Information

Nyheder

Tilbud

Dæk til Kørestole 13 varer

Viser 1 - 13 af 13
Viser 1 - 13 af 13
Dæk til Kørestole

Dæk til Kørestole.

Ja det er jo egentlig bare normale dæk som du bruger til en kørestol, og så alligevel ikke. Vidste du at sorte dæk kan farve på et trægulv ? Nej, sikkert ikke, men det er derfor at mange vælger dæk med andre farver. Det mest almindelige kørestolsdæk er hvidt, men der har været mange mere eller mindre seriøse farver. I mit tidl...

Dæk til Kørestole.

Ja det er jo egentlig bare normale dæk som du bruger til en kørestol, og så alligevel ikke. Vidste du at sorte dæk kan farve på et trægulv ? Nej, sikkert ikke, men det er derfor at mange vælger dæk med andre farver. Det mest almindelige kørestolsdæk er hvidt, men der har været mange mere eller mindre seriøse farver. I mit tidligere job så jeg engang en kørestol med et pink dæk.

Der findes jo også dæk til elscooter. Mange gange er det de samme dæk du bruger. Dæk og slanger til kørestole koster lidt mere. Ikke fordi vi skal give en ekstra udgift til de udsatte i samfundet, men simpelthen fordi de er mere sjældne. Både med de forskellige farver, men også fordi et dæk til en kørestol har et andet mål end dem vi sælger mest. Et hjul til kørestol købes nogle gange med dæk og slange, men forhåbentlig holder det der var med ved købet så længe, at det ikke er nødvendigt at udskifte mere end et slidt kørestols dækmønster eller en punkteret slange.

Nogle efterspørger massive dæk til kørestol og massive el scooter dæk, men det giver ikke samme glæde at køre med. Selvfølgelig får du punkterfri kørestolsdæk men punkterfri dæk til el scooter og punkterfri dæk til kørestol anbefales ikke. Og da slet ikke en tung elscooter med vægten bag og massive dæk til el scooter.

Her er cykelhandleren et godt alternativ, for så ofte punkterer de ikke, og lidt må det godt koste. Kommunen betaler sikkert, hvis det er dem der udlåner en kørestol. Så det er ikke her du skal spare på din kørestol.

Læs Mere