Alpina Cykelhjelme 47 varer

Alpina børnehjelm, juniorhjelm og voksenhjelme.

Alpina er tysk kvalitet til fornuftige priser og lækkert design. Alle hjelme er som minimum godkendt efter danske regler og specielt Alpina børnehjelme er kendt for den omfattende flotte finish, og sikkerheden som er lige så høj som på en voksen cykelhjelm. Det samme gælder selvfølgelig også junior cykelhjelmen. Der er insektnet i alle hjelme og dermed også en masse lufthuller, der gør hjelmen behagelig at have på, selv når der er rigtig varmt udenfor.

Læs mere

Underkategorier

Viser 1 - 47 af 47
Viser 1 - 47 af 47
Alpina Cykelhjelme

Alpina Cykelhjelm - Stort udvalg - Billige cykelhjelme på tilbud

Cykelhjelme til børn kan godt være en Alpina. I Tyskland og mange andre lande er Alpina kendt for sikkerhed, smukt design der holder og en cykelhjelm med muligheder. Cykelhjelme til børn skal være nemme at bruge, både for forældre, men også for de børn som skal have ny cykelhjelm. ...

Alpina Cykelhjelm - Stort udvalg - Billige cykelhjelme på tilbud

Cykelhjelme til børn kan godt være en Alpina. I Tyskland og mange andre lande er Alpina kendt for sikkerhed, smukt design der holder og en cykelhjelm med muligheder. Cykelhjelme til børn skal være nemme at bruge, både for forældre, men også for de børn som skal have ny cykelhjelm. Det er vigtigt at de er nemme at tage på og lige så nemme at tage af igen.

En cykelhjelm fra Alpina har normalt 17 luftkanaler i deres børnehjelme og så bruger de den teknologi der hedder In-mold tec. Det er normalt noget man ser på de dyre voksenhjelme, da man forventer at en voksen på en racercykel er mere udsat end de kære børn. Men det stopper ikke her. Hjelmene er også med en inderskal i HI-EPS og monteret med insektnet så der ikke kommer irriterende dyr i hjelmen. Der er keramisk skal og en normal børnehjelm vejer omkring 210 gram. Der er antibakteriel inderfor og Alpina er en Tysk kvalitetshjelm i verdensklasse.

Voksenhjelmene er lidt tungere men lige så sikre med alle de flotte og sikre detaljer. Design og gennemtænkte detaljer er det der kendetegner voksenhjelme og børne hjelme. De er ikke så udbredt endnu i Danmark, men mit bud, er at de bliver det nye store hit når de danske leverandører køber dem hjem.

Vores hjelme til børn er egen import fra Tyskland. Derfor den gode pris og en lidt længere leveringstid for de cykelhjelme der skal bestilles hjem. Bestillingsvarer regnes på lager efter 2-4 hverdage. Billige cykelhjelme og cykelhjelme på tilbud er selvfølgelig omfattet af alle de godkendelser vi bruger i Danmark samt EU. De fleste hjelme har også en sikkerhedsgodkendelse fra USA.

Læs Mere