Cykellåse, Kædelåse og Hængelåse 37 varer

Cykellåse fastmonterede forsikringsgodkendte.

Det er vigtigt at du har en forsikringsgodkendt lås på din cykel. Når du køber en lås skal du have et låsebevis som du enten får med eller kan udskrives fra hjemmesiden. Husk altid at skrive din cykels stelnummer på låsebeviset. Tag derefter et billede af din cykel med låsen på og gem med låsebeviset. Så skulle du være sikret ved tyveri over for din forsikring. Hvis du køber cykellås i udlandet eller hvis den følger med en cykel du har købt i udlandet, kan du ikke være sikker på at låsen er godkendt i Danmark. Den kan ligne 100%, men hvis der er typeforskel, så er den sikkert ikke godkendt. Det samme gælder låse med talkode. De er aldrig godkendt, for i teorien kan alle låse låsen op, hvis de har tid nok.

Læs mere

Underkategorier

 • Fastmonterede Cykellåse

  Fastmonterede Cykellåse

  Cykellås med kode

  Cykellåse med kode er ikke godkendt i Danmark. Hvis du bliver ved længe nok, rammer du den rigtige kode på et tidspunkt. Derfor er cykellåse med kode ikke forsikringsgodkendte i Danmark.
  Cykellåse med kode skal udelukende bruges til cykellås nummer 2. Så kan du låse cyklen fast til et træ, en bænk eller cykelstativet. Cykellåse med kode er godkendt i andre lande ud over Danmark.

  Bilka cykellås eller Abus cykellås?

  Du kan trykt købe en Bilka Cykellås. Bilka cykellåse kommer ofte fra Abus, og er de samme jeg sælger. Nogle gange er jeg billigere end Bilkas cykellåse, og andre gange er de billigst. Abus koster det samme for alle leverandører.

  Cykellås test af cykellåse

  En cykellås test er den samme hver gang, hvis det drejer sig om en godkendt cykellås. Der er et hav af regler for en godkendt cykellås. De bliver testet for om de kan saves over, dirkes op eller andet som en tyv kan bruges.

  Bedste cykellås

  Bedste cykellås er forskelligt fra hvem du spørger, men man kan ikke komme væk fra at bedste cykellås ofte kommer fra Abus. Bedste cykellås har mange år været Abus Bordo cykellåse som er lavet i hærdet stål og er dirkefri med en Abus Max Level 10 godkendelse.

  Kvickly cykellås til dem der køber en ny cykel... Og billig er den... Normalt

  Kvickly er kendt for billige varer. Ofte er en Kvickly cykellås ikke godkendt og henvender sig ofte til små børn eller dem som er ligeglade med om deres nye Kvickly cykellås er godkendt.
  En Kvickly cykellås kan også være godkendt, men så koster den det samme som hos alle andre butikker.

  Cykellås med alarm

  Cykellås med alarm, findes fra Abus. Sonus cykelalarm på 110 DB. (decibel). Sonus cykellås med alarm bliver aktiveret ved rystelser. Første gang cyklen rystes får du tre bip og hvis cyklen stadig er i bevægelse, aktiveres alarmen denne gang 10 sekunder, for så at blive aktiveret efter 30 sekunder igen.
  En cykellås med alarm er en god ting, hvis du bor lige i nærheden eller arbejder i nærheden. 110 DB er meget højt.

 • Kædelåse

  Kædelåse

  forsikringsgodkendt kædelås

  Hvis du kun bruger eén kædelås på din cykel, er det vigtigt at det er en forsikringsgodkendt kædelås. En Abus kædelås er et godt bud på en stærk og forsikringsgodkendt kædelås.

  Abus kædelås er en af de bedre på markedet. Der er mange at vælge imellem og en Abus kædelås med nøgle er næsten altid godkendt. Kun en Abus kædelås til børn,
  kan muligvis være en af de kædelåse til cykler som ikke er smart at vælge, hvis cyklen bliver stjålet.

  Abus kædelås godkendt

  En lås med kode bliver ikke godkendt i Danmark. Hvis man bruger tid nok, vil man altid på et tidspunkt ramme koden på en lås med kode. Derfor er en lås med kode ikke godkendt.

  kædelås scooter eller kædelås cykel er den samme lås. Kædelåse til scooter er typisk lidt stærkere end andre låse men kædelåse til cykler, behøver ikke at være nemmere at bryde op for tyven.

  En Abus kædelås som er godkendt, kan bruges som en kædelås til scooter og en kædelås til cykel. Det er bedst at låse cykel eller scooteren fast til et træ, til en bænk eller cykelstativet, da det er svært at slæbe et træ væk med din cykel eller scooter.

  Der er forskellige længder på kæden, men der er nogle længder som ofte går igen:

  • Abus kædelåse til cykler 85 cm.
  • Abus kædelåse til cykler 100 cm.
  • Abus kædelåse til cykler 120 cm.

  Uanset hvilken længde du vælger, så er kædens styrke den samme.

 • Bøjlelås

  Bøjlelås

 • Foldelås

  Foldelås

  Foldelås eller kædelås

  Når du skal vælge mellem foldelås eller kædelås, skal du være opmårksom på, at en foldelås kan være i en taske eller en stor lomme. Kædelås er betegnelsen for en lås med en kæde. Jo mere tyverisikret din kædelås er, jo mere vejer den.
  Det er en rigtig god idé at låse din cykel fast til et træ eller et cykelstativ, og her er både en foldelås og en kædelås et godt valg. Både kædelås og foldelås kan købes i mange forskellige længder, men en kædelås er typisk den stærkeste og den lås der kan købes i den længste længde.

  Foldelås 6000 Bordo fra Abus

  Foldelås fra Abus er en god, godkendt og sikker lås. Abus Foldelås 6000 Bordo er en af de bedste låse du kan få fat i. Bordo findes i mange varianter og i mange farver..

  • Foldelås 5700 Bordo 80 cm.
  • Foldelås 6000 Bordo 85 cm. 90 cm. og 120 cm.
  • Foldelås 6500 Bordo 85 cm.

  Foldelås tilbud

  Det er sjældent at en Abus Bordo lås er på tilbud, men en billig Abus Bordo cykellås er værd at vente på. Låsen er testet med isspray og har Abus Maximum Level 10.
  Alle låse er selvfølgelig forsikringsgodkendte låse. Forsikringsgodkendte låse er bedst, betyder at de har været ude for diverseprøvelser i test. Bl.a. er en Abus Cykellås dirkefri og normalt lavet i hærdet stål.
  Cykellåse sakl være forsikringsgodkendt for at du kan få dækket din cykel ved tyveri. En foldelås på din cykel er forsikringsgodkendt og din cykelforsikring dækker for tyveriet efter selskabets forsikringsbetingelser.

  Foldelås cykel

  Foldelås til cykel og motorcykel skal være godkendt. En foldelås test er god at kende, hvis du skal have dine cykler eller motorcykel forsikret. Billige foldelåse kan være godkendt ligesom andre låse.
  Billige foldelåse som kan klare en foldelås test bliver godkendt efter minimumsregler,. Det betyder ikke at en foldelås test skal afholde dig fra at købe en bedre lås.
  De billige foldelåse i test bliver godkendt, men er ikke altid bedst i test. Så prisen betyder altså noget her, hvis du vil være sikker på at få de bedste løsninger.

 • Wirelås

  Wirelås til Cykler.

  Wirelåse aluminium er ikke noget stort hit. I stedet wirelåse i aluminium køber de fleste kraftige låse i stål. Wirelåse i aluminium er måske stærkere men de er ikke så sikre som låse af stål.

  Wirelåse tang, til at klippe låsen over.

  Wirelåse tang er ikke noget man kan købe alle steder. Det giver ikke mening at købe wirelåse tang til en stål lås som alligevel ikke kan klippes over. Gå til din cykelhandler, han har værktøjet til at klippe en lås over. Wirelåse tang er ikke noget brugbart, med mindre du har en dårlig børnelås. Selv en børnelås kan ikke klippes over med en tang til at klippe låsen over med.


  Wirelåse rustfri.

  Wirelåse rustfri, er idag en helt almindelig lås. Rustfrie låse er det folk vil have nu om dage. Wirelåse rustfri er lavet af hærdet stål med fleksibelt overtræk på de fleste låse.


  Wirelåse til cykler

  Det er idag den mest almindelige lås. Husk altid at låse cyklen til cykelstativet, et træ eller andet der ikke kan flyttes. Så kan du sikkert undgå tyveri.

Viser 1 - 37 af 37
 • 329,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Cykellås Axa Solid Plus BLK incl.Newton PL150 Ekstra bred åbning: 58 mm. Låsen kan ikke lukkes af et barn under kørsel Nøglen kan først tages ud når låsen er låst. Vægt: 630 gram FORSIKRINGS GODKENDT Ekstra kabellås Newton 150 cm. lang og en diameter på 10 mm. NB. Bolte og låsebeslag er tilkøb.

  329,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 239,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Cykellås AXA Solid Pink Rammemontering Nøgle Sidder i Under Kørsel Ekstra bred åbning: 58 mm. Låsen kan ikke lukkes af et barn under kørsel Nøglen kan først tages ud når låsen er låst. Vægt: 630 gram FORSIKRINGS GODKENDT NB. Bolte og låsebeslag er tilkøb.

  239,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 239,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Cykellås AXA Solid Grøn Rammemontering Nøgle Sidder i Under Kørsel Ekstra bred åbning: 58 mm. Låsen kan ikke lukkes af et barn under kørsel Nøglen kan først tages ud når låsen er låst. Vægt: 630 gram FORSIKRINGS GODKENDT NB. Bolte og låsebeslag er tilkøb.

  239,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 249,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Cykellås AXA Solid Sort Rammemontering Nøgle Sidder i Under Kørsel Ekstra bred åbning: 58 mm. Låsen kan ikke lukkes af et barn under kørsel Nøglen kan først tages ud når låsen er låst. Vægt: 630 gram FORSIKRINGS GODKENDT NB. Bolte og låsebeslag er tilkøb.

  249,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 159,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Cykellås AXA Ren II Sort Rammemontering Nøgle Sidder i Under Kørsel Ekstra bred åbning: 61 mm. Låsen kan ikke lukkes af et barn under kørsel Nøglen kan først tages ud når låsen er låst. NB. Bolte og låsebeslag er tilkøb.

  159,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 198,00 DKK 249,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Kabel til Lås Onguard Akita 8073 900cm, Ø 10mm, Med 2 loops Sikkerheds level 35. Bruges af cykelhandlere til at låse mange cykler på en gang i udstilling på gaden. Ikke forsikringsgodkendt, da det ikke er en lås i sig selv.

  198,00 DKK 249,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 149,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Bike Attitude - Kabellås m 2 Nøgler - 22 mm x 100 cm - Sort Farve: Sort Vægt: 790 gram Længde: 100 cm. Diameter: 22 mm. 2 stk. dobbeltsidet nøgler medfølger Anti-tyveribeskyttet stålwire Overfladebehandlet nylon så låsen ikke ridser cyklen

  149,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 149,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Bike Attitude - Kabellås m 2 Nøgler - 22 mm x 100 cm - Smokefarvet Farve: Smoke Vægt: 790 gram Længde: 100 cm. Diameter: 22 mm. 2 stk. dobbeltsidet nøgler medfølger Anti-tyveribeskyttet stålwire Overfladebehandlet nylon så låsen ikke ridser cyklen

  149,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 129,00 DKK 149,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Wirelås 90 cm. 2,5 mm. Med 4-cifret Personlig Kode Wirelås til løbehjul, rulleskøjter, skateboard og andet i skolen. KUN 88 gram 4-cifret personlig kode 90 cm. wire  2,5 mm. NB: Ikke godkendt af forsikringen, da du i teorien kan åbne låsen hvis du har tid nok.

  129,00 DKK 149,00 DKK
  Nedsat pris!
  Levering 1-2 hverdage
 • 499,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Kryptonite bøjlelås Messenger Mini Med Ekstra Bøjle For Dobbelt Sikring Forsikringsgodkendt cykellås 9,5 x 16,5 cm wire Vægt: 1,34 kg incl. wire Beslag til monetering 2 Nøgler Sikringsskala 7 af 10 mulige Indvendige mål 8,3 og 9,5 cm

  499,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 479,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Kryptonite Bøjlelås Evolution Mini 7 Med Wire Til Ekstra Sikring Forsikringsgodkendt cykellås 9,5 x 120 cm wire Vægt: 1,47 kg incl. wire Beslag til monetering 3 Nøgler - 1 med lys 13 mm hærdey stål Indvendige mål 83 x 178 mm

  479,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 495,00 DKK 1 895,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Kædelås Abus 1060 CityChain X-Plus 140 cm Godkendt Cykellås Forsikringsgodkendt cykellås Abus level MAX 15 Led tykkelse 10 mm Vægt 3750 gram Varefakta kontrolleret Specialhærdet 6 kantet stål Leveres med 2 nøgler med LED Lys Testet med ICE-Spray

  1 495,00 DKK 1 895,00 DKK
  Nedsat pris!
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 589,00 DKK 1 989,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Kædelås Abus 1060 CityChain X-Plus 170 cm Godkendt Cykellås Forsikringsgodkendt cykellås Abus level MAX 15 Led tykkelse 10 mm Vægt 3750 gram Varefakta kontrolleret Specialhærdet 6 kantet stål Leveres med 2 nøgler med LED Lys Testet med ICE-Spray

  1 589,00 DKK 1 989,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 525,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Abus Wirelås 8950 Phanthom Sort 180 cm. Cykellås Sort 180 cm 2 nøgler Spiralformet med slidstærkt overtræk Tykkelse på skjold 15 mm Testet med is-spray Level 5 ekstra Magnetisk TexFL Beslag

  525,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 899,00 DKK 1 099,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Foldelås Abus 6000 Bordo DK Sort 120 cm Cykellås Sort 120 cm 2 nøgler Holder/opbevaringstaske medfølger Varefakta kontrolleret Dirkefri og testet med is-spray Level Abus 10 Vægt: 1394 gram

  899,00 DKK 1 099,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 749,00 DKK 849,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Foldelås Abus 6000 Bordo DK Sort 90 cm Cykellås Sort 90 cm 2 nøgler Holder/opbevaringstaske medfølger Varefakta kontrolleret Dirkefri og testet med is-spray Level Abus 10 Vægt: 1220 gram

  749,00 DKK 849,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 459,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Bøjlelås Abus 40 U-mini Gul14 mm Bøjle I Hærdet Specialstål Cykellås Sort/Rød Bøjlediameter 14 mm Mål indvendig 143x80 mm 4 Nøgler Varefakta kontrolleret Dirkefri og Specialhærdet Stål Level Abus 10 MAX Vægt: 980 gram

  459,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 459,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Bøjlelås Abus 40 U-mini Rød 14 mm Bøjle I Hærdet Specialstål Cykellås Sort/Rød Bøjlediameter 14 mm Mål indvendig 143x80 mm 4 Nøgler Varefakta kontrolleret Dirkefri og Specialhærdet Stål Level Abus 10 MAX Vægt: 980 gram

  459,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 549,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Kryptonite Bøjlelås Evolution Mini-9 LS Cykellås Forsikringsgodkendt cykellås 13 mm hærdett MAX-Pernance Beslag til monetering 3 Nøgler - 1 med lys 13 mm hærdet stålbøjle Indvendige mål 83 x 237 mm

  549,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 499,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Kryptonite Bøjlelås Evolution Mini Cykellås Forsikringsgodkendt cykellås 13 mm hærdett MAX-Pernance Beslag til monetering 3 Nøgler - 1 med lys 13 mm hærdey stål Indvendige mål 83 x 137 mm

  499,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 199,00 DKK 1 799,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Kædelås Abus 1060 CityChain X-Plus 110 cm Godkendt Cykellås Forsikringsgodkendt cykellås Abus level MAX 15 Led tykkelse 10 mm Vægt 2650 gram Varefakta kontrolleret Specialhærdet 6 kantet stål Leveres med 2 nøgler med LED Lys Testet med ICE-Spray

  1 199,00 DKK 1 799,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 599,00 DKK 1 899,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Kædelås Abus 1060 CityChain X-Plus 140 cm Godkendt Cykellås Forsikringsgodkendt cykellås Abus level MAX 15 Led tykkelse 10 mm Vægt 3260 gram Varefakta kontrolleret Specialhærdet 6 kantet stål Leveres med 2 nøgler med LED Lys

  1 599,00 DKK 1 899,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 669,00 DKK 1 969,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Kædelås Abus 1060 CityChain X-Plus 170 cm Godkendt Cykellås Forsikringsgodkendt cykellås Abus level MAX 15 Led tykkelse 10 mm Vægt 3750 gram Varefakta kontrolleret Specialhærdet 6 kantet stål Leveres med 2 nøgler med LED Lys

  1 669,00 DKK 1 969,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 599,00 DKK 699,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Kædelås Abus 8900 Ionus 110 cm Sort Forsikringsgodkendt cykellås Abus level 9 Led tykkelse 8 mm Vægt 2165 gram Varefakta kontrolleret Specialhærdet stål Leveres med 2 nøgler

  599,00 DKK 699,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 599,00 DKK 699,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Kædelås Abus 8900 Ionus 110 cm Rød Forsikringsgodkendt cykellås Abus level 9 Led tykkelse 8 mm Vægt 2165 gram Varefakta kontrolleret Specialhærdet stål Leveres med 2 nøgler

  599,00 DKK 699,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 575,00 DKK 675,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Kædelås Abus 8900 Ionus 85 cm Rød Forsikringsgodkendt cykellås Abus level 9 Led tykkelse 8 mm Vægt 1665 gram Varefakta kontrolleret Specialhærdet stål Leveres med 2 nøgler

  575,00 DKK 675,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 575,00 DKK 675,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Kædelås Abus 8900 Ionus 85 cm Sort Forsikringsgodkendt cykellås Abus level 9 Led tykkelse 8 mm Vægt 1665 gram Varefakta kontrolleret Specialhærdet stål Leveres med 2 nøgler

  575,00 DKK 675,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 289,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Ringlås Abus 485 Amparo LH Cykellås med Sidser Hvid Forsikringsgodkendt og varefakta testet cykellås Bredt og kompakt design Velegnet til montering på børnecykler, MTB og cykler med lavt stel Vægt 565 gram Indvendige mål 10 x 6 cm NB. Bolte og låsebeslag er tilkøb.

  289,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 248,00 DKK 279,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Click Lås Abus 5000 XCL Protectus Sort Bred Model Cykellås Forsikringsgodkendt cykellås Abus level 9 Til MTB og Citybike Vægt 650 gram incl. nøgler og strips Varefakta kontrolleret Specialhærdet stål Leveres med låsestrips og 2 nøgler Indvendige mål 130 x 54 mm

  248,00 DKK 279,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 229,00 DKK 259,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Cykellås Basta Click3 MTB Lige Hvid Forsikringsgodkendt Forsikringsgodkendt cykellås Vægt 600 gram incl. nøgler og strips Afstand mellem låsearme 69 mm i toppen og 83 mm i bunden Afstand top tilkant af låsearm 113 mm Leveres med låsestrips og 2 nøgler Nøgler kan tages ud af låsen, når cykellåsen er låst op

  229,00 DKK 259,00 DKK
  Nedsat pris!
  Levering 1-2 hverdage
 • 139,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Cykellås AXA Rock Hvid Forsikringsgodkendt Forsikringsgodkendt cykellås Kan kun monteres på cykler med gevind i stel Nøglen kan tages ud når cyklen er låst Vægt 620 gram Afstand mellem låsearme 6 cm Afstand top til bund indvendig 11 cm NB. Bolte og låsebeslag er tilkøb.

  139,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 279,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Ringlås Abus 485 Amparo LH Cykellås med Sidser Sort Forsikringsgodkendt og varefakta testet cykellås Bredt og kompakt design Velegnet til montering på børnecykler, MTB og cykler med lavt stel Vægt 565 gram Indvendige mål 10 x 6 cm NB. Bolte og låsebeslag er tilkøb.

  279,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 225,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Cykellås YWS Forsikringsgodkendt Ringlås til Fastmontering Forsikringsgodkendt cykellås God lås til erstatning for en ødelagt lås Nøglen kan tages ud når cyklen er låst Vægt 575 gram Afstand top til bund indvendigt hul 10 cm NB. Bolte og låsebeslag er tilkøb.

  225,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 199,00 DKK 229,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Cykellås Basta Click3 MTB - Citybike Wishbone Forsikringsgodkendt Forsikringsgodkendt cykellås Til MTB og Citybike Vægt 650 gram incl. nøgler og strips Afstand mellem låsearme 65 mm i toppen og 79 mm i bunden Afstand top tilkant af låsearm 111 mm Leveres med låsestrips og 2 nøgler Nøgler kan tages ud af låsen, når cykellåsen er låst op

  199,00 DKK 229,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 229,00 DKK 259,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Cykellås Basta Click3 Smal Model Sort Forsikringsgodkendt Forsikringsgodkendt cykellås Til sports og racercykler Vægt 600 gram incl. nøgler og strips Afstand mellem låsearme 55 mm i toppen og 77 mm i bunden Afstand top tilkant af låsearm 103 mm Leveres med låsestrips og 2 nøgler Nøgler kan tages ud af låsen, når cykellåsen er låst op

  229,00 DKK 259,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 229,00 DKK 259,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Cykellås Basta Click3 MTB Lige Sort Forsikringsgodkendt Forsikringsgodkendt cykellås Vægt 600 gram incl. nøgler og strips Afstand mellem låsearme 69 mm i toppen og 83 mm i bunden Afstand top tilkant af låsearm 113 mm Leveres med låsestrips og 2 nøgler Nøgler kan tages ud af låsen, når cykellåsen er låst op

  229,00 DKK 259,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 199,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Cykellås AXA Rock Sort Forsikringsgodkendt Forsikringsgodkendt cykellås Kan kun monteres på cykler med gevind i stel Nøglen kan tages ud når cyklen er låst Vægt 620 gram Afstand mellem låsearme 6 cm Afstand top til bund indvendig 11 cm NB. Bolte og låsebeslag er tilkøb.

  199,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
Viser 1 - 37 af 37
Cykellåse, Kædelåse og Hængelåse

Cykellåse, Kædelåse og Hængelåse.

Godkendte cykellåse findes i stort antal og i mange forskellige typer. Den eneste lås som ikke kan godkendes i Danmark efter nuværende regler, er lås med kode. En lås med kode kan jo potentielt låses op uden brug af selve koden, da man jo må ramme rigtigt på et tidspunkt hvis man forsøger længe nok. Derfor kan d...

Cykellåse, Kædelåse og Hængelåse.

Godkendte cykellåse findes i stort antal og i mange forskellige typer. Den eneste lås som ikke kan godkendes i Danmark efter nuværende regler, er lås med kode. En lås med kode kan jo potentielt låses op uden brug af selve koden, da man jo må ramme rigtigt på et tidspunkt hvis man forsøger længe nok. Derfor kan de ikke blive en godkendt lås. Det har altså ikke noget med styrke at gøre, eller om der er 9999 muligheder, men udelukkende tanken om at en rammer rigtigt på et tidspunkt.

De fleste cykellåse er med nøgle idag.

Der findes bøjlelåse, fastsiddende låse, kædelåse, wirelåse og meget andet. Men hvad skal man vælge? Jeg siger altid at en god fastmonteret lås er den vigtigste, men hvis du parkerer din cykel et udsat sted, er det nødvendigt med en lås der kan låses sammen med en bænk eller en lygtepæl eller måske et træ. Her skal du nok bruge en god stærk kædelås. Problemet er bare at de er for tunge til at have i baglommen, så mange får dem ikke købt.

Stil aldrig din cykel på stationen.

Alle cykler bliver på et tidspunkt stjålet hvis de står på stationen. Det er fulde mennesker der skal hjem fra en fest i byen og andre som ikke gider gå. Parker din cykel et andet sted, så du skal gå lidt til stationen. Det samme gælder foran sportshallen. Folk gider ikke at gå hjem og stjæler en cykel. Surt at man ikke kan have ting i fred.

Derfor skal din lås være godkendt og have et låsebevis som siger at den sidder på cyklen. Ellers får du ingen penge fra forsikringen hvis uheldet er ude.

Basta, AXA og Abus cykellåse.

Der findes mange forskellige mærker på markedet, men de førende er nok Basta, AXA og Abus som har lavet låse i rigtig mange år. De laver hængelåse, kædelåse og cykellåse til både børn og voksne. Låse til børn er normalt ikke godkendt. De voksne er mere heldige. Derer både Varefakta godkendte låse og endda Bedst i Test låse.

Foldelåse er smarte.

Man kan folde låsen ind så den ikke fylder noget. Derfor er en foldelås noget som mange vælger at tage med i tasken. Nogen af foldelåsene er meget lange, og det giver dig mulighed for at låse cyklen fast til noget.

Læs Mere