Stylter 6 varer

Stylter er det nye hit.

Actoy stylter er produceret så de passer forskellige størrelser. Lyseblå er 4-6 år, grønne 6-8 år, gule 8-14 år, orange større børn og små voksne og den røde stylte der passer til junior og voksen. Stylterne er en god blanding af noget der er farligt, sjovt, lærerigt og god til at lære balance på, på en sjov måde med mange små sejre. Børnene elsker stylter. Motorikken styrkes og kræver mod med begejstring, der giver følelsen af at mestre noget sejt. Pludselig vil dit barn møde dig i øjenhøjde. En rigtig fed fornemmelse. Røret er stålrør og stropper er polyester.

Læs mere
Viser 1 - 6 af 6
 • 558,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Kængurustylte QU-AX Pogo Stick op til 80 kg. - Sort Specifikationer: Kængurustylte til de mindste børn på 50-80 kg. Kaldes Pogo Stick Lukket holdbart invendigt fjedersystem med to fjedre og fjederbegrænser. 147 mm fjedringsmulighed på kængurustylten Højde på kængurustylte: 86 cm Længde fra trædeplatform til de skridsikre håndtag: 65 cm

  558,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 435,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Kængurustylte 30 - 50 kg. - QU-AX Pogo Stick Blå Specifikationer: Kængurustylte til de mindste børn på 30-50 kg. Kaldes Pogo Stick Lukket holdbart invendigt fjedersystem med to fjedre og fjederbegrænser. 147 mm fjedringsmulighed på kængurustylten Fjedersystemet er forsejlet og smurt fra fabrikken  Ligger klar til brug i kassen. Testet efter EN 71-1, 71-2,...

  435,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 897,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag

  Stylte Actoy Grønne - 6 - 8 År Farlig, sjov, lærerig og god til at lære balance på, på en sjov måde med mange små sejre. Motorikken styrkes og kræver mod med begejstring, der giver følelsen af at mestre noget sejt.Pludselig vil dit barn møde dig i øjenhøjde.Røret er et forkromet stålrør og stropper er af stærk Polyester. 

  897,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 897,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag

  Stylte Actoy Gul - 8 - 12/14 År Farlig, sjov, lærerig og god til at lære balance på, på en sjov måde med mange små sejre. Motorikken styrkes og kræver mod med begejstring, der giver følelsen af at mestre noget sejt.Pludselig vil dit barn møde dig i øjenhøjde.Røret er et forkromet stålrør og stropper er af stærk Polyester. 

  897,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 997,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag

  Stylte Actoy Orange - Større Børn / Små Voksne Farlig, sjov, lærerig og god til at lære balance på, på en sjov måde med mange små sejre. Motorikken styrkes og kræver mod med begejstring, der giver følelsen af at mestre noget sejt.Pludselig vil dit barn møde dig i øjenhøjde.Røret er et forkromet stålrør og stropper er af stærk Polyester. 

  997,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 997,00 DKK Se leveringsdato

  Stylte Actoy Rød - Junior / Voksen Farlig, sjov, lærerig og god til at lære balance på, på en sjov måde med mange små sejre. Motorikken styrkes og kræver mod med begejstring, der giver følelsen af at mestre noget sejt.Pludselig vil dit barn møde dig i øjenhøjde.Røret er et forkromet stålrør og stropper er af stærk Polyester. 

  997,00 DKK
  Se leveringsdato
Viser 1 - 6 af 6
Stylter

Stylter