Little Nutty XS 48-52 cm. Generation 3 2 varer

Viser 1 - 2 af 2
 • 498,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Nutcase Little Nutty Gen3 - Watermelon - Str. XS 48-52 cm Farve: Watermelon Børnehjelm Vægt ca. 388 gram Vægt skygge: 20 gram (kan tages af) 11 ventilationshuller CE EN 1078 Certificering Skruespænde til justering af omkreds Magnetspænde hagerem Pude på hagerem Reflekser på cykelhjemen Ekstra skumindlæg

  498,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 494,00 DKK 499,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Nutcase Little Nutty Gen3 - Lotsa Love - Str. XS 48-52 cm Farve: Lotsa Love Børnehjelm Vægt ca. 388 gram Vægt skygge: 20 gram (kan tages af) 11 ventilationshuller CE EN 1078 Certificering Skruespænde til justering af omkreds Magnetspænde hagerem Pude på hagerem Reflekser på cykelhjemen Ekstra skumindlæg

  494,00 DKK 499,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
Viser 1 - 2 af 2
Little Nutty XS 48-52 cm. Generation 3

Little Nutty XS 48-52 cm. Generation 3

Little Nutty cykelhjelme til børn er en sikker og gennemprøvet hjelm. Hvorfor er den så billig? Det er fordi at prisen skal følge med efterspørgselen af børne cykelhjelme. Little Nutty er cykelhjelm som oprindelig kommer fra USA og er godkendt efter Amerikanske krav og regler. Siden er hjelmen helt naturlig...

Little Nutty XS 48-52 cm. Generation 3

Little Nutty cykelhjelme til børn er en sikker og gennemprøvet hjelm. Hvorfor er den så billig? Det er fordi at prisen skal følge med efterspørgselen af børne cykelhjelme. Little Nutty er cykelhjelm som oprindelig kommer fra USA og er godkendt efter Amerikanske krav og regler. Siden er hjelmen helt naturligt blevet godkendt i EU og selvfølgelig også i Danmark.

Nogle gange er det svært at finde en hjelm der passer helt præcis til de mindste. Men med Little Nutty kan du justere så børnene kan have glæde af den høje sikkerhed, selvom at hovedet bliver lidt større med tiden. Du bruger det patenterede skruespænde til justering af omkreds inde i cykelhjelmen og så er der magnetspænde hagerem som er hurtig og meget nemt at bruge for børnene. Der er ikke noget mere irriterende end en rem som børnene ikke selv kan spænde. Der er monteret en pude på hageremmen for at den skal sidde behageligt. Ekstra skumindlæg medfølger til Little Nutty, for at kunne få hjelmen til at passe 100%.

Der er monteret reflekser på cykelhjemen så dine børns sikkerhed dermed kommer i første række.

Hvem bruger hjelmen? Det gør de mindste børn med en omkreds af hovedet på 48-52 cm. målt lige over ørerne på det bredeste sted.

Børnehjelmen skal passe helt præcist, så husk at måle omkredsen før et køb.

Cykelhjelmen vejer kun ca. 388 gram og vægt på skyggen er 20 gram (kan tages af efter behov). Skyggen bruges til at skærme mod solen eller holde den værste regn væk, når det danske vejr spiller med musklerne.

For at få optimal temperatur inde i hjelmen, har den 11 ventilationshuller som giver den rigtige luftgennemstrømning.

Der er en CE EN 1078 Certificering som er din sikkerhed for en gennemtestet børnehjelm, og så er den nu i en generation 3 som er blevet endnu mere sikker for barnet.

Læs Mere