Mest solgte

Information

Producenter

Nyheder

Tilbud

Leverandører

Ingen leverandører

Varer fra Rudy Project cykelhjelme og cykelbriller

Rudy Project

Rudy Project


Grundlagt i Treviso i 1985 af det kreative geni af Rudy Barbazza med det formål at forbedre resultater af atleter verden over.


Rudy Project har været førende i Europa inden for sektoren sport og briller i 25 år.
Denne succes er resultatet af konstante investeringer i udvikling af nye materialer og teknologier til linser og brillerammer, et særligt kald til kvalitativ ekspertise og et gennemtænkt og målrettet markedsføring og kommunikationsstrategi.


Den kærlighed for fremskridt, passion for stil og sans for kvalitet har givet liv til en eksklusiv kollektion af teknologisk avancerede sport solbriller.
"Teknisk Cool" er virksomhedens payoff, to ord, der bedst udtrykker de væsentlige karakteristika for hver Rudy Project product.


Alle Rudy Project solbriller er 100% fremstillet i Italien og skiller sig ud takket være de teknologiske materialer, der anvendes til de rammer og linser, det æstetiske design, opmærksomhed for detaljer og kvaliteten af de produkter, og præcision emballage.


Nu til stede i mere end 60 lande , Rudy Project har over 3.000 salgssteder i Italien alene , for det meste på optikere, og mange single-brand salgssteder, over hele verden, især i Fjernøsten. Eksporten tæller omkring 85% af salget og omfatter traditionelt vanskelige lande som USA, som i dag er Rudy Project hovedmarked. Rudy Project har partnerskaber med atleter fra alle sportsgrene. De lytter til deres behov, tager i deres krav og derefter forsker og bruger den nyeste generation materialer til at producere helt innovative tekniske løsninger. En intens sponsorering aktivitet, der involverer nogle 10 tusind atleter fra alle sportsgrene over hele kloden , er grundlaget for markedsføring og kommunikationsstrategi, som har sat Rudy Project på de forreste forsiderne af de øverste blade.


Tekniske solbriller, cykelhjelme , wraparound briller , men også sport tilbehør til brand extension - ure, tøj og tasker, området omfatter nu mere end 5.000 artikler. Opsigtsvækkende samling er den eksklusive RX vifte af solbriller / briller linser, ideel til de mest krævende sportsfolk med behov for optisk korrektion. De nyskabelser fra Rudy Project er garanteret toppen af rækken.

Mere

Ingen varer for denne producent.