Cykelhjelm Hövding 3 varer

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3
Cykelhjelm Hövding

Cykelhjelm Hövding.

Cykelhjelmen fra Hövding er lige som en airbag. Den folder sig ud automatisk når du skal bruge den. Du undgår herved at få varmt og grimt hatte-hår når du kører på cykel. Hövding cykelhjelmen er fra Sverige, hvor den har en meget stor fanskare som elsker de muligheder den giver. Hjelmen er ikke helt billig, men du får en unik...

Cykelhjelm Hövding.

Cykelhjelmen fra Hövding er lige som en airbag. Den folder sig ud automatisk når du skal bruge den. Du undgår herved at få varmt og grimt hatte-hår når du kører på cykel. Hövding cykelhjelmen er fra Sverige, hvor den har en meget stor fanskare som elsker de muligheder den giver. Hjelmen er ikke helt billig, men du får en unik chance for at prøve den flotte og vel designede cykelhjelm, som har den nyeste teknik og sikkerhed. 

På Youtube flyder der nærmest over af videoer der lovpriser cykelhjelmen og giver dig nærbilleder af en cykelhjelm der fungerer som en airbag. Ligesom i bilen, folder airbaggen sig ikke ud, når der ikke er brug for den. Man skal altså ikke være bange for at den udløses på et forkert tidspunkt. 

Cykelhjelmen anbefales af mange forsikringsselskaber og mange gange erstatter de hjelmen, hvis du er ude for et uheld. Har hjelmens airbag først været udløst, skal du have en ny hjelm. Det er for at sikre at teknikken virker, og at man ikke gør noget forkert. Så husk at spørge dit forsikringsselskab hvad de vil erstatte, hvis uheldet er ude.

Hövding cykelhjelmen er ikke bare sikker, den er faktisk meget mere sikker end de fleste andre cykelhjelme. Den vejer ikke så meget, og den flækker ikke som en almindelige cykelhjelme kan gøre i et uheld. 

  • CE EN 1078 certificeret og fås i 3 størrelser
StørrelseHalsstørrelse
SmallMindre end 36 cm.
Medium34-42 cm.
Large38-45 cm.

På lynlås-taggen sidder der en on/off knap, der aktiveres når det er sat sammen på højre side af kraven. 
Der er lysdioder som indikerer batteriniveauet, og om Hövding kraven er tændt eller slukket, herudover er der også et lydsignal, som indikerer om Hövding er on eller off. 
Alt dette for at du kan spare på batteriet når din Hövding ligger en tid uden at blive brugt.


Airbag-hjelmen er meget velegnet til pendlere og hverdagscylister
Du slipper derved for en cykelhjelm, som ødelægger frisuren.

Læs Mere