Mest solgte

Information

Producenter

Nyheder

Tilbud

Leverandører

Ingen leverandører

Varer fra Fox Cykelhjelme og Tøj

Fox Cykelhjelme og Tøj

Fox Head, Inc. har hovedkontor i Irvine, Californien, med yderligere kontorer i Morgan Hill, CA, Calgary, Canada og Barcelona, ​​Spanien.
Fox mærket er den mest anerkendte og bedst sælgende mærke af motocross tøj i verden i dag.
Fox byggede sin forretning ved at udvikle tøj til høj intensitet, fysisk krævende motorsport i motocross.
Gennem sponsorere og arbejder tæt sammen med de bedste ryttere i historien om sporten - riders som Ricky Carmichael, James Stewart, Damon Bradshaw, Rick Johnson, Mark Barnett, Doug Henry, Jeremy McGrath og Steve Lamson -
Firmaet har forsket og udviklet løb tøj, der giver ryttere maksimal beskyttelse og ydeevne og bevægelsesfrihed.
I mere end tre årtier har Fox skabt det bedste motocross tøj i verden, som er i stand til at modstå de elementer og de torturous racing forhold, der er en stor del af motocross.

Fox Racing åbnede først for erhvervslivet i 1974, da Geoff Fox, en Ph. D. der underviste fysik på universitetet i Santa Clara, der blev lanceret Moto-X Fox,
en lille distributionsvirksomhed for europæiske motocross dele og tilbehør i en 1.500-kvadratfod bygning i Campbell, Californien.
Inden for to år, blev Moto-X Fox fremstiller højtydende suspension og motorkomponenter til racere på udkig efter en on-track fordel.
I foråret 1977 Geoff var fast besluttet på at vise den amerikanske motocross offentligheden, at hans produkter var bedre end konkurrenterne.
Han skabte sin egen privatejede professionelle motocross team, Team Moto-X Fox.

Under serien, Team Moto-X Fox ryttere bar lyse røde, gule og orange løbe outfits.
Håndlavet tøj af Fox, blev et øjeblikkeligt hit med fans og interesserede entusiaster.
I løbet af de næste par år Fox blev fuldstændig omorganiseret til at blive en vigtig aktør i den amerikanske motocross beklædningsindustri.
I 1980 vandt Fox rytter Mark Barnett selskabets første Nationalt mesterskab, og to år senere, vandt Brad Lackey Fox 's (og USA) første World Motocross Championship.
I de følgende to-plus årtier har Fox-sponsorerede ryttere vundet over 40 nationale Motocross og Supercross Championships.
I 2006 vandt Fox rytter Ricky Carmichael den Supercross, mens livslang Fox rytter James Stewart vandt FIM verden Supercross Championship.

I dag er Fox stadig en familieejet og drevet virksomhed, med anden generation der arbejder på fuld tid i virksomheden.
I løbet af de sidste tre årtier er Fox Racing blevet en international leder i de unges livsstil på tøj markedet med sin berømte Fox hoved logo, som ses på verdensplan.
Dermed har familien holdt standhaftige Geoff Fox oprindelige mål om at gøre det til de bedste motocross produkter, penge kan købe.
Konstant forskning, udvikling og finjustering opleves i Fox løbetøj og performance gear.
Gennem vejledning og feedback fra Fox s mesterskabet-vindende atleter, fortsætter virksomheden med at udnytte den bedste teknologi og design samt talent til rådighed for at forbedre og optimere kvalitet, komfort og ydeevne i alle sine produkter.
Det er gennem erfaringer, og gennem relationer med de bedste atleter i verden, Fox vil fortsætte med at skabe og tilbyde de fineste linjer af tøj og beklædning til rådighed i dag.

Viser 1 - 13 af 13
Viser 1 - 13 af 13