Dæk - Slanger 4 varer

Cykeldæk til børnecykler og voksencykler, dæk til kørestol og dæk til trillebør.

Der findes forskellige cykeldæk til de forskellige cykeltyper. BMX cykeldæk, racer cykeldæk, MTB cykeldæk og mange andre forskellige dæk. Nogle dæk er punkteringsfri cykeldæk og andre er gjort mere modstandsdygtige over for punkteringer. De fleste vælger et godt punkteringshæmmende dæk, men sjældent helt punkterfrit. Bike Attitude, Hutchinson, Michelin, Schwalbe, CST og Conti er nogle af de mest brugte dæknavne. 

Læs mere

Underkategorier

 • Cykeldæk Børnecykler

  Find cykeldæk til Børnecykler her.

  Cykeldæk til børnecykler har forskellige måder de er opbygget på. Nogle cykeldæk er til MTB og andre er tour cykeldæk og så findes der jo også BMX cykler. De små trick-cykler som både store og små elsker.

  De fleste dæk til børnecykler har refleksstriber men de billige cykeldæk sparer på nogle punkter, og det kunne f.eks. være refleksen der så mangler på de billige cykeldæk til børnecykler. Nogle mennesker foretrækker Continental cykeldæk eller XLC dæk. Kvaliteten er super god, uanset hvilket dæk du vælger. De billige cykeldæk har normalt ikke så meget punkteringsbeskyttelse, men alt i alt er de billige dæk meget holdbare og et godt valg til de fleste. På børnecykler, bruger man ikke så meget at komme punkterings beskyttelse i dækkene. Børn vejer ikke så meget og kører ofte heller ikke så langt, og undgår derfor punkteringer på børnedækket.

  MTB cykeldæk er ofte til Offroad og derfor kommer de med brede hjul og knopper eller større spor i dækket. MTB cykler er til de lidt større børn og derfor er MTB dæk normalt også bedre beskyttet, når de nu skal køre i en skov med store udfordringer for MTB dækkene.

  Racerdæk må som regel ikke veje særlig meget, så derfor er der normalt også sparet på punkteringsbeskyttelse på racerdæk. Billige racerdæk har ligesom beskrevet tidligere mindre punkteringsbeskyttelse når der skal spares på dækkene.

  Du kan finde cykeldæk til børnecykler i alle prisklasser, og vi prøver at have et bredt udvalg til dig hele tiden i vores sortiment af børnedæk.

 • Cykeldæk Voksencykler

  Cykeldæk Til Voksencykler

  Cykeldæk til voksencykler har forskellige måder de er opbygget på. Nogle cykeldæk er til MTB og andre er tour cykeldæk. De fleste dæk har refleksstriber men de billige cykeldæk sparer på nogle punkter, og det kunne f.eks. være refleks på billige cykeldæk. Nogle mennesker foretrækker Continental cykeldæk eller XLC dæk. Kvaliteten er super god, uanset hvilket dæk du vælger. De billige cykeldæk har normalt ikke så meget punkteringsbeskyttelse, men alt i alt er de billige dæk meget holdbare og et godt valg til de fleste.

  MTB cykeldæk er ofte til Offroad og derfor kommer de med brede hjul og knopper eller større spor i dækket. MTB dæk er normalt også bedre beskyttet, når de nu skal køre i en skov med store udfordringer for MTB dækkene.

  Racerdæk må som regel ikke veje særlig meget, så derfor er der normalt også sparet på punkteringsbeskyttelse på racerdæk. Billige racerdæk har ligesom beskrevet tidligere mindre punkteringsbeskyttelse når der skal spares på dækkene.

 • Dæk til Kørestole

  Dæk til Kørestole.

  Ja det er jo egentlig bare normale dæk som du bruger til en kørestol, og så alligevel ikke. Vidste du at sorte dæk kan farve på et trægulv ? Nej, sikkert ikke, men det er derfor at mange vælger dæk med andre farver. Det mest almindelige kørestolsdæk er hvidt, men der har været mange mere eller mindre seriøse farver. I mit tidligere job så jeg engang en kørestol med et pink dæk.

  Der findes jo også dæk til elscooter. Mange gange er det de samme dæk du bruger. Dæk og slanger til kørestole koster lidt mere. Ikke fordi vi skal give en ekstra udgift til de udsatte i samfundet, men simpelthen fordi de er mere sjældne. Både med de forskellige farver, men også fordi et dæk til en kørestol har et andet mål end dem vi sælger mest. Et hjul til kørestol købes nogle gange med dæk og slange, men forhåbentlig holder det der var med ved købet så længe, at det ikke er nødvendigt at udskifte mere end et slidt kørestols dækmønster eller en punkteret slange.

  Nogle efterspørger massive dæk til kørestol og massive el scooter dæk, men det giver ikke samme glæde at køre med. Selvfølgelig får du punkterfri kørestolsdæk men punkterfri dæk til el scooter og punkterfri dæk til kørestol anbefales ikke. Og da slet ikke en tung elscooter med vægten bag og massive dæk til el scooter.

  Her er cykelhandleren et godt alternativ, for så ofte punkterer de ikke, og lidt må det godt koste. Kommunen betaler sikkert, hvis det er dem der udlåner en kørestol. Så det er ikke her du skal spare på din kørestol.

 • Cykelslanger

  Cykelslanger til racercykler, MTB og mange flere.

  Find cykelslanger til din cykel her til alle typer af cykeldæk. Der findes flere forskellige typer ventiltyper på cykelslanger:

  • Cykelslanger med Auto ventil AV
  • Cykelslanger med Fransk ventil FV (Presta ventil)
  • Cykelslanger med almindelig ventil Dunlop ventil DV

  Cykelslanger med Auto ventil AV

  Cykelslanger med autoventil har en ventil som den du kender fra bildækket, trillebøren eller sækkevognen. Der kommer dog også mange cykler med autoventil som skal have en ny slange en gang i mellem. Autoventil er tykkere end en racerventil, så du kan ikke bare udskifte med en slange med en anden ventil. AV er en forkortelse af autoventil.

  Cykelslanger med Fransk ventil FV (Presta ventil)

  Cykelslanger med racerventil har en meget tynd ventil, hvor du skal skrue den øverste del op før du kan pumpe slangen. Med en racerpumpe, er det meget nemt at pumpe luft i din racerslange. Husk at skrue den øverste del på plads når du er færdig med at pumpe din racerslange. FV er en forkortelse for Fransk ventil og Presta ventil betyder det samme.

  Cykelslanger med almindelig ventil Dunlop ventil DV

  Cykelslanger med almindelig ventil kaldet Dunlop ventil, er de cykelslanger som har været brugt til de gamle Raleigh cykler, og har været på markedet i mange år til alle almindelige cykler. I gamle dage havde en cykelslange med almindelig ventil ventilgummi på ventilen. Det gav sig en smule når man pumpede, og satte sig derefter stramt på plads på ventilen igen, så luften ikke rendte ud af cykelslangen. I dag bruger man kugleventiler. En slange med Dunlop kugleventil er nemmere at pumpe op, da kuglen i en Dunlop kugleventil giver plads for mere luft, og i det hele taget flytter sig nemmere fra lufthullet. 

 • Andre Dæk

  Andre Dæk

 • Farvede Cykeldæk

  Farvede Cykeldæk.

  Farvede cykeldæk er festlige på den fede måde. De holder efterhånden kvaliteten ligesom almindelige cykeldæk, så du skal ikke være nervøs for at få en god kvalitet farvede cykeldæk. Personligt synes jeg at det lidt sejt at komme kørende på en cykel med samme farve cykeldæk som farven på cykelstellet. De farvede cykeldæk er meget udbredt på de bedstemor lignende cykler vi ser i bybilledet i bl.a. København og Århus.

  Mange af de unge elsker farver på cyklen, og for dem er det ikke bare en trend, det er identitet for dem. Det med at skille sig ud fra mængden er også positivt for rigtig mange unge mennesker, og så kan de lidt ældre også følge med. De farvede dæk har i mange år været en kendetegnende del af bl.a. ethjulede cykler og kørestole. De sorte dæk sætter mærker på trægulve og de ethjulede cykler må ikke køre i hallen med de sorte dæk. Derfor er farvede cykeldæk blevet mere inn.

  Vi har en del billige farvede cykeldæk og så er der selvfølgelig farvede cykeldæk til racercykler. På racercyklerne er det blevet en dille at stille op med farvede kvalitetsdæk. På flere fixie cykeldæk er farven også noget der spekuleres i når der skal fremstilles nye designs. Det er ikke altid tilbud på cykeldæk eller køb billige cykeldæk der præger i de kredse. Men alligevel kommer der et cykeldæk udsalg med orange cykeldæk, eller cykeldæk med røde sider på tilbud en gang imellem.

 • Dæk til El-Cykler

  Godkendte Dæk til El-Cykler.

  Og hvad skal man så med det? tænker du. Det er fordi at el-cykler kræver mere af et cykeldæk. El-cyklers dæk skal holde til mere fart, men samtidig skal de også holde til mere vægt. Derfor har Schwalbe og andre fundet ud af at gøre dækkene stærkere. Om du så bruger dem til el-cyklen eller bare bruger dem som dæk til din cykel, er selvfølgelig ikke altafgørende. Dæk bliver ikke nødvendigvis tungere fordi, de bruges til andre cykler end normalt.

  Godkendte dæk giver dig tryghed hvis du skal skifte dæk. Der er selvfølgelig både billige dæk, dæk på tilbud og de sædvanlige tilbud. Det er altid et spørgsmål om salg og efterspørgsel.

  Hvis du køber en brugt el-cykel skal du være opmærksom på om sikkerheden er i orden med dækkene. Det samme med el-cykel tilbud. Det er desværre ikke alle der går så højt op i sikkerheden. Jeg har endnu ikke set en god el-cykel test med hensyn til dækkene, men det kommer nok en dag. Hvis du kigger på el cykel tilbud bilka, skal du kigge dem godt over skuldrene inden du køber. Jeg siger ikke at Bilka sælger dårlige el-cykler, for det gør de sikkert ikke, men det er vigtigt at du som kunde holder øje med kvaliteten. Nogle gode billige dæk til el-cykel som samtidig er godkendte, er vel det mindste man kan forlange.

  Christiania cyklen har den berømte el-cykel med lad og så er der Kildemoes el-cykel tilbud. Alt i alt en billig el-cykel som overholder kvaliteten normalt. Det er normale dækstørrelser, så også her, kan du få kvalitetsdæk på cyklerne. Men spørg dem om det er godkendte dæk. Jeg kender allerede svaret.

  Hvis du har mod på det, kan el-cykler tyskland også være en god idé. Du sparer en masse penge her og nu, og du får et godt tilbud. Det eneste problem er at du ikke kan få din cykel samlet og indstilt i gear m.m. Du får også en cykel som ikke lige kan sendes til et-års check. Det er ligesom i Lotto. Du kan få gode penge, men i de fleste tilfælde er det for godt til at være sandt. Skal jeg sige noget positivt her, så er det at alle de dogkendte dæk til el-cykler kommer fra Tyskland.

 • Lappegrej og Dækjern

  Lappegrej og Dækjern

  Lappegrej skal være nemt og hurtigt at bruge. Derfor skal du købe et lappesæt og nogle gode dækjern. Eventuelt en god dæktang. Hvis du skal bruge lappegrej til bildæk, er det noget helt andet end lappegrej til cykel. Det er fordi at lappegrej til slangeløse dæk fungerer på en anden måde. Her er det typisk en plastickile der bliver sat ind i dækket og ikke det traditionelle lappegrej. Biler har jo ikke slanger i dækket. Hvis du mangler lappegrej til telt eller oversejl, skal du nok besøge en butik med speciale i lapning af telte, og måske endda lappegrej til biler eller lappegrej til gummibåd. Det er meget forskelligt fra en cykel.

  Hvis du mangler lappegrej til luftmadras eller lappegrej til pool, kan du godt bruge en cykellap, men det holder bare ikke så meget som det skal. Normalt vil din luftmadras være udstyret med lapper i æsken når du køber, med en god brugsanvisning om hvad du skal gøre.

  Men som sagt, til cyklen skal du bruge lappegrej og dækjern. Lad være med at bruge den hurtige løsning med at sprøjte noget ind i slangen fra en sprayflaske. Det ødelægger slange og dæk. Siger de noget andet, er normalt usandt.

 • Dæktryksmåler

  Dæktryksmåler.

  Dæktryksmåler eller trykmåler som de kloge siger. Og lidt ret kan de jo have, da det jo ikke er dækkets tryk vi måler, men slangens. Vi er bare så farvede af sproget fra bilen og dens instruktionsbog. Så vidt jeg husker, er en bils lufttryk målt i bar og måler mellem 2 og 3 bar. Målere fra racercykler måler op til 10-11 bar lufttryk. Det er meget svært at se logikken, men det har nok en klog forklaring.

  Du skal være opmærksom på hvilke ventiler din trykmåler kan tage. Nogle kan kun tage AV autoventil og FV/RV Racerventil. Andre dæktryksmålere tager alle ventiler. Husk også at displayet skal være læsbart. Det er ikke nok med gode specifikationer uden et godt display. Vi fokuserer på at give dig en god trykmåler. Det er derfor der ikke er så mange at vælge imellem. Hellere få gode en mange med mindre gode egenskaber.

  Hvis du fokuserer på at købe på tilbud og billige varer i stedet for kvalitet, er du også havnet det rette sted. Vi sælger kvalitet, men til meget konkurrencedygtige priser som du kan have glæde af. Så køb idag og få en god oplevelse.

 • Scooter- og knallertdæk

  Scooter- og knallertdæk

Viser 1 - 4 af 4
 • 99,00 DKK Levering 2-3 dage

  Slange 8 x 3,00 med 90 graders vinklet autoventil Farve: Sort Vægt: Ca. 210 gram Materiale: Butyl, som er syntetisk og fleksibelt gummimateriale Ventiltype: Autoventil med 90 graders bøjning Ventildimension: 15 mm høj før bøjning, 30 mm lang efter bøjning og 8 mm i diameter samt gevind nederst på ventilen

  99,00 DKK
  Levering 2-3 dage
 • 29,00 DKK Bestillingsvare 2-7 hverdage

  Bike Attitude - Dækjern Lang - Sæt med 3 stk. Blå 3 stk dækjern med krog til eger Materiale: Kraftig slidstærk plast Længde: 122 mm. Bredde: 18 mm. Tykkelse: 5,5 mm. på midten Tykkelse: Ved dækindgreb ca. 2 mm. Vægt: ca. 38 gram

  29,00 DKK
  Bestillingsvare 2-7 hverdage
 • 29,00 DKK Bestillingsvare 2-7 hverdage

  Bike Attitude - Dækjern Lang - Sæt med 3 stk. Sort 3 stk dækjern med krog til eger Materiale: Kraftig slidstærk plast Længde: 122 mm. Bredde: 18 mm. Tykkelse: 5,5 mm. på midten Tykkelse: Ved dækindgreb ca. 2 mm. Vægt: ca. 38 gram

  29,00 DKK
  Bestillingsvare 2-7 hverdage
 • 249,00 DKK Levering 2-3 dage

  Vittoria-Geax Lappemiddel Pitstop TNT EVO Flydende latex 500 ml. Flydende latex i en endnu bedre formel. Forsegler hurtigt huller og med den ligeledes bedre hæfte effekt også størrer huller.

  249,00 DKK
  Levering 2-3 dage
Viser 1 - 4 af 4
Dæk - Slanger

Cykeldæk

Cykeldæk måles i TPI, når du skal vide hvor godt dækket er.TPI er antallet af tråde per tomme af ​​dækket. Jo højere værdi, jo lavere rullemodstand.
Nylon er stærkere end bomuld men vejer lidt mere. Bomuld kan give flere punkteringer.

(Tread Per Inch) tråde pr. tomme.

 • Mindre end 40 TPI: Billige kanttrådsdæk 
 • 60-100 TPI: Almindeligt til f...

Cykeldæk

Cykeldæk måles i TPI, når du skal vide hvor godt dækket er.TPI er antallet af tråde per tomme af ​​dækket. Jo højere værdi, jo lavere rullemodstand.
Nylon er stærkere end bomuld men vejer lidt mere. Bomuld kan give flere punkteringer.

(Tread Per Inch) tråde pr. tomme.

 • Mindre end 40 TPI: Billige kanttrådsdæk 
 • 60-100 TPI: Almindeligt til foldedæk
 • Over 120 TPI: Toppen af poppen ved brug af nylon.
 • 220 TPI: Meget høj vævning af absolutte topdæk. (Ny teknik)
 • 320 TPI Bomulds dæk (typisk)
 • Over 320 TPI Lag på lag dæk
Læs Mere