske basketball turnering regnes for den mest prestigefyldte internationalt set siden FIBA, USA tillod professionelle spillere at deltage. OL guldet er gået til USA 3/4 af gangene.

  I Danmark spiller vi også basketball, og i 1947 blev DBBF (Danmarks Basketball Foorbund) dannet, men først i 1958 havde vi de første danmarksmesterskaber.

 • Dartskiver og Udstyr

  Dartskiver og Udstyr.

  Køb dine dartskiver i den rigtige størrelse på 45 cm. i diameter. Dartturneringer bruger også denne størrelse skive, da det er den man bruger verden rundt. Dartpile og dartskiver kan laves af forskellige materialer. Dartskiver af hestehår, dartskiver af papir og sidst men ikke mindst den mest brugte dartskive af Sisal Fibre. Sisal Fibre dartskiven er den mest solgte dartskive du ser. Mange tror at det er hestehår, men man er gået væk fra hestehårs dartskiver. De er for dyre at fremstille, og det er ikke altid den bedste kvalitet. De billige dartskiver laves af papir, og bruges mest på terrassen eller på børneværelset.

 • Fodboldmål

  Fodboldmål og fodbolde.

  Det er en kæmpe fordel at have et fodboldmål i haven. Det er mange gange sjovere at træne på målet i haven hvis kammeraten er på besøg, frem for at gå over på fodboldbanen og skyde på mål. En målmand skal have træning, og et fodboldmål skal der til. Fodboldmål findes i mange størrelser og er lavet af forskellige materialer. Mange gange bruges der solid plastic (PVC) som kan holde til at blive skudt på med en fodbold. En fodbold kan være meget hård, så det kræver en god kvalitet af fodboldmålet. Så køb et kvalitets fodboldmål.

  Når du skal sikre at det nye fodboldmål står fast, er der mange gange nogle pløkke med som kan holde målet på plads. Det virker lidt som på et telt med pløkkene. Når du køber de lidt større fodbold mål, vejer de mere end 20 kg, og de er ikke helt så nemme at flytte. 

  Fodbold mål med target dug er noget af det som virkelig gør det sjovt. Forestil dig at man spænder en dug over målet, der hvor bolden kommer ind, og så laver et hul i dugen. Det er et hul som man skal prøve at skyde bolden ind af. Det giver en fantastisk præcisionstræning. Nogle huller er større end andre, så i princippet kan man lave det til en sjov konkurrence om hvor mange gange man kan ramme hullerne i en bestemt rækkefølge.

 • Bob spil

  Bob spil

 • Stylter

  Stylter

 • Gynger

  Gynger og sansegynger

 • Boksesæk og Handsker

  Boksesæk og Handsker

 • Trampoliner

  Trampoliner

 • Tasker og diverse til...

  Tasker og diverse til børn

 • Fidget Spinner

  Fidget Spinner - Din nye ven.

  Fidget spinnere gør dig rolig og det er derfor ekstra spændende for dem der ikke kan sidde stille og fordybe sig i noget. De bruges mod stress og ADHD samt autisme. Allerede i 1993 blev de sjove og afstressende Fidget Spinner produceret for at holde de unge væk fra stenkast og optøjer. Det er først senere at det er blevet noget som alle vil have. Du skal nok prøve en Fidget Spinner for at kunne se effekten. Vores model kan køre næsten 3 minutter på en gang, så kvaliteten er i orden. Vores kommer fra England, så derfor er der mere fokus på kvalitet. De kan godt købes billigere, men så kan du risikere at kuglelejerne ryger fra hinanden med risiko for kugler på hele gulvet. Derfor har vi valgt en bedre model med de velkendte ABEC 7 kuglelejer. Det er dem du kender fra løbehjul og skateboards.

  Vores finger spinner fås i forskellige seje mønstre, men da forsendelsen er assorteret, kan nogle modeller blive hurtigere udsolgt end andre. Så reserver din Fidget Spinner før de er udsolgt igen.

 • Bondegård i træ

  Bondegårdsferie - leg i træ - Træbondegård - Køb bondegård i træ.

  Det er jo ikke alt der skal koste en bondegård og det gør det heller ikke her.  

  Bondegårdsferie i Danmark med  legetøj der holder.

  Ikke bare nu og her, men sikkert flere generationer frem. Der er virkelig arbejdet med de små detaljer, og kun fantasien sætter grænser for leg med Bondegårdsferie i Danmarks produkter. Meget bliver lavet af plastic i dag, men her er der brugt gode produkter uden irriterende plastic, som knækker meget nemt. Når jeg kalder det bondegårdsferie, er det fordi børnene ikke ved hvad de skal lave når det regner, og deres mobiltelefon bliver våd. Derfor er det sjovere for dem at lege med legetøj der holder. Trælegetøj har altid været et kæmpe hit, og sådan fortsætter det sikkert mange år endnu, hvis du spørger mig.

  Bondegårdsferie i Danmarks produkter har ikke dyr eller traktorer med i sættet, da det gør det hele umuligt at komme i nærheden af med hensyn til prisen. Det er sjovere at ønske sig ting til bondegården til jul og fødselsdage og så ved de hvad de vil have, da de fleste selv har meget af det i forvejen. Det er så nemt at blive ved med at fylde ting ind, men prisen stiger og så er kvaliteten måske heller ikke så høj. Derfor har vi valgt kun at levere Bondegårdsferie i Danmarks produkter som den er. Der kommer altså ikke noget udstyr med i sættet.

  Noget specielt ved dette sæt er, at du kan åbne taget og kigge ned. Her fra kan du også hente dyr eller maskiner ud eller sætte nye ting ind i Bondegårdsferie i Danmarks produkter. Som du kan se på de medfølgende billeder, er det kun fantasien der sætter grænser for legen. Måske vil din far eller mor være med. Alle bygninger er bygget, så de passer til SIKU maskiner/dyr. SIKU er kvalitet som kan købes mange steder og som de fleste børn har en masse af i forvejen.

  Alle bondegårde er bygget i forhold der svarer til de rigtige bygninger, bare i en lille størrelse. Det står ved alle de forskellige gårde i oversigten. Det kunne være størrelsesforhold 1:32, men da der er lidt forskel er det altså ikke helt ens, men det ligger tæt op af målet.

  Kids Globe er producenten af disse landbrugsbygninger. De har gjort det godt, og har gennem mange år leveret legetøj til børn i Danmark. Kids Globe er også kendt for at lave andre bygninger end dem til bondegården. Der er flere forskellige andre inden for trafik. Biler, hestetrailere og mange andre spændende ting. Vi har valgt at starte
  med bondegårds bygningerne, og hvis det bliver lige så stor succes som vi forventer, så udvider vi sortimentet efter hånden med de andre forskellige varer.

  Bondegårdsferie i Danmarks produkter sendes fra dag til dag direkte til din hoveddør eller til en pakkeboks nær dig. Der er mange modeller at vælge i mellem, så giv dig selv tid til at se de forskellige muligheder. Bondegårdsferie i Danmarks produkter er ikke egnet som ude legetøj. Det er ikke så glad for regn, men du kan sagtens tørre det af med en opvredet klud. Det holder derfor meget bedre inde i varmen på børnenes værelse.

  Vi sælger mange som gave til fødselsdag og til jul. Størrelsen gør det til legetøj man gider lege med, for det virker meget mere naturtro end de små sæt man ofte ser. Trænger du til at købe en tillægs gave, kan du jo afslutte med at købe nogle dyr eller en flot traktor. SIKU maskiner og dyr er det mest brugte, da størrelsen er helt perfekt til alle bygninger i serien fra Kids Globe.

 • Bordfodbold

  Bordfodbold bord ude og inde

Viser 1 - 7 af 7
 • 1 499,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Bordfodbold Bord Gamesson Barcelona Udvendige dimmensioner: 107 x 62 x 76 cm Teleskop stålstænger i Ø12 mm Justerbare ben Boldindkast i begge sider Vægt: 17 kg

  1 499,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 6 495,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Bordfodbold Bord Roberto Pro Training Super bordfodbold bord i poppel krydsfiner og sandblæst glas Bordfodbold indvendig størrelse: 111 x 70 cm. Bordfodbold udvendig størrelse: 137 x 90 x 110 cm. Vægt: 68 kg. Kabinet: Multi-lags poppel samt MDF Spilleplade: Sandblæst glas som sikrer optimal boldkontrol

  6 495,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 6 495,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Bordfodbold Bord Inde og Ude Roberto Summer Free Til udendørs brug på campingplads eller i sommerhus, tåler alt dansk vejr. Bordfodbold indvendig størrelse: 111 x 70 cm. Bordfodbold udvendig størrelse: 137 x 90 x 110 cm. Vægt: 55 kg. Kabinet: Multi-lags krydsfiner dækket af 10/10 lamineret plast Spilleplade: 5 mm hærdet spilleplade i glas som modstår både...

  6 495,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 79,00 DKK Levering 2-5 hverdage

  Refleksvest og Signalvest Pink med Refleksstriber som Reflekser Børnevest Refleksstriber 2,5 cm. ryg og front Lukkestystem foran med lynlås 100% Polyester CE EN 1150 Godkendt Fås i flere flotte farver: Gul, Grøn eller Orange

  79,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 79,00 DKK Levering 2-5 hverdage

  Refleksvest og Signalvest Orange med Refleksstriber som Reflekser Børnevest Refleksstriber 2,5 cm. ryg og front Lukkestystem foran med lynlås 100% Polyester CE EN 1150 Godkendt Fås i flere flotte farver: Gul, Grøn eller Pink

  79,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 79,00 DKK Levering 2-5 hverdage

  Refleksvest og Signalvest Grøn med Refleksstriber som Reflekser Børnevest Refleksstriber 2,5 cm. ryg og front Lukkestystem foran med lynlås 100% Polyester CE EN 1150 Godkendt Fås i flere friske farver: Pink, Orange eller Gul som kan bruges når børnene cykler til skole om morgenen.

  79,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 59,00 DKK Levering 2-5 hverdage

  Refleksvest og Signalvest Gul med Refleksstriber som Reflekser Refleksstriber 5 cm. ryg og front Lukkestym foran 100% Polyester CE EN 1150 Godkendt Der findes også veste til børn i Pink, orange og grøn. 

  59,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
Viser 1 - 7 af 7