Mest solgte

Information

Producenter

Nyheder

Leverandører

Ingen leverandører

Varer fra BCOOL

BCOOL Connect Sport

Bcool hometrainer er meget nem at gå til, og så er den meget støjsvag. Du kan sagtens have et sovende barn ved siden af. I forhold til mange andre producenter får du meget mere luksus her. Ud over den smarte teknik og de mange muligheder for download af ruter, så lever BCOOL fuldt op til de mange gode karakterer som denne Hometrainer har fået.

Det er ikke altid kun prisen som skal bestemme. Her er prisen en del højere, men du får bare så meget mere for pengene. Det er virkelig kvalitet for alle pengene. BCOOL er også nem at pakke sammen så den ikke fylder så meget. I princippet kan du hver gang pakke den sammen og stille den væk, men du bliver nok så glad for Hometraineren at den får sin faste plads ved computeren eller fladskærmen.

BCOOL Connect Sport

Mere
Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • 3 699,00 DKK 4 499,00 DKK Levering 2-4 hverdage
    Tilbud!

    BKOOL Pro Smart hometrainer - Op til 1200 watts modstand - Sort Vægt: 10,9 kg Lavt støjniveau: 64 dBA Kan yde modstand op til 1200 watt Fremragende kontakt mellem dæk og rulle Simulering af stigninger op til 20% Trådløs ANT+ Kompatibel med PC, Mac og tablet Ved brug af ipad skal der tilkøbes en Dongle. Kan benyttes med hjulstørrelser mellem 20" og 29"

    3 699,00 DKK 4 499,00 DKK
    Levering 2-4 hverdage
Viser 1 - 1 af 1 resultat