Dartskiver og Udstyr 4 varer

Dartskive med Sisal Fibre (hestehår) og Vendbar dartskive.

Dart er et spil som de fleste spiller. Dartspillet er for de professionelle og samtidig kan man finde en dartskive på det lokale værtshus. Dartspillet er sjovt ogmed de rigtige pile kan man godt ramme det rigtige. Bulls Eye eller det lille tribble-20 rum som giver dig de gode points. Vi sælger den dobbelte vendbare dartskive og den professionelle skive med Sisal Fibre. (I gamle dage hestehår).

Fjumreringen er et must til de fleste. Pludselig kommer der en forbi som vil spille, og så er det godt med en fjumrering rundt om spillet. 

Læs mere
Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4
Dartskiver og Udstyr

Dartskiver og Udstyr.

Køb dine dartskiver i den rigtige størrelse på 45 cm. i diameter. Dartturneringer bruger også denne størrelse skive, da det er den man bruger verden rundt. Dartpile og dartskiver kan laves af forskellige materialer. Dartskiver af hestehår, dartskiver af papir og sidst men ikke mindst den mest brugte dartskive af Sisal Fibre...

Dartskiver og Udstyr.

Køb dine dartskiver i den rigtige størrelse på 45 cm. i diameter. Dartturneringer bruger også denne størrelse skive, da det er den man bruger verden rundt. Dartpile og dartskiver kan laves af forskellige materialer. Dartskiver af hestehår, dartskiver af papir og sidst men ikke mindst den mest brugte dartskive af Sisal Fibre. Sisal Fibre dartskiven er den mest solgte dartskive du ser. Mange tror at det er hestehår, men man er gået væk fra hestehårs dartskiver. De er for dyre at fremstille, og det er ikke altid den bedste kvalitet. De billige dartskiver laves af papir, og bruges mest på terrassen eller på børneværelset.

Læs Mere