Babystol og børnesæder 43 varer

Babystol, Barnestol og Cykelstole Hamax, Bobike, Thule, Weber og Yepp.

Der er mange at vælge i mellem, men en ting har de alle til fælles. De er godkendte, CE-mærkede og har alle mange år på bagen. Derfor får du altid en god cykelstol når du køber en af ovenstående mærker. Babystolen til Weber er et specielt babysæde til anhængere og ladcykler. Det passer til Nihola, Nordic Cap, Winther Dolphin, Christiania Cyklen og mange andre mærker, og med puden som er tilkøb, kan den bruges når børnene er helt små, da puden holder hovedet på plads og beskytter nakken. Hamax, Thule, Bobike og Yepp er den mere traditionelle cykelstol. Den kan enten monteres på styret eller på bagagebæreren. 

Læs mere

Underkategorier

 • BOBIKE Cykelstole -...

  BOBIKE Cykelstole - Barnestole

  Når du skal holde dit barn i sikkerhed, er det vigtigt at du vælger en sikker cykelstol til dit barn.
  Bobike er den cykelstol som mange anbefaler, og cykelstolen har da også været med i toppen når der skulle testes sikkerhed.
  Specielt i udlandet bliver Bobike cykelstolen fremhævet som en cykelstol der er mest sikker,
  Din prioritet er at holde din baby sikker så derfor er det jo en vigtig beslutning når du køber barnestol. Det skal være en barnestol som er nem at håndtere i hverdagen og også her er Bobike nr. 1.
  Vi vil gerne hjælpe dig med at holde din baby sikker så derfor har vi samlet et bredt udvalg af barnestolen Bobike.
  Intet slår det, at udforske verden på din cykel, gå på eventyr sammen. Følelse af vinden der blæser gennem dit hår og du nyder solen på dit ansigt.
  Alt dette med din baby sikkert siddende i en Bobike cykelstol. Vi lever og ånder for sikkerhed. Ud over smart hollandsk design, komfort og brugervenlighed bruger Bobike et unikt dobbeltvægget design for at sikre optimal beskyttelse.
  Det er dit valg. Og med en Bobike barnestol kan du slappe af. Se de forskellige modeller og vælg sikkerheden til din baby idag.

 • Babystole og børnestole

  Babystole og børnestole

  Babystol eller barnestol, så finder du det her. Vi har barnesæde til cykel Bedst i Test. Hvis du vælger barnestol til cykel foran kan jeg anbefale Yepp barnestol som er førende indenfor cykel barnesæder. Bobike mini eller Maxi er også en af de mest solgte i kategorien cykel barnestol. Yepp barnestol, cykelstol er Bedst I Test i følge bladet Bedst I Test. Yepp barnestol og Hamax cykelstol er typisk det som folk vælger. Det er det vi kalder "ok baby cykelstol i test", men der findes mange andre forskellige mærker. Et barnesæde til cykel i Tænk er normalt det bedste, men der er altså mange alternativer.

  Barnesæde til cykel i test.

  Yepp barnestol / barnesæde er en af de mest sælgende, og de optræder ofte i testresultater. Bedst i Test, hvis jeg skal nævne noget af det der kendetegner Yepp barnestol / barnesædet.

  Barnestol til cykel foran på cyklen.

  Husk altid at købe en godkendt barnestol. Børnestole skal være sikre, så vores børn ikke kommer til skade hvis uheldet er ude.

  BoBike mini og maxi plus er et godt alternativ til Yepp barnestol.

  BoBike barnestolen er udført i stilfuldt design og passer til de trends der er i øjeblikket. BoBike har et unikt selesystem som holder barnet oprejst i sædet. Stole fra BoBike kræver heller ikke den store vedligeholdelse. De skal bare have en fugtig klud. Hynden i en BoBike barnestol er blød og vandafvisende, men hynden kan altid knappes af og rengøres i hånden.

  Cykel barnestol hvornår ?

  Når barnet er ca. 9 måneder er det stort nok til at kunne sidde i en BoBike barnestol. Yepp har ikke alders begrænsning. Andre skriver, cykel barnestol hvornår?, tha... når forældrene mener det er nu. Men husk at dit barn skal have udviklet nakken, før det skal sidde i en barnestol eller et barnesæde. 

  Hamax cykelstol.

  Vi har valgt Hamax fra i kataloget. Ikke fordi vi har dårligt at sige om Hamax cykelstole, men fordi vi mener Yepp og BoBike kan det samme på en mere smidig måde. Hamax er er ok baby cykelstol i test og barnesæde til cykel i tænk, men Hamax må du indtil videre finde hos en kollega i brancen. Bedst i test og en plads i Tænk er flot, så gør hvad du er overbevist om er det rigtige. Vores børnestole er også Bedst i Test og med god kritik i Tænk.

  Vores priser giver dig meget for pengene. Et tilbud vil du altid kunne finde på udvalgte modeller.

  Billige barnestole og børnesæder vil blive sat på tilbud eller sat ned en gang i mellem. Barnestole på tilbud er helt sikkert et godt køb.

  Når du køber babystole skal du være sikker på at stolen passer til barnet. Det er måske fristende at købe en lidt for stor stol og så lade barnet vokse i stolen, men det er en rigtig dårlig idé. Babystole bliver lavet på en anden måde end de stole som de lidt større børn bruger. Der er mere sikkerhed, da de helt små ikke må daske for meget rundt. De er jo først lige blevet gode til at sidde selv, og hvis de bliver trætte, er det ikke godt, hvis de kan bevæge hovedet for meget.

 • Beslag, fodhvilere og...

  Beslag, fodhvilere og sele til børnestole

 • Thule Barnestole

  Thule Barnestole og Cykelstole

 • Hamax Cykelstol

  Hamax Cykelstol

 • Yepp Barnestol

  Yepp Barnestol og børnestol

  Cykelstol Yepp Maxi Sort - En Testvinder i særklasse

  • Yepp Cykelstolen bærer max 22 kg.
  • Refleks monteret på ryglæn
  • Refleks på barnesædets fodhvilere
  • 5 punkts sele justerbar
  • Lås med 2 nøgler
  • Fodstøtter som kan justeres på barnestolen
  • Klicksystem på sele
  • Anti "fod i hjul"
  • Nem montering af cykelstolen

  Der produceres millioner af cykelstole idag i hele verden. Yepp cykelstolen som som du sikkert kender er en af dem . Magasinet Tænk fra forbrugerrådet, står bag testen “Bedst i Test”, som vel nok er den flotteste pris en cykelstol kan få. Rådet for sikker trafik har også været på banen med mange flotte ord. Yepp har tilmed været kåret som vinder i bladet Baby. Stolen henvender sig til de små på 9 måneder og kan bruges til de er omkring 10 år gamle. Så der er mange gode år i en cykelstol.

  Yepp er guldægget fra Holland der produceres af firmaet GMG bv.

  I 80 år har Yepp været på markedet, så der ligger meget erfaring, og forbedringer bag de Yepp Maxi modeller som vi ser idag i både butikker og på webshops ligesom denne.  Du kan roligt købe en kvalitets cykelstol fra Yepp. Sikkerheden er i top på alle modeller. Yepp er udviklet til at sidde foran på cyklen eller som en stol, der monteres bag på cyklen. Du får her et sikkert og gennemtænkt moderne design der holder. Køb aldrig din babystol i et østland, da der nogen gange er kopier i omløb.

  Materialet som bruges er allergitestet, fri for de skadelige stoffer, og blødt og behageligt for børnene at sidde i. Konstruktionen tager ikke i mod vand.

  Sikkerheden er det vigtigste når du skal have din guldklump med på cyklen. Yepp har hele pakken med godkendelse i USA og er selvfølgelig godkendt efter de Europæiske sikkerhedskrav. Og det er sikkerhedskrav som man skal tage alvorligt. USA tager det seriøst med godkendelser og anbefalinger.

  Yepp Mini og Yepp Maxi har 5-punktssele og Yepp Junior har hoftesele. Stolene har reflekser når de skal sidde bag på cyklen. Der er selvfølgelig altid fodafskærmning så dit barn ikke kommer til skade med en fod i hjulet. Sikkerheden er i top gennem hele programmet af barnestole.

  Brugervenligheden er et kapitel for sig. Det kommer man ikke uden om.

  En Yepp børnestol er nem at klikke på og af igen hvis man ikke vil have den med på cyklen, eller hvis stolen skal bruges på en anden cykel. Stolen er tilmed rigtig nem at sætte børnene i. Der er en genial tyverisikring med lås og stolens vægt er meget lav. Selerne glider nemt på plads og er behagelige for barnet at have på.

  Yepp cykelstolens komfort giver ekstra glæde i hverdagen. Der er bløde skulderstropper til Yepp Mini og Yepp Maxi. Det er en stol som er lavet så snedigt at den virker stødabsorberende, når barnet sidder i den.

  Der er en høj isoleringsevne som hele året holder den rigtige temperatur både sommer og vinter. Vandet kan ikke trænge ind i stolen nogen steder, og løber hurtigt af igen hvis det regner.

  Designet er unikt og gennemtænkt ned til mindste detalje. Der er mange forskellige farver at vælge imellem og designet gør stolen nem at rengøre. En hårdt opvredet blød klud kan klare de fleste former for rengøring, da stolen ikke på nogen måder er sart. God fornøjelse med din nye stol.

 • Weber Babysæde Til...

  Weber Babysæde Til Anhænger

  Weber Babysæde Til Anhængere og Ladcykler

  En sikker løsning til din baby fra ca. 3 mdr. op til 9 mdr. (Anbefalet max. 9 kg.)

  • Leveres med 3 seler
  • Vægt ca 550 gram
  • EPP sæde med teddy pels
  • 24 x 65 cm

  Har du en ladcykel. kan det være nødvendigt med et babysæde.

  Weber babysæde bruges til Christianiacykler i kassen, anhængeren eller andre ladcykler. Dolphin og Winther kan også bruge dette babysæde.

  Weber babysæder har 3 seler og kan fås i beige eller grå. Weber Babysæderne i beige er mere fintfølende over for snavs, men stoffet kan tages af og vaskes på lave varmegrader. Weber passer også til andre end Christianiacyklernes kasse. Størrelsen er 24 x 65cm. Så det er bare frem med målepinden. Et Weber Babysæde til anhænger og Ladcykler vejer kun 550 gram. Hvid dit barn skal ligge i et barnesæde, skal det være minimum 3 måneder. Barnesædet kan bruges til ca. 9 måneder eller omkring 9 kg.

  Weber babysædet passer i en lang række ladcykler og anhængere. Herunder Weber og Dolphin. Babyindsatsen kan placeres oven i de eksisterende sæder i f.eks. Dolphin anhængeren. Du kan også bruge indsatsen i Christiania cyklerne.

  Der kan tilkøbes en pude så babyen sidder mere oprejst i sædet.

Viser 1 - 43 af 43
 • 249,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Pude Hamax for Observer Sort Pude Hamax for Observer Sort

  249,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 269,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Pude Hamax for Zenith Sort Pude Hamax for Zenith Sort

  269,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 269,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Pude Hamax for Caress Sort Pude Hamax for Caress Sort

  269,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 249,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Pude Hamax for Smiley/Siesta Sort Pude Hamax for Smiley/Siesta Sort

  249,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 249,00 DKK Levering 2-4 hverdage

  Pude til Sleepy/Kiss Basic Big Kiss Sleepy Basic Big

  249,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 899,00 DKK 999,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Barnesæde Hamax Zenith Relax Grå/Sort Masser af plads til cykelhjelm For børn fra 9 måneder, max. 22 kg Sikkert og fleksibelt bæltesystem Justerbart sæde position (12,5°) Monteringsbeslag med hurtig tilslutning Nem montering Ergonomisk design Justerbar fodstøtte Kan monteres på cykler med eller uden bagagebærer Godkendelser: TÜV | GS | DIN | EN

  899,00 DKK 999,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 899,00 DKK 999,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Barnesæde Hamax Zenith Relax Rød/Sort Masser af plads til cykelhjelm For børn fra 9 måneder, max. 22 kg Sikkert og fleksibelt bæltesystem Justerbart sæde position (12,5°) Monteringsbeslag med hurtig tilslutning Nem montering Ergonomisk design Justerbar fodstøtte Kan monteres på cykler med eller uden bagagebærer Godkendelser: TÜV | GS | DIN | EN

  899,00 DKK 999,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 899,00 DKK 999,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Barnesæde Hamax Zenith Relax til Bagagebærer Sort Passer på El-cykler For børn fra 9 måneder, max. 22 kg Justerbart sæde position (12,5°) Monteringsbeslag med hurtig tilslutning Nem montering Justerbar fodstøtte Kan monteres på cykler med bagagebærer 120-180mm bred Rørdiameter 10-20mm Godkendelser: TÜV | GS | DIN | EN

  899,00 DKK 999,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 899,00 DKK 999,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Barnesæde Hamax Zenith Relax til Bagagebærer Passer på El-cykler For børn fra 9 måneder, max. 22 kg Justerbart sæde position (12,5°) Monteringsbeslag med hurtig tilslutning Nem montering Justerbar fodstøtte Kan monteres på cykler med bagagebærer 120-180mm bred Rørdiameter 10-20mm Godkendelser: TÜV | GS | DIN | EN

  899,00 DKK 999,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 599,00 DKK 699,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Barnesæde Hamax Kiss Grå/Sort Masser af plads til cykelhjelm For børn fra 9 måneder, max. 22 kg Sikkert og fleksibelt bæltesystem Justerbart sæde position (12,5°) Monteringsbeslag med hurtig tilslutning Nem montering Ergonomisk design Justerbar fodstøtte Kan monteres på cykler med eller uden bagagebærer Godkendelser: TÜV | GS | DIN

  599,00 DKK 699,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 599,00 DKK 699,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Barnesæde Hamax Kiss Grå/Grøn Masser af plads til cykelhjelm For børn fra 9 måneder, max. 22 kg Sikkert og fleksibelt bæltesystem Justerbart sæde position (12,5°) Monteringsbeslag med hurtig tilslutning Nem montering Ergonomisk design Justerbar fodstøtte Kan monteres på cykler med eller uden bagagebærer Godkendelser: TÜV | GS | DIN

  599,00 DKK 699,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 599,00 DKK 699,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Barnesæde Hamax Kiss Sort/Rød Masser af plads til cykelhjelm For børn fra 9 måneder, max. 22 kg Sikkert og fleksibelt bæltesystem Justerbart sæde position (12,5°) Monteringsbeslag med hurtig tilslutning Nem montering Ergonomisk design Justerbar fodstøtte Kan monteres på cykler med eller uden bagagebærer Godkendelser: TÜV | GS | DIN

  599,00 DKK 699,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 799,00 DKK 899,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Barnesæde Hamax Sleepy Grå / Lys Blå Masser af plads til cykelhjelm For børn fra 9 måneder, max. 22 kg Sikkert og fleksibelt bæltesystem Justerbart sæde position (12,5°) Monteringsbeslag med hurtig tilslutning Nem montering Ergonomisk design Justerbar fodstøtte Kan monteres på cykler med eller uden bagagebærer Godkendelser: TÜV | GS | DIN | EN

  799,00 DKK 899,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 799,00 DKK 899,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Barnesæde Hamax Sleepy Sort / Rød Masser af plads til cykelhjelm For børn fra 9 måneder, max. 22 kg Sikkert og fleksibelt bæltesystem Justerbart sæde position (12,5°) Monteringsbeslag med hurtig tilslutning Nem montering Ergonomisk design Justerbar fodstøtte Kan monteres på cykler med eller uden bagagebærer Godkendelser: TÜV | GS | DIN | EN

  799,00 DKK 899,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 299,00 DKK Levering 2-3 dage

  Barnestol Thule Ridealong QR Beslag Grå/Blå Quick release beslag, som giver mulighed for hurtigt at flytte barnestol fra en cykel til en anden. Inklusive Thules One-Key system lås, samt skruer for montage på både rund og oval sadelpind.

  299,00 DKK
  Levering 2-3 dage
 • 299,00 DKK Levering 2-3 dage

  Barnestol Thule Ridealong Adaptor Grå Adaptor til montering af Ride Along barnestol ved lav sadel.

  299,00 DKK
  Levering 2-3 dage
 • 789,00 DKK 889,00 DKK Levering 2-3 dage
  Tilbud!

  Barnestol Thule Foran Montering Mørkegrå m. Lys Grå Polstring Thule har produceret denne barnestol til montering foran Justerbar 5-punkts sele for maksimal komfort og sikkerhed. Fodstropper kan justeres med en hånd, så du hele tiden har en hånd fri til barnet. Fra 9 mdr. til 3 år - op til 15 kg. Opfylder sikkerhedskrav DIN EN 14344, TÜV godkendt.

  789,00 DKK 889,00 DKK
  Levering 2-3 dage
 • 789,00 DKK 889,00 DKK Levering 2-3 dage
  Tilbud!

  Barnestol Thule Foran Montering Lys grå m. Mørkegrå Polstring Thule har produceret denne barnestol til montering foran Justerbar 5-punkts sele for maksimal komfort og sikkerhed. Fodstropper kan justeres med en hånd, så du hele tiden har en hånd fri til barnet. Fra 9 mdr. til 3 år - op til 15 kg. Opfylder sikkerhedskrav DIN EN 14344, TÜV godkendt.

  789,00 DKK 889,00 DKK
  Levering 2-3 dage
 • 999,00 DKK 1 099,00 DKK Levering 2-3 dage
  Tilbud!

  Barnestol Thule Lys grå m. mørkegrå polstring 9 Måneder Til 6 år Enhånds vippefunktion på op til 20 grader, giver mulighed for fem forskellige tilbagelæningmuligheder Enhånds justerbare fodstropper og fodskamler TÜV-godkendt Designet Testet til børn fra 9 måneder til 6 år, op til 22 kg.

  999,00 DKK 1 099,00 DKK
  Levering 2-3 dage
 • 999,00 DKK 1 099,00 DKK Levering 2-3 dage
  Tilbud!

  Barnestol Thule Mørkegrå m.lys grå polstring 9 Måneder Til 6 år Enhånds vippefunktion på op til 20 grader, giver mulighed for fem forskellige tilbagelæningmuligheder Enhånds justerbare fodstropper og fodskamler TÜV-godkendt Designet Testet til børn fra 9 måneder til 6 år, op til 22 kg.

  999,00 DKK 1 099,00 DKK
  Levering 2-3 dage
 • 699,00 DKK 899,00 DKK Levering 7-14 dage (Importvare udland)
  Tilbud!

  Cykelstol Bag BOBIKE Maxi One Snow White Barnesæde Max 22 kg. (9 måneder til 6 år) Montering på bagagebærer max 175mm bred Fodstøtte er indstilbare Godkendt EN 14344 godkendelse Komfortabel og vandafvisende pude Bløde og behagelige skulderpuder Click and Go montering

  699,00 DKK 899,00 DKK
  Levering 7-14 dage (Importvare udland)
 • 699,00 DKK 899,00 DKK Levering 7-14 dage (Importvare udland)
  Tilbud!

  Cykelstol Bag BOBIKE Maxi One Urban Grey Barnesæde Max 22 kg. (9 måneder til 6 år) Montering på bagagebærer max 175mm bred Fodstøtte er indstilbare Godkendt EN 14344 godkendelse Komfortabel og vandafvisende pude Bløde og behagelige skulderpuder Click and Go montering

  699,00 DKK 899,00 DKK
  Levering 7-14 dage (Importvare udland)
 • 699,00 DKK 899,00 DKK Levering 7-14 dage (Importvare udland)
  Tilbud!

  Cykelstol Bag BOBIKE Maxi One Ice Blue Max 22 kg. (9 måneder til 6 år) Montering på bagagebærer max 175mm bred Fodstøtte er indstilbare Godkendt EN 14344 godkendelse Komfortabel og vandafvisende pude Bløde og behagelige skulderpuder Click and Go montering

  699,00 DKK 899,00 DKK
  Levering 7-14 dage (Importvare udland)
 • 699,00 DKK 899,00 DKK Levering 7-14 dage (Importvare udland)
  Tilbud!

  Cykelstol Bag BOBIKE Maxi One Crisp Copper Orange Barnesæde Max 22 kg. (9 måneder til 6 år) Montering på bagagebærer max 175mm bred Fodstøtte er indstilbare Godkendt EN 14344 godkendelse Komfortabel og vandafvisende pude Bløde og behagelige skulderpuder Click and Go montering

  699,00 DKK 899,00 DKK
  Levering 7-14 dage (Importvare udland)
 • 699,00 DKK 899,00 DKK Levering 7-14 dage (Importvare udland)
  Tilbud!

  Cykelstol Bag BOBIKE Maxi One Chocolate Brown Barnesæde Max 22 kg. (9 måneder til 6 år) Montering på bagagebærer max 175mm bred Fodstøtte er indstilbare Godkendt EN 14344 godkendelse Komfortabel og vandafvisende pude Bløde og behagelige skulderpuder Click and Go montering

  699,00 DKK 899,00 DKK
  Levering 7-14 dage (Importvare udland)
 • 699,00 DKK 899,00 DKK Levering 3-4 dage (Importvare udland)
  Tilbud!

  Cykelstol Bag BOBIKE Maxi One Urban Black Barnesæde Max 22 kg. (9 måneder til 6 år) Montering på bagagebærer max 175mm bred Fodstøtte er indstilbare Godkendt EN 14344 godkendelse Komfortabel og vandafvisende pude Bløde og behagelige skulderpuder Click and Go montering

  699,00 DKK 899,00 DKK
  Levering 3-4 dage (Importvare udland)
 • 499,00 DKK 699,00 DKK Levering 7-14 dage (Importvare udland)
  Tilbud!

  Cykelstol Foran BOBIKE Mini One Rød Strawberry Barnestol Max 15 kg. (9 mdr. til 3 år) Montering på frempind Indstillig fodstøtte Godkendt TÜV | GS | EN Komfortabel og vandafvisende EVA polstring Bløde og behagelige skulderpuder Robust Easy- Click spænde Universal monteringsbeslag til almindelige styrstammer og a-head

  499,00 DKK 699,00 DKK
  Levering 7-14 dage (Importvare udland)
 • 499,00 DKK 699,00 DKK Levering 7-14 dage (Importvare udland)
  Tilbud!

  Cykelstol Foran BOBIKE Mini One - Urban-Grey barnesæde Max 15 kg. (9 mdr. til 3 år) Montering på frempind Indstillig fodstøtte Godkendt TÜV | GS | EN Komfortabel og vandafvisende EVA polstring Bløde og behagelige skulderpuder Robust Easy- Click spænde Universal monteringsbeslag til almindelige styrstammer og a-head

  499,00 DKK 699,00 DKK
  Levering 7-14 dage (Importvare udland)
 • 499,00 DKK 699,00 DKK Levering 7-14 dage (Importvare udland)
  Tilbud!

  Cykelstol Foran BOBIKE Mini One Hvid - Snow White Max 15 kg. (9 mdr. til 3 år) Montering på frempind Indstillig fodstøtte Godkendt TÜV | GS | EN Komfortabel og vandafvisende EVA polstring Bløde og behagelige skulderpuder Robust Easy- Click spænde Universal monteringsbeslag til almindelige styrstammer og a-head

  499,00 DKK 699,00 DKK
  Levering 7-14 dage (Importvare udland)
 • 498,00 DKK 699,00 DKK Levering 7-14 dage (Importvare udland)
  Tilbud!

  Cykelstol Foran BOBIKE Mini One Sky Blue Max 15 kg. (9 mdr. til 3 år) Montering på frempind Indstillig fodstøtte Godkendt TÜV | GS | EN Komfortabel og vandafvisende EVA polstring Bløde og behagelige skulderpuder Robust Easy- Click spænde Universal monteringsbeslag til almindelige styrstammer og a-head

  498,00 DKK 699,00 DKK
  Levering 7-14 dage (Importvare udland)
 • 499,00 DKK 699,00 DKK Levering 7-14 dage (Importvare udland)
  Tilbud!

  Cykelstol Foran BOBIKE Mini One "Chocolate Brown" Max 15 kg. (9 mdr. til 3 år) Montering på frempind Indstillig fodstøtte Godkendt TÜV | GS | EN Komfortabel og vandafvisende EVA polstring Bløde og behagelige skulderpuder Robust Easy- Click spænde Universal monteringsbeslag til almindelige styrstammer og a-head

  499,00 DKK 699,00 DKK
  Levering 7-14 dage (Importvare udland)
 • 1 199,00 DKK 1 399,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Cykelstol Yepp Maxi Lilla - En Testvinder i særklasse Max 22 kg. Refleks monteret på ryglæn Refleks på fodhvilere 5 punkts sele justerbar Lås med 2 nøgler Fodstøtter som kan justeres Klicksystem på sele Anti "fod i hjul" Nem montering

  1 199,00 DKK 1 399,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 199,00 DKK 1 399,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Cykelstol Yepp Maxi Blå - En Testvinder i særklasse Max 22 kg. Refleks monteret på ryglæn Refleks på fodhvilere 5 punkts sele justerbar Lås med 2 nøgler Fodstøtter som kan justeres Klicksystem på sele Anti "fod i hjul" Nem montering

  1 199,00 DKK 1 399,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 199,00 DKK 1 399,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Cykelstol Yepp Maxi Gul - En Testvinder i særklasse Max 22 kg. Refleks monteret på ryglæn Refleks på fodhvilere 5 punkts sele justerbar Lås med 2 nøgler Fodstøtter som kan justeres Klicksystem på sele Anti "fod i hjul" Nem montering

  1 199,00 DKK 1 399,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 199,00 DKK 1 399,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Barnestol Yepp Maxi Easy Fit Sort Bagagebærer Montering Max 22 kg. Refleks monteret på ryglæn Refleks på ryglæn Egerafskærmning 5 punkts sele justerbar Lås med 2 nøgler Fodstøtter som kan justeres ned remme Klicksystem på sele Anti "fod i hjul" Nem montering Incl monteringsbeslag

  1 199,00 DKK 1 399,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 249,00 DKK 299,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Pude Til Weber Babysæde Grå Grå pude til Weber barnesæde / indsats Bemærk: at det kun er puden man køber. Ikke stol og seler.

  249,00 DKK 299,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 248,00 DKK 299,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Pude Til Weber Babysæde Beige Beige pude til Weber barnesæde / indsats Bemærk: at det kun er puden man køber. Ikke stol og seler.

  248,00 DKK 299,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 669,00 DKK 839,00 DKK VILDT BILLIG - levering 2-4 dage
  Tilbud!

  Weber Babysæde Til Anhængere og Ladcykler Beige En sikker løsning til din baby helt op til 9 mdr. (Anbefalet max. 9 kg.) Leveres med 3 seler Vægt ca 550 gram EPP sæde med teddy pels 24 x 65 cm Leveres uden pude (tilkøb) Passer til Nihola, Nordic Cap, Winther Dolphin, Christiania Cyklen og mange andre mærker.

  669,00 DKK 839,00 DKK
  VILDT BILLIG - levering 2-4 dage
 • 669,00 DKK 839,00 DKK Levering 2-4 hverdage
  Tilbud!

  Weber Babysæde Til Anhængere og Ladcykler Grå En sikker løsning til din baby op til 9 mdr. (Anbefalet max. 9 kg.) Leveres med 3 seler Vægt ca 550 gram EPP sæde med teddy pels 24 x 65 cm Leveres uden ekstra pude (tilkøb) Passer til Nihola, Nordic Cap, Winther Dolphin, Christiania Cyklen og mange andre mærker.

  669,00 DKK 839,00 DKK
  Levering 2-4 hverdage
 • 1 199,00 DKK 1 399,00 DKK Levering 1-2 hverdage
  Tilbud!

  Cykelstol Yepp Maxi Sort - En Testvinder i særklasse Yepp Cykelstolen bærer max 22 kg. Refleks monteret på ryglæn Refleks på barnesædets fodhvilere 5 punkts sele justerbar Lås med 2 nøgler Fodstøtter som kan justeres på barnestolen Klicksystem på sele Anti "fod i hjul" Nem montering af cykelstolen

  1 199,00 DKK 1 399,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 599,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Babystol Til Montering Bag På Cyklen En sikker løsning til din baby når du skal ud og cykle. Leveres med seler Fodspænder Med clips Godkendt babystol Farve: Mørkeblå

  599,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 499,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Babystol Til Montering Foran På Cyklen En sikker løsning til din baby når du skal ud og cykle. Leveres med seler Fodspænder Godkendt babystol Farve: sort

  499,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 168,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  Høstsæde / Bulldogsæde Uden Beslag OBS: Leveres uden beslag som kan tilkøbes som almindeligt beslag eller oversizebeslag Til montering på herrecykel Vægt: ukendt Leveres uden beslag

  168,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
Viser 1 - 43 af 43
Babystol og børnesæder

Det er ikke altid nemt at vælge den rigtige cykelstol.

Babystole eller cykelstole, hvad er det i grunden for noget?

I dag produceres babystole af mange forskellige firmaer ude i verden. Yepp cykelstolen har vundet flere konkurrencer og optræder derfor naturligt i det danske land på cyklerne.
Tænk, Bedst i Test har udvalgt Yepp barnestolen som vin...

Det er ikke altid nemt at vælge den rigtige cykelstol.

Babystole eller cykelstole, hvad er det i grunden for noget?

I dag produceres babystole af mange forskellige firmaer ude i verden. Yepp cykelstolen har vundet flere konkurrencer og optræder derfor naturligt i det danske land på cyklerne.
Tænk, Bedst i Test har udvalgt Yepp barnestolen som vinder nogle gange og så har den været anbefalet af Rådet for sikker trafik. Yepp har også vundet forskellige forbrugerpriser.
Magasinet Baby har også haft cykelstolen med som en klar favorit.
Allerede som 9 måneder gamle babyer/børn kan bruge stolene, og de kan bruges til de 10 år gamle.

Yepp produceres i firmaet GMG bv som har fabrik i Holland.

80 år er det efterhånden blevet til med fremstillingen af Yepp cykelstole, så der ligger meget erfaring bag Yepp Maxi og de andre kendte cykelstole fra Yepp.
Sikkerhed og kvalitet går hånd i hånd, og med en cykelstol fra Yepp er du godt kørende. Yepp kan med nogle af modellerne monteres foran på cyklen. Andre skal monteres bag på cyklen.
Du får altid et sikkert, brugbart og gennemtænkt moderne design som holder, uanset om cykelstolen skal sidde bag på cyklen eller foran på cyklen.

Materialet der bruges er behageligt, og tager ikke i mod vand. Det ryger lige så hurtigt af igen.

Sikkerheden er i top med godkendelse i USA og efter de Europæiske sikkerhedskrav. Yepp Mini og Yepp Maxi har 5-punktssele. Yepp Junior har en smart gennemtænkt hoftesele.
En stol der sidder bag på cyklen, har gode synlige reflekser som ses tydeligt. Der er selvfølgelig altid fodafskærmning, så dit barn ikke kommer til skade med fødderne.

Brugervenligheden er i særklasse.

En Yepp børnestol er altid nem at klikke på og af cyklen, samt nem at sætte børnene i. Der er tyverisikring med lås og stolens vægt er meget lav.
Selerne er meget nemme at bruge og behagelige for barnet at have på under cykelturen.

Komfort giver dit barn ekstra glæde i hverdagen. Der er bløde skulderstropper til Yepp Mini og Yepp Maxi. Stolen som er stødabsorberende giver en behagelig siddekomfort.


Der er høj isoleringsevne hele året og vandet kan ikke trænge ind i stolen. Det løber af lige så hurtigt som det rammer stolen.
Designet er unikt. Der er mange forskellige farver at vælge imellem. Stolen er desuden nem at rengøre. En hårdt opvredet klud kan klare de fleste almindelige rengøringer.

Et barnesæde fra Bulldog, eller høstsæde som kaldte det i gamle dage, giver dig mulighed for et ekstra barn foran på cyklen.

Bulldogsædet er ikke godkendt efter de nye regler i EU, men er meget praktisk at have til rådighed på cyklen når dit barn skal transporteres.
Bulldogsædet gør dig i stand til at have dit barn lige foran på stellet, mellem dig og cyklens styr. Barnet skal dog være i stand til at kunne sidde selv. Det gælder alle Bulldogsæder.

Bulldog kan kun monteres på en herrecykel eller en damecykel med høj lige stang. Husk altid at købe et beslag som passer til cyklens stel.
Når du køber et høstsæde kan det være det skal monteres med et oversize beslag for at sidde på cyklens stel. Det er dog mere normalt at et høstsøde monteres med det almindeligt beslag.
Når først beslaget er monteret, er det nemt at sætte bulldog/høstsædet ned i beslaget. Og så er du og dit barn kørende på et øjeblik.

Weber babysæde til Christianiacykler bruges nede i kassen, anhængeren eller nogle af de andre ladcykler som kan købes på markedet.

Weber babysæder har 3 seler og kan fås i beige eller grå. Weber Babysæderne i beige er mere fintfølende over for snavs, men stoffet kan tages af og vaskes på lave varmegrader.
Weber til Christianiacyklernes kasse passer perfekt med en størrelse på 24 x 65cm. Et Weber Babysæde til anhænger og Ladcykler vejer 550 gram.
Hvid dit barn skal ligge i et barnesæde, skal barnet være 3 måneder gammel så ryg og nakke er udviklet nok. Barnesædet kan bruges til barnet bliver ca. 9 måneder eller vejer omkring 9 kg.
Weber babysædet passer i en lang række ladcykler og anhængere. Herunder Weber og Dolphin. Babyindsatsen kan placeres oven i de eksisterende sæder i f.eks. Dolphin anhængeren.
Du kan også bruge babyindsatsen til Christianiacyklerne.

BOBIKE cykelstolen er også et godt bud på en sikker barnestol.

Bobike er egnet til børn fra 9 måneder og op til ca. 6 år. De forskellige modeller dækker de forskellige alderstrin.
Cykelstol Bag BOBIKE Maxi One Urban Black Barnesædet, monteres bag på cyklen på bagagebæreren. Fodstøtter er instillige og BOBIKE cykelstolen er godkendt med en EN-14344 godkendelse.
Cykelstolen er komfortabel og har vandafvisende pude. Der er bløde og behagelige skulderpuder og stolen har Click and Go montering.

Cykelstol Foran BOBIKE Mini One findes i mange smarte designer farver. Cykelstolen skal sidde foran på cyklen og er egnet til børn på max 15 kg. Det vil sige ca. 9 mdr. til 3 år.
Montering på frempinden gør at du kan holde øje med dit barn, samtidig med at du cykler. Der er en smart Indstillelig fodstøtte på stolen.
BOBIKE Mini One er godkendt med TÜV | GS | EN. Cykelstolen er meget komfortabel og har vandafvisende EVA polstring samt bløde og behagelige skulderpuder.
Cykelstolen bruger det patenterede robuste Easy- Click spænde og universal monteringsbeslag til almindelige styrstammer og a-head.

BOBIKE er suverænt tysk design i særklasse.

Hvilke børnesæder skal du vælge til din cykel? Et børnesæde kan have forskellige fordele fra leverandør til leverandør men børnesædet skal altid være et godt og sikkert valg.

Prøv evt. at spørge hvad andre har gjort, og hvad deres erfaringer er med det barnesæde, som de valgte til deres små guldklumper.
Barnesæder skal selvfølgelig være godkendte, og barnesædet skal være den helt rigtige cykelstol som passer til dig og dit barn.

Design, farver, samt placeringen spiller en stor rolle, når du skal vælge den rigtige model. Bobike Maxi Plus kan godt være det bedste valg, men har du en Ladcykel, skal du jo nok vælge anderledes.
Ladcykler bruger et helt andet system end en almindelig cykel.

Cykler med fjederforgaffel kan ikke bruges sammen med en cykelstol til montering foran. Cyklerne bevæger sig for meget til at det er behageligt for barnet, styreegenskaber og sikkerheden.
Derfor skal du vælge noget andet til dit barn, hvis du har fjederforgaffel. Børn er normalt ligeglade om de sidder bag på cyklen eller foran på cyklen.
Alder på barnet kan være afgørende for hvad du vælger. På bagagebæreren betyder vægten mindst, så hvis alderen er høj, er det der barnet skal være.

Høstkurven til cykelstellet er ikke godkendt, men mange vælger alligevel løsningen da det er en billig og nem løsning med et sæde til cykelstel og en nem montering.

Ulempen er at løsningen kun er til herrecykler eller damecykler med højt stel ligesom herrecyklen. Med en let montering af cykelstole generelt, er du godt dækket ind.
Du kan købe ekstra monteringsbeslag, så stolene kan sættes på forskellige cykler og seler til barnestolen er noget, som kan købes ekstra af.
Selerne til børnestole kan blive slidt og ulækre, og så er det en god ide at skifte dem. De er forholdsvis billige når det er seler til et barnesæde.
Og sikkerhedsseler kan man ikke undvære til guldklumperne. Tænk hvis de faldt af cyklen mens cyklen var i fart. En uhyggelig tanke, så seler til børnesædet er et must for alle.
Man kan tilkøbe fodhvilere, 3 punkts seler, sikkerhedsseler og beslag til babystolen. Alt i alt en god og billig løsning når det drejer sig om vores børn.

Bedst i test er ikke altid en garanti for at andre mærker er dårligere. Eller at babystolen er den eneste sikre stol på markedet.

Bedst i test udføres kun på nogle få mærker og er normalt betalt af de forskellige producenter. Det er ikke billig reklame, men nogle gange kan markedsføring være den rigtige løsning.
Hvis du vil have de sikre, men billige cykelstole, skal du kigge efter de forskellige godkendelser. En billigere barnestol kan sagtens have en godkendelse som gælder i USA og EU uden at den har været med i en dansk test. Kvalitet og pris hænger ikke altid sammen. Mange gange er reklamerne skyld i at vi køber en bestemt vare med et velklingende navn. Det kan være at varen bliver markedsført som billigst eller på tilbud, men det er sikkerhed og funktionalitet der kommer først. Tilbuddet kan udmærket være den rigtige løsning så længe man ikke går blindt efter tilbuddene.

I de gode gamle dage var det meget almindeligt at have børn siddende på bagagebæreren uden nogen form for sikkerhed, men det kan man ikke i dag. Vi er blevet meget mere opmærksomme på de farer der lurer, når vi kører rundt med barnet på cyklen. Vi ser heldigvis næsten alle børn med en godkendt cykelhjelm når de sidder på cyklen for eller bag. Selv forældrene er begyndt at køre med cykelhjelm.

Må en EL-Cykel køre med en cykelstol?

Ja, det må den gerne. Der gælder de samme regler til sikkerheden som almindelige cykler, men du skal lige være opmærksom på at EL-Cykler kan køre hurtigere end normalt.
EL-Cykler bruges ofte af dagplejemødre når de kører på Christianiacykler med 2-3 børn i vognen. Cykelstole til EL-Cykler er ikke en speciel vare, men bare den helt almindelige cykelstol som du skal bruge.

Der er mange der sælger tilbehør til cykler på nettet.

Der kan du som oftest spare mange penge på dit køb. 

Nethandel bruges af de fleste i dag, og der kommer flere og flere hver dag. Udstyr til cykler er dog stadig en begrænset niche, men udvider sig stille og roligt.
Mange gange er prisen på udstyr til cyklen endnu lavere, hvis du vil vente lidt længere på din cykelstol. Altså en import gennem en webside.

Der er mange webshops som sælger varer fra et udenlandsk firma.
Altså et udenlandsk firma som automatisk oversætter via Google Translate eller andre oversættelser. Det skal du være forsigtig med.
Du kan hurtigt spotte de oversatte, udenlandske sider, ved at der er mange stavefejl, underlige ord, og mærkelige vendinger.
Prisen er nogle gange så lav, at man skulle tro det var løgn, og det er det så også. Man risikerer at få dårlige kopier, kæmpe gebyrer, fordi varerne er taget i tolden, eller også bliver man snydt så vandet driver.
Skal du handle i udlandet, så skal du være rimelig sikker på hvem firmaet er. I Danmark er webshops inde under den strenge lovgivning og skal tage retur iflg. loven. Det skal de selvfølgelig også i udlandet, men det kan være en årelang kamp uden en vinder.

Jeg ved godt at nogen synes at det er for galt at gå ned i en butik, for så bagefter, at handle online.
Men det er en rigtig god ide, når du skal finde ud af hvad der er bedst. Det er så synd for butikken… Nej, egentlig ikke.
De er jo velkommen til at lave en online butik ved siden af deres fysiske butik. Det er jo trods alt dem der ved mest om børn og cykelstole.
For mig er det snarere en undskyldning for ikke at følge med på ny teknologi og web-bølgen, der er kommet for at blive.
Jeg vil stadigvæk påstå at de har en kæmpe fordel, når det gælder viden og erfaring indenfor modellerne.
Jeg selv køber da stadig mest i de fysiske butikker, men ikke så meget elektronik som før hen. Jeg kan godt lide at snuse rundt i butikkerne for at vælge det som passer til min pengepung og mit humør.
Jeg går ofte i mange butikker, hvis det er et stort valg. Der er stadig kun en jeg vælger at handle med. Så om jeg vælger en anden fysisk butik eller nettet er vel nærmest ligemeget.
Vi ved jo f.eks. alle at BabySam koster mere end Bilka. Og alligevel foretrækker vi den dyre løsning på grund af deres faglighed. Tag en tur rundt og kig og køb dit babysæde eller cykelstol der hvor du føler dig tryk. Sådan er udviklingen bare, og vi må følge med.

Jeg vil håbe at du får den helt rigtige løsning og at dit barn sidder trygt og godt i sin nye cykelstol. Forhåbentlig er du blevet inspireret til at foretage dig dit helt rigtige køb. Og selvfølgelig er du velkommen til at foretage dit køb her på A24.dk

Kend til reglerne om barnestole, babystole og børnesæder til cyklen.

Rådet for sikker trafik har lavet en side om de ting du skal være særligt opmærksom på når du har dit barn med på cyklen.

KLIK HER for at se mere om gode råd og reglerne for transport af dit barn.

Læs Mere