Værktøj og Vedligeholdelse 87 varer

Underkategorier

 • Værktøj

  Værktøj til cykler på værkstedet eller til private entusiaster.

  Find dit værktøj til cyklen her. Der er kædeværktøj, monteringsværktøj til krank og afmonteringsværktøj. Momentnøgler, kædetænger, ynøgler, svensknøgler, fastnøgler og meget andet. Philips skruetrækkere, aftrækkere til krank, dækjern, konusnøgler og meget andet specialværktøj. Dæktang, hjulopretter og måske en magnetbakke til smådele. Der er nok at vælge mellem når det drejer sig om værktøj til cyklen. Der findes så meget cykelværktøj, at selv en cykelmekaniker kun kender en brøkdel af sortimentetaf værktøj til cykler.

  Det er vigtigt at få godt og rustfrit værktøj, så derfor er en stor del Shimano værktøj og præsionsværktøjer der holder til dagligt brug eller på cykelværkstedet. Kabelfører, Pressfit aftrækker, gevindskærer, snittap, hjulopretter og kæderenser. Der er værktøj til næsten alt, og er det et specialværktøj til cykler som ikke kan findes på siden, kan vi sikkert få det hjem til dig gennem en af vores leverandører.

 • Kædespray - Olie og...

  Kædespray - Olie og andet Olie.

  Kædeolie til cyklen er en af de vigtigste ting du selv kan gøre noget ved. En velkørende kæde giver dig meget mere kraftoverførsel til din cykeltur. Kædespray er nemt at bruge, og du kan næsten ikke undgå at ramme kæden med olie. Kædespray findes i mange forskellige typer. Nogle af de olier du finder til en billig pris, er måske nok billig kæde olie, men du får så heller ikke mere end det du betaler for. 

  Er du typen der først giver kæden olie når den trænger til det? Vi kender jo alle den røde kæde der er rustrød efter en lang hård regntid. Kæden sidder og løfter sig uden at følge tandhjulet og i det hele taget er den ikke køn at kigge på. Er det bare cyklen til arbejde som du arvede for mange år siden, kan du bare give kæden et ordentligt lag olie og håbe det bedste, men er du bare lidt fornuftig, så skifter du kæden ud med en rustfri kæde og et par nye tandhjul.

  Din nye kæde skal have en god kædeolie. Finish Line er helt udmærket til de fleste folk og med Bike Attitude, så har du en jævn god kædeolie.

  Forgaffelolie skal være en god olie. Kører du med RockShox er der mange gode typer olie til forgafler. Igen skal du kigge dig for. Billig olie til forgaffel eller andre formål kan være udmærket, bare du ikke køber et dårligt kopiprodukt i et supermarked eller i et byggecenter uden god olie på hylderne.

 • Fedt

  Fedt til styr, sadelpind og sadelrør.

  Speciel Carbon samle gel som er udviklet til at skabe friktion og reducere glidning mellem fastspændte kulfiberdele. Finish Line er langt foran med deres produkter som er godkendt af førende kulfiber komponent leverandører. Cykelfedt findes i mange forskellige typer, men vi har valgt det produkt vi selv stoler på i dagligdagen. Det er vigtigt at du har en godt produkt når det drejer sig om fedt til Carbon.

  Fedt som er beregnet til styr, sadelpind og sadelrør. Det er et produkt som også bruges rundt omkring på landets værksteder da det har alt som skal til, og så alligevel til en billig pris. Finish line giver dig en god solid oplevelse med fedt til carbon styr, sadelpind og sadelrør.

 • Rense og...

  Rense og Rengøringsartikler

 • Pudse og Poleringsmidler

  Pudse og Poleringsmidler

 • Boremaskiner og Bor

  Boremaskiner og bor

 • Arbejdsbelysning - Lygter

  Arbejdsbelysning - Lygter

 • Aftrækker Til Frikrans...

  Aftrækker Til Frikrans og Kasetter

 • Aftrækkere og...

  Aftrækkere og Montering Krankboks

 • Kædeværktøj

  Kædeværktøj

 • Værktøj til Bagskifter

  Værktøj til Bagskifter

 • Multifunktions Værktøj

  Multifunktions Værktøj

 • Umbraco og Skruetrækkere

  Umbraco og Skruetrækkere

pr. side
Viser 1 - 48 af 87
Viser 1 - 48 af 87
Værktøj og Vedligeholdelse

Værktøj og Vedligeholdelse

Til værktøj og vedligeholdelse af cykler hører der god arbejdsbelysning med til et godt værksted eller arbejdsrum. Lygter er også en vigtig måde at kunne se ind i forskellige ting hvor normal arbejdsbelysning ikke kommer. Så hav altid en lygte inden for rækkevidde.

Boremask...

Værktøj og Vedligeholdelse

Til værktøj og vedligeholdelse af cykler hører der god arbejdsbelysning med til et godt værksted eller arbejdsrum. Lygter er også en vigtig måde at kunne se ind i forskellige ting hvor normal arbejdsbelysning ikke kommer. Så hav altid en lygte inden for rækkevidde.

Boremaskinen er uundværlig hvis du skal lave din egen cykel. Du skal bruge gode solide bor og en god boremaskine  til mange forskellige situationer. Jeg foretrækker en god og solid boremaskine uden ledning, for den er meget mere fleksibel når ledningen ikke lige rækker til en opgave.

Fedt bruges til lejer og til andre steder hvor olien ikke er nok. Det kan være til cykelstyr og fedt til sadelstangen. Så hav altid en god fedt på værkstedet.

Kædespray findes i mange forskellige typer og i mange forskellige kvaliteter. Før krævede man symaskineolie, for der var ikke vand i, men det er ikke nok idag. Kvalitetsolie giver en meget bedre oplevelse og holdbarhed, så spar ikke på cykelolien. Cykelolie skal købes af en cykelhandel og ikke i et billigt supermarked, med mindre det skal smøre en supermarkedscykel. Olie fås som spray og på tube. Husk olie ikke må komme på bremseskiven, for så kan du ikke bremse, og første gang olien bliver varm, kan skiven ikke reddes.

Pudse og poleringsmidler skal passe til det du bruger det til. Så lad være med at bruge bilens ting og omvendt. Det fungerer ikke ordentligt sammen.

Rengøring af kæde og rensemidler kan være ret hårde når de kommer på de forkerte ting, så brug rensemidler som foreskrevet. Specielt Degreaser rengøringsmiddel. Degreaser er godt men kun på de steder det skal være.

Værktøj til cykler er ikke billige. Værktøj skal holde til at blive brugt, og der er ikke noget mere irriterende end halvt ødelagt værktøj. En umbrakonøgle med runde hjørner eller en stjerneskruetrækker som ikke bider. Så køb professionelt værktøj. Professionelt værktøj holder meget længere og giver dig en god fornemmelse.

An aftrækker til frikrans og kassetter er professionelt værktøj, og kan være den eneste mulighed for at få frikrans og kassetten af.

Krankboksen kan være svær at med at gøre så en aftrækker til krankboks er god at have. Hvis en krankboks monteres forkert kan den ødelægges så brug en kranksboks aftrækker.

Kædeværktøj er et must. De fleste skal alligevel skifte kæde eller reparere kæde på cyklen, og her er en kædeadskiller og kædeværktøj det eneste rigtige at have i værktøjskassen.

Multifunktionsværktøj er en genial opfindelse. Multifunktionsværktøj skal bare have en vis holdbarhed for at det kan fungere. Så brug lidt ekstra og få noget professionelt værktøj.

Umbraconøgler skal være af en god kvalitet for at holde. Det er nok en umbraconøgle du bruger mest af alle værktøjer til cykel. Umbraconøglen bruges til sadel, styr, støttefod, drikkedunk og meget andet. Det eneste værktøj der er næsten lige så vigtigt er skruetrækkeren.

Læs Mere