Cykelhjelme 374 varer

Cykelhjelme til børn og voksne er blevet mere almindelige at bruge.

Alle bruger cykelhjelm i dag, og efterhånden er det blevet lov i skolerne at bruge den når de kører på cykelture. Men hvad skal man så vælge ? Børn skal have en sikker cykelhjelm, og helst med flotte mønstre og fede farver. Der skal være en nem lukkemekanisme, og så skal den ikke være for tung. Nutcase er en af de mest solgte hjelme, men den er også lidt tung. Melon cykelhjelmen har In-Mold som er det sidste nye, men ellers ligner den Nutcase. In-Mold er en måde der gør at hjelmens yderskal og inderskal er i et stykke. Det gør vægten meget mindre og hjelmen mere sikker. Limar er nok den sejeste cykelhjelm til børn. Den er flot, sikker og sidder perfekt. Og selvfølgelig er alle hjelme CE-godkendt. Også de andre mærker.

Læs mere

Underkategorier

 • Abus Cykelhjelme

  Abus Cykelhjelme

 • Alpina Cykelhjelme

  Alpina Cykelhjelm - Stort udvalg - Billige cykelhjelme på tilbud

  Cykelhjelme til børn kan godt være en Alpina. I Tyskland og mange andre lande er Alpina kendt for sikkerhed, smukt design der holder og en cykelhjelm med muligheder. Cykelhjelme til børn skal være nemme at bruge, både for forældre, men også for de børn som skal have ny cykelhjelm. Det er vigtigt at de er nemme at tage på og lige så nemme at tage af igen.

  En cykelhjelm fra Alpina har normalt 17 luftkanaler i deres børnehjelme og så bruger de den teknologi der hedder In-mold tec. Det er normalt noget man ser på de dyre voksenhjelme, da man forventer at en voksen på en racercykel er mere udsat end de kære børn. Men det stopper ikke her. Hjelmene er også med en inderskal i HI-EPS og monteret med insektnet så der ikke kommer irriterende dyr i hjelmen. Der er keramisk skal og en normal børnehjelm vejer omkring 210 gram. Der er antibakteriel inderfor og Alpina er en Tysk kvalitetshjelm i verdensklasse.

  Voksenhjelmene er lidt tungere men lige så sikre med alle de flotte og sikre detaljer. Design og gennemtænkte detaljer er det der kendetegner voksenhjelme og børne hjelme. De er ikke så udbredt endnu i Danmark, men mit bud, er at de bliver det nye store hit når de danske leverandører køber dem hjem.

  Vores hjelme til børn er egen import fra Tyskland. Derfor den gode pris og en lidt længere leveringstid for de cykelhjelme der skal bestilles hjem. Bestillingsvarer regnes på lager efter 2-4 hverdage. Billige cykelhjelme og cykelhjelme på tilbud er selvfølgelig omfattet af alle de godkendelser vi bruger i Danmark samt EU. De fleste hjelme har også en sikkerhedsgodkendelse fra USA.

 • Bell Cykelhjelme

  Bell Cykelhjelme

 • Bell MC Hjelme

  Bell MC Hjelme

 • Cratoni Cykelhjelme...

  Cratoni Cykelhjelme børn og voksne

 • Giro Cykelhjelme

  Giro Cykelhjelme

 • Limar

  Limar cykelhjelme til børn og voksne

 • Nutcase Cykelhjelme

  Nutcase Cykelhjelme

  Nutcase er nok en af de mest populære cykelhjelme på markedet for tiden. Både til voksne og til børn.

  Når du køber en cykelhjelm, er det vigtigt at du er tryg ved dit køb. Med en Nutcase Cykelhjelm, kan du derfor være helt tryg, da den er gennemtestet på alle måder. Nutcase er oprindelig fra fra USA og er derfor godkendt efter meget strenge regler. Godkendelserne på Nutcase cykelhjelmen er CPSC (USA) og CE EN-1078. Det er en godkendelse som er den bedste man kan tænke sig. Den er selvfølgelig også godkendt i Danmark og resten af EU.

  Hjelmen passer perfekt.

  For at få hjelmen til at passe helt perfekt på hovedet, er der lavet det smarte system med den justering: Skruespænde + skumindlæg. Så er du sikker på at Nutcase cykelhjelmen passer helt perfekt. Husk derfor at det kan være en god idé at købe den, så du evt. kan have et varmt indlæg i hjelmen om vinteren.

  Når hjelmen skal tages på eller af i et snuptag, er det vigtigt at specielt børn, kan finde ud af det. På nogle hjelme er det nærmest en videnskab at lukke spændet op ved hagen, og så gider børnene ikke at lukke hjelmen. Derfor er Nutcase cykelhjelmen udstyret med det geniale spænde med en magnetisk lås. Den patenterede løsning, gør det utroligt nemt at lukke spændet, og løsne det igen.

  Der er god ventilation.

  Der er mange gange utroligt varmt i en cykelhjelm. Men ikke i en NUtcase cykelhjelm. På Nutcase modellerne er der op til 11 kanaler med frisk luftgennemstrømning, som hjælper dig, med en behagelig temperatur i hjelmen på hele cykelturen. 

  Vægt og design er ikke alt, men det hjælper.

  Nutcase er ikke de letteste hjelme på markedet, men næsten. En gennemsnitlig voksenhjelm vejer mellem 336 og 538 gram. Incl skyggen. Skyggen på hjelmen kan tages af, hvis du synes det er nødvendigt eller ødelægger det flotte design. Normalt er skyggen en god hjælp når solen skinner. Skyggen tager lige det værste af solens stråler, så du ikke bliver generet i øjnene.

  Nutcase er kendt for de mange flotte designs og mange flotte mønstre. Specielt til børnene er der tænkt på at hjelmen skal have et flot billede som pryder på hele hjelmen. Det er alt lige fra små monstre til en hjelm som har hjerter over det hele.

  Til de voksne, er der lavet en Solid hjelm. Det er en hjelm i kun en farve, der giver en ensfarvet og stilet hjelm.

  Nutcase cykelhjelme på tilbud.

  Nutcase er ikke en hjelm som så ofte kommer på tilbud. Tilbud og billige priser passer ligesom bedre til nogle af de andre mærker på markedet. Når jeg skriver tilbud, mener jeg ikke 50 kr. eller sådan noget salgs-bavl. Du kan sagtens finde en prisnedsættelse på et halvt hundrede kroner, men de rigtig store nedsættelser er ikke så almindelige. Det er simpelthen altid så eftertragtede, at nye designs bare indgår ved siden af de allerede flotte designs. Med tilbud, skulle det helst være så billigt at det ikke findes billigere på det danske marked, men ikke her...

  Nutcase: Bedst i Test ?

  Bedst i test er en god mærkat at have på sin hjelm, men bedst i test er ikke altid den eneste gode hjelm på markedet. Mange hjelme testes overhovedet ikke og Nutcase har ikke fået testet alle sine modeller. Dog er nogle fra generation 1 hjelmene testet, og har vundet en bedst i test. I skrivende stund er jeg ikke helt sikker på om man har testet hjelmene, som nu er forbedret med bedre passform og tykkere skal. Vi er nu nået til en generation 3 cykelhjelm som er endnu mere sikker end forgængeren.

  Skal du have en flot og sikker cykelhjelm til børn eller en voksen, så er det et god valg at købe en Nutcase cykelhjelm.

  Husk at der nu er lavet en ny type hjelme til de helt små. Det er Little Nutty XS, som hermed giver høj sikkerhed til de mindste i familien.

  Nutcase blev opfundet til en fodboldkamp.

  Nutcase blev grundlagt i 2000. Michael Morrow som opfandt den flotte hjelm kom oprindelig fra en stilling som kreativ direktør hos Nike, hvor var med til at designe deres store udvalg. Det hele startede egentlig som en lille joke med at komme tape i flotte farver på en gammel sort cykelhjelm til en fodboldkamp, og 5 år senere var Nutcase cykelhjelmen en realitet som kunne købes i butikkerne. Det var nu det startede med kreativt design, frem for de kedelige hjelme, man normalt ser i butikkerne. Senere er andre producenter gået med på ideen og har haft mere eller mindre kreative designs på deres hjelme. Det er dog kun Nutcase som har formået at lave et design som alle elsker og vil have.

  Reflekser giver dig sikkerhed i mørket.

  Cykelhjelme som har et flot design, bliver også set i trafikken, og er derved en hel del mere sikre end de farveløse hjelme der næsten bliver væk i gadebilledet. Nutcase har også reflekser som ses 360 grader når cykelhjelmen bæres på hovedet af både små og voksne.

  Nutcase Gen3 Cykelhjelm - Daisy Pink er en god hjelm til at sammenligne med andre hjelme.

  • Farve: Daisy Pink
  • Junior / voksen
  • Vægt ca. 428 gram
  • Vægt skygge: 20 gram (kan tages af)
  • 11 ventilationshuller
  • CE EN 1078 Certificering
  • Magnetspænde ved hage og skruespænde i nakken
  • Pude på hagerem
  • Reflekser på cykelhjemen
  • Ekstra skumindlæg

  Nutcase Gen3 Cykelhjelm - Daisy Pink

  Hjelmen giver et flot design og god sikkerhed. Cykelhjelmen er sikkerhedsgodkendt med en CE EN 1078 godkendelse som betyder at den er godkendt i EU efter meget strenge regler. Nutcase cykelhjelme laves i USA, og det alene siger en masse om sikkerheden.

  Hjelmen kan tilpasses så den sidder lige som den skal. Indvendigt er der EPS skum og yderskallen er meget holdbar. Alt dette forbedrer sikkerheden for din nye cykelhjelm.

  Nutcase Gen3 Cykelhjelm - Daisy Pink - Vedligeholdelse:

  Vedligeholdelse er ikke noget problem med denne cykelhjelm. Du kan bare tage en opvredet klud og tørrer evt. snavs af.
  Det er rart at man ikke skal bruge tid på at vedligeholde hjelmen yderligere.

  Nutcase Gen3 Cykelhjelm - Daisy Pink - Størrelse og udtryk:

  Nutcase laver cykelhjelme i mange farver og typisk i 2 eller 3 voksenstørrelser. Den ensfarvede Solid hjelm er meget populær for tiden til unge og de lidt ældre.

  Der er reflekser på cykelhjelmen og ekstra skumindlæg. Der er magnetspænde ved hagen og skruespænde i nakken for at du kan få en størrelse der passer helt præcist til hovedet. Der er pude på hageremmen.

 • Rudy Projekt

  Rudy Projekt Cykelhjelme

 • XLC Cykelhjelme

  XLC Cykelhjelme

 • BMX og Fullface Hjelme

  BMX og Fullface Hjelme

 • Børne - Junior...

  Cykelhjelme til Børn og Junior - Billige cykelhjelme

  Cykelhjelme til børn i mange størrelser. Køb din nye cykelhjelm og få en sikker hjelm. En cykelhjelm til børn skal ikke kun være billig, men også sikker. Vi sælger kun godkendte cykelhjelme til børn. Nogle er godkendt med Tænk Bedst i Test, men alle cykelhjelme på vores webshop er godkendt. Som minimum er der en sikkerhedsgodkendelse fra EU men i de fleste tilfælde vil du også finde en ekstra godkendelse fra USA, som har nogle meget hårde regler. De bruger bl.a. crash tests hvor hjelmen bliver simuleret et fald mod en kantsten. Hvis den ikke kan holde, vil den ikke blive godkendt.

  Det er typisk Bell, Nutcase, Giro, Alpina, Rudy Projekt og XLC som har de udvidede godkendelser på deres cykelhjelme til børn. 

  Du kan købe mange billige cykelhjelme på tilbud hver dag. Nogle gange er det Bell som er billig og andre gange har vi tilbud på Nutcase. Det er selvfølgelig den samme kvalitet som sættes på tilbud, og du kan altid være sikker på at få det sidste nye indenfor design og lækre detaljer. Rudy Projekt er en ny hjelm som overrasker med det fede design. Giro er cykelrytternes favorit og XLC er en kæmpe stor spiller på markedet lige som Alpina.

  Alpina børnehjelme er kendt for deres flotte design som virkelig skiller sig ud. Alpina børnehjelme er ikke så kendte her hjemme, men i Tyskland og Holland er det et kæmpe stort navn i sikre børnehjelme. Når vi nu taler smukt og innovativt lækkert design, kan vi ikke komme uden om Nutcase børnehjelme. Nutcase børnehjelme er en hjelm fra USA og er derfor blandt de hjelme som er godkendt med den udvidede godkendelse.

  Bell laver også et hav af flotte børnehjelme ligesom XLC har gjort i mange år. XLC børnehjelmen er lavet i Tyskland og i Tyskland er den meget udbredt. Der er lavet mange Bedst i Test i udlandet, hvor XLC har været i top 3 mange gange. Når der laves en test, er det desværre kun nogle få hjelme man tester, så det er ikke altid retvisende med en Bedst i Test.

  En godkendt cykelhjelm til børn er godkendt før de producerer hjelmen. Fabrikanten leverer en hjelm, og hvis den bliver godkendt, bliver produktionen sat igang. Det er derfor producenten selv der sætter godkendelsen på hjelmen. Hvis en serie ligner hinanden, er det den første hjelm der blev godkendt, som sætter standarden for den færdige godkendte vare.

  Man har i mange år været opmærksomme på at en cykelhjelm kan gå i stykker når den rammer en bil. Problemet opstår bagefter når barnet rammer jorden med en ødelagt cykelhjelm. Derfor er de dyre hjelme på markedet lavet anderledes end man producerede i gamle dage. Heldigvis rammer børn ikke så tungt som en voksen, så problemet er ikke så stort, men man tager alligevel hensyn.

  Derfor skal du passe på med at spare for meget på dit barns første cykelhjelm. Der er desværre en del skidt på markedet hvor hjelmen importeres fra lande uden for EU. Når du køber en dyr og sikker cykelhjelm, kan den være udstyret med In-Mold eller med tråde der holder hjelmen sammen når den rammer første gang. In-Mold er en måde, hvor hjelmen er samlet så både inderhjelm og yderhjelm er produceret i et stykke. Det gør vægten mindre og hjelmen mere sikker. Tråde i hjelmen fungerer næsten som et trådhegn for at holde hjelmen samlet, selv om du rammer køleren på en bil før hovedet rammer jorden. Heldigvis er noget der sker meget sjældent.

  Det er vigtigt at børnene kan tage deres hjelm på selv, uden hjælp fra de voksne. De bruger den jo både til skole og til fritidsbrug. Mange gange er der ikke en voksen til stede. Selv i Christianiacyklen ser man at børnene har en sikker børne cykelhjelm på når de sidder i kassen. Det er godt at trenden er blevet sådan at børn ikke kører uden.

  Lidt historie:

  Da jeg var barn for mange år siden, var der ikke nogen som helst der brugte hjelm. Da Poul Nyrup en gang optrådte til et interview med sin cykel og en alt for lille hjelm, blev der gjort meget grin med hele situationen omkring cykler og cykelhjelmen. Men det var alligevel med til at sætte en trend igang for de politisk korrekte.

  1977 blev det ved lov vedtaget at køre med styrthjelm på knallert, motorcykel og motorcykel med sidevogn. i 1950´erne blev det lovpligtigt at bære styrthjelm til motorsport.

  Vi vil jo alle sammen beskytte vores børn og idag er det helt normalt at bruge sikkerhedssele. Har man en bil uden fabriksmonterede sikkerhedsseler fra før 1968, skal man ikke bruge selen. Sikkerhed og sikkerhedsseler var ikke noget man regnede for noget som helst. i 1976 blev det dog lovpligtigt at bruge sikkerhedsseler på forsædet. 1990 blev det også lovpligtigt at bruge sikkerhedssele på bagsædet i biler. 2004 blev det et krav om trepunktsseler på alle siddepladser i bilen.

  Måske bliver det en dag et lovkrav om cykelhjelme til børn, eller et lovkrav til voksne om at bære cykelhjelm. Jeg frygter dog at mange voksne ikke vil køre på cykel, hvis det en dag bliver et lovkrav.

 • MC Hjelme

  Motorcykel Hjelme

  Når du skal købe motorcykelhjelm, skal du vælge en hjelm som sidder godt og er sikker. Bell er kendt for kvalitet, når det drejer om motorcykelhjelme. Bell er nok mest kendt for deres cykelhjelme her hjemme, men i udlandet får du ikke en hjelm til motorcykel, uden at have set en Bell MC motorcykelhjelm.

  Bell MC motorcykelhjelme giver dig retro for pengene.

  Bell retro hjelme til motorcykel, ligner de motorcykelhjelme som man så i 50erne, men her er de spækket med sikkerhed og features som man ikke en gang drømte om den gang. Moderne teknologi blandet med retro, giver dig en spændende hjelm.

  Throwbacks og retro hjelme er rart, men intet slår en original. Tilbage i 1954 Bell grundlægger Roy Richter dannede sit første hjelm ud af glasfiber og navngav det "500." Bell'sCustom 500pays som en hyldest til Richters oprindelige design, samtidig med at man tilføjede moderne beskyttende teknolog,i til at bringe designet up-to-date.

  Bell producerer også top-moderne kvalitets MC hjelme med et sejt look og teknologi i særklasse.

  Når du vælger Bell MC hjelme til motorcykel, er det fordi kvalitet, teknologi og fantastisk design smelter sammen i en fuldendt motorcykelhjelm. Der er billige hjelme hvor udstyret ikke er helt så fremtrædende, men de billige motorcykelhjelme er lige så sikre som alle Bell´s produkter.

  Bell MC hjelme til motorcykel på tilbud.

  Bell hjelme til motorcykel, sættes ofte på tilbud når der er nye designs på vej. Det er ikke nødvendigvis det tekniske der ændres, men oftere et smart design som pryder de nye Bell Hjelme. Hvert år kommer der nye smarte farver og tidens trends bliver gjort til smarte designs. Bell er hele tiden med når det handler om at være med i front. 

  Når du køber motorcykel MC hjelm, er det en fordel at de ikke vejer for meget. De skal være sikre, og det går nogen gange ud over vægten. Men en Bell motorcykelhjelm er ikke blandt de tungeste på markedet. De vejer normalt mellem 1200 gram og 1500 gram, og det er ikke en tung hjelm til motorcykel.

  Der er mange som spørger om der er en Tænk, Bedst i Test motorcykelhjelm blandt Bell hjelmene, men Tænk, Bedst i Test har ikke testet hjelmene. Du kan godt finde udenlandske tests, men i Danmark må vi vente på Tænk og bedst i test får lavet gennemgribende gennemgang af fordele og ulemper.

  Bell MC hjelme med bluetooth

  Bell følger trenden indenfor den nyeste teknologi. Bell MC hjelme med bluetooth er ved at blive standard i fullface hjelmene. Se her hvad der gemmer sig af gode ting i denne hjelm.

  Bell Qualifier DLX Clutch Helmet 

  Letvægts af polykarbonat med justerbar ventilationssystem til køling og komfort. Svedtransporterende, aftagelige / vaskbart interiør og kurvede kind puder. Polstret vind krave der drastisk reducerer vind og vejstøj, og der er integrerede højttaler lommer. Det rummer Bell Sena SMH10 og Cardo Scala Rider Q1 / Q3 Bluetooth® stereo-headset og intercom. ClickRelease ™ giver dig den hurtigste, nemmeste, værktøj-fri hjelm ændringer nogensinde og hjelmen har NutraFog II ™ overlegen anti-dug, anti-ridse og UV beskyttet skjold. Den aerodynamiske profil modstår vind og visir der blæser op, og det har en polstret hagerem med D-ringslutning.

  • Transitions® Adaptive Shield inkluderet. Branchens førende Fem års garanti.

  FUNKTIONER

  • Justerbar Ventilation System
  • Aerodynamisk profil Modstår buffeting og Lift
  • Antibakteriel / Antimikrobiel Interiør Liner
  • ClickRelease ™
  • Profilerede Cheek Pads
  • Brancheførende fem års garanti
  • Integreret Højttaler Lommer
  • Svedtransporterende
  • aftagelige / vaskbare interio
  • NutraFog II
  • Polstret Chin-Rem med D-Ring Lukning
  • Polstret Wind Collar
  • Polycarbonat Skal
  • Transitions® Adaptive Shield inkluderet
  • SPECIFIKATION
  • Certificering: DOT, ECE
  • Vægt: 1500 g

  Se hjelmen her

  Ovenstående er selvfølgelig ikke noget du finder i alle hjelme, men hvis du vil give lidt mere for en Bell MC hjelm, så er der rigtig mange gode fordele ved det. 

 • MC Off-Road...

  6D MC Off-Road Motorcykelhjelme

  6D ATR-1 off-road motorcykel hjelmen har ændret industrien for evigt. Indført i 2013 var det første motorcykelhjelm nogensinde fremstillet med sin indarbejde teknologi, der reducerede slagenergiens overførsel til hjernen under sammenstød. Dette blev udført ved 6D revolutionerende rundstrålende Suspension (ODS), der blev udviklet specielt til at løse vinkelaccelerations problem. 3-dimensionel forskydning evne af den indre EPS foring, i forhold til den ydre EPS liner, giver en meget større vifte af energibehov end nogen anden hjelm.

  6D ATR-1 var "Game Changer" i 2013

  6D ATR-1 var "Game Changer" i 2013, og er det i dag stadig den mest effektive off-road hjelm til rådighed, for atleter på udkig efter den ultimative beskyttelse af sit hoved.

  ATR-1 er certificeret til at overholde de bedste certificeringer og godkendelser for sikkerhed. Her er nogle af verdens bedste sikkerhedsmærker for hjelme:

  US DOT FMVSS 218 og ASTM F3103 (US), ECE 22.05 (47 lande verden over), AS 1698 (Australien) og ACU (UK) standarder.

  Motorcykelhjelmene har patenteret ODS (Omni-Directional Suspension) Teknologi og en skal som er en navnebeskyttet vævet blanding af avanceret rumfart kulfiber, komposit glasfiber, og Kevlar. NEW PC HALO - Forbedrer holdbarheden af ​​indre EPS liner og den samlede præstation

  Luft i hjelmen er også optimeret med AIR FLOW MANAGEMENT - 8 indtagelses porte, 13 transfer porte og 4 aggressive udstødningsporte og REAR DELTA-VENT - Aids varmeoverførsel ved skylleluften.

  Når vi taler fedt design og smarte detaljer kommer vi ikke ud over COMFORT LINER - Ægte CoolMax ™ anti-bakteriel stof. Sikkerheden er som før sagt i top med bl.a. nødfrakoblingen Cheek PADS og de geniale SHEAR-Away VISOR SKRUER samt ROOST GUARD - der giver ekstra ansigtsbeskyttelse. Du finder også CLAVICAL CUT-AWAY - Giver øget kravebenet clearance uden at ofre styrken på motorcykelhjelmen. Brystbenet PAD - Giver ekstra beskyttelse af hagen, kæbe og brystbenet i tilfælde af en ulykke. 

  Sikkerheden overstiger ECE, DOT, AU og AC standarder.

  Vægten ligger på: +/- 1.590 gram afhængig af størrelsen.

  Du skal også have lidt information omkring dynamikken i 6D'S ODS ENERGY MANAGEMENT TEKNOLOGI:

  • 2 separate EPS liners adskilt af 27 elastiske isolation spjæld
  • 3-dimensionel forskydning af den indre foring ved anslaget
  • Kobler den kraft indvirkning på den ydre skal fra ryttere hoved
  • overlegen ydelse til lav, medium og høj hastighed påvirkninger
  • Betydeligt reducerer Lineære Accelerationer
  • Afbøder vinkelaccelerationen kræfter til hovedet og hjernen
  • Øger 'Time-to-Peak' værdier ved omtrent dobbelt (mindsker sværhedsgraden)
  • Leverer progressiv "tur-down" for lav, medium og høj hastighed påvirkninger
  • Self re-centrering opretning når belastningen virkning fjernes
  • Superior luftstrøm, varmeoverførsel, og sved fordampning via luft-kløften mellem lagene

  Du får alt det nye på de gennemtænkte 6D MC Off-Road Motorcykelhjelme 

 • Enkeltstarts hjelme

  Enkeltstartshjelme

 • MTB Downhill -...

  MTB Downhill - Freeride cykelhjelme

 • MTB Hjelme

  MTB Hjelme

 • Racerhjelm

  Racerhjelme

  En god racerhjelm er vigtig.

  Der findes mange billige hjelme på markedet, og prisen er skam meget lille når du falder over dem på tilbud i dit supermarked. I københavn importerer de mange forskellige mærker af racerhjelme. Mange fra østlandene, og en del fra Kina. Det er klart at man som forhandler pludselig kan lave tilbud på billige racerhjelme, som ligger under halv pris. Man kan være heldig med de billige racerhjelme. men mange gange er det billige kopier uden de rigtige godkendelser. Lidt lige som La Coste trøjerne som alle havde med hjem fra ferien til en brøkdel af prisen.

  Derfor er mit råd til de fleste at undersøge hvad dit behov er.

  Er du ligeglad med sikkerheden så køb billige racerhjelme, men hvis du derimod gerne vil have en sikker racerhjelm som du kan stole på, så se dig om i Danmark efter en god hjelm. Vi fører en del forskellige sikre mærker. 

  Giro Racerhjelmen er nok den mest købte hjelm i Danmark.

  En sikker hjelm som man samtidig forbinder med cykelholdene i professionel cykelsport.

  Kask er den nye sikre spiller på markedet.

  Kask er en producent som producerer hjelme til cykling, ski, klatring, arbejdshjelme og en masse andre sportsgrene inden for vintersport. Firmaet er forholdsvis nyt og har kun været på banen siden 2004. Kask satser bl.a. på international cykling og har fået sponsorat af det professionelle cykelhold Team SkyRacerhjelmene fra Kask har derfor været brugt af rytterne fra Team. Kask bruger rytternes erfaringer til at videreudvikle på hjelmene, og får derfor meget god viden, som i sidste ende tilfalder dig som køber af hjelmene.

  Ligesom på en bilrude hvor glasset ikke splintrer i skarpe stykker, har man fundet på en god idé med Kask hjelmene. De professionelle hjelme i topklassen har fået indsat et net, som hjælper med at holde hjelmen sammen ved et styrt. Det går at hjelmen stadig tager fra, selvom at du bliver kastet på jorden eller asfalten og slår hovedet ned flere gange.

  Kask hjelme produceret i Italien og bærer et unikt design. Der er stor sikkerhed og et hav af gode detaljer og geniale finesser. Kask er en hjelm som bruges professionelt, til motionister og den der elsker at køre på cykel. Kask kan det hele, og prisen er tilmed god og i den billige ende for en så genial cykelhjelm.

  Energy Sport er den danske importør af Kask hjelmene. Derfor kan vi i fremtiden se Team Cult Energy og Det danske cykellandshold med racerhjelme fra Kask.

  Alpina er tysk kvalitet i særklasse.

  Når du køber Alpina cykelhjelm / Racerhjelm, så er du sikker på at få en sikker hjelm der sidder godt på hovedet. Alpina leveres med mange gode finesser. Her under kan du se en af hjelmenes. Se mere her:

  Cykelhjelm Alpina Carapax Enduro Sort/Brun

  • 17 lufthuller
  • Lav beskyttende bagende
  • Antibakteriel
  • Insektnet
  • Vægt ca. 250 gram
  • Made in Germany
  • 360° Al lround beskyttelse
  • Run System Ergo Prosystem

  Lazer Racerhjelm

  Lazer racerhjelmen har fået meget ros for den lave vægt og den geniale måde man kan justere hjelmen. Den er udstyret med In-Mold.

  Lazer Vandal Cykelhjelm Mørkegrå-Sølv

  • Mørkegrå / sølv
  • Størrelse 54-61 Cm.
  • Vægt 290 gram
  • CE-mærket
  • 16 ventilationshuller
  • Justerbar omkreds inde i hjelmen
  • In-Mold gør hjelmen stærkere og samtidig lettere
  • Hjelmpose

  Abus Racerhjelm

  Abus er kendt for deres gode kvalitet og de flotte designs. De sidder godt på hovedet og kort sagt, en rigtig fin hjelm med mange spændende tiltag og lækkert udstyr.

  Cykelhjelm Abus Tec-Tital Pro V.2 Grøn

  • CE EN 1078 
  • Abus Safety Tech (AST)
  • Vægt 250 gram 
  • 31 ventilationshuller
  • Vaskbare puder
  • Zoom - Præcis nakkebespænding
  • Aftaelig skygge
  • Click hagespænde
  • Multi Shell In-Mold
 • Skate, Urban og City...

  Skate, Urban og City Hjelme

 • Cykelhjelm Hövding

  Cykelhjelm Hövding.

  Cykelhjelmen fra Hövding er lige som en airbag. Den folder sig ud automatisk når du skal bruge den. Du undgår herved at få varmt og grimt hatte-hår når du kører på cykel. Hövding cykelhjelmen er fra Sverige, hvor den har en meget stor fanskare som elsker de muligheder den giver. Hjelmen er ikke helt billig, men du får en unik chance for at prøve den flotte og vel designede cykelhjelm, som har den nyeste teknik og sikkerhed. 

  På Youtube flyder der nærmest over af videoer der lovpriser cykelhjelmen og giver dig nærbilleder af en cykelhjelm der fungerer som en airbag. Ligesom i bilen, folder airbaggen sig ikke ud, når der ikke er brug for den. Man skal altså ikke være bange for at den udløses på et forkert tidspunkt. 

  Cykelhjelmen anbefales af mange forsikringsselskaber og mange gange erstatter de hjelmen, hvis du er ude for et uheld. Har hjelmens airbag først været udløst, skal du have en ny hjelm. Det er for at sikre at teknikken virker, og at man ikke gør noget forkert. Så husk at spørge dit forsikringsselskab hvad de vil erstatte, hvis uheldet er ude.

  Hövding cykelhjelmen er ikke bare sikker, den er faktisk meget mere sikker end de fleste andre cykelhjelme. Den vejer ikke så meget, og den flækker ikke som en almindelige cykelhjelme kan gøre i et uheld. 

  • CE EN 1078 certificeret og fås i 3 størrelser
  StørrelseHalsstørrelse
  SmallMindre end 36 cm.
  Medium34-42 cm.
  Large38-45 cm.

  På lynlås-taggen sidder der en on/off knap, der aktiveres når det er sat sammen på højre side af kraven. 
  Der er lysdioder som indikerer batteriniveauet, og om Hövding kraven er tændt eller slukket, herudover er der også et lydsignal, som indikerer om Hövding er on eller off. 
  Alt dette for at du kan spare på batteriet når din Hövding ligger en tid uden at blive brugt.


  Airbag-hjelmen er meget velegnet til pendlere og hverdagscylister
  Du slipper derved for en cykelhjelm, som ødelægger frisuren.

 • Melon Cykelhjelm

  Melon Cykelhjelm Urban Active

 • Lazer Cykelhjelm

  Lazer Cykelhjelm

pr. side
Viser 1 - 48 af 374
 • 499,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Bell Draft cykelhjelm - Str. 54-61 cm - Rød/sort Farve: Rød - sort Aldersgruppe: Voksne Indvendigt mål: 54-61 cm. Vægt: 284 gram CE EN 1078 25 ventilationshuller Ergo Dial™ Fit System In-Mold Polycarbonate skal

  499,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 099,00 DKK 1 199,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Limar Lux Cykelhjelm In-Mold - 56-62 cm. Mat Black/Reflective In-mold skal (inder og yderskal i et stykke) 22 ventilationshuller Comfort system Insekt beskyttelse Anti-bakterielle sidepuder Aftageligt visir Vægt ca. 230 gram

  1 099,00 DKK 1 199,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 099,00 DKK 1 199,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Limar Lux Cykelhjelm In-Mold - 50-57 cm. Mat Black/Reflective In-mold skal (inder og yderskal i et stykke) 22 ventilationshuller Comfort system Insekt beskyttelse Anti-bakterielle sidepuder Aftageligt visir Vægt ca. 200 gram

  1 099,00 DKK 1 199,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 099,00 DKK 1 199,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Limar Lux Cykelhjelm In-Mold - 56-62 cm. Mat Black/Red In-mold skal (inder og yderskal i et stykke) 22 ventilationshuller Comfort system Insekt beskyttelse Anti-bakterielle sidepuder Aftageligt visir Vægt ca. 230 gram

  1 099,00 DKK 1 199,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 099,00 DKK 1 199,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Limar Lux Cykelhjelm In-Mold - 50-57 cm. Mat Black/Red In-mold skal (inder og yderskal i et stykke) 22 ventilationshuller Comfort system Insekt beskyttelse Anti-bakterielle sidepuder Aftageligt visir Vægt ca. 200 gram

  1 099,00 DKK 1 199,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 099,00 DKK 1 199,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Limar Lux Cykelhjelm In-Mold - 56-62 cm. Mat Titan/Black In-mold skal (inder og yderskal i et stykke) 22 ventilationshuller Comfort system Insekt beskyttelse Anti-bakterielle sidepuder Aftageligt visir Vægt ca. 200 gram

  1 099,00 DKK 1 199,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 099,00 DKK 1 199,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Limar Lux Cykelhjelm In-Mold - 50-57 cm. Mat Titan/Black In-mold skal (inder og yderskal i et stykke) 22 ventilationshuller Comfort system Insekt beskyttelse Anti-bakterielle sidepuder Aftageligt visir Vægt ca. 200 gram

  1 099,00 DKK 1 199,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 499,00 DKK 529,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Limar Champ Cykelhjelm In-Mold - 52-58 cm. Purple/Pink In-mold skal (inder og yderskal i et stykke) 10 ventilationshuller Comfort system Insekt beskyttelse Anti-bakterielle sidepuder Aftageligt visir Vægt ca. 325 gram

  499,00 DKK 529,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 499,00 DKK 529,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Limar Champ Cykelhjelm In-Mold - 52-58 cm. Titanium/Rød In-mold skal (inder og yderskal i et stykke) 10 ventilationshuller Comfort system Insekt beskyttelse Anti-bakterielle sidepuder Aftageligt visir Vægt ca. 325 gram

  499,00 DKK 529,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 499,00 DKK 529,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Limar Champ Cykelhjelm In-Mold - 52-58 cm. Sort/Grøn In-mold skal (inder og yderskal i et stykke) 10 ventilationshuller Comfort system Insekt beskyttelse Anti-bakterielle sidepuder Aftageligt visir Vægt ca. 325 gram

  499,00 DKK 529,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 499,00 DKK 529,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Limar Cykelhjelm 560 In-Mold - 52-57 cm. Sort/Rød In-mold skal (inder og yderskal i et stykke) 14 ventilationshuller Comfort system Insekt beskyttelse Anti-bakterielle sidepuder Aftageligt visir Vægt ca. 260 gram

  499,00 DKK 529,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 499,00 DKK 529,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Limar Cykelhjelm 560 In-Mold - 57-61 cm. Sort In-mold skal (inder og yderskal i et stykke) 14 ventilationshuller Comfort system Insekt beskyttelse Anti-bakterielle sidepuder Aftageligt visir Vægt ca. 280 gram

  499,00 DKK 529,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 499,00 DKK 529,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Limar Cykelhjelm 560 In-Mold - 52-57 cm. Sort In-mold skal (inder og yderskal i et stykke) 14 ventilationshuller Comfort system Insekt beskyttelse Anti-bakterielle sidepuder Aftageligt visir Vægt ca. 260 gram

  499,00 DKK 529,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 499,00 DKK 529,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Limar Cykelhjelm 560 In-Mold - 57-61 cm. Hvid In-mold skal (inder og yderskal i et stykke) 14 ventilationshuller Comfort system Insekt beskyttelse Anti-bakterielle sidepuder Aftageligt visir Vægt ca. 260 gram

  499,00 DKK 529,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 499,00 DKK 529,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Limar Cykelhjelm 560  In-Mold - 52-57 cm. Hvid In-mold skal (inder og yderskal i et stykke) 14 ventilationshuller Comfort system Insekt beskyttelse Anti-bakterielle sidepuder Aftageligt visir Vægt ca. 260 gram

  499,00 DKK 529,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 399,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Cykelhjelm Lazer Motion - Hvid Farve: Hvid Justerbar drejespænde i nakken 19 ventilationshuller Vægt: 290 gram (str. 58-61 cm) Reflektive detaljer Click hagespænde ATS - Advanced Turnfit System In-mold konstruktion CE EN 1078

  399,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 399,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Cykelhjelm Lazer Motion - Titanium Mat Farve: Titanium Mat Justerbar drejespænde i nakken 19 ventilationshuller Vægt: 290 gram (str. 58-61 cm) Reflektive detaljer Click hagespænde ATS - Advanced Turnfit System In-mold konstruktion CE EN 1078

  399,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 399,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Cykelhjelm Lazer Motion - Neongul Farve: Neongul Justerbar drejespænde i nakken 19 ventilationshuller Vægt: 290 gram (str. 58-61 cm) Reflektive detaljer Click hagespænde ATS - Advanced Turnfit System In-mold konstruktion CE EN 1078

  399,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 298,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Lazer Cykelhjelm 45 - 51 cm. - BOB Future World Champion Farve: Hvid med logo og farverige striber Vægt: 235 gram Anvendes til børn Indvendig omkreds 45-51 cm 6 ventilationshuller Justerbare remme 360° refleksbånd Click hagespænde Ekstra pudesæt

  298,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 399,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Lazer Cykelhjelm - Cyclone - Mat karamel Farve: Mat karamel Vægt: 295 gram ATS system - Justerbar drejespænde i nakken Reflekser i nakken 19 ventilationshuller In-mold konstruktion Click hagespænde CE EN 1078

  399,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 399,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Lazer Cykelhjelm - Urban Street diamond Farve: Hvid med motiv Vægt: 412 gram Aldersgruppe: Junior og Voksen 16 ventilationshuller Click hagespænde Justerbare remme Aftagelige puder Hjelmpose

  399,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 189,00 DKK 1 199,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Lazer Nirvana Solid Flash - Cykelhjelm - Neongul Farve: Neongul Aldersgruppe: Voksen og Junior Hjelmpose medfølger Aftageligt pudesæt Rollsys: Hjelmen justeres i toppen Click hagespænde Vægt: ca 255 gram CE EN 1078 Justerbare remme 21 ventilationshuller In mold

  1 189,00 DKK 1 199,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 399,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Cykelhjelm Lazer Cyclone - Neongul Farve: Neongul ATS system - justerbar drejespænde i nakken Reflekser i nakken Vægt: ca. 295 gram 19 ventilationshuller In-mold konstruktion Click hagespænde CE-EN 1078

  399,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 449,00 DKK 599,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Lazer Vandal Cykelhjelm Hvid-Sølv 54-61 cm. Mørkegrå / sølv Størrelse 54-61 Cm. Vægt 290 gram CE-mærket 16 ventilationshuller Justerbar omkreds inde i hjelmen In-Mold gør hjelmen stærkere og samtidig lettere Hjelmpose

  449,00 DKK 599,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 499,00 DKK 569,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 58-63 cm. Core Sort Solid Blackish Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere Luftkanaler Suveræn passform Skruejustering i nakken Vægt: ca. 250 gram 3M Reflectiv Letvægtshjelm 

  499,00 DKK 569,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 499,00 DKK 569,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 52-58 cm. Core Sort Solid Blackish Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere Luftkanaler Suveræn passform Skruejustering i nakken Vægt: ca. 250 gram 3M Reflectiv Letvægtshjelm 

  499,00 DKK 569,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 499,00 DKK 569,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 58-63 cm. Core Grey Solid Shark Skin Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere Luftkanaler Suveræn passform Skruejustering i nakken Vægt: ca. 250 gram 3M Reflectiv Letvægtshjelm 

  499,00 DKK 569,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 499,00 DKK 569,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 58-63 cm. Core Grey Solid Shark Skin Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere Luftkanaler Suveræn passform Skruejustering i nakken Vægt: ca. 250 gram 3M Reflectiv Letvægtshjelm 

  499,00 DKK 569,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 499,00 DKK 569,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 58-63 cm. Core Hvid Solid Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere Luftkanaler Suveræn passform Skruejustering i nakken Vægt: ca. 250 gram 3M Reflectiv Letvægtshjelm 

  499,00 DKK 569,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 499,00 DKK 569,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 52-58 cm. Core Hvid Solid Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere Luftkanaler Suveræn passform Skruejustering i nakken Vægt: ca. 250 gram 3M Reflectiv Letvægtshjelm 

  499,00 DKK 569,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 499,00 DKK 569,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 46-52 cm. Core Sort Solid Blackish Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere Luftkanaler Suveræn passform Skruejustering i nakken Vægt: 250 gram 3M Reflectiv Letvægtshjelm 

  499,00 DKK 569,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 499,00 DKK 569,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 46-52 cm. Core Grey Solid Shark Skin Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere Luftkanaler Suveræn passform Skruejustering i nakken Vægt: 250 gram 3M Reflectiv Letvægtshjelm 

  499,00 DKK 569,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 499,00 DKK 569,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 46-52 cm. Core Hvid Solid Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere Luftkanaler Suveræn passform Skruejustering i nakken Vægt: 250 gram 3M Reflectiv Letvægtshjelm 

  499,00 DKK 569,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 52-58 cm. Urban Active Story 8 Ball Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 58-63 cm. Urban Active Story 8 Ball Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 58-63 cm. Urban Active Story Dotty White Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 52-58 cm. Urban Active Story Dotty White Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 52-58 cm. Urban Active Active Story Plastered White Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 58-63 cm. Urban Active Active Story Plastered White Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 52-58 cm. Urban Active Active Story Camouflage Blue Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 58-63 cm. Urban Active Active Story Camouflage Blue Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 52-58 cm. Urban Active Pink Camouflage Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 58-63 cm. Urban Active Pink Camouflage Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 52-58 cm. Urban Active Story Flying Roses Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 58-63 cm. Urban Active Story Flying Roses Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 52-58 cm. Urban Active Story Coloursplash Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 58-63 cm. Urban Active Story Coloursplash Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 569,00 DKK 619,00 DKK Levering 2-5 hverdage
  Tilbud!

  Melon Cykelhjelm 52-58 cm. Urban Active Story Mellow Yellow Up to date teknologi IN-Mold gør cykelhjelmen 30% lettere 12 luftkanaler Suveræn passform 3 sæt Coolmax®  skumindlæg Skruejustering i nakken Klemmefri magnetlås ved hagen Letvægtshjelm  Idlock® magnet spænde

  569,00 DKK 619,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
Viser 1 - 48 af 374
Cykelhjelme

Cykelhjelme Til Børn og Voksne

Cykelhjelme til børn og voksne

Cykelhjelme findes i mange forskellige størrelser og i mange forskellige designs. En cykelhjelm er ikke bare en cykelhjelm. De forskellige sportsgrene bruger forskellige hjelme med specielle fordele. Hvis du kører Downhill eller Freeride med en cykelhjelm på, forlanger du nok lidt mere af sikkerheden end hvis du k...

Cykelhjelme Til Børn og Voksne

Cykelhjelme til børn og voksne

Cykelhjelme findes i mange forskellige størrelser og i mange forskellige designs. En cykelhjelm er ikke bare en cykelhjelm. De forskellige sportsgrene bruger forskellige hjelme med specielle fordele. Hvis du kører Downhill eller Freeride med en cykelhjelm på, forlanger du nok lidt mere af sikkerheden end hvis du kører på en børnecykel. Downhill og Freeride hjelme er typisk lukkede hjelme hvor en MTB cykelhjelm er åben ved hagen. En MTB cykelhjelm skal også veje mindre end en hjelm til extremsport som Freeride og Downhill. 

Der findes som sagt mange forskellige cykelhjelme:

FOX cykelhjelme er kommet for at blive, på det danske marked.

FOX cykelhjelme laves hovedsageligt til motorsport, Freeride og Downhill, men der laves også hjelme til MTB. FOX er meget kendt i udlandet og mange af de professionelle hold i motorsporten bruger både hjelme og tøj fra FOX. FOX cykelhjelme har et velkendt design og der bliver ikke sparet på tests og flotte godkendelser af FOX cykelhjelme. FOX leverer mange BMX og Fullface hjelme hvor sikkerhed og design er i særklasse.

Cykelhjelme til børn produceres af Bell og Abus samt mange andre.

Hvis du vil være sikker på at dit barn får en godkendt og sikker børnehjelm skal du vælge blandt de kendte mærker på markedet. Bell har lavet hjelme i mange år og laver cykelhjelme til børn med høj sikkerhed. Abus cykelhjelme til børn har fået mærkater som: Bedst i Test i magasinet Tænk. Abus er en kvalitetshjelm, men Bell cykelhjelmen er fuldt på højde med en Abus børnehjelm. Godt nok får Bell børnehjelme ikke så ofte en fremtrædende plads i magasinet Tænk under: Bedst i Test, men det er mere fordi de satser anderledes. Det koster mange penge at komme med i en test, hvis man ikke ligefrem bliver inviteret til en Bedst i Test.

Skate, urban og city cykelhjelme kan du købe fra mange producenter.

Hvis du foretrækker et bestemt mærke skaterhjelm, skal du selvfølgelig gå efter en skaterhjelm du kender. Men idag er der mange som laver godkendte cykelhjelme som i bund og grund kan det samme. Giro er meget brugt. Abus, Bell og Nutcase cykelhjelme kender du sikkert i forvejen, og så er der Lazer og FOX. Nutcase er nok mest kendt for deres Nutcase Solid Blackish og Nutcase Solid Shark Skin. Abus laver deres Urban-i cykelhjelm som består af et hav af godkendte varianter og hjelme med lys i nakken. Abus Urban-I V-2 har alle led-lys i nakken.

Racerhjelme fra Kask, Abus og Giro giver dig en racerhjelm med høj sikkerhed.

Når du køber en racerhjelm, så tag en af de hjelme med høj sikkerhed. Man kan altid få en billig racerhjelm, men en billig racerhjelm skal også være sikker. Derfor anbefaler vi Giro, Kask og Abus.

CYKELHJELME kan deles op i flg. kategorier

Når du pludselig er i tvivl om noget, skal du bare ringe og spørge om hjælp. Det er ikke altid at hjælpen kommer i samme minut, men de fleste spørgsmål kan leverandøren svare på. Ingen spørgsmål er dumme. Du kan selvfølgelig også altid sende en mail på admin@a24.dk. 

Alle vores cykelhjelme er selvfølgelig som minimum godkendte i Europa og selvfølgelig Danmark. De fleste af hjelmene er samtidig godkendt i USA, hvor bl.a. Nutcase kommer fra. Cykelhjelme bliver løbende testet og vinder forskellige blades test. Det kunne være bladet Baby eller Tænk med Bedst i Test. Andre hjelme får ikke så gode testresultater, og så fjernes de fra salg. 

Læs Mere