Lappegrej og Dækjern 7 varer

Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7
Lappegrej og Dækjern

Lappegrej og Dækjern

Lappegrej skal være nemt og hurtigt at bruge. Derfor skal du købe et lappesæt og nogle gode dækjern. Eventuelt en god dæktang. Hvis du skal bruge lappegrej til bildæk, er det noget helt andet end lappegrej til cykel. Det er fordi at lappegrej til slangeløse dæk fungerer på en anden måde. Her er det typisk en plastickile der ...

Lappegrej og Dækjern

Lappegrej skal være nemt og hurtigt at bruge. Derfor skal du købe et lappesæt og nogle gode dækjern. Eventuelt en god dæktang. Hvis du skal bruge lappegrej til bildæk, er det noget helt andet end lappegrej til cykel. Det er fordi at lappegrej til slangeløse dæk fungerer på en anden måde. Her er det typisk en plastickile der bliver sat ind i dækket og ikke det traditionelle lappegrej. Biler har jo ikke slanger i dækket. Hvis du mangler lappegrej til telt eller oversejl, skal du nok besøge en butik med speciale i lapning af telte, og måske endda lappegrej til biler eller lappegrej til gummibåd. Det er meget forskelligt fra en cykel.

Hvis du mangler lappegrej til luftmadras eller lappegrej til pool, kan du godt bruge en cykellap, men det holder bare ikke så meget som det skal. Normalt vil din luftmadras være udstyret med lapper i æsken når du køber, med en god brugsanvisning om hvad du skal gøre.

Men som sagt, til cyklen skal du bruge lappegrej og dækjern. Lad være med at bruge den hurtige løsning med at sprøjte noget ind i slangen fra en sprayflaske. Det ødelægger slange og dæk. Siger de noget andet, er normalt usandt.

Læs Mere