Mest solgte

Information

Producenter

Nyheder

Tilbud

Leverandører

Ingen leverandører

Varer fra Croozer

Croozer

Croozer er kendt for at kunne monteres hurtigt og sikkert på en cykel. Der er også mange andre modeller fra Croozer som kan bruges som løbevogn eller transportvogn.

Croozer skriver selv: Croozer – intelligente transportløsninger af højeste kvalitet til alle der nyder at komme omkring på cykel, og som værdsætter en spontan og ukompliceret livsstil.

Hvad enten vi taler cykelanhængere til transport af børn, last, eller hunde – Croozer er en klasse for sig: gennemtænkte og smarte ned til mindste detalje, praktiske og sikre at bruge, og til en overkommelig pris. Det hele i et fantastisk strømlinet og funktionelt design.

Og så kunne man jo bare stoppe her. Det hele er jo sagt. Men det gør vi ikke, for der er mange andre sider i en Croozer. Croozer findes til 1 barn eller til 2 børn. Og så er der hundemodellen Croozer Dog. Når folk der har en Croozer fortæller om oplevelser med vognene, er det meget positivt, og nogle har endda et lille listigt smil og våde øjne mens de fortæller om oplevelser med børnene.

Det er ganske enkelt genialt til transport og til fragt med vognen Cargo.

Croozer

Mere
pr. side
Viser 1 - 48 af 57
Viser 1 - 48 af 57