Ringeklokker 34 varer

Ringeklokke til cyklen. Det lyder nemt, men det er det ikke altid. Ringeklokker skal have den rigtige størrelse på styret. Så du skal lige se hvad diameteren er på dit nye cykelstyr, før du bestiller. En ringeklokke hvor diameteren ikke er opgivet vil passe på et cykelstyr med almindelig diameter 22 mm. ved håndtag. Andre ringeklokker passer på f.eks racerstyr oversize styr 31,8 mm. men de fleste kan bruges begge steder. Ringeklokken er lovpligtig for alle.

Læs mere
Viser 1 - 34 af 34
Viser 1 - 34 af 34
Ringeklokker

Ringeklokker

Ringeklokken til en cykel skal være noget der kan høres. Derfor er der visse krav til en ringeklokke. Der er ikke lov om hvor mange decibel den skal larme, men en lov om at den skal virke. Alligevel er der mange der har fravalgt den velkendte ringeklokke på cyklen. Det er bare dumt, for du risikerer en bøde for at mangle ringeklokke...

Ringeklokker

Ringeklokken til en cykel skal være noget der kan høres. Derfor er der visse krav til en ringeklokke. Der er ikke lov om hvor mange decibel den skal larme, men en lov om at den skal virke. Alligevel er der mange der har fravalgt den velkendte ringeklokke på cyklen. Det er bare dumt, for du risikerer en bøde for at mangle ringeklokken på cyklen. Man kan ikke i så høj grad tale sig fra en bøde mere, så se at få købt en klokke. 

Til børnene kan du købe alle mulige sjove og spændende klokker. Der er klokker med farlige dyr og så er der klokker med Disney og klokker med tegneseriefigurer. Uanset hvad du vælger til dit barn, så er der en klokke til alle. Børnene elsker at kunne lege med lyd og at kunne ringe med klokken, ja det elsker de. Der er også posthorn og andre sjove båthorn til at montere på cyklen. Selv pivedyr kan man købe som klokke. Et pivedyr er sjovt og giver en fin sjov lyd. Jeg har et pivedyr på min MTB-cykel, og er blevet mødt af meget sjov, kække bemærkninger og glade smil.

Det er også blevet almindeligt at skrive en sang hvor folk skal ringe med en klokke. En 60 års fødselsdag eller måske en 40 års fødselsdag hvor tørresnoren er lagt lidt på hylden. Men med klokken er der kun glade mennesker. Går man meget op i det, kan man købe fodboldklokker eller klokker med Dannebrog. Kun fantasien stiller grænser. Det kan også bruges som bordkort med forskellige ringeklokker. Så skal de parres 2 og 2.

Ringeklokker kan købes til oversize styr eller almindeligt styr. Nogle monteres nemt og hurtigt med en skruetrækker og andre spændes på med en overdimensioneret elastik.

Læs Mere