Denne kategori er i øjeblikket ikke disponibel.

Segboards

Segboards / Airboards / Hoverboard

Billige Segboards / Airboards / Hoverboards på tilbud. Køb flere og spar mange penge. Der er mange forskellige navne for disse boards:

  • Segboards
  • Airboards
  • Hoverboards

Det er i bund og grund de samme typer, men da det ikke er et dansk navn, kalder man dem forskellige navne her i landet. Hoverboards er det man ka...

Segboards / Airboards / Hoverboard

Billige Segboards / Airboards / Hoverboards på tilbud. Køb flere og spar mange penge. Der er mange forskellige navne for disse boards:

  • Segboards
  • Airboards
  • Hoverboards

Det er i bund og grund de samme typer, men da det ikke er et dansk navn, kalder man dem forskellige navne her i landet. Hoverboards er det man kalder dem i USA, selvom det vel mest betyder svævende board. Navnet Hoverboards bruges mest, af de som har kenskab til et Hoverboard fra en rejse til USA.

I Danmark kalder vi dem oftest Segboards eller Airbords som selvfølgelig minder mest om navnet Hoverboard. Segboards bruges mest for importerede boards fra østlandene som ikke kalder dem andet end Segboards.

Når du køber et Segboard eller Airboard, er det vigtigt at du køber det med gode batterier. De fleste batterier fra Samsung og de andre kendte leverandører er helt ok, men du skal være lidt varsom med underlige mærker du ikke kender.

Volt og Watt har også noget at sige, når du skal købe. 36 volt indikerer et stærkt batteri og med f.eks. 300 Watt x 2 i motorerne, får du en motor der kan holde til brug. Jo flere kg. dit Segboard kan holde til, jo stærkere er motoren. Køb kun hvor du får godt med information om produktet. Hold dig fra sider der kun skriver. Fedt billigt Segboard eller lignende. Billigt er godt, men der er jo sikkert en årsag. Mængderabat er noget andet. Her kan leverandøren få billig fragt fra leverandøren og billig fragt til den der køber.

Køber du et Segboard / Airboard hos os, er fragten billig. Ja så billig at den er gratis... :-)

Se her hvordan det gik for Marcus da han skulle prøve sit Segboard for første gang:

Læs Mere