Farvede Cykeldæk 33 varer

Farvede cykeldæk og specialdæk.

Når det drejer sig om farvede cykeldæk eller farvede specialdæk er der en grund til at vælge dem. De sorte dæk holder typisk længere, og så er de farvede dæk heller ikke til at få i alle mål. Farvede cykeldæk smitter ikke af på et trægulv eller i en sportshal. Derfor er kørestole (rullestole) for det meste monteret med farvede dæk for ikke at smitte af når kørestolen kører inden for. Ethjulede cykler bruger også farvede cykeldæk. Så kan de også bruges indenfor.

Læs mere
Viser 1 - 33 af 33
Viser 1 - 33 af 33
Farvede Cykeldæk

Farvede Cykeldæk.

Farvede cykeldæk er festlige på den fede måde. De holder efterhånden kvaliteten ligesom almindelige cykeldæk, så du skal ikke være nervøs for at få en god kvalitet farvede cykeldæk. Personligt synes jeg at det lidt sejt at komme kørende på en cykel med samme farve cykeldæk som farven på cykelstellet. De farvede cykeldæk er mege...

Farvede Cykeldæk.

Farvede cykeldæk er festlige på den fede måde. De holder efterhånden kvaliteten ligesom almindelige cykeldæk, så du skal ikke være nervøs for at få en god kvalitet farvede cykeldæk. Personligt synes jeg at det lidt sejt at komme kørende på en cykel med samme farve cykeldæk som farven på cykelstellet. De farvede cykeldæk er meget udbredt på de bedstemor lignende cykler vi ser i bybilledet i bl.a. København og Århus.

Mange af de unge elsker farver på cyklen, og for dem er det ikke bare en trend, det er identitet for dem. Det med at skille sig ud fra mængden er også positivt for rigtig mange unge mennesker, og så kan de lidt ældre også følge med. De farvede dæk har i mange år været en kendetegnende del af bl.a. ethjulede cykler og kørestole. De sorte dæk sætter mærker på trægulve og de ethjulede cykler må ikke køre i hallen med de sorte dæk. Derfor er farvede cykeldæk blevet mere inn.

Vi har en del billige farvede cykeldæk og så er der selvfølgelig farvede cykeldæk til racercykler. På racercyklerne er det blevet en dille at stille op med farvede kvalitetsdæk. På flere fixie cykeldæk er farven også noget der spekuleres i når der skal fremstilles nye designs. Det er ikke altid tilbud på cykeldæk eller køb billige cykeldæk der præger i de kredse. Men alligevel kommer der et cykeldæk udsalg med orange cykeldæk, eller cykeldæk med røde sider på tilbud en gang imellem.

Læs Mere