Ethjulede Cykler - Legetøj 60 varer

Alt legetøj til voksne og børn, med fokus på legetøj på hjul.

Her finder du balancecykler, basketball, dartskiver, dukkevogne, ethjulede cykler, fodboldmål gokart, løbehjul, løbehjul med 4 hjul, løbecykler, rulleskøjter, skateboard, longboard, trehjulede cykler, trækvogne, sneløbehjul, væltepeter, waveboard, Wheely bug, beskyttelse, løbehjul med 3 hjul, skaterramper, bob spil, stylter, gynger. boksesæk, trampoliner, børnetasker og meget mere.

Flere af de spændende varer er vores egen import, direkte fra nogle af verdens største leverandører. Prioriterede varer leveres fra dag til dag og de andre varer bestilles løbende fra leverandører i Danmark og fra udlandet. Vi sælger aldrig kopier, og er derfor E-mærket med den kundebeskyttelse der følger med.

Læs mere

Underkategorier

 • Balance Cykler

  Balance Cykler

  Find balancen og træn din hjerne.

 • Dukkevogne

  Dukkevogne

  Dukkevogne til de mindste børn af træ eller en dukkevogn der ligner en almindelig klapvogn eller barnevogn. Dukker skal have det godt, så derfor er materialerne blevet meget bedre. De gode gamle dukkevogne af træ laves af bedre træsorter, men en dukkevogn af træ skal jo også kunne holde til at køre ind i alt hvad den kommer forbi. En trædukkevogn har en god lakering som kan holde til det. Nogle er håndlavet og andre importeres.

  De dukkevogne som ligner en klapvogn, kunne næsten sælges som en rigtig klapvogn. Det samme gælde dukkevogne som ligner en barnevogn. De er lavet så dygtigt at man næsten kommer i tvivl om at det er en dukke eller et barn der transporteres. 

  Dukkevogne på tilbud.

  Du kan mange gange være heldig at finde en dukkevogn på tilbud. Når varmen kommer igen i foråret, bliver det til til de gode tilbud på dukkevogne. De billige dukkevogne kommer så løbende hen over sommeren. Tilbud på dukkevogne er jo også sjovest når de kan bruges uden for. 

  Dukkevogne til barnedåb eller til fødselsdag.

  Skal du finde en god fødselsdagsgave, er en dukkevogn et godt bud. Børnene elsker dem og alle piger vil have en dukkevogn. Rent prismæssigt er det også til at komme i nærheden af. Der er altid et godt tilbud på fødselsdagsgaven eller gaven til barnedåben. Hvis du heller vil have en gåvogn til barnedåb eller fødselsdag, så er der mange muligheder.

 • Ethjulet Cykel 16"

  Ethjulet cykel 16" som er den mindste af de et-hjulede cykler.

 • Ethjulet Cykel 18"

  Ethjulet Cykel 18"

  Ethjulede cykler 18 tommer

  En ethjulet cykel på 18" er en cykel som henvender sig til de lidt større børn, som stadig er nybegyndere. Kvinder som ikke er så høje, bruger også 18" ethjulet cykel i stedet for den mere almindelige 20" ethjulet cykel. Det siger statestikken. Og det skal jo være sjovt i den rigtige højde. 

  Når man kigger rundt på vejene, er der rigtig mange som er begyndt at køre ethjulet cykel. Børn og voksne kører side om side, og der kommer flere og flere cykler på vejen. Det siges at motorik og hjerneaktivitet bliver en del bedre hos dem der kører på ethjulede cykler. Hvorfor det? Jo det har vist sig at hjernen stimuleres positivt, og at en god motorik virker på mange andre ting her i livet. Får man bedre balance generelt? Jo det siges at balancen generelt bliver meget bedre, og at det direkte kan overføres til andre aktiviteter i livet.

  Koncentration er et godt redskab. Specielt når du sidder på skolebænken. Koncentration lærer du samtidig med at du kører, for det kræver det meget af i starten. Kan de lidt ældre lære at køre? Ja det kan de. Men det går nok ikke lige så hurtigt som hos de mindste, men jeg kender flere som har prøvet at lære det, og de kører alle sammen idag.

  OnlyOne er et solidt mærke fra Tyskland som gennem mange år har lavet balancecykler, ethjulede og de velkendte QU-AX væltepeter cykler. Firmaet QU-AX laver kvalitet der holder. OnlyOne holder til dagligt brug til skole eller til fritid, og skal du lave tricks med hop og andet, kan du købe QU-AX topmodellerne som har andre lejer og en lidt mere solid opbygning. Hop kan være lidt hårdt for cyklerne hvis man gør det mange gentagne gange, så derfor laves den dyre luksusmodel med stærkere dele. Men som almindelig bruger er OnlyOne et godt og solidt bud til de fleste.

 • Ethjulet Cykel 20"

  Ethjulet Cykel 20" er den mest solgte størrelse.

  Ethjulede cykler 20 tommer

  Her med fokus på de ethjulede cykler 20", som der bliver flere og flere af i Danmark rundt omkring i de små hjem. De unge har taget trenden til sig for alvor og det er virkelig gået hen og er blevet de kloge drenge og pigers valg.

  I Kina har de ethjulede cykler på skoleskemaet som en lille test. De mener at børnene bliver klogere hvis de også lærer kunsten, at køre på en ethjulet cykel 20" eller en af de andre størrelser.

  Når først de små skoleelever kører på ethjulet cykel med skoletasken på ryggen, så er det noget der for alvor har sat sit præg i de unges rækker. Allerede som 6-7 årig starter de med ethjulede cykler. Det er ligesom de mindste har nemmere ved at lære noget nyt, end os der er blevet ældre.

  Cyklen skal have det helt rigtige dæktryk. Det er fordi ballancen kan være svær at holde hvis cyklens dæk er pumpet for meget op, og med en helt flad cykel kan man slet ikke få den til at køre.

  Er barnet ikke er så højt når han/hun får den første ethjulede cykel, kan man save af sadelpinden. Der skal dog altid være 5-6 cm. nede i stellet for at pinden kan holde. Det er ikke svært at finde en ny sadelpind når der bliver tid til det. Den har vi på siden under udstyr.

  Når børnene skal lære at holde balancen de første gange, kan en voksen være støtte for barnet. Altså ikke noget med at holde fast, for så lærer barnet ikke at køre på cyklen uden hjælp. Og lad være med at kigge ned i jorden, for så ryger balancen. Lidt ligesom at vende hovedet i bilen eller på cyklen, for derefter at have ændret kursen i samme retning. Så kigger du ned, så ender du med hovedet i samme retning.

  Du kan godt forlange at barnet kører med hjelm ude i trafikken. I starten bliver der nok lidt styrt, og så er hjelmen et godt og sikkert hjælpemiddel. Jeg taler af erfaring. Skulle køre MTB ned af en stejl bakke, og endte med hovedet på en sten. Jeg kører med hjelm hver gang. For efter hjernerystelse og blod over det hele så lærer man det. Det var bare ikke så meget brugt da jeg var barn i 70érne. Selv folk på knallert kørte ikke med hjelm, for der var ikke nogen lov om at man skulle køre med styrthjelm.

  Nå tilbage igen. Børn lander heldigvis ikke så hårdt og tungt som de voksne, og slår sig normalt ikke så megt, men hjelmen er nu alligevel en god ting at have med. Ikke på albuen, men på hovedet…

  Når du køber ethjulet cykel er farven sikkert enormt vigtig. Men størrelsen er altså endnu mere vigtig. Meget kort kan man sige at børn bruger 16″. Det vil sige 6-9 år. Børn og voksne bruger 20″ og 24″ ethjulede cykler. Men heller ikke her er der en så simpel forklaring. De er jo børn til de er 18 år, og der er der mange, som har en højde på næsten 2 meter. Så derfor kan man måle sig frem.

  Der kan saves af sadelpinden, hvis det er nødvendigt. 

  Når du står ved siden af cyklen, vil sadlen normalt være ud for navlen. Sid oprejst på cyklen når du kører, så får du den bedste kørestil. Ikke noget med bøjet hovede. Få fart på når du kører. Hvis du kører langsomt, er det meget svært at holde balancen på cyklen.

  Der findes også mange forskellige mærker inden for ethjulede cykler.

  Husk også at dækkets farve bestemmer om cyklens dæk smitter af på underlaget. Et gult dæk eller et hvidt dæk smitter ikke af. Mange sports foreninger vil ikke have afsmitning på deres fine trægulve, så her er det vigtigt at vælge den rigtige farve dæk. Du kan selvfølgelig altid eftermontere et dæk, men det er nemmere at købe det med på cyklen fra starten af.

  Puky ethjulede cykler er nok nogle af de cykler man kender bedst i Danmark. Ikke fordi de er de eneste, eller nødvendigvis de bedste cykler, men simpelthen, fordi nogle af de største kæder, har taget mærket til sig.

  Puky kommer fra tyskland og laver mange spændende ting til børn. De har mere end 1000 ansatte og deres cykler sælges overalt. Puky sælger deres produkter til forhandlerne i Danmark, hvis de kan få en god forretning ud af det. Derfor vil du se at priserne på Puky ikke varierer så meget som på andre mærker.

  Du kan også købe QU-AX ethjulede cykler. De er meget fokuserede på kvalitet ned i mindste detalje. Her kan man mærke forskel på almindelige cykler og en QU-AX ethjulet cykel. Nogle af topmodellerne har fået en ekstra stærk krank og nogle bedre pedaler. Det er selvfølgelig ikke det hele men, det er det man ser og mærker med det samme når man køber QU-AX luksusmodellerne.

  OnlyOne er også en mulighed. For under 800,- kr. han man få en holdbar løsning som de fleste kan bruge. Bruger du kun cyklen til sjov og ballade med vennerne, er det det helt rigtige valg med en Only One cykel. Alt er optimeret med god holdbar kvalitet og ligger lige under modellerne fra QU-AX. Det er samme producent, men med forskellige produkt linier. Normalt vil jeg anbefale Only One ethjulede til de fleste nybegyndere og lettere øvede, som udelukkende bruger cyklen til en sjov og udfordrende hobby.

  Når nu du skal vælge mellem Puky, Only One og QU-AX, skal du være sikker på hvad du vil med cyklen.

  • Cyklen er en gave
  • Cyklen er til mig selv
  • Cyklen erstatter min gamle ethjulede cykel
  • Min ethjulede cykel skal være mere luksuriøs

  Hvis vi starter med en ethjulet cykel som gave, skal du vide lidt om modtageren. Er det første gang han / hun skal prøve en ethjulet cykel?

  Så skal du nok købe en Puky eller Only One ethjulet cykel. Sidstnævnte er lige lidt bedre, så med mindre der er meget forskel på prisen, skal du nok vælge Only One.

  Er den ethjulede cykel til dig selv, skal du spørge dig selv om hvor meget du skal bruge cyklen. Skal den bruges til skole eller til arbejdspladsen, vil jeg nok investere de sidste par kr. og købe den lidt dyrere ethjulede cykel fra QU-AX, men er det kun for at underholde børnebørnene eller for sjov, kan det måske betale sig at starte med de billigere modeller.

  Hvis du skal erstatte din gamle brugte ethjulede cykel, skal du overveje om ikke de sidste penge er givet godt ud.

  Hvis du skal have mere luksus, skal du helt sikkert købe en QU-AX med ISIS krank og hele svineriet. Du skal ikke gå ned på udstyr her.

  Se alt om QU-AX og Only One her

  Se mange af de omtalte modeller her  Flere af dem er på tilbud lige nu på A24.dk

  En af de professionelle 20" ethjulede cykler er denne super cykel:

  Et-hjulet Cykel 20" Crome Profi QU-AX Med ISIS Krank Og Hvidt Dæk

  • 20 "x 1,95" dæk til 62 PSI tryk
  • Flad flatcrown gaffel
  • QU-AX Luxus freestyle sadel med integreret håndtag
  • Aluminium sadelpind 350 mm
  • Aluminium klemme, sort
  • ISIS nav, 48 hul, rød
  • ISIS aluminium krank 100 mm
  • Let QX serie med plast pedal, sort
  • Vægt: ca. 4,6 kg

  Ethjulet cykel 20"

  Et-hjulet Cykel 20" Profi QU-AX Med ISIS Krank og nav samt hvidt dæk. Her i den lette velkørende udgave hvor der ikke er sparet på noget. Du får både luksus og de brede dæk som gør køreoplevelsen optimal. Selv designet er på plads på denne stærke ethjulede cykel.

  Et-hjulet Cykel 20" Profi QU-AX Med ISIS Krank Og hvidt dæk har du cykel til resten af livet. 

 • Ethjulet Cykel 24"

  Ethjulet Cykel 24"

 • Gokart

  Gokart

  Gokart eller gocart, kært barn har mange navne. Men på korrekt dansk er det gokart. Du kan sikkert huske da du var barn og kørte i gokart. Enten blev du skubbet eller du skubbede nogle andre børn. Der var også en gakart med pedaler, men vi brugte dem som sæbekassebiler da jeg var barn. Vi byggede selv vores sæbekassebiler og fik en gokart lignende bil.

  Mange forbinder gocard med ferien i udlandet hvor man kører med en hidsig motor. Det er vildt sjovt, men med sådan en gocart, vil de mindste børn nok rende skrigende væk. Derfor sælger vi en gocart uden motor. Nu skrev jeg gocart med c, men det er fordi det staves sådan i udlandet.

  En gokart med pedaler eller en gokart der skal skubbes er begge et kæmpe hit i de fleste børnehaver. I børnehaven kan du finde modeller der holder til at blive brugt, og det har vi selvfølgelig på salgssiden. Det er jo sjovest med noget der holder længe. Uanset hvad du vælger så kig efter de gode tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os om hvornår der kommer tilbud på gokart næste gang. De billige tilbud er trods alt sjovere når der er udsalg.

 • Ethjulet Cykel Tilbehør

  Tilbehør til et-hjulede cykler

 • Løbehjul

  Løbehjul til børn og voksne

  Løbehjul er sjove at køre på. Både voksne og børn bruger dem til sport, tricks og bare som transport løbehjul. Der er mange som kan bære op til 100 kg. i personvægt. Det er også sjovt når man er flere samlet for at løbe. Det sidste hit er at fange Pokemon når man kører ude på vejene. Det er hurtigt at komme omkring og det er nemt at køre der hvor der er cykelstier og fortov, eller på parkeringspladserne.

  Løbehjul med store hjul.

  Læbehjul med store hjul er meget velegnet til det voksne publikum. De store hjul gør det mere retningsstabilt, og det er også nemmere at køre over ujævnheder i vejen. Løbehjul til voksne har normalt også et højere styr. Hjulene på et voksen løbehjul bør være omkring 150 mm, da en voksen bruger det som transport og til en høj hastighed. Du skal heller ikke bruge så meget energi når løbehjulet har store hjul. Læbehjul med mulighed for at kunne folde det sammen, er godt når det skal transporteres. Men har du det hele tiden stående, er det måske en bedre idé med en støttefod. De foldbare modeller kan virke lidt mere fjedrende i brug, og måske endda lidt mere skrøbelig, men det passer ikke. Overholder du vægt opgivet med løbehjulet, er det produceret til at kunne foldes, og derved holder det også til at kunne foldes.

  Løbehjul City Scooter Fuzion Sport med 4 hjul er meget solgt på grund af det fede udstyr.

  Leverandøren skriver her om de mange forskellige ting der gør netop dette løbehjul til noget specielt. Det har hele fire hjul, dual pivot steering technology og kan allerede bruges fra en alder på ca. 6 år. Dækkene er 80mm injected TPR og med den brede ståflade er løbehjulet et godt alternativ til børnene.  Man anbefaler at børn og unge ikke vejer mere end 58 kg. på dette løbehjul. Det har en meget stabilt aluminium ramme og de velkendte, og stabile ABEC 7 lejer som kører bedre og holder til hårdt brug. Fuzion Sport Løbehjulet vejer 3,9 kg og signalerer derfor god kvalitet. Ikke som de gamle rustne løbehjul man så overalt for nogle få år siden. Der er også skum håndtag for et bedre greb og selvfølgelig en rigtig god bagbremse på det bagerste hjul.

  Razor Beast løbehjul - Et godt nybegynder løbehjul.

  Løbehjulet leveres med bremse på baghjulet ligesom de fleste løbehjul har. 
  Vægt: 3,4 kg giver dig fornemmelsen af den kvalitet der er i et Razor Beast løbehjul. Der ud over har løbehjulet Forstærket styr 54,61 cm. høj og de professionelle kvalitetslejer RCA Pro lejer.

  Trick løbehjulet er monteret med gummihåndtag som har fint greb så hænderne ikke smutter fra styret når du kører.
  Løbehjulet er næsten samlet ved levering. Kun styret skal eftermonteres. Værktøj medfølger til løbehjulet.

  Løbehjul City Scooter Big Wheel Hudora Alu 8" 205 green/blue 205mm Proff.

  Løbehjulet fra Hudora er et såkaldt High-end aluminium løbehjul med baghjuls friktionsbremse, og en sikker foldemekaniske der gør det nemt at have løbehjulet med på farten. Der er højdejusterbart styr og en justerbar bærestrop samt støttefod.

  Løbehjulet er TÜV-GS (MOT) testet.

  Løbehjul af denne type er selvfølgelig testet med en TÜV-GS (MOT) mærkning, så du kan være helt sikker på dit nye løbehjul. Der er ingen skarpe kanter og du får kvalitet til en rigtig god pris. Når du køber en godkendt model, er du samtidig sikker på at det holder. Der er ikke noget værre end når det taber hjulet under høj fart. Men sådan er det heldigvis ikke mere når du køber en godkendt model. Det koster måske en smule mere, men holder også meget længere og er sikkert at bruge.

  Import skaber billige priser.

  Vi importerer løbehjul fra Tyskland, hvor priserne er mere fornuftige end i Danmark. Derfor kan vi sælge billige løbehjul og løbehjul på tilbud. Billige løbehjul kan købes over alt, men Hudora er ikke kun et billigt løbehjul, men et kvalitetsmærke som holder til brug. Flere af modellerne er testet til personer på op til 100 kg. og det siger jo en del om produktets kvalitet. Selv kuglelejerne er produceret så de holder. Det er ikke noget vi ser hver dag, men Hudora løbehjul er over den normale standard og giver dig et high-end løbehjul. Bemærk at der er ABEC kuglelejer i de fleste modeller. Det er en meget høj standard.

  City Løbehjul Fuzion Pro X-3 White Alu White.

  Det skriver leverandøren om løbehjulet:

  Fuzion Pro X-3
  • Age: 7+
  • 100 mm ABS wheels made of moulded PU
  • 18" wide steel handles
  • Ball bearings ABEC 9
  • Aluminum frame
  • Soft PRO handle
  • Dimensions: length approx. 81.3 cm, tread approx. 67.3 x 9.7cm
  • Max. user weight 64 kg
  • Weight: approx. 3.2 kg

  Løbehjul Extreme Trick og Stunt - Spartan Sport.

  100% Air Craft aluminium som holder kørende på et let og meget holdbart løbehjul. Vægten er kun  3,7 kg og løbehjulet kan bruges fra du er ca. 5 år og til en voksen størrelse med en testet maxsimal brugervægt på 120 kg. På stunt løbehjul er styret fast og kan ikke flyttes. Det giver en meget mere stabil kørsel

  Løbehjul med holdbare hjul og god størrelse fodplade.

  Løbehjulet er udstyret med de holdbare ABEC kuglelejer og aluminium hjul som giver dig maksimum fart og styrke. Fodpladsen er 48 x 10,8 cm og der er kraftig fender bremse på baghjulet.

  Løbehjul med semi sealed headset.

  Der er ydermere semi sealed headset som giver let BARspin.

  Billigt løbehjul på tilbud.

  Billige løbehjul kan være et godt alternativ til sommerhuset, men det er værd at give lidt mere hvis det skal holde til at blive brugt. Det billige løbehjul holder ikke og knækker typisk et eller andet sted ved styret på grund af rust. Billige løbehjul er til supermarkedet og de gode løbehjul er til dig som kunde. Jeg prøver at lave nogle gode tilbud, når vi får gode tilbud fra leverandøren. Og hvem siger nej til billige tilbud.

 • Løbehjul med 4 Hjul

  Løbehjul med 4 Hjul

 • Løbecykler

  Løbecykler til børn

  Puky løbecykler til børn er et kæmpe hit. Alle vil have de holdbare og lækkert designede cykler til deres små drenge og piger. En Puky løbecykel er kvalitet og holder i mange år. Derefter har den stor gensalgsværdi. Du kan selvfølgelig købe løbecykler i mange forskellige prisklasser, og måske derfor er Puky et godt valg til de fleste børnefamilier. Børnene lærer hurtigt tricks med deres løbecykler, og bevæger sig hurtigt og sjældent lydløst hen over græsplænen eller fortovet.

  Du finder meget legeværdi i en løbecykel. Løbecykler har i mange år været et kæmpe hit, og kvaliteten bliver hele tiden forbedret. Der er virkelig marked for de geniale små cykler. Allerede når dit barn er nogle få år gammelt, er der potentiale for at holde balancen på en løbecykel. Du forbedrer dit barns motorik, og det er ekstremt vigtigt for barnets indlæring, at de ikke bare sidder stille. Her går motorik og fantasi ud i et, og der er plads til mange timers leg. Der er fri fragt fra 500,- kr.

 • Rulleskøjter Inliners...

  Rulleskøjter Inliners og Side by Side

 • Skateboard

  Skateboard Tilbud

  Når du køber skateboard er kateboardets opbygning rar at kende til. Skateboardet består af et deck som er det du står på.
  For at du ikke skal ryge af boardet, er der monteret en såkaldt griptape. Gridtape er en slags sandpapir som klæbes på den
  plade hvor du står, altså deck´et. Den ru overflade gør det nemmere for dig at stå fast på skateboardet.

  Decket er normalt lavet af 7-9 lag krydslamineret ahorntræ. Men billigere modeller benytter sig af billigere løsninger. Bambus,
  skumkerne glasfiber, træ og glasfiber og kulfiber. I sjældne tilfælde laves der aluminiumskonstruktioner.

  På undersiden af deck'et er der monteret Trucks. Styring og ophæng består af 4 dele:

  • Baseplate er den øverste metaldel, der skrues fast til deck´et.
  • Hanger er den nederste del af trucken hvor hjulene monteres. Det er her at akslen går igennem hangeren.
  • Mellem baseplaten og hangeren sidder truckgummi, også kaldet Bushings. Det giver fleksibilitet og muliggør at dreje på
   skateboardet.
  • Det hele holdes sammen af en stor bolt, kingpin. Ved at stramme eller løsne denne justeres hvor let boardet drejer.

  Hjulene er normalt lavet af urethan og findes i forskellige størrelser og hårdheder. Hjulmageri er kemisk sortekunst.
  I hjulene sidder der kuglelejer. Disse fås i forskellige kvaliteter, der måles på ABEC-skalaen som går fra 1-9 i ulige tal. ABEC-9
  er det mest nøjagtigt fremstillede. Til skateboards er ABEC-5 meget brugt, og er ganske udemærket på et skateboard.

  Der findes tre typer kuglelejer: 

  • Stål-kuglelejer
  • Delkeramiske (kuglerne)
  • Fuldkeramiske kuglelejer

  Du har måske hørt om begreber som Ollie, Kickflip, Frontside Flip og 5-0. Det er alle ord eller sætninger der dækker over forskellige
  tricks, der kan udføres på skateboardet. Mange unge opfatter skating for en subkultur hvor video ofte bruges til at dokumentere
  deres forskellige tricks. Professionelt er der firmaer der tjener mange penge på at lave videoer med deres "teams". Disse videoer
  bliver ofte lavet med store budgetter og professionelle instruktører.

  Vi husker vel alle RAZZ. Han fik sit gennembrud, da han i 2002 vandt De Unges Melodi Grand Prix 2002 med sangen "Kickflipper".

  Skateboarding er også kendt i computerspil.

  Freeskate er et udtryk der bruges i skateboardspil som Tony Hawk serien og Skate spillene. Freeskate betyder at man køre rundt i
  et område alene, eller med andre uden nogen former for udfordringer. Ren afslapning for at afprøve forskellige tricks.
  Den rigtige Tony Hawk blev født i San Diego, Californien og lever selvfølgelig stadig. Han er meget kendt for sine mange medaljer
  og for at hjælpe unge mennesker i fattige områder med skateboardparker og områder. Tony Hawk har gennem sit eget firma udgivet
  computerspillene og derudover sælger han alt indenfor skateboard og assessories gennem firmaet Birdhouse.

  Tony Hawk fik stor anerkendelse ved at være den første skater i verden som udførte et komplet 900° spin, rundt om sin egen akse
  (også kaldt "The 900").

  I danmark har vi også kendte og professionelle skatere. Af danskere er der eksempelvis Rune Glifberg, som også er kendt i udlandet.

  Opbygningen af et skateboard har ikke ændret sig meget, men det har formen. Du kan købe alle mulige former i dag. Aflange og tynde,
  eller formet som en fisk. Der er næsten ingen grænser, men de seje billeder er der stadig. Køb dit nye skateboard idag og få leveret i
  morgen foran hoveddøren eller i en boks nær dig.

 • Longboard Skateboards

  Longboard - Skateboards

  Longboards er kendt for de store hjul og det lange deck.  De forskellige former er Pintails, Swallowtails, Flat-nose riders, Drop-through decks, Drop decks og boards med samme form som et almindeligt skateboard. Med de store hjul kan du få mere fart på når du transporterer dig, og de fleste longboards føles mere stabile under brug. Longboards bruges meget til transport over lange stækninger og erstatter i en vis grad løbehjulet. Lige nu er de meget populære i USA, og normalt er det så den bølge som skyller over Danmark næste år. Longboards bliver den næste store dille.

 • Trehjulet Cykler

  Trehjulet Cykler

  Trehjulet cykel til børn er en god gammel klassiker. Den er kommet i mange nye spændende designs, men der er alligevel en trehjulet cykel som alle husker. En trehjulet Winther cykel i rød. Den kan fås i mange forskellige farver, men den jeg husker bedst fra barndommen havde et rødt lad. En trehjulet cykel er nok det sjoveste børn kan køre rundt med. Der er plads til bamser eller legetøj, og så er der pedaler. Det kan gå virkelig stærkt.

  En trehjulet cykel kan holde til at blive brugt, så derfor ser du stadig den originale cykel som måske er ved at være 50 år gammel. Det er ikke lang tid siden at jeg så den gode gamle model stå på et loppemarked. Stadig flot og i god stand. Den trehjulede cykel er kommet for at blive. Både Winther, men også alle de andre sjove modeller som prøver kræfter med den gamle trehjulede fra Winther,

 • Trækvogn

  Trækvogn til 1, 2 eller flere børn

 • Sne Løbehjul

  Sne Løbehjul

 • Væltepeter

  Væltepeter

  Væltepeter, Penny Farthing eller Gentleman Bike. Samme cykel med mange forskellige navne.

 • Waveboard

  Waveboard

 • Wheely Bug

  Wheely Bug ® Den Originale

  Som så mange andre succeser, bliver de kopieret i østen og solgt billigt i hele verden. Men her får du den originale håndlavede Wheely Bug som du sikkert kender i forvejen fra dit barns institution. Wheely Bug er produceret til at kunne holde, og den originale Wheely Bug er testet til at kunne holde en belastning på 120 kg. Det er hjulene som er medvirkende til at belastningen kan være så høj. Hvert hjul kan klare en trykbelastning på 30 kg. og hjulene er produceret i stærk nylon med stålaksler.

  Grundpladen er lærketræ i en udsøgt kvalitet, og den håndbyggede wheely Bug bruger tilmed plastic som er miljøvenlig polyuretan, for dit barns sikkerhed. Wheely Bug er CE testet til EN71 European Safety of Toys. Den bedste sikkerhed på markedet. 

  De små følere (horn) er specielt monteret, så de kan klare et træk på minimum 50 kg. Wheely Bug vejer kun 1,9 kg. og det giver barnet mulighed for nemmere at kunne drøne rundt. Hjulene drejer, så det giver en glidende og god fornemmelse for barnet, der samtidig øver motorik, balance og evnen til at kunne flere ting på en gang. Fantastiske evner som kan hjælpe resten af livet.

  Når du køber en Wheely Bug er det import fra Australien. Den samles herefter i Danmark og har fået et stort antal af priser og rosende ord med på vejen.

  PS. Barnedåbsgaven der giver barnet en kvalitetsgave der holder mange år frem.

  Barnet kan rulle fremad, bagud, til siden og rundt om sig selv. Det giver bedre motorik og balancen trænes. Barnet kan også skubbes eller blive trukket rundt. Brug følehornene, for de kan godt klare det uden at gå i stykker. Der hvor barnet sidder er der en brugervenlig skumpude med en solid inderkerne overtrukket med en kraftig PU overflade, en plastic lavet af miljøvenlig polyuretan. Den er derfor også nem at rengøre.

  Den stabile kørsel skyldes den lave siddehøjde som gør at barnet ikke falder af. Der er samtidig et håndtag af aluminium der er lavet med et tyndt lag gummi. Det gør håndtaget behageligt at holde på for barnet. Du finder et meget børnevenligt design der med sine klare og flotte farver indbyder til leg. Det er legetøj som udfordrer på en anden måde en de fleste andre typer legetøj. Her kan den køre i alle retninger og kan holde til at blive brugt hver dag.

  Wheely Bug er ideel til indendørs brug og er designet til mange års glæde. De sidste 10 år har institutioner taget denne lille sjove kørevogn til sig over hele verden. Wheely Bug er testet og har vundet flere priser i Australien og andre lande indenfor de sidste år. Også i Danmark.

  Der findes 2 modeller.

  Den lille model er mest fokuseret på børn mellem 1 og 3 år. Den store model er fra +3 år. De fleste børn har også glæde af den store model når de er blevet 5-6 år, så der er meget legeværdi i en stor Wheely Bug. 

 • Beskyttelse

  Beskyttelsessæt

 • Løbehjul Med 3 Hjul

  Løbehjul Med 3 Hjul

 • Løbehjul Reservedele

  Løbehjul Reservedele

 • Skaterramper og Grind...

  Skaterramper og Grind Rail

 • Institutioner

  Institutioner EAN

  Legetøj til Institutioner der vil handle med EAN. Vi sælger kvalitets legetøj med focus på leg, læring og kreativitet.  Vi har samlet nogle af bedste tilbud og de mest interessante legeting til børnene. Men alt i shoppen kan selvfølgelig købes af din institution.

 • Gåbiler

  Gåbiler

 • Legetøj diverse
pr. side
Viser 1 - 48 af 60
 • 899,00 DKK 1 099,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  QU-AX Ethjulet Cykel Luksus 20" Blå - Lyserød  - Hvidt hjul Ethjulet cykel med luksus lakering Sort sadel med gul kant Fælg: aluminium Sadelpind 300-350 mm Ø 25,4 mm Krank længde 102-114 mm Vægt: 4,6 kg

  899,00 DKK 1 099,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 669,00 DKK 869,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Ethjulet Cykel OnlyOne 20" Fuchia - Lyserød  - Hvidt hjul og Pedal Vægt 4,3 kg. SSP Lever aluminium Pulverlakering for optimal holdbarhed af lakken Sadel support 300 mm Ø 25,4 mm og antivrid Krank 114 mm stål Sort sadel med kantbeskyttelse og håndtag

  669,00 DKK 869,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 649,00 DKK 799,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Ethjulet Cykel OnlyOne 18" Hvid Vægt 4,4 kg. SSP Lever aluminium Pulverlakering for optimal holdbarhed af lakken Sadel support 300 mm Ø 25,4 mm og antivrid Krank 102 mm stål Sort sadel med kantbeskyttelse og håndtag TUV - GS sertificeret Testet til max vægt på 60 kg.

  649,00 DKK 799,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 048,00 DKK 1 148,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Drift Trike Madd 16" Grøn/Sort Fabriksnummer 20209 Deck: MGP 4.0 bred legeret, varmebehandlet 3mm. concave Justerbart sæde Forgaffel: IHC gevind af stål Håndtag: Madd drifter greb Bremse: BMX stil V-Bremse for Dæk: 16" super holdbare dæk (ETRTO 47-305) Pedaler: Stærke PC pedaler Skull kronrør Deaval, Præget skull i sædet

  1 048,00 DKK 1 148,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 699,00 DKK 849,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
  Tilbud!

  Trick Løbehjul - My Hood 7.0 Sort Materialer: Udført i kraftig aluminium Deck: box formet Hjul: 100 mm kvalitets PU hjul med ABEC 7 kuglelejer. Bremse: Kraftig bremse på baghjulet. Højde: 82,5 cm (fra jord til top t-bar) Totallængde: 64 cm Fodplade størrelse: 48 x 12 cm Vægt: 3,6 kg Max belastning: 100 Kg. Løbehjul ordbog

  699,00 DKK 849,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 699,00 DKK 849,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
  Tilbud!

  Trick Løbehjul - My Hood 7.0 Grøn/Sort Materialer: Udført i kraftig aluminium Deck: box formet Hjul: 100 mm kvalitets PU hjul med ABEC 7 kuglelejer. Bremse: Kraftig bremse på baghjulet. Højde: 82,5 cm (fra jord til top t-bar) Totallængde: 64 cm Fodplade størrelse: 48 x 12 cm Vægt: 3,6 kg Max belastning: 100 Kg. Løbehjul ordbog

  699,00 DKK 849,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 699,00 DKK 849,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
  Tilbud!

  Trick Løbehjul - My Hood 7.0 Blå/Sort Materialer: Udført i kraftig aluminium Deck: box formet Hjul: 100 mm kvalitets PU hjul med ABEC 7 kuglelejer. Bremse: Kraftig bremse på baghjulet. Højde: 82,5 cm (fra jord til top t-bar) Totallængde: 64 cm Fodplade størrelse: 48 x 12 cm Vægt: 3,6 kg Max belastning: 100 Kg. Løbehjul ordbog

  699,00 DKK 849,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 699,00 DKK 849,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
  Tilbud!

  Trick Løbehjul - My Hood 7.0  Gul/Lilla Materialer: Udført i kraftig aluminium Deck: box formet Hjul: 100 mm kvalitets PU hjul med ABEC 7 kuglelejer. Bremse: Kraftig bremse på baghjulet. Højde: 82,5 cm (fra jord til top t-bar) Totallængde: 64 cm Fodplade størrelse: 48 x 12 cm Vægt: 3,6 kg Max belastning: 100 Kg. Løbehjul ordbog

  699,00 DKK 849,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 699,00 DKK 849,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
  Tilbud!

  Trick Løbehjul - My Hood 7.0  Blå/Orange Materialer: Udført i kraftig aluminium Deck: box formet Hjul: 100 mm kvalitets PU hjul med ABEC 7 kuglelejer. Bremse: Kraftig bremse på baghjulet. Højde: 82,5 cm (fra jord til top t-bar) Totallængde: 64 cm Fodplade størrelse: 48 x 12 cm Vægt: 3,6 kg Max belastning: 100 Kg. Løbehjul ordbog

  699,00 DKK 849,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 149,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Løbehjuls Taske Hudora Big Wheel Længde: 1110 mm. Bredde: 140 mm. Højde: 420 mm. Sort / Rød / Hvid

  149,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 358,00 DKK 1 599,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  My Hood Pro PG15 - Trickløbehjul - Sort/Guld. Den Bedste Kvalitet. Farve: Sort/Guld Vægt: 3275 gram Materialer: Aluminium Max belastning: 100 kg Forgaffel uden gevind Hjuldiameter: 110 mm Hjulprofil: Flad Kugleleje: ABEC 9 Kerne design: Spoked Bremsetype: Flex Fender 1 stk peg medfølger Løbehjul ordbog - hvad betyder ordet?

  1 358,00 DKK 1 599,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 299,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Phoenix Pilot - High-End Trick Løbehjul - Rød/Sort Farve: Rød/Sort Materiale: Aluminium Deck design: One-piece Deck længde: 48 cm (19'') Deck bredde: 10.8 cm (4.25'') Vægt: 3654 gram Hjuldiameter: 110 mm Hjulprofil: Round Hjul hårdhed: 88A Total højde: 79 cm 36 ting du (måske) skal vide om løbehjul

  1 299,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 294,00 DKK 1 299,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Phoenix Pilot - High-End Trick Løbehjul - Sort/Grøn Farve: Sort - grøn Materiale: Aluminium Deck design: One-piece Deck længde: 48 cm (19'') Deck bredde: 10.8 cm (4.25'') Vægt: 3654 gram Hjuldiameter: 110 mm Hjulprofil: Round Hjul hårdhed: 88A Total højde: 79 cm 36 ting du skal vide om løbehjul

  1 294,00 DKK 1 299,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 299,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Phoenix Pilot - High-End Trick Løbehjul - Sort Farve: Sort Materiale: Aluminium Deck design: One-piece Deck længde: 48 cm (19'') Deck bredde: 10.8 cm (4.25'') Vægt: 3654 gram Hjuldiameter: 110 mm Hjulprofil: Round Hjul hårdhed: 88A Total højde: 79 cm Løbehjul ordbog - Hvad betyder ordene?

  1 299,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 549,00 DKK 1 599,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Trick Løbehjul MGP VX4 Team Rød/Sort - Til Den Øvede Bruger Farve: Lilla/Sort Total højde: 78 cm Headsæt-typ: Integrated Forgaffel type: Uden gevind Hjuldiameter: 110 mm Maks. brugervægt: 100 kg Vægt: 3720 gram Materiale: Aluminium 6061 Deck design: One-piece Dæk længde 50 cm (19.7") Dæk bredde: 10,1 cm (4") Headtube vinkel: 83° Løbehjul ordbogen

  1 549,00 DKK 1 599,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 549,00 DKK 1 599,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Trick Løbehjul MGP VX4 Team Lilla/Sort Farve: Lilla/Sort Total højde: 78 cm Headsæt-typ: Integrated Forgaffel type: Uden gevind Hjuldiameter: 110 mm Maks. brugervægt: 100 kg Vægt: 3720 gram Materiale: Aluminium 6061 Deck design: One-piece Dæk længde 50 cm (19.7") Dæk bredde: 10,1 cm (4") Headtube vinkel: 83° Løbehjul ordbogen

  1 549,00 DKK 1 599,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 75,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  6 Kegler til Markering Antal i pakke: 6 stk. Højde 23 cm. Farve Orange Markeringskegler Til fodbold, rundbold, løbehjul eller parkering. Kun fantasien sætter grænser.

  75,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 999,00 DKK 1 199,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Løbehjul med tre hjul 6-12 år - Micro Maxi Classic - Grøn Alder: 6 - 12 år Barnets højde: 110 til 152 cm Maks. vægt: 50 kg Løbehjulets vægt: 2,5 kg Højde: Kan justeres fra 63 til 93 cm Diameter forhjul: 12 cm polyurethan hjul Diameter baghjul: 8 cm polyurethan hjul Længde: 58,5 cm Bredde: 14 cm Deck: 33 cm x 14 cm Styring: T-styr og kropvægtsstyring...

  999,00 DKK 1 199,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 999,00 DKK 1 199,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Løbehjul med tre hjul 6-12 år - Micro Maxi Classic - Blå Alder: 6 til 12 år Barnets højde: 110 cm til 152 cm Maks. vægt: 50 kg Løbehjulets vægt: 2,5 kg Højde: Kan justeres fra 63 cm til 93 cm Diameter forhjul: 12 cm polyurethan hjul Diameter baghjul: 8 cm polyurethan hjul Længde: 58,5 cm Bredde: 14 cm Deck: 33 cm x 14 cm Styring: T-styr og...

  999,00 DKK 1 199,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 999,00 DKK 1 199,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Løbehjul med tre hjul 6-12 år - Micro Maxi Classic - Lilla Alder: 6 til 12 år Barnets højde: 110 cm til 152 cm Maks. vægt: 50 kg Løbehjulets vægt: 2,5 kg Højde: Kan justeres fra 63 cm til 93 cm Diameter forhjul: 12 cm polyurethan hjul Diameter baghjul: 8 cm polyurethan hjul Længde: 58,5 cm Bredde: 14 cm Deck: 33 cm x 14 cm Styring: T-styr og...

  999,00 DKK 1 199,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 999,00 DKK 1 199,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Løbehjul med tre hjul - Micro Maxi Classic - Pink Farve: Pink Alder: 6 til 12 år Barnets højde: 110 cm til 152 cm Maks. vægt: 50 kg Løbehjulets vægt: 2,5 kg Højde: Kan justeres fra 63 cm til 93 cm Diameter forhjul: 12 cm polyurethan hjul Diameter baghjul: 8 cm polyurethan hjul Længde: 58,5 cm Bredde: 14 cm Deck: 33 cm x 14 cm Styring: T-styr og...

  999,00 DKK 1 199,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 399,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag

  Løbehjul Med 3 Hjul 2-6 år - Grøn Sparta Vægt 3 kg. Alder 2-6 år 2 forhjul Bedre ballance Nemt at skubbe Styrhøjde: 56-81 cm Løbehjul ordbog

  399,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 399,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag

  Løbehjul Med 3 Hjul 2 år - 6 år - Pink Sparta Vægt 3 kg. Alder 2-6 år 2 forhjul Bedre ballance Nemt at skubbe Styrhøjde: 56-81 cm Løbehjul ordbog

  399,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 599,00 DKK 699,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
  Tilbud!

  Stunt Løbehjul Imitation Rød 200 MM. Hjul og Fast Styr Bremse: Aluminiums friktionsbremse Forgaffel: Forstærket Hjul størrelse  200 mm Kuglelejer: ABEC 7 krom Max brugervægt: 100 kg Styrhøjde: 91 cm Løbehjul ordbog

  599,00 DKK 699,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 169,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag

  Fodbold Kegler til Markering Gul og OrangeAntal i pakke: 20 stk. Diameter Ø 20,5 cm. Højde 5 cm. Farve 10 gul + 10 orange Markeringskegler

  169,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 475,00 DKK 599,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
  Tilbud!

  Løbecykel Bandits and Angels Pink - Fra 2 År Lav indstigning Special sadel til løbecykler Kuglelejer ved styr og hjul Sikkerhedshåndtag Skumdæk i høj kvalitet Justerbar styr og sadel (laveste sadelmål 29 cm.) Slagfast solid pulverlakering

  475,00 DKK 599,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 475,00 DKK 599,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
  Tilbud!

  Løbecykel Bandits and Angels Sort - Fra 2 År Lav indstigning Special sadel til løbecykler Kuglelejer ved styr og hjul Sikkerhedshåndtag Skumdæk i høj kvalitet Justerbar styr og sadel (laveste sadelmål 29 cm.) Slagfast solid pulverlakering

  475,00 DKK 599,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 475,00 DKK 599,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Løbecykel Bandits and Angels Grå - Fra 2 År Lav indstigning Special sadel til løbecykler Kuglelejer ved styr og hjul Sikkerhedshåndtag Skumdæk i høj kvalitet Justerbar styr og sadel (laveste sadelmål 29 cm.) Slagfast solid pulverlakering

  475,00 DKK 599,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 599,00 DKK 699,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Black Dragon Trick Løbehjul - Bronce Design Materialer: Udført i kraftig aluminium Hjul: 100 mm kvalitets PU hjul med ABEC 5 kuglelejer. Bremse: Kraftig fender bremse på baghjulet. Højde: 83 cm Fodplade størrelse: 48 x 10,5 cm Vægt: 3,2 kg Max belastning: 100 Kg. Løbehjul ordbogen

  599,00 DKK 699,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 599,00 DKK 699,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Black Dragon Trick Løbehjul Materialer: Udført i kraftig aluminium Hjul: 100 mm kvalitets PU hjul med ABEC 5 kuglelejer. Bremse: Kraftig fender bremse på baghjulet. Højde: 83 cm Fodplade størrelse: 48 x 10,5 cm Vægt: 3,2 kg Max belastning: 100 Kg. Løbehjul ordbogen

  599,00 DKK 699,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 749,00 DKK 799,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
  Tilbud!

  Nijdam Løbehjul Proline - Transportløbehjul Til Voksne Forskærm Bagbremse PU casted eger  Hjul 210 x 30 mm. Maximum testet brugervægt 100 kg Støttefod Vægt ca. 4.7 kg Deck - 45.5 x 12 cm Styrhøjde kan sikres i 3 positioner - 96 > 101 > 105 cm.  Nijdam® Pro-line Farve: Sort Orange Løbehjul ordbogen

  749,00 DKK 799,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 799,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag

  Voksen Løbehjul B-PRO SORT 200 MM. - Transport Løbehjul Hjul: 200 mm hjul giver god hastighed i dette løbehjul. Kuglelejer: ABEC 7 Skærme på både for og baghjul Solid bremse på baghjul. Længde: 95 cm Bredde: 34 cm Størrefod Styrhøjde: 81cm – 102 cm Vægt: 6 kg Børnevenlig foldemekanisme. Max. belastning: 100 kg

  799,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 799,00 DKK VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag

  Voksen Løbehjul B-PRO HVID 200 MM. - Transport Løbehjul Hjul: 200 mm hjul giver god hastighed i dette løbehjul. Kuglelejer: ABEC 7 Skærme på både for og baghjul Solid bremse på baghjul. Længde: 95 cm Bredde: 34 cm Størrefod Styrhøjde: 81cm – 102 cm Vægt: 6 kg Børnevenlig foldemekanisme. Max. belastning: 100 kg

  799,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering, Dag til Dag
 • 699,00 DKK 799,00 DKK På lager
  Tilbud!

  Trick Løbehjul Turkis - Black Dragon Fra ca. 5 år Løbehjul i kraftig aluminium Hjul: 100 mm Alu kerne med ABEC 7 kuglelejer. Bremse: Kraftig fender bremse på baghjulet. Højde: 83 cm Fodplade størrelse: 48 x 10,5 cm Vægt: 3,9 kg Max belastning: 100 Kg.

  699,00 DKK 799,00 DKK
  På lager
 • 859,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Scoot&Ride 2 i 1 løbehjul og løbecykel - Highway Freak - Hvid/Grøn/Blå Farve: Hvid, grøn og blå Luksus modellen for de 3-5 årige Transformation Til børn i 3-5 års alderen Følger barnets 'udvikling' fra løbecykel til løbehjul Stort forhjul Styret er justerbart Præmieret design CE EN71 Produktet er 2 i 1 (Ikke 2 forskellige cykler)

  859,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 599,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Scoot&Ride 2 i 1 løbehjul og løbecykel - Highwaybaby - Blå/Rød Farve: Blå, hvid og rød Til børn fra ca. 1 år (hvor de begynder at gå) til 3 års alderen Følger barnets udvikling Stort forhjul Højdejusterbart styr Præmieret design Produktet er 2 i 1 (Ikke 2 forskellige cykler)

  599,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 699,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Scoot&Ride 2 i 1 løbehjul/løbecykel - Highwaybuddy - Blå/grøn Farve: Blå, grøn og hvid Transformation Til børn i 3-5 års alderen Følger barnets udvikling Stort forhjul Højdejustérbart styr CE-EN71 Godkend ASTM godkendelserne F2264 og F963.

  699,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 799,00 DKK 999,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Ethjulet Cykel 24" Sort QU-AX Sort sadel med kantbeskyttelse og håndtag 300 mm sadelpind Sadelpind Ø25,4 mm SSP aluminium Godkendt til maks vægt 75 kg. Fakt. nr. 19010/19007

  799,00 DKK 999,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 495,00 DKK 1 795,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Balance Cykel 12" Blå QU-AX Bike Balance Cykel 12" med skater hjul Sort sadel med gul kant Godkendt til 60 kg. Alder 5-110 år Skridtlængde mindst 51 cm. Bagbremse Kædeskærm

  1 495,00 DKK 1 795,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 648,00 DKK 799,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Ethjulet Cykel OnlyOne 20" Blå Vægt 4,3 kg. SSP Lever aluminium Pulverlakering for optimal holdbarhed af lakken Sadel support 300 mm Ø 25,4 mm og antivrid Krank 114 mm stål Sort sadel med kantbeskyttelse og håndtag

  648,00 DKK 799,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 578,00 DKK 799,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Ethjulet Cykel OnlyOne 20" Hvid Vægt 4,3 kg. SSP Lever aluminium Pulverlakering for optimal holdbarhed af lakken Sadel support 300 mm Ø 25,4 mm og antivrid Krank 114 mm stål Sort sadel med kantbeskyttelse og håndtag

  578,00 DKK 799,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 649,00 DKK 799,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Ethjulet Cykel OnlyOne 20" Sort Vægt 4,3 kg. SSP Lever aluminium Pulverlakering for optimal holdbarhed af lakken Sadel support 300 mm Ø 25,4 mm og antivrid Krank 114 mm stål Sort sadel med kantbeskyttelse og håndtag

  649,00 DKK 799,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 649,00 DKK 799,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Ethjulet Cykel OnlyOne 20" Rød Vægt 4,3 kg. SSP Lever aluminium Pulverlakering for optimal holdbarhed af lakken Sadel support 300 mm Ø 25,4 mm og antivrid Krank 114 mm stål Sort sadel med kantbeskyttelse og håndtag

  649,00 DKK 799,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 649,00 DKK 799,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Ethjulet Cykel OnlyOne 18" Rød Vægt 4,4 kg. SSP Lever aluminium Pulverlakering for optimal holdbarhed af lakken Sadel support 300 mm Ø 25,4 mm og antivrid Krank 102 mm stål Sort sadel med kantbeskyttelse og håndtag TUV - GS sertificeret Testet til max vægt på 60 kg.

  649,00 DKK 799,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 568,00 DKK 799,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Ethjulet Cykel OnlyOne 16" Rød Vægt 4,2 kg. SSP Lever aluminium Pulverlakering for optimal holdbarhed af lakken Til børn fra ca. 6 år Sadel support 300 mm Ø 25,4 mm Sort sadel med kantbeskyttelse og håndtag

  568,00 DKK 799,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 299,00 DKK 1 549,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Et-hjulet Cykel 20" Crome Profi QU-AX Med ISIS Krank Og Hvidt Dæk 20 "x 1,95" dæk til 62 PSI tryk Flad flatcrown gaffel QU-AX Luxus freestyle sadel med integreret håndtag Aluminium sadelpind 350 mm Aluminium klemme, sort ISIS nav, 48 hul, rød ISIS aluminium krank 100 mm Let QX serie med plast pedal, sort Vægt: ca. 4,6 kg

  1 299,00 DKK 1 549,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 248,00 DKK 1 549,00 DKK VILDT BILLIG - levering 2-4 dage
  Tilbud!

  Et-hjulet Cykel 20" Profi QU-AX Med ISIS Krank Og Gult Dæk 20 "x 1,95" dæk til 62 PSI tryk Flad flatcrown gaffel QU-AX Luxus freestyle sadel med integreret håndtag Aluminium sadelpind 350 mm Aluminium klemme, sort ISIS nav, 48 hul, rød ISIS aluminium krank 100 mm Let QX serie med plast pedal, sort Vægt: ca. 4,6 kg

  1 248,00 DKK 1 549,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering 2-4 dage
 • 1 349,00 DKK 1 798,00 DKK Levering 2-4 dage
  Tilbud!

  Et-hjulet Cykel 20" Muni Starter QU-AX Med ISIS Krank 20 "x2.5" QU-AX QCross dæk med tyk rebound Flad flatcrown gaffel Bred QU-AX DB-45 hult kammer fælg QU-AX Luxus freestyle sadel med integreret håndtag Aluminium indlæg 350 mm Aluminium klemme, sort ISIS nav, 48 hul, rød ISIS aluminium krank 125 mm Let QX serie med plast pedal, sort Vægt: ca. 5,2 kg

  1 349,00 DKK 1 798,00 DKK
  Levering 2-4 dage
Viser 1 - 48 af 60
Ethjulede Cykler - Legetøj

Ethjulede Cykler / Legetøj

Ethjulede cykler og legetøj

Ethjulet cykel eller Unicykler som nogen kalder dem.

Ethjulet cykel på engelsk kaldes unicycle og i København kalder vi dem ethjulet cykel. Ethjulet cykler i København er blevet en større og større trend som mange nok ikke lige havde set komme.
Resten af landet følger med på trenden. I ølstykke ser jeg 2-3 forskellige ...

Ethjulede Cykler / Legetøj

Ethjulede cykler og legetøj

Ethjulet cykel eller Unicykler som nogen kalder dem.

Ethjulet cykel på engelsk kaldes unicycle og i København kalder vi dem ethjulet cykel. Ethjulet cykler i København er blevet en større og større trend som mange nok ikke lige havde set komme.
Resten af landet følger med på trenden. I ølstykke ser jeg 2-3 forskellige komme kørende på hver deres ethjulede cykler til skole med skoletaske og det hele. Selv i sne og regnvejr. De er seje.
I dag kan man få en ethjulet cykel, voksen model på 24", eller en lidt mindre på 20". Man kan endda få en ethjulet cykel med motor. Jeg har ikke set dem i Danmark endnu men det skal nok komme på et tidspunkt.
En ethjulet cykel med støttehjul lyder da skørt, og normalt ville vi da også kalde dem balance cykler. Balance cykler har det ene hjul og så er der 2 meget små støttehjul længere fremme.
Balance cykler er også svære at køre på, selvom det måske lyder let.

Ethjulet cykel 24 tommer til en nybegynder er vist en satsning.

24 tommer cykler kræver at du er meget høj eller har en del træning i forvejen. Normalt ville jeg som voksen anbefale en 20" ethjulet cykel.

Ethjulet cykel 16" er til nybegyndere og børn 6-9 år med skridtlængde 60-74 cm. (afsavet 54 cm.)
Ethjulet cykel 18" er til nybegyndere og børn 7-16 år med skridtlængde 65-80 cm. (afsavet 57 cm.)
Ethjulet cykel 20" er til voksne (store børn) med skridtlængde 71-84 cm. (afsavet 61 cm.)
Ethjulet cykel 24" er til meget høje voksne (store børn) med skridtlængde 79-93 cm. (afsavet 69 cm.)
Afsavet saddelpind, betyder at den er så kort som overhovedet muligt til de mindste, ved at save noget af sadelpinden. Der skal altid være 5-6 cm nede i stellet.

Ethjulet cykel brugt, kan måske være en idé for nybegyndere.

Jeg vil nu ikke anbefale brugte ethjulede cykler, for prisen på cykler er ikke så høje mere, og det er også rart at få en sikker cykel, som ikke har været brugt før.

Unicykler er en lidt sjov oversættelse af ethjulede cykler, på engelsk unicycles. Det må være nogle med ethjulede cykler i København, som har fået en sjov idé.
Ethjulede cykler voksen model er som sagt 20" eller 24" cykler eller ethjulede cykler med motor. De små 16" og 18" vil normalt være børnenes favorit sammen med ethjulede cykler med støttehjul. Ikke fordi den har støttehjul, men fordi det giver en anden balanceudfordring.

I Kina har de cykler på skoleskemaet.

I Kina kører de på unicykel, eller ethjulet cykel fordi det kræver meget koordination, for at køre på cykler med et hjul. I Kina har de flere stedder fået sporten på skoleskemaet.

Introduktion med Marc Brodesser, riding-coach fra http://www.ridefirst.de viser hvordan du mestrer unicycling. Tag dig lidt tid og få de små tricks med!

Her i Ølstykke hvor jeg selv bor, er der hver dag nogle unge mennesker der tager deres ethjulede cykel og kører i skole på den. Det er fantastisk hvor legende let de kan køre på det ujævne fortov uden at falde af cyklen. Det ser jo nærmest nemmere ud end når man ser de andre skolebørn på deres almindelige cykler. Så kan man jo spørge sig selv om de er klogere end de andre elever, eller om de bare har trænet så meget at de efterhånden har lært det, ligesom alt muligt andet her i verden. Vi andre har jo også lært at gå eller kravle på et tidspunkt. Eller køre på løbehjul.

Da jeg selv har fornøjelsen af et barn i den samme skole, har jeg bedt hende finde lidt info om de drenge der kører på ethjulede cykler til skolen. Det viser sig at de er godt begavede, gode til gymnastik, spiser sundt, og generelt er de bare kvikke. Er det så på grund af de ethjulede cykler spørger du nu?

Ikke nødvendigvis, for deres kammerater i klassen er også glade, intelligente og smarte børn med en masse viden og kvaliteter som stikker i mange retninger. Der har været mange studier i udlandet som falder heldigt ud, i retning af at hjernen bliver åbnet op for mere kreative centre, når de kører ethjulet cykel. Som du sikkert læste længere oppe, er der i Kina lavet en del spændende eksperimenter hvor skolebørnene, har ethjulede cykler på skemaet. det er endt i en udredning, som kan udtrykkes som en stigning i børnenes kreativitet og indlæring. Om det bare er på grund af, at der er mere sport og sammenhold på skoleskemaet, er svært at sige. Men det kan altså ikke udelukkes at de ethjulede cykler gør dig klogere.

Din balance og evnen til at kunne koncentrere dig bliver sat på prøve med de sjove cykler med et hjul.

Den engelske ingeniør Robin Sharp siger om cykling at det ikke er fordi du har en høj IQ at du lærer at holde balancen på cyklen.

Helt uvidenskabeligt kan det siges meget kringlet på den fede måde.

Der findes nemlig en matematisk model for, hvordan man holder balancen på en ethjulet cykel. At balancere på en ethjulet cykel handler om koordinering mellem hjerne, ryg- og benmuskler, over- og underkroppens tyngdepunkter, hjulets fremdrift, hældning og inerti fra hjulets kontaktflade med underlaget.

Ja, så nemt kan det siges.

God fornøjelse med at lære din nye ethjulede cykel at kende.

Jeg vil da lige vise dig den cykel som er den mest solgte i sortimentet, samtidig med at den har de dele der gør den til en af de mest holdbare cykler i kategorien af ethjulede luksuscykler.

Et-hjulet Luxus Cykel 20" Sort QU-AX -  til den kræsne bruger i den mest solgte størrelse.

 • Ethjulet cykel med luksus lakering
 • Sort sadel med gul kant
 • Fælg: aluminium
 • Sadelpind 300-350 mm
 • Ø 25,4 mm
 • Krank længde 102-114 mm
 • Vægt: 4,6 kg
 • Farve: sort

Et-hjulet Luxus Cykel 20" Sort QUAX -  til den kræsne bruger i den mest solgte størrelse.

Luksus ethjulet cykel 20" giver dig den ekstra finish og den ekstra luksus som alle fortjener. Her får du samtidig de gule dæk som ikke smitter af på underlaget. Vi får ofte spørgsmålet, om det kan betale sig at købe luksusmodellen. Ja det kan det, hvis du foretrækker kvalitet og lækkert design der holder.

Sort et-hjulet cykel fra QU-ax i luksusudgaven er et hit.

En sort cykel er ofte et hit på grund af den sorte farve, som i al sin enkelthed er stilren og udstråler selvsikkerhed hos den, der kører på cyklen. Luksusudgaven har samtidig et federe look end den almindelige OnlyOne udgave af cyklen. På luksus cyklen får du bedre pedaler, forbedret krank og et lækkert look, med stellets flotte udformning. En lækker et-hjulet cykel i særklasse.

Er man mere til den lidt billegere model af cyklerne, er denne her også en favorit blandt brugerne.

Et-hjulet Cykel 20" til den kræsne bruger i den mest solgte størrelse.

Robust et hjulet. sort lakering
Sort sadel, kantbeskyttelse og håndtag
Sadelpind stål
Pedalarme stål
Pedalarmslængde 114 mm
Alu fælg
Hurtigbespænding ved sadlen, uden brug af værktøj
20" hjul
Dækstørrelse: 47-406 eller 20" x 1.75"
Fra sadlen og ned til jorden 86 cm. op til 96 cm.
Optimal benlængde: 66 - 78 cm
Vægt: 4,7 kg

Robust et hjulet med sort lakering. Cyklen har sort sadel, kantbeskyttelse og håndtag du kan holde i når du kører. 
Sadelpind er lavet af holdbart stål og det samme er pedalarmene.
Pedalarmslængden er 114 mm. og det er standard på ethjulede cykler fra Only One.
Alu fælg og hurtigbespænding ved sadlen, uden brug af værktøj, så bliver det ikke nemmere. Cyklen har 20" hjul med en dækstørrelse: 47-406 eller 20" x 1.75".
Fra sadlen og ned til jorden er der 86 cm. op til 96 cm. så det giver en cirka optimal benlængde på: 66 - 78 cm
Vægt: 4,7 kg uden rytter. Det er en fantastisk oplevelse der venter der ude, så snyd ikke dig selv, men køb din nye oplevelse her.

Alle vores ethjulede cykler ligger her under:

Ethjulet cykel 20" Hvid OnlyOne Ethjulet cykel 20" Sort OnlyOne Ethjulet cykel Puky 20" Sort med teleskopstang Ethjulet cykel Puky 20" Blå med teleskopstang Ethjulet cykel 20" Chrom Ethjulet cykel 20" ekstra høj chrom Stativ til ethjulede cykler sort Ethjulet cykel Luksus 20" blå Ethjulet cykel Luksus cykel 20" rød Ethjulet cykel QU-AX Chrome 20" Ethjulet cykel Luksus QU-AX sort Ethjulet cykel Luksus 20" grøn med gult hjul Ethjulet cykel Luksus 20" Orange QU-AX Ethjulet cykel Luksus Hvid med zebra sæde QU-AX QU-AX Muni starter Luksus QU-AX 20" Profi Ethjulet cykel 20" luksus med gult dæk Ethjulet cykel Profi 20" luksus med hvidt dæk Ethjulet cykel OnlyOne 20" rød Ethjulet cykel 20" sort OnlyOne German model Ethjulet cykel OnlyOne 20" hvid Ethjulet cykel OnlyOne 20" blå Ethjulet cykel OnlyOne 20" gul Ethjulet Cykel PUKY 16" sort med teleskopsadelpind Ethjulet cykel Puky 16" Pink Ethjulet cykel 16" Chrom Ethjulet cykel 16" Rød Ethjulet cykel 18" Blå Luksus QU-AX Ethjulet cykel OnlyOne 18" rød Ethjulet Cykel 24" sort QU-AX

Læs Mere