Information

Nyheder

Tilbud

Børne - Junior Cykelhjelme 102 varer

pr. side
Viser 49 - 96 af 102
Viser 49 - 96 af 102
Børne - Junior Cykelhjelme

Cykelhjelme til Børn og Junior - Billige cykelhjelme

Cykelhjelme til børn i mange størrelser. Køb din nye cykelhjelm og få en sikker hjelm. En cykelhjelm til børn skal ikke kun være billig, men også sikker. Vi sælger kun godkendte cykelhjelme til børn. Nogle er godkendt med Tænk Bedst i Test, men alle cykelhjelme på vores webshop er godkendt. So...

Cykelhjelme til Børn og Junior - Billige cykelhjelme

Cykelhjelme til børn i mange størrelser. Køb din nye cykelhjelm og få en sikker hjelm. En cykelhjelm til børn skal ikke kun være billig, men også sikker. Vi sælger kun godkendte cykelhjelme til børn. Nogle er godkendt med Tænk Bedst i Test, men alle cykelhjelme på vores webshop er godkendt. Som minimum er der en sikkerhedsgodkendelse fra EU men i de fleste tilfælde vil du også finde en ekstra godkendelse fra USA, som har nogle meget hårde regler. De bruger bl.a. crash tests hvor hjelmen bliver simuleret et fald mod en kantsten. Hvis den ikke kan holde, vil den ikke blive godkendt.

Det er typisk Bell, Nutcase, Giro, Alpina, Rudy Projekt og XLC som har de udvidede godkendelser på deres cykelhjelme til børn. 

Du kan købe mange billige cykelhjelme på tilbud hver dag. Nogle gange er det Bell som er billig og andre gange har vi tilbud på Nutcase. Det er selvfølgelig den samme kvalitet som sættes på tilbud, og du kan altid være sikker på at få det sidste nye indenfor design og lækre detaljer. Rudy Projekt er en ny hjelm som overrasker med det fede design. Giro er cykelrytternes favorit og XLC er en kæmpe stor spiller på markedet lige som Alpina.

Alpina børnehjelme er kendt for deres flotte design som virkelig skiller sig ud. Alpina børnehjelme er ikke så kendte her hjemme, men i Tyskland og Holland er det et kæmpe stort navn i sikre børnehjelme. Når vi nu taler smukt og innovativt lækkert design, kan vi ikke komme uden om Nutcase børnehjelme. Nutcase børnehjelme er en hjelm fra USA og er derfor blandt de hjelme som er godkendt med den udvidede godkendelse.

Bell laver også et hav af flotte børnehjelme ligesom XLC har gjort i mange år. XLC børnehjelmen er lavet i Tyskland og i Tyskland er den meget udbredt. Der er lavet mange Bedst i Test i udlandet, hvor XLC har været i top 3 mange gange. Når der laves en test, er det desværre kun nogle få hjelme man tester, så det er ikke altid retvisende med en Bedst i Test.

En godkendt cykelhjelm til børn er godkendt før de producerer hjelmen. Fabrikanten leverer en hjelm, og hvis den bliver godkendt, bliver produktionen sat igang. Det er derfor producenten selv der sætter godkendelsen på hjelmen. Hvis en serie ligner hinanden, er det den første hjelm der blev godkendt, som sætter standarden for den færdige godkendte vare.

Man har i mange år været opmærksomme på at en cykelhjelm kan gå i stykker når den rammer en bil. Problemet opstår bagefter når barnet rammer jorden med en ødelagt cykelhjelm. Derfor er de dyre hjelme på markedet lavet anderledes end man producerede i gamle dage. Heldigvis rammer børn ikke så tungt som en voksen, så problemet er ikke så stort, men man tager alligevel hensyn.

Derfor skal du passe på med at spare for meget på dit barns første cykelhjelm. Der er desværre en del skidt på markedet hvor hjelmen importeres fra lande uden for EU. Når du køber en dyr og sikker cykelhjelm, kan den være udstyret med In-Mold eller med tråde der holder hjelmen sammen når den rammer første gang. In-Mold er en måde, hvor hjelmen er samlet så både inderhjelm og yderhjelm er produceret i et stykke. Det gør vægten mindre og hjelmen mere sikker. Tråde i hjelmen fungerer næsten som et trådhegn for at holde hjelmen samlet, selv om du rammer køleren på en bil før hovedet rammer jorden. Heldigvis er noget der sker meget sjældent.

Det er vigtigt at børnene kan tage deres hjelm på selv, uden hjælp fra de voksne. De bruger den jo både til skole og til fritidsbrug. Mange gange er der ikke en voksen til stede. Selv i Christianiacyklen ser man at børnene har en sikker børne cykelhjelm på når de sidder i kassen. Det er godt at trenden er blevet sådan at børn ikke kører uden.

Lidt historie:

Da jeg var barn for mange år siden, var der ikke nogen som helst der brugte hjelm. Da Poul Nyrup en gang optrådte til et interview med sin cykel og en alt for lille hjelm, blev der gjort meget grin med hele situationen omkring cykler og cykelhjelmen. Men det var alligevel med til at sætte en trend igang for de politisk korrekte.

1977 blev det ved lov vedtaget at køre med styrthjelm på knallert, motorcykel og motorcykel med sidevogn. i 1950´erne blev det lovpligtigt at bære styrthjelm til motorsport.

Vi vil jo alle sammen beskytte vores børn og idag er det helt normalt at bruge sikkerhedssele. Har man en bil uden fabriksmonterede sikkerhedsseler fra før 1968, skal man ikke bruge selen. Sikkerhed og sikkerhedsseler var ikke noget man regnede for noget som helst. i 1976 blev det dog lovpligtigt at bruge sikkerhedsseler på forsædet. 1990 blev det også lovpligtigt at bruge sikkerhedssele på bagsædet i biler. 2004 blev det et krav om trepunktsseler på alle siddepladser i bilen.

Måske bliver det en dag et lovkrav om cykelhjelme til børn, eller et lovkrav til voksne om at bære cykelhjelm. Jeg frygter dog at mange voksne ikke vil køre på cykel, hvis det en dag bliver et lovkrav.

Læs Mere