MC Der er ingen produkter i denne kategori.

This is a great categori

Læs mere

Underkategorier

 • Tandhjul Motorcykel og...

  Tandhjul Motorcykel og Motocross

 • Motorcykel Kæder...

  Motorcykel Kæder og Motorcross Kæder

  Hvad gør en RKChain så speciel? Det er traditionen, know-how og erfaring.


  I over 50 år har RK Takasago lavet kæder til motorcykler. Og det er ikke nogen hemmelighed at de gør det rigtig godt. Faktisk meget bedre end godt.
  Derfor har fabrikanter såsom HONDA, SUZUKI, YAMAHA, KAWASAKI, KTM, Ducati, Triumph og MV Agusta stor tillid til originalt udstyr og RK Chain kæder.

  Andre producenter laver industrielle kæder, men ikke RK.

  Mens flere andre producenter har udforsket markedet for industrielle kæder, bælter eller rulletrapper har RK Kæder fra starten satset på de særlige krav for en motorcykel drivkæde og derfor forsket og udviklet en suveræn kvalitet indenfor motorcykelkæder.

  De høje og hurtige belastningsændringer, som der forekommer på en motorcykel, til de store klimatiske forskelle på verdensplan samt det korrekte valg af materialer, gør kæderne optimale for brug af motorcykler med megen kraft. Med en RK kommer du sikkert i mål hver gang.

  Kæder udviklet til Motocross og væddeløb.

  Når kæder er udviklet, for eksempel til væddeløb, som er specifikt beregnet til en specifik bane, så er man man altid meget opmærksom på længden af ​​løbet og den kørte afstand. Kæden er jo en vigtig del af løbet og den skulle gerne holde hele vejen. Derfor skal du altid have en god kæde. Mange har en ekstra kæde liggende hvis den gamle kæde får problemer. Men her er det lidt synd, for du får aldrig en bedre kæde på motorcyklen end en RK. Og den ruller bedre hvis du samtidig bruger tandhjul i den gode klasse.

  Knowhow sejrer.

  Denne knowhow er en vigtig spiller for udviklingen af ​​alle kæder, fra højtydende kæder til kæder til hverdagsbrug, og kæder til konkurrencebrug.

  Kædens pleje er vigtig.

  Det er afgørende for kædens holdbarhed og smidighed at der er en individuel pleje og vedligeholdelse.
  Detaljer for kæden spænding, henvises til brugervejledningen, men kæden skal have kædespray ved hver 500 - 2. 500 Kilometer, afhængigt af kædeoliens kvalitet og vejret.

  Skift aldrig kun en komponent af kæden, hvis der er slid.

  Skift aldrig kun en komponent af kæden (kæde, motor kædehjul og kæde), når slid allerede er påbegyndt. Ufrivillig kædeforlængelse og kædehjulsslid kører hovedsagelig parallelt med identiske egenskaber på kæde og motor kædehjul.

  En førsteklasses motorcykelkæde bør altid kombineres med absolutte kvalitetstandhjul. Det er synd at bruge kvalitet sammen med noget som ikke er kvalitet. Så slides alting meget hurtigere.

  Mere info om Renthal Chain kæden.

  Nitril O-ringe som kan hjælpe med at forlænge kædens levetid. Høj carbon legering og shot peened stål sideplader for høj trækstyrke og maksimal effekt belastningsmodstand af kæden.

  Affasede indvendige led for at reducere risikoen for kædeafsporing. Udvidede bøsninger der reducerer friktion mellem indre og ydre ledplader. Shot peened solid ruller og chromized stifter er med til at forlænge levetiden. Guld anodiseret sideplader hjælper med at forhindre korrosion.

  Hver R3-2 kæde kommer forstrakt for forbedret ydeevne. Hver kæde indeholder Masterlink og et par latex handsker til monteringen.

  Brug din instruktionsbog.

  Sørg for at tjekke din instruktionsbog for en korrekt anvendelse, især ved montering af en O-rings kæde på en motorcykel der ikke oprindeligt var udstyret med O-rings kæde.

  Vi har mange kæder på lager til motorcykler. Om du kører motocross eller almindelig motorcykel til vej, så har du krav på en god kæde. Derfor finder du kun kvalitetskæder hos os. Billige kæder og tilbud er der også plads til, men vi sælger ikke billige kæder med kvalitet der ikke holder. Tilbud hos os er når vi kan skaffe dem billigt hjem fra leverandøren, og så skal du selvfølgelig også have glæde af billige varer på tilbud til rigtige tilbudspriser.

 • Motocross Styr

  Motocross Styr

 • Scooter og Knallert...

  Scooter og Knallert Udstyr

MC

MC, Scooter, Motocross og knallert