Regnbukser 12 varer

Viser 1 - 12 af 12
Viser 1 - 12 af 12
Regnbukser

Regnbukser

Regnbukser  i det regnfulde danske vejr er en stor fordel for de fleste. Regnsæt med regnjakker og regnbukser behøver ikke at fylde så meget mere, men kan jo næsten være i en inderlomme, og fylder ikke mere end en pakke cigaretter. Idag laves kvalitets regnsæt i lette materialer som både er vandtætte og åndbare. Regnjakke og regnbukse...

Regnbukser

Regnbukser  i det regnfulde danske vejr er en stor fordel for de fleste. Regnsæt med regnjakker og regnbukser behøver ikke at fylde så meget mere, men kan jo næsten være i en inderlomme, og fylder ikke mere end en pakke cigaretter. Idag laves kvalitets regnsæt i lette materialer som både er vandtætte og åndbare. Regnjakke og regnbukser kan nemt og hurtigt gemmes væk i en lille cykeltaske på cyklen. Så henter du bare dit regntøj ud når det begynder at regne.

Hock regntøj er næsten altid vandtæt og sidder perfekt på kroppen. Du kan stadig ånde i tøjet og du føler dig heller ikke unødigt fugtig/varm. Hock laver både regnjakker og regnbukser, så du kan altid beskytte dig optimalt i det fantastiske regntøj fra Hock. Her finder du flotte detaljer og solide sygninger.

Priserne er i bund, når man tager kvaliteten i betragtning. Der er ofte rabat og billige tilbud på de forskellige mærker, men du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os eller sende en mail til kundeservice. Se også alt vores andet lækre tøj. Der er både billige mærkevarer og gode tilbud på kendt tøj. Vi importerer selv en del af vores tøj og jakker, og er derfor sikre på at få den rigtige kvalitet til den billigste mulige pris.

Du får leveret direkte til døren med Post Danmark og der er fri fragt fra 500 kr.

Læs Mere