Beklædning 122 varer

Cykelbeklædning, sko, hudpleje og BIBshorts.

Vi fører mange forskellige beklædninger til dig der kører cykel. Det er cykelbukser, cykelsko, BIB shorts og meget andet. Der er forskellige leverandører, men det gennemgående er den gode kvalitet til fornuftige og billige priser. 

Læs mere

Underkategorier

 • Arm og Ben Varmere

  Arm og Ben Varmere

 • Balaclava, Huer og...

  Balaclava, Huer, Hjelmhuer og Ansigtsmasker

 • BIB shorts

  BIB shorts

  Nu er det ved at være tid til at tage cyklerne frem igen efter det dårlige kolde vejr. Derfor skal du have nogle cykelshorts som kan holde til at blive brugt flittigt. Et par dårlige shorts kan hurtigt ødelægge en god oplevelse. Derfor er det vigtigt at du ikke kun kigger efter billige BIB shorts, men at du også kigger på kvaliteten. BIB shorts er shorts med hagesmæk, eller bukser med smæk/seler. BIB shorts kan se meget forskellige ud. Mange interesserer sig kun for designet og andre vil have BIB shorts med indlæg og bløde behagelige puder. Også antibakterielle tiltag skal tages med i overvejelserne ved et køb.

  Køber du Haibike kvalitets BIB shorts får du en del ekstra.

  Haibike BIP Shorts Kort Unisex

  • Ekstremt blødt og elastisk materiale
  • Reducerer muskel vibrationer
  • Fremragende fugt ledelse 
  • Høj UV-beskyttelse (UPF: 50+) 
  • Robust, ekstremt elastisk bånd lavet af polayamidfiber og Lycra

  Det kunne også være de kendte shorts fra XLC

  XLC Comp Bib Shorts TR-S02

  Materiale: Tactel
  Bi-elastisk presset polstring 
  Ca. 200g Lycra 
  Silicone bælte arbejdede i at forbedre fast pasform

  Eller de her shorts

  Herre BIP Shorts - Dare2b Innervate Bibbed Shorts - Sort

  • Materiale: 82% polyester, 18% elastan
  • Nylon-elastan-stretch-stof
  • Hurtig tørring
  • Konstruktion med 8 paneler
  • Flade sømme for ekstra komfort
  • 3D-formet, multi-lags stretch-insert med gel polstring
  • Anatomisk formet sædepolstring med oxy-flow-ventilation

  Som du kan se er der mange forskellige materialer og andre ting du skal holde øje med. De fleste BIB shorts er elastiske er gode til at aflede fugten. Alle BIB shorts her på shoppen er BIB shorts af høj kvalitet. Nogle er korte og andre er 3/4 dele BIB shorts.

  Vi skriver ikke så meget om FOX, og det er lidt ærgeligt. FOX BIB shorts ligger helt øverst, når vi taler om kvalitet og godt design der virker. FOX er forholdsvis nye i Danmark og der foreligger ikke særlig meget materiale som vi kan hente fra den danske importør. Det kommer helt sikkert inden for overskuelig tid, men ind til da må vi sel Google lidt ekstra viden rundt omkring i de andre lande i Europa, hvor FOX er et stort mærke.

  Se evt. et eksempel her på FOX Bib Shorts:

 • Cykelbriller- Solbriller

  Cykelbriller - Solbriller

  Sportsbriller med læsefelt eller design cykelbriller. Du kan få det hele her. Freeride cykelbriller og MTB sportsbriller giver dig et perfekt stilrent udseende når du kører på cykel. Vi har briller til alle sportsgrene i cykelsporten. Nogle cykelbriller har farvet glas og andre har glas med styrke. Der er sportsbriller i bredt design og det smalle tætte design. 

  Lige nu finder du billige cykelbriller på tilbud.

  Lige nu har vi sat udvalgte mærker ned, så derfor finder du billige priser og tilbud i særklasse. Vi har egen import, og kan derfor matche de billige tilbud på cykelbriller du finder på nettet. Det er tilbudspriser, som er til for at du kan lave en god og billig handel.

  Find f.eks briller med styrke.

  Cykelbriller er jo noget som alle har brug for. Cykelbriller beskytter mod insekter og selvfølgelig mod solen. Der er forskellige filtre i brillerne med hver deres formål.

  Hvad skal du kigge efter når du køber cykelbriller?

  Erfaringen med cykelbriller, er at der er nogle som ting som du skal holde øje med. Der skal altid være 100% UV beskyttelse så du beskytter dine øjne mod solen . Vi ser cykelryttere med forskellige farver glas i brillerne og spørger os selv hvorfor. Hvorfor er der farvet glas i cykelbrillerne? Alle de forskellige farver har sine egne fordele og kan bruges i forskellige situationer.

  Cykelbriller kan købes i mange forskellige designs og i mange forskellige kvaliteter. Billige cykelbriller er ikke altid sagen, for glasset holder ikke solen ordentligt ude og på billige cykelbriller, og det billige design får brillerne til at sidde forkert. Så lad være med at købe cykelbriller der er for dårlige. Du behøver ikke altid den bedste kvalitet men heller ikke cykelbriller der er for billige.

  Jeg har cykelbriller fra Thansen som har ligget i skuffen længe, og jeg har cykelbriller fra København. Alle havde et kæmpe udvalg af cykelbriller i forskellige varianter. Nogle med farvet glas og andre der skiftede under påvirkning af solen. Mine cykelbriller fra København er ikke bedre eller dårligere end fra T-hansens.

  Nye briller er lavet i lette, men solide, plastmaterialer. Linserne er ofte polariserede, og det betyder at de effektivt dæmper reflektioner fra våde overflader, ruder i biler og lignende som kan genere dine øjne.

  Min oplevelse med polariserede briller, er at det er meget nemmere at se gennem bilruder, og dermed se om chaufføren har fået øje på cyklisten der ofte kommer med god fart. Farveskift i linserne er også en god idé, og det betyder at de går fra en lys grå toning, til en mørk grå toning hvis de bliver udsat for kraftig sollys. Når du bruger dem i skumringen er de stadig til at kigge ud af. Det eneste minus ved brillerne er, at de kan være lidt tid om at indstille sig i linserne. Normalt er det ikke noget problem, men man skal være opmærksom på det.

  Dine briller skal sidde godt på dig, og det gør de fleste med deres gummi belægning som holder brillerne der hvor de skal være. Hvis brillerne tager noget af vinden, er det også en kæmpe fordel, så du ikke ender med tørre øjne som sidenhen løber i vand. Man skal jo helst koncentrere sig når farten er i top på landevejen og bruge tiden til at gnubbe sine øjne for at fjerne vand.

  Når du kører bliver du ofte ramt af insekter og blomsterdele som flyver rundt i vinden. Nogle gange endda en lavt hængende gren i øjenhøjde, og her er det en kæmpe fordel at have beskyttet øjnene

  Mørkt glaser godt til en tur i aftensolen når den står lavt, eller hvis den skinner direkte mod ansigtet. Kører du MTB i skoven, er det derimod ikke nogen god idé med mørke cykelbriller. Man bliver næsten blind i mørket.

  Gult glasegner sig meget bedre til MTB briller. Gult glas har været brugt mange år i fotobranchen, fordi det giver landskabet en meget bedre kant så billedet ikke bliver ødelagt af for meget lys. Men som solbriller er det ikke en kant du skal bruge, men beskyttelse for solen. Gule glas giver dig mulighed for at se hvad du laver i skoven, og samtidig beskytter det gule glas i et lidt overskyet vejr med sol en gang i mellem.

  Klart glas beskytter selvfølgelig ikke mod solen, men brillerne beskytter dig mod insekter eller mod grene i skoven når du kører på din MTB. Klart glas er en stor fordel hvis du kører hele året. Og specielt når solen ikke er fremme.

  Uanset hvad du vælger, kan du altid prøve dig frem men de gode polariserede briller vil altid være min favorit. Også når jeg kører på min bycykel.

  Øjnene slapper af, både i skarp sol, og i overskyet vejr. Polariseringen er effektiv, og specielt godt hvis man cykler i byen hvor det er vigtigt at du får øjenkontakt med bilisterne. Men også hvis solen kommer frem efter en regnbyge, så dæmper de effektivt reflektionerne fra den våde asfalt.

  Designbriller virker ofte dominerende, så derfor foretrækker jeg nogle helt almindelige cykelbriller. Men der er alligevel nogle undtagelser.

  Du kender måske cykelbriller kaldet Bifokale briller.
  SWISSEYE Sport Cykelbriller Freeride Bifocal 2,5 dpt.

  * Bifokale glas, er glas med synligt læsefelt i bunden af glasset.

  Gummibelagt næseområde giver dig en bedre fornemmelse når du bærer cykelbriller. Brillerne har aerodynamiske form, god komfort samt
  fleksibel og brudsikkert ramme materiale fremstillet af Grilamid TR90. Cykelbrillerne er monteret med anti dug og ridsefrit glas. Brillerne har Bifokale glas, som er glas med synligt læsefelt i bunden af glasset. Sættet er Inkl. mikrofiberklud. Brillerne er den beklædningsdel som alle overser.

  Jeg kan anbefale Cykelbriller 100% SpeedCraft SL Eyewear – Black/Smoke Lens som er helt almindelige, og så alligevel ikke. Men de har alle 100% UV beskyttelse.

  Du har måske ikke hørt om 100% før, men vi vil vædde på du vil høre meget mere fra dem i fremtiden. Prisen er ikke billig, men du får meget kvalitet for pengene. Speedcraft kan ved første øjekast synes at efterligne nogle sports solbriller fra årtier tidligere, men al lighed forsvinder ved yderligere undersøgelse.

  Speedcraft er en helt moderne design ned til mindste detalje og lækre funktion.

  Det første, du bemærker omkring 100% Speedcraft solbriller er single-linse designet. Ligesom motorsports beskyttelsesbriller, er det enkelt-linse designet til at gøre det absolut bredeste synsfelt muligt. Der er ingen interferens fra en påtrængende linse. Det samme gælder for toppen af rammen, som bevæger sig ud af, for at øge din vertikale synsfelt. Dette er yderst vigtigt, når du er i køreposition. Det giver dig mulighed for at se frem af, uden at vippe hovedet tilbage. Noget som forårsager stivhed og smerte (bogstaveligt talt) i nakken.

  Cykelbriller 100% SpeedCraft SL Eyewear – Black/Smoke Lens har en linse der sidder længere væk end normalt.

  Når du første gang tager Speedcraft i brug, vil du bemærke, at linsen sidder lidt længere væk fra dit ansigt end de fleste solbriller.
  Dette design tvinger en afmålt mængde luft mellem linsen og dit ansigt for at forhindre dug. Selv op af den værste bjergvæg. Du ved jo hvor irriterende at det er med briller der dugger. 
  Apropos belastende stigninger, 100% er næsestykkerne tilsat en special gummi for at holde solbrillerne på plads. Faktisk, jo mere du sveder, jo bedre sidder glassene.

  Cykelbriller 100% SpeedCraft SL Eyewear – Black/Smoke Lens byder på ekstra fordele. Selvfølgelig har du nok gættet, at linserne er udskiftelige. 100% var også venlig nok til at omfatte en ekstra linse (med lavt lys) med brillerne, samt et ekstra næsestykke, en mikro-fiber pose, og en støbt bæretaske.

  Der findes også motorcykelbriller. Motorcykel – Cykelbriller 100% Burgett Sunglasses Black/Brown – Grey Tint Lens ligner almindelige solbriller, men skiller sig ud på mange punkter.

  • Cykelbriller
  • Motorcykelbriller
  • Letvægtsbriller
  • 100 % UV beskyttelse og optisk klarhed
  • Metal detaljer giver moderne styling
  • Størrelse: One size

  Tænk også på dit barn når du kører med det på cyklen. De kan ikke lide at få solen i øjnene. Når de sidder i en barnestol eller cykelstol, vil jeg ikke købe dyre briller til dem. De har det med at tabe dem og så bliver de ridset meget hurtigt. Nogle cykelhjelme til børn har en skygge på hjelmen som beskytter mod solen.

 • Cykelstrømper og sokker

  Cykelstrømper og sokker

 • Hudpleje

  Hudpleje - Buksefedt - Creme - Olie mm.

 • Jeans til Sport

  Sports Jeans

 • Motocross Bukser...

  Motocross Bukser Dyemax Mamba

  AXO s Dyemax Mamba gear Kickstarter 2016 sæsonen med et helt nyt look og udseende. Dyemax Mamba skiller sig helt sikkert ud på banen. Det nye design byder på en fortolkning af den berygtede slangeskind nu båret af AXO s SX og AX, og MXGP motocross ryttere.

  AXO egen teknologi skiller knæ og ben i 2 stykker som hver for sig kan arbejde. Dette hjælper med at holde bukserne på din talje på en bedre og mere komfortabel måde.
  Kombineret med Nylon på år og i skridtstykket, tilbyder bukserne dig en komfortabel og slidstærk skal. Der er ægte læder på de indre knæstykker, og det giver suveræn komfort.

  1000 Denier Kodra er overtrukket over bagsiden af ​​bukserne som modstår træk og kulde samtidig med de griber godt fast i samarbejde med moderne MX sæder.
  Nydesignet hoftebeskyttere vil forblive på plads og ser godt ud. 
  Slankere og tyndere benender fuldender så du ikke føler ubehag af bukserne i støvlen.
  Sublime grafiske detaljer og TPR logoer

 • Motocross Handsker AXO

  Motocross Handsker AXO

  Hexa handsker er designet til Supercross og motocross racing. Det lette og støttende design bringer komfort og beskyttelse sammen i en´ for den bedste køreoplevelse.
  Elastisk enkeltlags syntetisk stof ovenpå hånden giver dig en god følelse med dine nye Motocross handsker og med det velkendte silikone print får du et langt bedre greb end på de traditionelle motocross handsker. Der ud over, finder du thermoformede og polstrede områder på knoerne for optimal beskyttelse. Der er Cuff Velcro (R) lukning på motocross handskerne og en lækker blød polstring på håndfladen. 

  Motocross Handsker AXO

  Så er du godt kørende uden at skulle gå på kompromis nogen steder. Handskerne er meget lette og giver dig optimal sikkerhed. Køb dem idag på a24.dk.

 • Motocross Trøjer Dyemax

  Motocross Trøjer Dyemax

  AXO s Dyemax Mamba gear Kickstarter 2016 sæsonen med et helt nyt look og udseende. Dyemax Mamba skiller sig helt sikkert ud på banen. Det nye design byder på en fortolkning af den berygtede slangeskind nu båret af AXO s SX og AX, og MXGP motocross ryttere.

  Dyemax Mamba er bygget med samme kvalitet og materialer, som længe har adskilt AXO fra deres konkurrenter. i Her finder du et unikt nyt design  med unikt mønster og veldesignede farver. Motocross trøjer Dyemax er designet til motocross. Dyemax Mamba trøjer giver uovertruffen bevægelsesfrihed for ryttere, kan modstå pletter og lugte, selv under den hårdeste brug af Dyemax trøjen. Køb den på a24.dk

  • Trøjen blillierer med sin sublime grafik
  • 100 % Polyester
  • V-hals
  • Lugt resistent
  • Plet resistent
  • Sommer model 2016
 • MTB Shorts

  MTB Shorts - Cykelshorts

  Cykelshorts er praktiske når du kører på dim MTB cykel. Det kan blive for varmt til at køre med bukser, og så er det dejligt med korte shorts. Normalt går de lige til oppe over knæet, så du ikke føler at de strammer når du sidder på din cykel. Cykelshorts kaldes MTB shorts, og det siger jo næsten sig selv hvorfor de har fået navnet. 

  MTB shorts tests viser at FOX leverer nogle rigtig lækre holdbare produkter. Der er ikke sparet på detaljer og passform, samt det lækre design på både MTB shorts til damer og mænd. Her får du samtidig Mountain Bike shorts med pude der sørger for at du sidder godt. Mountainbike shorts med indlæg, eller ekstra inderbuks er noget som FOX har puttet i de fleste af deres tøj, som de kalder: bukser løse.

  Vi sender selvfølgelig også MTB shorts til København, hvor de fleste kunder bor. Se her under nogle af de bedste tilbud i shoppen.

  Der er altid udvalgte varer på tilbud indenfor FOX cykeltøj.

 • MTB Cross Country Trøjer

  MTB Cross Country Trøjer

 • MTB All Mountain /...

  MTB All Mountain / Trail Handsker

 • MTB All Mountain /...

  MTB All Mountain / Trail Beskyttelse

 • MTB All Mountain -...

  MTB All Mountain - Trail Trøjer

 • MTB Jakker

  MTB Jakker

 • Regnbukser

  Regnbukser

  Regnbukser  i det regnfulde danske vejr er en stor fordel for de fleste. Regnsæt med regnjakker og regnbukser behøver ikke at fylde så meget mere, men kan jo næsten være i en inderlomme, og fylder ikke mere end en pakke cigaretter. Idag laves kvalitets regnsæt i lette materialer som både er vandtætte og åndbare. Regnjakke og regnbukser kan nemt og hurtigt gemmes væk i en lille cykeltaske på cyklen. Så henter du bare dit regntøj ud når det begynder at regne.

  Hock regntøj er næsten altid vandtæt og sidder perfekt på kroppen. Du kan stadig ånde i tøjet og du føler dig heller ikke unødigt fugtig/varm. Hock laver både regnjakker og regnbukser, så du kan altid beskytte dig optimalt i det fantastiske regntøj fra Hock. Her finder du flotte detaljer og solide sygninger.

  Priserne er i bund, når man tager kvaliteten i betragtning. Der er ofte rabat og billige tilbud på de forskellige mærker, men du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os eller sende en mail til kundeservice. Se også alt vores andet lækre tøj. Der er både billige mærkevarer og gode tilbud på kendt tøj. Vi importerer selv en del af vores tøj og jakker, og er derfor sikre på at få den rigtige kvalitet til den billigste mulige pris.

  Du får leveret direkte til døren med Post Danmark og der er fri fragt fra 500 kr.

 • Regnjakker

  Regnjakker

  Regnjakker er et must for de fleste som hader at blive våde i det regnfulde danske vejr. Regnsæt med regnjakker og regnbukser behøver ikke at fylde så meget mere. Idag laves kvalitets regnsæt i lette materialer som både er vandtætte og åndbare. Ofte kan du have både regnjakke og regnbukser gemt væk i en lille cykeltaske på cyklen. Så tager du ganske enkelt dit regnsæt ud når det regner eller sner.

  Hock regntøj er altid vandtæt og sidder perfekt på kroppen. Du kan stadig ånde og du føler dig heller ikke unødigt varm. Hock laver både regnjakker og regnbukser, så du kan altid beskytte dig optimalt i regntøj fra Hock.

  Priserne er i bund, når man tager kvaliteten i betragtning. Der er ofte rabat og billige tilbud på de forskellige mærker, men du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os eller sende en mail til kundeservice. Se også alt vores andet lækre tøj. Der er både billige mærkevarer og gode tilbud på kendt tøj. Vi importerer selv en del af vores tøj og jakker, og er derfor sikre på at få den rigtige kvalitet til den billigste mulige pris.

  Du får leveret direkte til døren med Post Danmark og der er fri fragt fra 500 kr.

 • T-Shirts og Trøjer

  Trøjer og T-Shirts

 • Veste

  Veste

 • Skoovertræk

  Skoovertræk til cykelsko - Vandtæt vindtæt og vandafvisende

  Skoovertræk til alt vejr.

  Skoovertræk bliver lavet af mange forskellige leverandører. Vi fører de mærker som vi mener er kvalitet til en god pris.

  Om sommeren forbedres aerodynamikken eller beskytter skoene mod støv og snavs.
  Om vinteren stilles der større krav til et godt skoovertræk. Skoovertrækket skal beskytte mod vejret, vinden og vand.
  Vinter skoovetrækket laves af neopren et tekstil der udmærker sig ved at have høj isoleringsevne. Derudover er det meget fleksibelt, også ved store temperaturudsving.
  Neopren er stærkt, kan sammensættes med andre tekstiler, og alt i alt kan skoovertrækket få en endnu bedre beskyttelse.

  Helårs skoovertrækket er et skoovertræk til regnvejr.
  Det vejer som regel meget lidt og giver kun lidt isolering samtidig med at det holder vandet ude af skoene.
  Skoovertrækket skal derfor sidde tæt på skoen og ved anklen.

  Skoovertræk til landevejskørsel er samme mål som du bruger i dine sko. MTB er normalt een størrelse større end dine sko.
  Generelt er et tætsiddende overtræk bedst at køre med og så holder det samtidig længere.

 • Motocross Støvler

  Motocross Støvler

 • MTB og Multisports sko

  MTB Multisko

 • Road Racing Sko

  Road Racing Sko

 • Touring Sko Damer

  Touring Sko Damer

 • Touring Sko Mænd

  Touring Sko Mænd

 • Racersko

  Racersko

 • Spinningsko

  Spinningsko

 • Triathlonsko

  Triathlonsko

 • Vinter Cykelsko og...

  Vinter Cykelsko og Støvler

 • Tørklæde

  Tørklæde Multifunktionel

 • Hoodie til kvinder og...

  Hoodie til kvinder og mænd

pr. side
Viser 1 - 48 af 122
 • 349,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Vaude Valdipino Poncho/Regnslag - Marine Gul Specifikationer: Farve: Marine Blå Materiale: Polyurethane, polyamide Vægt: 290 gram Hætte med elastiksnører Åbninger til arme Vandtæt Refleks aftegninger for og bag Lomme foran

  349,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 349,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Vaude Valdipino Poncho/Regnslag - Marine Blå Specifikationer: Farve: Marine Blå Materiale: Polyurethane, polyamide Vægt: 290 gram Hætte med elastiksnører Åbninger til arme Vandtæt Refleks aftegninger for og bag Lomme foran

  349,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 129,00 DKK Levering 2-5 hverdage

  Klipklapper Haibike Sort med EVA Skum Cool tilbehør til strand eller by Det er meget brugt i udlandet og på badeferier, men er også stærkt på vej i Danmark.

  129,00 DKK
  Levering 2-5 hverdage
 • 2 399,00 DKK 2 599,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Cykelbriller Rudy Project Brille Synform - Ice Grey Lime/Lazer Brown Bygget på 3 års udvikling Håndlavet i Italien Ideelle on- the-go briller Synform ë, ideelt til sport og fritidstøj Unik højteknologisk brille, helt sammenklappelig.

  2 399,00 DKK 2 599,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 2 299,00 DKK 2 499,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Cykelbriller Rudy Project Brille Synform - Black/Lazer Black Bygget på 3 års udvikling Håndlavet i Italien Ideelle on- the-go briller Synform ë, ideelt til sport og fritidstøj Unik højteknologisk brille, helt sammenklappelig.

  2 299,00 DKK 2 499,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 799,00 DKK 1 999,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Cykelbriller Rudy Project Brille Synform - Black/Smoke Bygget på 3 års udvikling Håndlavet i Italien Ideelle on- the-go briller Synform ë, ideelt til sport og fritidstøj Unik højteknologisk brille, helt sammenklappelig.

  1 799,00 DKK 1 999,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 499,00 DKK 599,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Handsker SealSkinz Dragon Eye MTB Grå/Sort SEALSKINZ handsker Dragon Eye MTB. 100% vandtæt, vindsikker og åndbar på samme tid. Pre-buede, lamineret strækning på bagsiden af handsken. Silicone striber for bedre greb på to fingre. Varme niveau 3. Materiale: 46 % polyester, 27 % nylon, 18 % polyurethan, 6% gummi, 3 % elastan.

  499,00 DKK 599,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 499,00 DKK 599,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Handsker SealSkinz Dragon Eye MTB Anth./Green SEALSKINZ handsker Dragon Eye MTB. 100% vandtæt, vindsikker og åndbar på samme tid. Pre-buede, lamineret strækning på bagsiden af handsken. Silicone striber for bedre greb på to fingre. Varme niveau 3. Materiale: 46 % polyester, 27 % nylon, 18 % polyurethan, 6% gummi, 3 % elastan.

  499,00 DKK 599,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 050,00 DKK

  SUGOi Zap - Reflekterende Cykeljakke til Damer - Sort Farve: Sort Materiale: 60% polyester, 25% micro glass tråde, 15% polyrathan Vandsøjletryk: 5000 mm. Vandtæt Vandtæt lynlås i fuld længde Tapede sømme Droptail Lommer bagtil Semi Fit Reflekterende HydroShield

  1 050,00 DKK
 • 369,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Haibike Poloshirt Unisex X-Small Farve: Sort 95% uld 5% Elastane Et blødt materiale Meget holdbart og lækkert design

  369,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 369,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Haibike Poloshirt Unisex Sort Medium Farve: Sort 95% uld 5% Elastane Et blødt materiale Meget holdbart og lækkert design

  369,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 369,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Haibike Poloshirt Unisex Sort Large Farve: Sort 95% uld 5% Elastane Et blødt materiale Meget holdbart og lækkert design

  369,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 369,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Haibike Poloshirt Unisex Sort XL Farve: Sort 95% uld 5% Elastane Et blødt materiale Meget holdbart og lækkert design

  369,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 369,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Haibike Poloshirt Unisex Sort XXL Farve: Sort 95% uld 5% Elastane Et blødt materiale Meget holdbart og lækkert design

  369,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 369,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Haibike Poloshirt Unisex Sort XXXL Farve: Sort 95% uld 5% Elastane Et blødt materiale Meget holdbart og lækkert design

  369,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 699,00 DKK 1 999,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Giro Road Racing Sko Trans E70 Mat Sort/Sort Trans road racing sko. Hvor performance og stil mødes. Easton EC70 carbon sål. EvoFiber Lightweight overlæder. 3 strop lukkesystem inkl. "klick-spænde". Giro Aegis SN tilpasnings Kit for individuel pasform.

  1 699,00 DKK 1 999,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 699,00 DKK 1 999,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Giro Road Racing Sko Trans E70 Mat Hvid Trans road racing sko. Hvor performance og stil mødes. Easton EC70 carbon sål. EvoFiber Lightweight overlæder. 3 strop lukkesystem inkl. "klick-spænde". Giro Aegis SN tilpasnings Kit for individuel pasform.

  1 699,00 DKK 1 999,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 329,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Park Tool Handsker nitrile MG2 - Str. XLPark ToolHandsker nitrile MG2100 stk i æsken Str. XL

  329,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 329,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Park Tool Handsker nitrile MG2 - Str. MPark ToolHandsker nitrile MG2100 stk i æsken Str. M

  329,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 329,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Park Tool Handsker nitrile MG2 - Str. LPark ToolHandsker nitrile MG2100 stk i æsken Str. L

  329,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 349,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Park Tool Forklæde Deluxe SortDeluxe ForklædeMed lommer og "Park Tool" logoFarve: Sort Luksus forklæde Kan bruges til grillen eller til handymanden på værkstedet

  349,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 349,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Park Tool Mekaniker handsker str. SPark ToolMekaniker handskerstr. SSort/Blå

  349,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 349,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Park Tool Mekaniker handsker str. MPark ToolMekaniker handskerstr. MSort/Blå

  349,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 349,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Park Tool Mekaniker handsker str. LPark ToolMekaniker handskerstr. LSort/Blå

  349,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 349,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Park Tool Mekaniker handsker str. XLPark ToolMekaniker handskerstr. XLSort/Blå

  349,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 299,00 DKK 1 499,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  AXO Drone Boot - Motocross Støvler Sort En tilspidset vinyl og skumgamache forhindrer indtrængen af støv 4 udskiftelige PU-støbte spænder Tyk syntetisk læder dækker indersiden af ​​støvlen Stålskaft tilføjer komfort og støtte.  En smudsafvisende holdbart syntetisk skridsikker interiør. Norskkonstruktion AXO EZ Lock Power spænde

  1 299,00 DKK 1 499,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 299,00 DKK 1 499,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  AXO Drone Boot - Motocross Støvler Hvid/Rød En tilspidset vinyl og skumgamache forhindrer indtrængen af støv 4 udskiftelige PU-støbte spænder Tyk syntetisk læder dækker indersiden af ​​støvlen Stålskaft tilføjer komfort og støtte.  En smudsafvisende holdbart syntetisk skridsikker interiør. Norskkonstruktion AXO EZ Lock Power spænde

  1 299,00 DKK 1 499,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 4 799,00 DKK 4 999,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  AXO A2 Boot - Motocross Støvler Hvid/Rød CE certificeret i henhold til EN13634 Vandtæt læder overdel foran og bagpå med anti slid indsatser Polyurethan ankelbeskytter med anti-vridning i armeret nylon, med styret sidebevægelse Aluminum lukkespænder med kilelukning af velcro Åndbar og anti-bakterielle samlinger Anti-sved Anatomisk og anti-bakteriel...

  4 799,00 DKK 4 999,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 4 799,00 DKK 4 999,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  AXO A2 Boot - Motocross Støvler Hvid/Blå CE certificeret i henhold til EN13634 Vandtæt læder overdel foran og bagpå med anti slid indsatser Polyurethan ankelbeskytter med anti-vridning i armeret nylon, med styret sidebevægelse Aluminum lukkespænder med kilelukning af velcro Åndbar og anti-bakterielle samlinger Anti-sved Anatomisk og anti-bakteriel...

  4 799,00 DKK 4 999,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 4 799,00 DKK 4 999,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  AXO A2 Boot - Motocross Støvler Sort/Gul CE certificeret i henhold til EN13634 Vandtæt læder overdel foran og bagpå med anti slid indsatser Polyurethan ankelbeskytter med anti-vridning i armeret nylon, med styret sidebevægelse Aluminum lukkespænder med kilelukning af velcro Åndbar og anti-bakterielle samlinger Anti-sved Anatomisk og anti-bakteriel...

  4 799,00 DKK 4 999,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 4 799,00 DKK 4 999,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  AXO A2 Boot - Motocross Støvler Sort/Grøn CE certificeret i henhold til EN13634 Vandtæt læder overdel foran og bagpå med anti slid indsatser Polyurethan ankelbeskytter med anti-vridning i armeret nylon, med styret sidebevægelse Aluminum lukkespænder med kilelukning af velcro Åndbar og anti-bakterielle samlinger Anti-sved Anatomisk og anti-bakteriel...

  4 799,00 DKK 4 999,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 4 799,00 DKK 4 999,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  AXO A2 Boot - Motocross Støvler Sort CE certificeret i henhold til EN13634 Vandtæt læder overdel foran og bagpå med anti slid indsatser Polyurethan ankelbeskytter med anti-vridning i armeret nylon, med styret sidebevægelse Aluminum lukkespænder med kilelukning af velcro Åndbar og anti-bakterielle samlinger Anti-sved Anatomisk og anti-bakteriel indersål...

  4 799,00 DKK 4 999,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 4 799,00 DKK 4 999,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  AXO A2 Boot - Motocross Støvler Sort/Orange CE certificeret i henhold til EN13634 Vandtæt læder overdel foran og bagpå med anti slid indsatser Polyurethan ankelbeskytter med anti-vridning i armeret nylon, med styret sidebevægelse Aluminum lukkespænder med kilelukning af velcro Åndbar og anti-bakterielle samlinger Anti-sved Anatomisk og anti-bakteriel...

  4 799,00 DKK 4 999,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 399,00 DKK 499,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Solbriller Alpina Slay Grøn Mat - Glas Blå Spejlglas S3Keramisk spejlglas  100% UV-A - B - C beskyttelse op til 400nm Brudsikkert - Ridsefri Sport briller

  399,00 DKK 499,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 399,00 DKK 499,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Solbriller Alpina Slay Berry Mat - Glas Sort Gradient S3Keramisk spejlglas  100% UV-A - B - C beskyttelse op til 400nm Brudsikkert - Ridsefri Sport briller

  399,00 DKK 499,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 399,00 DKK 499,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Solbriller Alpina Slay Sort/Matsort - Glas Sorte Spejlglas S3Keramisk spejlglas  100% UV-A - B - C beskyttelse op til 400nm Brudsikkert - Ridsefri Sport briller

  399,00 DKK 499,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 399,00 DKK 499,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Solbriller Alpina Slay Natblå Mat Glas Blå Gradient S3Keramisk spejlglas  100% UV-A - B - C beskyttelse op til 400nm Brudsikkert - Ridsefri Sport briller

  399,00 DKK 499,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 299,00 DKK 399,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Solbriller Alpina Heiny Blå - Glas Blå Spejlglas S3Keramisk spejlglas  100% UV-A - B - C beskyttelse op til 400nm Brudsikkert Sport briller

  299,00 DKK 399,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 299,00 DKK 399,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Solbriller Alpina Heiny Rød - Glas Røde Spejlglas S3Keramisk spejlglas  100% UV-A - B - C beskyttelse op til 400nm Brudsikkert Sport briller

  299,00 DKK 399,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 299,00 DKK 399,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Solbriller Alpina Heiny Hvid/Grøn - Glas Grønne Spejlglas S3Keramisk spejlglas  100% UV-A - B - C beskyttelse op til 400nm Brudsikkert Sport briller

  299,00 DKK 399,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 299,00 DKK 399,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Solbriller Alpina Heiny Mat Sort Glas Spejlglas S3Keramisk spejlglas  100% UV-A - B - C beskyttelse op til 400nm Brudsikkert Sport briller

  299,00 DKK 399,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 299,00 DKK 399,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Solbriller Alpina Heiny Transparent/Hvide Glas Spejl S3Keramisk spejlglas  100% UV-A - B - C beskyttelse op til 400nm Brudsikkert Sport briller

  299,00 DKK 399,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 399,00 DKK 499,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  AXA SX Glove Sort/Gul Supercross og MotoCross Handske Designet til Supercross og Motocross Lette handsker Blød polstring på håndfladen.  Cuff Velcro (R) lukning på motocross handskern Elastisk enkeltlags syntetisk stof ovenpå hånden Sommer model 2016

  399,00 DKK 499,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 429,00 DKK 529,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  AXA Rookie Glove Blå Supercross og MotoCross Handske Designet til Supercross og Motocross Lette handsker Blød polstring på håndfladen.  Cuff Velcro (R) lukning på motocross handskern Elastisk enkeltlags syntetisk stof ovenpå hånden Sommer model 2016

  429,00 DKK 529,00 DKK
  Nedsat pris!
  Levering 2-4 hverdage
 • 499,00 DKK 599,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Motocross Handsker AXO Hexa Glove Handske Designet til Supercross og Motocross Lette handsker Blød polstring på håndfladen.  Cuff Velcro (R) lukning på motocross handskern Elastisk enkeltlags syntetisk stof ovenpå hånden Sommer model 2016

  499,00 DKK 599,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 499,00 DKK 599,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Motocross Handsker AXO Hexa Glove Handske Designet til Supercross og Motocross Lette handsker Blød polstring på håndfladen.  Cuff Velcro (R) lukning på motocross handskern Elastisk enkeltlags syntetisk stof ovenpå hånden Sommer model 2016

  499,00 DKK 599,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 499,00 DKK 599,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Motocross Handsker AXO Hexa Glove Handske Designet til Supercross og Motocross Lette handsker Blød polstring på håndfladen.  Cuff Velcro (R) lukning på motocross handskern Elastisk enkeltlags syntetisk stof ovenpå hånden Sommer model 2016

  499,00 DKK 599,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 299,00 DKK 1 399,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Motocross Bukser Dyemax Mamba - Hvid/Blå Bedre design Holdbare detaljer Slidstærke bukser Motocross bukser Sommer model 2016

  1 299,00 DKK 1 399,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
Viser 1 - 48 af 122
Beklædning

Cykeltøj - Køb online | Kvalitets cykel beklædning

Cykeltøj og motorcykeltøj

BIB shorts er noget som de fleste cykelryttere kender. Også motionister der ønsker at tøjet sidder ordentligt på kroppen, uden at man kommer til at svede. MTB BIB-shorts er shorts med seler og eller smæk/stropper. BIB-shorts er typisk lavet med stof som er antibakterielt og er godt til at tran...

Cykeltøj - Køb online | Kvalitets cykel beklædning

Cykeltøj og motorcykeltøj

BIB shorts er noget som de fleste cykelryttere kender. Også motionister der ønsker at tøjet sidder ordentligt på kroppen, uden at man kommer til at svede. MTB BIB-shorts er shorts med seler og eller smæk/stropper. BIB-shorts er typisk lavet med stof som er antibakterielt og er godt til at transportere sved og lugt ud. Normalt er BIB-shorts godt forstærkede og polstrede på siddefladen. De er typisk beklædt med en pude som sikkert betyder alt for de fleste. Dog er der nogle mærker, som ikke produceres med pude. Shorts er anatomisk forskellige i udformningen til kvinder og mænd.

Når du køber MTB Shorts, er det det samme som BIB-shorts, men mange shorts har forskellige betegnelser i forhold til, hvad de skal bruges til. MTB shorts lyder lidt mere sejt, hvis du kører på MTB cykler. BIB shorts er jo noget man for det meste forbinder med cykelryttere. MTB sporten og cykelløb er næsten lige så forskelligt som fodbold med Brøndby eller FCK. Jeg siger intet om hvilken cykelsport som skal sammenlignes med hvad, men jeg er sikker på at du selv har en idé.

Nogle gange når står og kigger på motorcykelsport, træning med hop eller motocross, har du sikkert set at de kører rundt med Jeans til Sport. Ikke at de ligner jeans til sport, men de er produceret så de holder til meget mere end normale jeans. Stoffet er meget mere holdbart og sygningerne er lavet med en holdbarhed som er helt ekstrem. Jeans til sport er både flot designet og lækre at have på når du dyrker extrem sport eller motorsport. Samtidig er du forholdsvis sikret hvis uheldet eller et styrt optræder for dig.

MTB Cross Country Trøjer er flotte, seje og lækre trøjer med et design som siger: Køb mig. De findes selvfølgelig med både korte og lange ærmer og farver samt mønstre er virkelig indbydende. Det siger sig selv, hvorfor der er så mange der vil have en MTB Cross Country trøje. FOX er et af de firmaer som har specialiceret sig i at producere kvalitet, store størrelser og et kæmpe udbud af MTB Cross Country trøjer med flotte motiver. Også her er der tale om sportstrøjer som holder. Sportstrøjer fra FOX er de mest solgte MTB Cross Country trøjer i Danmark til professionelle brugere. Hos professionelle motorkørere er FOX det sejeste.

MTB All Mountain - Trail Trøjer er trøjer som kan bruges til dagligt brug. Det flotte design og farverne spiller ud med priser og kvalitet der holder. Og så er der samtidig noget lækkert at kigge på. MTB All Mountain - Trail Trøjer er noget som vil gøre alle på en MTB-cykel til en glad mand/dame. Det er kvalitet der sidder godt på kroppen, og også her er der størrelser til alle. Både de små og de lidt større MTB-folk. FOX MTB All Mountain - Trail Trøjer kan kun anbefales, hvis du vil have en trøje der holder længe og kan tåle at blive vasket uden at blive skæv i formen.

T-Shirts og Trøjer til sommeren er noget vi alle har brug for. Igen er der kvalitet for alle pengene. Du får de flotte farver og lækre motiver samt en passform som passer til damer eller mænd. T-shirts og trøjer skal kunne tåle at blive vasket ofte, og det kan de. Det er nok her du får den bedste t-shirt til billige priser. Tilbud og billige priser er jo noget alle kan lide, så se hvilke gode tilbud der er idag og køb din næste t-shirt til en billig pris.

Hættetrøjer er der ikke så mange af. Men er man i sportens verden, kan det blive koldt lige efter man har dyrket sin sport, eller hvis man er en af de der klapper på tilskuerpladserne. Uanset hvad, så er en hættetrøje en god investering. Køb en god billig hættetrøje allerede idag.

Regnjakker og Regnbukser er en kærkommen investering når du står midt i regnen. Det er ikke kun i sportens verden du har brug for regnjakker og regnbukser til at beskytte dig mod regn. Hvis du vælger at gå tur med hunden eller du skal ud på cyklen, er det en kæmpe fordel med regnjakke og bukser. Vores regnjakker og regnbukser er normalt 100% regntætte. Hvis ikke, er det er undtagelse, og du vil selvfølgelig kunne se det i beskrivelsen af regnjakken eller regnbukserne. Hock, Dare2b, WowWow og XLC er nogle af de mærker som hitter lige nu.

Veste er måske ikke lige det de fleste mangler, men alligevel er det et kæmpe hit. WowWow har lavet en smart varm vest med lys bag på. Det røde LED-lys giver dig en ekstra sikkerhed hvis du befinder dig i trafikken på cyklel eller med hunden i snor. En vest med LED-lys er en ny opfindelse fra WowWow, der har fået andre producenter med på vognen. Jeg har personligt ikke set det andre stedder, men jeg har fået det fortalt. Det er i hvertilfald genialt med LED-lys i en vest.

MTB Jakker er en mere normal beklædningsdel en veste med LED-lys, men alligevel er der ikke så mange der har set lyset, hvad angår MTB-jakker. Både XLC MTB jakker og FOX MTB jakker er vildt flot designede og lækre at have på. I udlandet er det et kæmpe hit allerede og i Danmark er det stille og roligt på vej til at blive et lige så stort hit.
MTB All Mountain / Trail Beskyttelse fra FOX er albue og knæbeskyttere til professionelt brug. Både albue og knæbeskyttere er designet og produceret efter strenge regler. Der er gode tilbud og billige knæ- samt albuebeskyttere. Når du køber FOX knæbeskyttere eller FOX albuebeskytttere, er du sikker på at de er udformet efter strenge tests og efter strenge produktionsregler for at bevare funktionaliteten og optimal sikkerhed for den der bærer udstyret,
Hvis du kører når der er lidt koldere udenfor, kan det være en god idé med Arm og Ben Varmere. Man skal altid holde sig varm, for at kunn bruge sine muskler optimalt. Arm og benvarmere kan være af Lycra eller et andet materiale som giver dig fri bevægelse og en god fornemmelse når du bruger dem. Der kan ofte være lynlås i arm og benvarmere. Det gør at de er meget nemmere at montere ved brug. Husk at der kan være stor forskel på forskellige mærker, så køb nogle du føler dig tryg ved. Ikke et par til 50 kr. i et supermarked fra et østland.

MTB All Mountain / Trail Handsker er totalt uundværlige når du kører cykel. Med handsker undgår du sovende fingre og handskerne gør det nemmere at holde fast på styret uden at få hård hus i hånden. Handsker til cykelstyret kan være en god ting når du skal holde varmen, men det er typisk ikke det, sportsfolk bruger handsker til. 
Handsker uden fingre er gode til MTM og handsker med fingre er gode til andet. Folk der dyrker motorsport, skal have handsker der dækker hele hånden. De forskellige handsker har afstivninger, lufthuller og puder forskellige steder for at gøre grebet bedre og mere behageligt, Derfor skal du heller ikke købe den billige handske på tilbud, uden at se hvad handsken har af udstyr. Billige handsker på tilbud kan være et dårligt køb, som koster dig penge på lang sigt.

Balaclava, Huer og Ansigtsmasker er godt når der bliver koldt udenfor eller der ikke er kommet så meget varme endnu. Balaclava kan bruges under hjelmen og ansigtsmasken er en god investering, hvis du har en åben hjelm. Begge dele kan bruges til dig som kører på cykel, men på en motorcykel kan en balaclava og en ansigtsmaske redde dagen for føreren eller motorcyklisten.
Huer er til dig der ikke har hjelm på hovedet. Huer er lavet til transport på benene eller på en almindelig tour cykel. Få en lækker og flot designet hue til at beskytte dig mod vind, vejr og kulde.

Cykelbriller- Solbriller er et must når du dyrker sport. Har du visir, er det måske noget andet, men på din MTB er det godt med beskyttelse på øjnene. De fleste der kører i skoven, har prøvet at få dyr i øjnene eller en ubehagelig solstråle. Det undgår du med cykelbriller eller solbriller. Nogle briller er lavet til at kunne blive mørkere i solen og andre er lavet med glas der kan udskiftes i forhold til hvor du kører og hvornår. Der er selvfølgelig 100% UV beskyttelse i solbriller og cykelbriller, så du kan passe på med solens skadelige stråler.

Sportsbriller med læsefelt eller design cykelbriller. Du kan få det hele her. Freeride cykelbriller og MTB sportsbriller giver dig et perfekt stilrent udseende når du kører på cykel. Vi har briller til alle sportsgrene i cykelsporten. Nogle cykelbriller har farvet glas og andre har glas med styrke. Der er sportsbriller i bredt design og det smalle tætte design. 

Lige nu finder du billige cykelbriller på tilbud.

Lige nu har vi sat udvalgte mærker ned, så derfor finder du billige priser og tilbud i særklasse. Vi har egen import, og kan derfor matche de billige tilbud på cykelbriller du finder på nettet. Det er tilbudspriser, som er til for at du kan lave en god og billig handel.

Find f.eks briller med styrke.


Touring Sko Damer er mange gange fra Shimano eller de andre gode producenter. Touring sko fra Shimano skal købes større end nummeret på skoen siger. Se under typen af sko hvilken størrelse du skal vælge, og hvad der svarer til en almindelig skostørrelse.
Touring Sko Mænd er mange gange fra Shimano eller de andre gode producenter. Touring sko fra Shimano skal købes større end nummeret på skoen siger. Se under typen af sko hvilken størrelse du skal vælge, og hvad der svarer til en almindelig skostørrelse.

MTB og Multisports sko er produceret til MTB og multisport. 

Skoovertræk er til at holde dine sko tørre eller fri for fugt. De kan også være produceret for at du kan holde varmen i dine sko. Det kan være praktisk med et skoovertræk, hvis man tager cyklen til arbejde. Så tager man bare skoovertrækket af, og så er man helt tør og ren på skoene.

Cykelstrømper og sokker er produceret til at du kan komme af med varmen, når det er nødvendigt uden at du bliver fugtig om din fødder.

MTB cykeltøj fra Fox

Fox MTB Presents | Tyler McCaul and Kirt Voreis We Live:

Når du køber cykeltøj og cykelsko er FOX et godt bud. De laver MTB cykeltrøjer og cykel beklædning til mange formål. Cykelbeklædning og MTB cykeltrøjer er virkelig af en god kvalitet og billige priser. Du finder mange gode tilbud på cykeltøj og tilbud på cykelsko her.

Læs Mere