Kurve og Tasker 148 varer

Cykelkurve og tasker til cyklen.

Cykeltasker skal købes online. Bedre pris, leveret til døren, større udvalg og bedre information om den enkelte taske. Cykelkurve fra KlickFIX er et specielt system der gør, at du nemt kan klikke dine tasker, kurve og meget mere af på få sekunder. KlickFIX er mobilholdere, cykeltasker, steltasker, sadeltasker, mobiltasker og meget mere. KlickFIX er et brand som virkelig henvender sig til de folk som vil have det bedste udstyr til cyklen. Vi sølger selvfølgelig også cykelkurve til for og cykelkurve til bag på cyklen, samt børnekurve og cykelkurve til dyr. Der er kurve lavet i flet og mobiltasker til alverdens mobiler.

Læs mere

Underkategorier

 • Cykelkurv KlickFix

  Klickfix Cykelkurve - KlickFix Forkurve - Klickfix Bagkurve

  En KLICKfix mobilholder til din telefon eller smartphone, er en god ide når du er ude og cykle. Du kan købe mobilholdere og smartphone holdere fra KLICKfix på tilbud og til billige priser.

  Der er KLICKfix cykelkurve til at sætte foran på cykler eller bag på cyklers bagagebærer. De findes i mange varianter og i mange størrelser samt et væld af flotte farver.
  Med et KLICKfix beslag, kan du sætte cykelkurve, hundekurve, smartphones og mobiler på cyklen i et snuptag. Selv KLICKfix sadeltasker sættes nemt og beklemt på de fleste cykler.

  KLICKfix smartphone holderen passer til de fleste telefoner på markedet og fås derfor i mange størrelser. Da mobiltelefoner ændrer sig meget ofte, kan vi anbefale dig at se hvilke mål du behøver for at din mobiltelefon passer.

  Når du køber KLICKfix cykelkurve på tilbud, er det en billig løsning hvor du får kvalitet for små penge. Du kan selvfølgelig også forkæle din hund med en KLICKfix doggy løsning. Som sagt er KLICKfix kurve tilbud en god forretning, hvis du kan bruge det der er på tilbud.
  Vi fører mange forskellige produkter:

  • KLICKfix mobilholder til smartphone og mobiltelefon.
  • KLICKfix cykelkurv for og bagkurv.
  • KLICKfix beslag til kurve og mobiltelefoner.
  • KLICKfix sadeltaske i mange størrelser
  • KLICKfix smartphone holder.
  • KLICKfix cykelkurv tilbud.
  • KLICKfix doggy kurv eller taske til din hund og kat.
  • KLICKfix kurve tilbud på forskellige typer.

  Få mere oplysning her om de forskellige kurve. (www.cykelkurve.dk)

  Når du køber cykelkurve, er det vigtigt at du får kvalitet og en kurv der er let at betjene. Også til almindeligt brug.

  KLICKfix er en genial opfindelse fra Tyskland.
  Rixen & Kaul GmbH blev grundlagt i året 1988 og havde æren af at opfinde det første produkt som blev kaldt KLICKfix.
  Deres produkter er så gode, at de foretrækkes af mange professionelle mekanikere og er virkelig blevet en standard, som alle kender og elsker.

  Rixen & Kaul opfandt en quick release styradapter året efter og så var forretningen igang for alvor. Styradapteren er et standard produkt på cykelmarkedet.
  Adaptere og specifikke løsninger er siden kommet til, og dermed er udvalget blevet meget større efterhånden.
  Nye produkter udvikles stadig for at følge med udviklingen og for at tilpasse sig det store marked.
  Rixen & Kaul er specialister af quick release løsninger til cykler og deres produkter sælges i hele verden.
  Du finder det bredeste udvalg af adaptersystemer på cykelmarkedet fra Rixen & Kaul. Produktsortimentet indeholder tilbehør som tasker, kasser, kurve og låse.
  Mange kendte mærker af cykeltasker leveres med quickrelease systemet, hvor der er påført det kendte mærke KLICKfix.

  Der er mange års erfaring bag produktet, og det hele bliver fremstillet i Tyskland. Det er garanti for god kvalitet, og deres medarbejdere er meget dedikerede, i forhold til produktionen.
  Selv brugsanvisninger, kasser og designudvikling foregår af deres egne medarbejdere i Tyskland. Når du ser et produkt med KLICKfix logoet, kan du være sikker på, at det er et kvalitetsprodukt.
  Cykeludstyr er ofte lavet øst på til billige penge. Man har derfor ofte tænkt at de billige priser og de mange tilbud var landsbestemte, men hos KLICKfix produkterne er det ikke en mulighed.
  Billige cykelprodukter til lave priser, produceret i et østland, bliver slet ikke godkendt. Kun hvis det er super kvalitet.

  Der er idag blevet skabt et billede om produktet, som en produktserie der kan bruges af alle. Både de fancy rige jetsettere, men også helt almindelige mennesker.

  Så hvis du skal have tasker, kasser, kurve og låse med quick release løsning til cykler, er der ingen tvivl. Quick release løsninger til cykler skal være med et KLICKfix logo fra Rixen & Kaul.

 • Cykelkurv Forkurv

  Cykelkurv Forkurv

  Her finder du cykelkurve til cykler. Nogle kurve er til fastmontering, og er derved beskyttet mod tyveri. Andre kurve sættes på med KLICKfix eller kroge på styret. Fletkurve til styret, lader vandet løbe ud igen, så derfor vil der aldrig ligge en sø af vand i fletkurve til styret. Fuglerede kurve er en fletkurv som er flettet på en speciel måde. Fugleredekurven fås i flere farver, så den passer til din cykels farve.

  Basil Cento er en praktisk cykelkurv

  Basil Cento forkurve er nogle af dem der sælges mest. Basil Cento kurve til foran er forholdsvis enkle i designet, og så er de praktiske at have fastmonteret.

  Billige kurve på tilbud.

  Vi er ofte heldige at kunne få forkurve billigt fra leverandøren, og det skal du selvfølgelig have glæde af. Derfor sælger vi billige cykelkurve til foran på cyklen, når vi har mulighed for det.

 • Cykelkurv Bagkurv

  Cykelkurv Bagkurv

 • Cykelkurv Kæledyr

  Cykelkurv Kæledyr Hunde og Katte

  Når du skal ud og køre på cykel med din hund eller kat er det en god idé med en rigtig hundekurv eller kattekurv, Kæledyr skal sidde trygt og godt på cyklen, og det gør både katte og hunde i denne kurv. Det er ikke en hundekurv eller kattekurv som de kan sove i der hjemme, men det er et godt og trykt sted for familiens kæledyr. Det er ikke hver dag man møder folk med hunden på cyklen eller katten på cyklen, men med den her flettede kurv er det nu blevet muligt. Der er også regnbeskyttelse samtidig med at der stadig kommer lys ind, og samtidig med et godt udsyn ud af fletkurven. KLICKfix er en udemærket hundetaske som også kan bruges til kattetaske. KLICKfix hundetasken har fået meget ros for deres billige, men stadig suverænt flotte hundetaske. Billige hundetasker kan selvfølgelig også erhverves fra andre producenter.

 • Cykelkurve Børnecykler

  Cykelkurve Børnecykler

  Når man taler om en cykelkurv til børn, taler man ofte om en cykelkurv med blomster som de fleste børn elsker. Hos os har vi mange forskellige kurve og forskellige farver. En cykelkurv foran, er virkelig meget afhængig om der er valgt en cykelkurv bag eller andre typer. Man kan som bekendt få cykelkurve til børn, Basil cykelkurve og en cykelkurv til hund eller katten som bliver lavet af flere producenter. Puky cykelkurve er en af de cykelkurve som er mest oppe i tiden. Puky laver også ethjulede cykler og andet, men cykelkurve er det de klarer lige efter bogen. Dukkestole til børn kan enten være Barbie eller en anden Dukkestol med motiv.

  Vi sælger mange forskellige modeller. Se her under:

 • Bagageboks

  Bagagebokse.

  Bagageboks, opbevaringskasse til bagagebæreren eller opbevaringsboks til din cykelhjelm, tøj eller madpakken. De smarte opbevaringsbokse til cyklen kan have lås, så du undgår tyveri. Når du handler eller stiller cyklen der hjemme, behøver du ikke mere slæbe din hjelm ind. Du kan ganske simpelt låse den inde i en cykel bagageboks. Kassen beskytter samtidig mod regn. Bagagebokse laves af KLICKfix og XLC, samt flere forskellige andre leverandører.

  Bagagebokse er billig opbevaring.

  I stedet for en ødelagt cykelhjelm, som får vand, kan du opbevare den i boksen. En billig boks, når man tænker på at det koster mange penge at anskaffe en cykelhjelm. Der findes ofte lås på en billig bagageboks. Det er normalt design der får prisen til at stige. For design og pris hænger som regel sammen.

 • Trolley

  Trolley

 • Transporttasker

  Transporttasker

 • Tasker og Backpacs

  Tasker og Backpacs

 • Mobil Tasker og Holdere

  Mobil Tasker og Holdere

  Mobil Tasker og Holdere iPhone og Android er smarte at have med på farten. Mobilholder til cyklen og tasker til iPad eller computer. Vi har jo altid vores elektronik med os på farten, uanset om det er mobil eller tabletten der følger os. Med en mobilholder til cyklen, kan du have kort eller musik lige ved hånden. Mobilholdere kan f.eks. sættes på styret eller du kan have mobilholderen i en lomme. 

  Thule og Zefal mobilholdere er et stort hit.

  Thule og Zefal har smartphone holdere, kortholdere og smarte steltasker med mobilholder. På steltasken er mobilen gemt under et gennemsigtigt stykke, som gør det muligt at se kort eller GPS på telefonen mens du kører på cyklen.

 • Tasker til iPad og...

  Tasker til iPad og Computertasker

 • Beslag og Reservedele...

  Beslag og Reservedele til Kurve og Tasker

 • Sadeltasker

  Sadeltasker Cykel

  Sadeltasker til cykler er en rigtig god ide, hvis der ikke er mere plads i inderlommen eller i bukselommer og skuldertasker. Sadeltasker kan normalt indeholde det mest nødvendige med lapper og slanger. Jeg bruger selv værktøj som ligger trygt og godt i min egen sadeltaske. Selv bilnøgler havner normalt i en taske under sadlen. Sadeltasker til cykler kan man ikke undvære. Jo, måske om vinteren når man kører med jakker og trøjer med masser af lommer, men om sommeren, kan det godt blive en udfordring at have alt med på cyklen. Kort sagt, er en sadeltaske genial, når man lige mangler lidt opbevaring.

 • Steltasker Foran

  Steltasker Foran Til Montering På Overrør

 • Drikke rygsæk -...

  Drikke rygsæk - Hydration Bag

  Hydration bagpack, Drikkerygsække er en speciel rygsæk med en vandblære. Vandblæren i drikkerygsækken kan indeholde flere liter frisk vand til turen.
  Rygsækken kan bruges til Stand Up Paddle, Mountain Bike, Cykel og lange gå ture m.v. Derudover er der plads til mobiltelefon, kort, lappegrej, værktøj eller hvad du nu ønsker at have med.

  Hydration Bagpacken har en fantastisk pasform.

  Der cirkulerer luft mellem din ryg og rygsækken. Så du bliver ikke våd på ryggen af sved når du har en Hydration bagpack på ryggen.

 • Transportkurve

  Transportkurve

 • Rattan og Pileflet

  Rattan og Pileflet

  Rattan bruges ofte til flettede cykelkurve. Hvis ikke det er Rattan, bruges pileflet. Rattan er godt til at holde længe, da det nærmest kan betegnes som en plastic kurv. Pileflet er derimod ofte lavet i lande hvor de sidder og laver pileflet i lange baner for at tjene til livets ophold. Nogle er til det ene og andre til det andet, når det drejer sig om en holdbar cykelkurv.

  Begge materialer er vejrbestandige og vandet kan løbe igennem cykelkurven.

  Cykelkurve fra Basil er et kendetegn for kvalitet og design. Basil bruger kurve i både pileflet og Rattan. Der kan være forskel på hvor tæt kurvene er flettet, og det har umiddelbart ikke noget at gøre med kvalitet, men kun design. 

 • Tasker til børn

  Tasker til børn

pr. side
Viser 1 - 48 af 148
 • 139,00 DKK 149,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Ramme Taske til Cykelstel 30x19x6 cm. 3 stropper Haberland kvalitet og design Lynlås Refleks 230x19x6 cm.

  139,00 DKK 149,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 119,00 DKK 129,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Ramme Taske til Cykelstel 3 stropper Haberland kvalitet og design Lynlås Refleks 24x23x5 cm.

  119,00 DKK 129,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 469,00 DKK 669,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  KLICKfix Reisenthel Oval Sort 34 x 31 x 17 cm. Cykeltaske Max belastning i.flg. producent 5 kg. Mål 34 x 31 x 17 cm Aftagelig multi pose Aftagelige stropper Indvendigt lynlås rum Leveres uden adapter

  469,00 DKK 669,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 469,00 DKK 669,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  KLICKfix Reisenthel Oval Colour Dots 34 x 31 x 17 cm. Cykeltaske Max belastning i.flg. producent 5 kg. Mål 34 x 31 x 17 cm Aftagelig multi pose Aftagelige stropper Indvendigt lynlås rum Leveres uden adapter

  469,00 DKK 669,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 469,00 DKK 669,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  KLICKfix Reisenthel Rings 35 x 28 x 26 cm. Cykeltaske 15 liter Max belastning i.flg. producent 5 kg. Mål 35 x 28 x 26 cm Indeholder mobiltelefon rum Regn slag Aftagelig multi pose Indvendigt lynlås rum Leveres uden adapter

  469,00 DKK 669,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 469,00 DKK 669,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  KLICKfix Reisenthel Grey 35 x 28 x 26 cm. Cykeltaske 15 liter Max belastning i.flg. producent 5 kg. Mål 35 x 28 x 26 cm Indeholder mobiltelefon rum Regn slag Aftagelig multi pose Indvendigt lynlås rum Leveres uden adapter

  469,00 DKK 669,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 469,00 DKK 669,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  KLICKfix Reisenthel Lime Green 35 x 28 x 26 cm. Cykeltaske 15 liter Max belastning i.flg. producent 5 kg. Mål 35 x 28 x 26 cm Indeholder mobiltelefon rum Regn slag Aftagelig multi pose Indvendigt lynlås rum Leveres uden adapter

  469,00 DKK 669,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 469,00 DKK 669,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  KLICKfix Reisenthel Flora 35 x 28 x 26 cm. Cykeltaske 15 liter Max belastning i.flg. producent 5 kg. Mål 35 x 28 x 26 cm Indeholder mobiltelefon rum Regn slag Aftagelig multi pose Indvendigt lynlås rum Leveres uden adapter

  469,00 DKK 669,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 549,00 DKK 599,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Basil Boheme Vintage Red With Zipper 8 Liter Vandafvisende Polyester Kunstlæder med detaljer Indvendigt rum, forrum, lynlås, håndtag, aftageligt skuldersystem Dobbelte reflekterende striber Kan indeholde: 8 ltr.

  549,00 DKK 599,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 549,00 DKK 599,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Basil Boheme Indigo With Zipper 8 Liter Vandafvisende Polyester Kunstlæder med detaljer Indvendigt rum, forrum, lynlås, håndtag, aftageligt skuldersystem Dobbelte reflekterende striber Kan indeholde: 8 ltr.

  549,00 DKK 599,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 549,00 DKK 599,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Basil Boheme Jade With Zipper 8 Liter Vandafvisende Polyester Kunstlæder med detaljer Indvendigt rum, forrum, lynlås, håndtag, aftageligt skuldersystem Dobbelte reflekterende striber Kan indeholde: 8 ltr.

  549,00 DKK 599,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 449,00 DKK 499,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Basil Wanderlust Charcoal With Zipper 8 Liter Vandafvisende Polyester Kunstlæder med detaljer Håndtag, lynlås og indvendig foring Hook on i lynlås Dobbelte reflekterende striber Kan indeholde: 8 ltr.

  449,00 DKK 499,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 349,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Taske til Børn Basil Bloom Indigo Blue 11 Ltr. Vandafvisende Polyester Kunstlæder med detaljer Håndtag, lynlås og indvendig foring Hook on i lynlås Dobbelte reflekterende striber Kan indeholde: 11 ltr. Størrelse 32x25x10 cm.

  349,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 299,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Zefal Smartphone- Mobilholder iPhone 4,4S and 5 Zefal Z Cosole Størrelse mm: 150x84x33 Vandafvisende Beskyttelse ved fald Lodret eller vandret Brug touchskærm Vindue til kamera Vægt 140 gram

  299,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 329,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Zefal Smartphone- Mobilholder Universal Zefal Z Cosole Størrelse L Størrelse mm:   84x136x12,5 mm. Kan justeres til: 84x175x12,5 mm. Silicone regncover 300° vendbar Montering styr Ø20-45mm. Materiale: Thermoplastic Vægt 156 gram

  329,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 329,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Zefal Smartphone- Mobilholder Universal Zefal Z Cosole Størrelse mm:   74,5x122,6x11,7 Kan justeres til: 74,5x156,6x11,7 Silicone regncover 300° vendbar Montering styr Ø20-45mm. Materiale: Thermoplastic Vægt 126 gram

  329,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 299,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Zefal Smartphone- Mobilholder iPhone 6 and 6+ Zefal Z Cosole Lite for Apple Størrelse: iPhone 6 og 6+ Vandafvisende Silikone beskyttelse Lodret eller vandret 360° Montering på styr 20-45mm Dobbelt lås for stabilitet Vægt 54 gram

  299,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 149,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Zefal Sadeltaske, Light Pack Størrelse XS - 0,4 Liter Sadeltaske 0,4 Liter Vandafvisende 420D Ripstop EVA forstærket lynlås Refleksstriber Til rammemontering sadel (ikke sadelstang) Vægt ca. 40 gram

  149,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 139,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Zefal Sadeltaske, Light Pack Størrelse XS - 0,31 Liter Sadeltaske 0,31 Liter Vandafvisende 420D Ripstop EVA forstærket lynlås Refleksstriber Til rammemontering sadel (ikke sadelstang) Vægt ca. 34 gram

  139,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 229,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Zefal Sadeltaske, Iron Pack Størrelse L - 1,0 Liter, T-Fix Sadeltaske 1 Liter Ultra modstandsdygtigt 840D materiale EVA forstærket lynlås Refleksstriber Til sadelstangsmontering T-Fix, uden brug af værktøj Zefal patenterede universal montering

  229,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 199,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Zefal Sadeltaske, Iron Pack Størrelse M,0,7 Liter, T-Fix Sadeltaske 0,7 Liter Ultra modstandsdygtigt 840D materiale EVA forstærket lynlås Refleksstriber Til sadelstangsmontering T-Fix, uden brug af værktøj Zefal patenterede universal montering

  199,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 859,00 DKK 1 059,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  City Bag Bolton Retro Serie Beige 40x32x11cm Cykeltaske Retroserie med læder kontrast Foldbare sidelommer Høj kvalitet uld og polyester Aluminium krige Metal stropper 1,2 liter indhold Vægt 1,480 kg.

  859,00 DKK 1 059,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 859,00 DKK 1 059,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  City Bag Bolton Retro Serie Grey 40x32x11cm Cykeltaske Retroserie med læder kontrast Foldbare sidelommer Høj kvalitet uld og polyester Aluminium krige Metal stropper 1,2 liter indhold Vægt 1,480 kg.

  859,00 DKK 1 059,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 799,00 DKK 999,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  City Bag Bolton Retro Serie Beige 36x32x11cm Cykeltaske Retroserie med læder kontrast Foldbare sidelommer Høj kvalitet uld og polyester Aluminium krige Metal stropper 11 liter indhold Vægt 1,3 kg.

  799,00 DKK 999,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 799,00 DKK 999,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  City Bag Bolton Retro Serie Grey 36x32x11cm Cykeltaske Retroserie med læder kontrast Foldbare sidelommer Høj kvalitet uld og polyester Aluminium krige Metal stropper 11 liter indhold Vægt 1,3 kg.

  799,00 DKK 999,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 999,00 DKK 1 199,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Double Bag Picton Retro Serie Beige, 36x32x11cm Cykeltaske Retroserie med læder kontrast Foldbare sidelommer Høj kvalitet uld og polyester Aluminium krige Metal stropper 2 x 11 liter indhold Vægt 2,1 kg.

  999,00 DKK 1 199,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 999,00 DKK 1 199,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Double Bag Picton Retro Serie Grey, 36x32x11cm Cykeltaske Retroserie med læder kontrast Foldbare sidelommer Høj kvalitet uld og polyester Aluminium krige Metal stropper 2 x 11 liter indhold Vægt 2,1 kg.

  999,00 DKK 1 199,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 519,00 DKK 599,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Carrier Rackpack Light Sort 8 Liter 37x19x18cm Cykeltaske Stort hovedrum med indvendige rum Baglomme til flaske Regnslag Reflekser Max vægt 10kg. Incl. kobling som passer på: KLICKfix Adapter (tilkøb)

  519,00 DKK 599,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 669,00 DKK 749,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Carrier Tourino GTA  Sort 12-16l, cm. Cykeltaske Stort hovedrum med indvendige rum Top med netlommer til f.eks. tøj Foldbare sidelommer Baglomme til flaske Regnslag Reflekser Lysholder Incl. kobling som passer på: KLICKfix Adapter (tilkøb)

  669,00 DKK 749,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 469,00 DKK 669,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  KLICKfix Reisenthel Indigo Red 35 x 28 x 26cm. Cykeltaske 15 liter Max belastning i.flg. producent 5 kg. Mål 35 x 28 x 26 cm Indeholder mobiltelefon rum Regn slag Aftagelig multi pose Indvendigt lynlås rum Leveres uden adapter

  469,00 DKK 669,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 468,00 DKK 669,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  KLICKfix Reisenthel Marguriete 35 x 28 x 26cm. Cykeltaske 15 liter Max belastning i.flg. producent 5 kg. Mål 35 x 28 x 26 cm Indeholder mobiltelefon rum Regn slag Aftagelig multi pose Indvendigt lynlås rum Leveres uden adapter

  468,00 DKK 669,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 469,00 DKK 669,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  KKLICKfix Reisenthel Sports Navy  35 x 28 x 26cm. Cykeltaske 15 liter Max belastning i.flg. producent 5 kg. Mål 35 x 28 x 26 cm Indeholder mobiltelefon rum Regn slag Aftagelig multi pose Indvendigt lynlås rum Leveres uden adapter

  469,00 DKK 669,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 469,00 DKK 669,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  KLICKfix Reisenthel Wool  35 x 28 x 26cm. Cykeltaske 15 liter Max belastning i.flg. producent 5 kg. Mål 35 x 28 x 26 cm Indeholder mobiltelefon rum Regn slag Aftagelig multi pose Indvendigt lynlås rum Leveres uden adapter

  469,00 DKK 669,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 2 999,00 DKK 3 499,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Micro Luggage II - Bagageløbehjul - 26 liter kuffert - Sort Farve: Sort Max. vægt: 95 kg Vægt: 5 kg Størrelse, når foldet sammen: 56 cm x 35,5 cm x 27 cm Højde: Justerbar i højden - Maks. 85 cm Hjul: 110 mm i diameter Styring: Læn og styr Deckets størrelse: 35,5 cm x 9 cm Kuffertens indhold: 26 liter

  2 999,00 DKK 3 499,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 194,00 DKK 199,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Toiletpapirsholder Ortlieb T-Pack sort/grå Farve: Sort/grå Slidstærk og støv- og regntæt PVC fri Rem med click spænde til ophæng 2 stk. reflekterende logo Udvendige mål: 12 x 7 x 9 cm Inkl. en rulle papir. Vægt: 220 gram Volumen: 1,2 liter 5 års garanti

  194,00 DKK 199,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 139,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Klickfix - Styradapter Til Smartphone/ipod Taske Ekstra beslag Det er muligt at dreje den 360 grader. Styr adapter til Smartphone/ipod taske Plast materiale med klik system Metal spændebånd med gummi beskytter Værktøj til montering er inklusiv Vægt 30 gram.

  139,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 329,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Klickfix - Mobilholder Til Smartphone/ipod Max 7 x 12 cm Med Beslag Taske vandtæt plast Lukkes med velcro Størrelse: 9 x 14,5 cm. udvendig mål Passer til smartphone i maksimum størrelse 7 x 12 cm. Vægt 80 gram. Styr adapter Smartphone/ipod taske Plast materiale med klik system Metal spændebånd med gummi beskytter Værktøj til montering er inklusiv Vægt 30...

  329,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 399,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Klickfix - Mobilholder Til Smartphones 9 x 13 cm Med Beslag Taske vandtæt med ombukket top, lukkes med velcro Størrelse på tasken udvendig målt: 9 x 13 cm. Passer til smartphone i maksimum størrelse 7 x 11 cm. Vægt 100 gram. Styr adapter Smartphone/ipod taske Plast materiale med klik system Metal spændebånd med gummi beskytter Værktøj til montering er...

  399,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 399,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Klickfix - Mobilholder Til Smartphones 9 x 16 cm Med Beslag Taske vandtæt med ombukket top, lukkes med velcro Størrelse på tasken udvendig målt: 11 x 17 cm. Passer til smartphone i maksimum størrelse 9 x 16 cm. Vægt 100 gram. Styr adapter Smartphone/ipod taske Plast materiale med klik system Metal spændebånd med gummi beskytter Værktøj til montering er...

  399,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 499,00 DKK 1 799,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Hundekurv KlickFix Doggy GTA Med Dækken til Bagagebærer Fletkurv med stålgitter Incl. dækken Leveres med beslag (Adapter skal tilkøbes) Rum: 40 liter L x B x H: 36x52x46 Maks vægt 10 kg. Egenvægt 2 kg.

  1 499,00 DKK 1 799,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 229,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Rack Basket Un`x Shopper Sort 32x30x24 mm Finmasket Cykelkurv Finmasket Mål 32 x 30 x 24 cm. Vol. 23 liter Max vægt i kurven: 5 kg. Lev. med ekstra lange kroge Vægt ca. 1150 gram

  229,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 429,00 DKK 479,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Bagkurv Basil Cento 42x25x21 cm Brun Rattan Rattan Cykelkurv Mål 42 x 25 x 21 cm. Tætmasket Holder til alt vejr Lev. med monteringsbeslag og nødvendige skruer Monteres på bagagebærer

  429,00 DKK 479,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 429,00 DKK 479,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Bagkurv Basil Cento 42x25x21 cm Grå Rattan Rattan Cykelkurv Mål 42 x 25 x 21 cm. Tætmasket Holder til alt vejr Lev. med monteringsbeslag og nødvendige skruer Monteres på bagagebærer

  429,00 DKK 479,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 449,00 DKK 499,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  RW Transport Kurv Basil Denton M 35x26x26 cm Brun Rattan Rattan Cykelkurv Mål 35 x 26 x 26 cm. Låg med lås Bærerem Luksus cykelkurv Synthetisk læder Uden monteringsbeslag og skruer

  449,00 DKK 499,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 479,00 DKK 529,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  RW Transport Kurv Basil Denton L 45x32x32 cm Brun Rattan Rattan Cykelkurv Mål 45 x 32 x 32 cm. Låg med lås Bærerem Luksus cykelkurv Synthetisk læder Uden monteringsbeslag og skruer

  479,00 DKK 529,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 449,00 DKK 499,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Transport Kurv Basil Portland Classic 46x36x22cm Rattan Med Låg Rattan Cykelkurv Mål 46 x 36 x 22 cm. Vaskbare bærehåndtag Uden monteringsbeslag og skruer

  449,00 DKK 499,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 139,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Holdere / Beslag til Rattan Kurve BASIL beslag 3 stykker Rustfrit stål

  139,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 348,00 DKK 449,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Transport Kurv Basil Portland Classic 46x36x22cm Rattan Rattan Cykelkurv Mål 46 x 36 x 22 cm. Vaskbare bærehåndtag Uden monteringsbeslag og skruer Uden låg

  348,00 DKK 449,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
Viser 1 - 48 af 148
Kurve og Tasker

Cykelkurve og Tasker

Her finder du cykelkurve til alle formål, samt tasker, opbevaring og rejsekufferter. Sadeltasker, steltasker og cykelkurve til transport af dine kæledyr.