Værktøj 119 varer

pr. side
Viser 1 - 48 af 119
Viser 1 - 48 af 119
Værktøj

Værktøj til cykler på værkstedet eller til private entusiaster.

Find dit værktøj til cyklen her. Der er kædeværktøj, monteringsværktøj til krank og afmonteringsværktøj. Momentnøgler, kædetænger, ynøgler, svensknøgler, fastnøgler og meget andet. Philips skruetrækkere, aftrækkere til krank, dækjern, konusnøgler og meget andet specialværktøj. Dækta...

Værktøj til cykler på værkstedet eller til private entusiaster.

Find dit værktøj til cyklen her. Der er kædeværktøj, monteringsværktøj til krank og afmonteringsværktøj. Momentnøgler, kædetænger, ynøgler, svensknøgler, fastnøgler og meget andet. Philips skruetrækkere, aftrækkere til krank, dækjern, konusnøgler og meget andet specialværktøj. Dæktang, hjulopretter og måske en magnetbakke til smådele. Der er nok at vælge mellem når det drejer sig om værktøj til cyklen. Der findes så meget cykelværktøj, at selv en cykelmekaniker kun kender en brøkdel af sortimentetaf værktøj til cykler.

Det er vigtigt at få godt og rustfrit værktøj, så derfor er en stor del Shimano værktøj og præsionsværktøjer der holder til dagligt brug eller på cykelværkstedet. Kabelfører, Pressfit aftrækker, gevindskærer, snittap, hjulopretter og kæderenser. Der er værktøj til næsten alt, og er det et specialværktøj til cykler som ikke kan findes på siden, kan vi sikkert få det hjem til dig gennem en af vores leverandører.

Læs Mere