Information

Nyheder

Cykeludstyr - Tilbehør 27 varer

Underkategorier

 • Babystol og børnesæder

  Det er ikke altid nemt at vælge den rigtige cykelstol.

  Babystole eller cykelstole, hvad er det i grunden for noget?

  I dag produceres babystole af mange forskellige firmaer ude i verden. Yepp cykelstolen har vundet flere konkurrencer og optræder derfor naturligt i det danske land på cyklerne.
  Tænk, Bedst i Test har udvalgt Yepp barnestolen som vinder nogle gange og så har den været anbefalet af Rådet for sikker trafik. Yepp har også vundet forskellige forbrugerpriser.
  Magasinet Baby har også haft cykelstolen med som en klar favorit.
  Allerede som 9 måneder gamle babyer/børn kan bruge stolene, og de kan bruges til de 10 år gamle.

  Yepp produceres i firmaet GMG bv som har fabrik i Holland.

  80 år er det efterhånden blevet til med fremstillingen af Yepp cykelstole, så der ligger meget erfaring bag Yepp Maxi og de andre kendte cykelstole fra Yepp.
  Sikkerhed og kvalitet går hånd i hånd, og med en cykelstol fra Yepp er du godt kørende. Yepp kan med nogle af modellerne monteres foran på cyklen. Andre skal monteres bag på cyklen.
  Du får altid et sikkert, brugbart og gennemtænkt moderne design som holder, uanset om cykelstolen skal sidde bag på cyklen eller foran på cyklen.

  Materialet der bruges er behageligt, og tager ikke i mod vand. Det ryger lige så hurtigt af igen.

  Sikkerheden er i top med godkendelse i USA og efter de Europæiske sikkerhedskrav. Yepp Mini og Yepp Maxi har 5-punktssele. Yepp Junior har en smart gennemtænkt hoftesele.
  En stol der sidder bag på cyklen, har gode synlige reflekser som ses tydeligt. Der er selvfølgelig altid fodafskærmning, så dit barn ikke kommer til skade med fødderne.

  Brugervenligheden er i særklasse.

  En Yepp børnestol er altid nem at klikke på og af cyklen, samt nem at sætte børnene i. Der er tyverisikring med lås og stolens vægt er meget lav.
  Selerne er meget nemme at bruge og behagelige for barnet at have på under cykelturen.

  Komfort giver dit barn ekstra glæde i hverdagen. Der er bløde skulderstropper til Yepp Mini og Yepp Maxi. Stolen som er stødabsorberende giver en behagelig siddekomfort.


  Der er høj isoleringsevne hele året og vandet kan ikke trænge ind i stolen. Det løber af lige så hurtigt som det rammer stolen.
  Designet er unikt. Der er mange forskellige farver at vælge imellem. Stolen er desuden nem at rengøre. En hårdt opvredet klud kan klare de fleste almindelige rengøringer.

  Et barnesæde fra Bulldog, eller høstsæde som kaldte det i gamle dage, giver dig mulighed for et ekstra barn foran på cyklen.

  Bulldogsædet er ikke godkendt efter de nye regler i EU, men er meget praktisk at have til rådighed på cyklen når dit barn skal transporteres.
  Bulldogsædet gør dig i stand til at have dit barn lige foran på stellet, mellem dig og cyklens styr. Barnet skal dog være i stand til at kunne sidde selv. Det gælder alle Bulldogsæder.

  Bulldog kan kun monteres på en herrecykel eller en damecykel med høj lige stang. Husk altid at købe et beslag som passer til cyklens stel.
  Når du køber et høstsæde kan det være det skal monteres med et oversize beslag for at sidde på cyklens stel. Det er dog mere normalt at et høstsøde monteres med det almindeligt beslag.
  Når først beslaget er monteret, er det nemt at sætte bulldog/høstsædet ned i beslaget. Og så er du og dit barn kørende på et øjeblik.

  Weber babysæde til Christianiacykler bruges nede i kassen, anhængeren eller nogle af de andre ladcykler som kan købes på markedet.

  Weber babysæder har 3 seler og kan fås i beige eller grå. Weber Babysæderne i beige er mere fintfølende over for snavs, men stoffet kan tages af og vaskes på lave varmegrader.
  Weber til Christianiacyklernes kasse passer perfekt med en størrelse på 24 x 65cm. Et Weber Babysæde til anhænger og Ladcykler vejer 550 gram.
  Hvid dit barn skal ligge i et barnesæde, skal barnet være 3 måneder gammel så ryg og nakke er udviklet nok. Barnesædet kan bruges til barnet bliver ca. 9 måneder eller vejer omkring 9 kg.
  Weber babysædet passer i en lang række ladcykler og anhængere. Herunder Weber og Dolphin. Babyindsatsen kan placeres oven i de eksisterende sæder i f.eks. Dolphin anhængeren.
  Du kan også bruge babyindsatsen til Christianiacyklerne.

  BOBIKE cykelstolen er også et godt bud på en sikker barnestol.

  Bobike er egnet til børn fra 9 måneder og op til ca. 6 år. De forskellige modeller dækker de forskellige alderstrin.
  Cykelstol Bag BOBIKE Maxi One Urban Black Barnesædet, monteres bag på cyklen på bagagebæreren. Fodstøtter er instillige og BOBIKE cykelstolen er godkendt med en EN-14344 godkendelse.
  Cykelstolen er komfortabel og har vandafvisende pude. Der er bløde og behagelige skulderpuder og stolen har Click and Go montering.

  Cykelstol Foran BOBIKE Mini One findes i mange smarte designer farver. Cykelstolen skal sidde foran på cyklen og er egnet til børn på max 15 kg. Det vil sige ca. 9 mdr. til 3 år.
  Montering på frempinden gør at du kan holde øje med dit barn, samtidig med at du cykler. Der er en smart Indstillelig fodstøtte på stolen.
  BOBIKE Mini One er godkendt med TÜV | GS | EN. Cykelstolen er meget komfortabel og har vandafvisende EVA polstring samt bløde og behagelige skulderpuder.
  Cykelstolen bruger det patenterede robuste Easy- Click spænde og universal monteringsbeslag til almindelige styrstammer og a-head.

  BOBIKE er suverænt tysk design i særklasse.

  Hvilke børnesæder skal du vælge til din cykel? Et børnesæde kan have forskellige fordele fra leverandør til leverandør men børnesædet skal altid være et godt og sikkert valg.

  Prøv evt. at spørge hvad andre har gjort, og hvad deres erfaringer er med det barnesæde, som de valgte til deres små guldklumper.
  Barnesæder skal selvfølgelig være godkendte, og barnesædet skal være den helt rigtige cykelstol som passer til dig og dit barn.

  Design, farver, samt placeringen spiller en stor rolle, når du skal vælge den rigtige model. Bobike Maxi Plus kan godt være det bedste valg, men har du en Ladcykel, skal du jo nok vælge anderledes.
  Ladcykler bruger et helt andet system end en almindelig cykel.

  Cykler med fjederforgaffel kan ikke bruges sammen med en cykelstol til montering foran. Cyklerne bevæger sig for meget til at det er behageligt for barnet, styreegenskaber og sikkerheden.
  Derfor skal du vælge noget andet til dit barn, hvis du har fjederforgaffel. Børn er normalt ligeglade om de sidder bag på cyklen eller foran på cyklen.
  Alder på barnet kan være afgørende for hvad du vælger. På bagagebæreren betyder vægten mindst, så hvis alderen er høj, er det der barnet skal være.

  Høstkurven til cykelstellet er ikke godkendt, men mange vælger alligevel løsningen da det er en billig og nem løsning med et sæde til cykelstel og en nem montering.

  Ulempen er at løsningen kun er til herrecykler eller damecykler med højt stel ligesom herrecyklen. Med en let montering af cykelstole generelt, er du godt dækket ind.
  Du kan købe ekstra monteringsbeslag, så stolene kan sættes på forskellige cykler og seler til barnestolen er noget, som kan købes ekstra af.
  Selerne til børnestole kan blive slidt og ulækre, og så er det en god ide at skifte dem. De er forholdsvis billige når det er seler til et barnesæde.
  Og sikkerhedsseler kan man ikke undvære til guldklumperne. Tænk hvis de faldt af cyklen mens cyklen var i fart. En uhyggelig tanke, så seler til børnesædet er et must for alle.
  Man kan tilkøbe fodhvilere, 3 punkts seler, sikkerhedsseler og beslag til babystolen. Alt i alt en god og billig løsning når det drejer sig om vores børn.

  Bedst i test er ikke altid en garanti for at andre mærker er dårligere. Eller at babystolen er den eneste sikre stol på markedet.

  Bedst i test udføres kun på nogle få mærker og er normalt betalt af de forskellige producenter. Det er ikke billig reklame, men nogle gange kan markedsføring være den rigtige løsning.
  Hvis du vil have de sikre, men billige cykelstole, skal du kigge efter de forskellige godkendelser. En billigere barnestol kan sagtens have en godkendelse som gælder i USA og EU uden at den har været med i en dansk test. Kvalitet og pris hænger ikke altid sammen. Mange gange er reklamerne skyld i at vi køber en bestemt vare med et velklingende navn. Det kan være at varen bliver markedsført som billigst eller på tilbud, men det er sikkerhed og funktionalitet der kommer først. Tilbuddet kan udmærket være den rigtige løsning så længe man ikke går blindt efter tilbuddene.

  I de gode gamle dage var det meget almindeligt at have børn siddende på bagagebæreren uden nogen form for sikkerhed, men det kan man ikke i dag. Vi er blevet meget mere opmærksomme på de farer der lurer, når vi kører rundt med barnet på cyklen. Vi ser heldigvis næsten alle børn med en godkendt cykelhjelm når de sidder på cyklen for eller bag. Selv forældrene er begyndt at køre med cykelhjelm.

  Må en EL-Cykel køre med en cykelstol?

  Ja, det må den gerne. Der gælder de samme regler til sikkerheden som almindelige cykler, men du skal lige være opmærksom på at EL-Cykler kan køre hurtigere end normalt.
  EL-Cykler bruges ofte af dagplejemødre når de kører på Christianiacykler med 2-3 børn i vognen. Cykelstole til EL-Cykler er ikke en speciel vare, men bare den helt almindelige cykelstol som du skal bruge.

  Der er mange der sælger tilbehør til cykler på nettet.

  Der kan du som oftest spare mange penge på dit køb. 

  Nethandel bruges af de fleste i dag, og der kommer flere og flere hver dag. Udstyr til cykler er dog stadig en begrænset niche, men udvider sig stille og roligt.
  Mange gange er prisen på udstyr til cyklen endnu lavere, hvis du vil vente lidt længere på din cykelstol. Altså en import gennem en webside.

  Der er mange webshops som sælger varer fra et udenlandsk firma.
  Altså et udenlandsk firma som automatisk oversætter via Google Translate eller andre oversættelser. Det skal du være forsigtig med.
  Du kan hurtigt spotte de oversatte, udenlandske sider, ved at der er mange stavefejl, underlige ord, og mærkelige vendinger.
  Prisen er nogle gange så lav, at man skulle tro det var løgn, og det er det så også. Man risikerer at få dårlige kopier, kæmpe gebyrer, fordi varerne er taget i tolden, eller også bliver man snydt så vandet driver.
  Skal du handle i udlandet, så skal du være rimelig sikker på hvem firmaet er. I Danmark er webshops inde under den strenge lovgivning og skal tage retur iflg. loven. Det skal de selvfølgelig også i udlandet, men det kan være en årelang kamp uden en vinder.

  Jeg ved godt at nogen synes at det er for galt at gå ned i en butik, for så bagefter, at handle online.
  Men det er en rigtig god ide, når du skal finde ud af hvad der er bedst. Det er så synd for butikken… Nej, egentlig ikke.
  De er jo velkommen til at lave en online butik ved siden af deres fysiske butik. Det er jo trods alt dem der ved mest om børn og cykelstole.
  For mig er det snarere en undskyldning for ikke at følge med på ny teknologi og web-bølgen, der er kommet for at blive.
  Jeg vil stadigvæk påstå at de har en kæmpe fordel, når det gælder viden og erfaring indenfor modellerne.
  Jeg selv køber da stadig mest i de fysiske butikker, men ikke så meget elektronik som før hen. Jeg kan godt lide at snuse rundt i butikkerne for at vælge det som passer til min pengepung og mit humør.
  Jeg går ofte i mange butikker, hvis det er et stort valg. Der er stadig kun en jeg vælger at handle med. Så om jeg vælger en anden fysisk butik eller nettet er vel nærmest ligemeget.
  Vi ved jo f.eks. alle at BabySam koster mere end Bilka. Og alligevel foretrækker vi den dyre løsning på grund af deres faglighed. Tag en tur rundt og kig og køb dit babysæde eller cykelstol der hvor du føler dig tryk. Sådan er udviklingen bare, og vi må følge med.

  Jeg vil håbe at du får den helt rigtige løsning og at dit barn sidder trygt og godt i sin nye cykelstol. Forhåbentlig er du blevet inspireret til at foretage dig dit helt rigtige køb. Og selvfølgelig er du velkommen til at foretage dit køb her på A24.dk

  Kend til reglerne om barnestole, babystole og børnesæder til cyklen.

  Rådet for sikker trafik har lavet en side om de ting du skal være særligt opmærksom på når du har dit barn med på cyklen.

  KLIK HER for at se mere om gode råd og reglerne for transport af dit barn.

 • Batterier og Opladere

  Batterier og Opladere

  I cykellygter er der batterier, eller elementer som det jo egentlig hedder. Hvis der er mere end et element
  i en pakke, bliver det til et batteri. Mange husker nok det gamle 4,5 volt batteri og her bar der faktisk 3
  elementer inden i. Men nok om det.

  Opladere og opladelige batterier har gennem længere tid været solgt. Allerede for mere end 30 år siden
  blev det nærmest en landeplage. Dengang havde vi kassettebånd og her var det ikke den bedste idé med
  de opladelige batterier. De fleste Alcaline eller brunstensbatterier er på 1,5 volt men et opladeligt er kun
  på 1,2 volt. Den gang begyndte båndoptageren at køre langsomt når man brugte de opladelige batterier.
  Heldigvis er elektronikken blevet klogere, og vi har opladelige batterier overalt.

  En mobiltelefon oplades hver dag hvis man altså har en smartphone. I gamle dage før smartphonen kom
  på markedet kunne en mobiltelefon holde på strømmen i en hel uge. Nokia 3510 holdt op til 10 dage på
  en opladning.

  Vi bruger typisk opladelige batterier til cykellygter idag. De holder meget længere end før i tiden, for nu
  har vi smarte LED pærer og andre muligheder for lys. De gamle glødepærer er efterhånden helt udgået.
  Og dynamoen er blevet generation 2016 så man ikke kan høre og mærke dynamoen.

  Knapceller / Knapcellebatterier
  Knapcellebatterierne ligner hinanden, men varierer i størrelse. De bruges typisk i mindre elektroniske apparater
  som armbåndsure, høreapparater, spil, legetøj, lommeregnere m.m.

  Lithium (CR/BR/LI)
  Lithiumceller kan producere spændinger fra 1,5 V (AA/AAA batterier) til ca. 3 V (knapceller og rundceller). I
  mange tilfælde kan Lithiumbatterier erstatte almindelige alkaliske batterier.

  Zink-Luft (PR)
  Zink-luft batterier (ikke-genopladelige).

  Sølv-Oxid (SR)
  Sølvoxidbatterier har lang levetid og et højt energi- / vægtforhold, men kan være for dyre at anvende på grund
  af den høje pris på sølv.

  Alkaliske (LR)
  Husholdningsbatteriererne som vi alle kender.

  Kviksølv-oxid (MR)
  Det har været forbudt at markedsføre denne type batteri siden 1999, da de er ekstremt miljøskadelige pga. deres
  høje kviksølvindhold. De sælges ikke mere.

  Nikkel-Cadmium (NiCd)
  NiCd batterier er en af de ældste batterityper der findes i dag. NiCd-batterier er velegnede til brug ved høje
  strømbelastninger, som fx håndværktøj kræver. Det er sikkert det batteri som sidder i din gamle opladelige
  boremaskine.

  Nikkel-Metalhydrid (NiMH)
  NiMH batterier er de mest anvendte genopladelige batterier i dag. NiMH-batteriet har en høj energitæthed og giver
  op til 40 % længere driftstid end tilsvarende NiCd-typer. Og sådan et ser du flere og flere gange i din hverdag med
  opladeligt værktøj. 

  NiMH langtidsholdbare / LSD / Hybrid / Precharged
  Hybridbatterier er en helt ny teknologi, hvor man har taget det bedste fra genopladelige batterier og kombineret
  med det bedste fra Alkaline batterier. Hybridbatterier har en meget ringe selvafladning på linje med Alkaline batterier.

  Lithium-Ion (Li-Ion)
  En af de seneste produktudviklinger inden for miljørigtige genopladelige batterier er Lithium-ion. Anvendelsen af
  denne batteritype stiger kraftigt. Lithium-Ion har den højeste energitæthed af de genopladelige batterier og er
  derfor specielt gode til at levere strøm til bærbart udstyr, hvor både lav vægt og lang driftstid er af stor betydning.
  For eksempel i trådløse telefoner og i de nyere cykellygter.

  Lithium-Polymer (Li-Polymer)
  Lithium-polymer har mange af de samme fordele og ulemper som Li-Ion bare i en ultra tynd og let udgave. En forskel
  er dog, at det har lavere energitæthed og kan oplades færre gange.

  Lithium-Jern-Fosfat (LiFePO4/ LFP)
  Lithium-jern-fosfat/ LFP batterier har høje afladningsstrømme, meget hurtige opladningstider (5 minutter), høj
  energitæthed og eksploderer ikke under ekstreme betingelser, men har til gengæld lavere spænding og lavere start-
  energitæthed end de normale Li-ion batterier.

  Bly (Pb/ SLA - Sealed Lead Acid)
  Denne type batteri er mest økonomisk at bruge i større apparater, hvor vægt ikke har den store betydning. I dag
  anvendes blybatterier mest som startbatteri i biler og på traktorer i landbruget.

 • Cykelgarager og...

  Cykelgarager og Cykelovertræk

  Cykelgarager og cykelovertræk til cykler. Find luksusmodeller og andre typer af cykelgarager som du kan bruge, til at beskytte din cykel for vind og vejr. Der findes mange forskellige udgaver af den populære cykelgarage. Der er også cykelovertræk som kan bruges til scootere eller motorcykler. Se flere typer her:

  Cykelgarager luksus har ofte en større slidstyrke end de traditionelle cykelgarager af pvc. Den mest solgte er 100-150 cm. høj, hvor den er højest ved styret og ikke helt så høj ved sadlen. Længden er en 100 cm. lang cykelgarage som er lavet af Polyester dobbeltsidet, og er med dobbeltsidet teflon. Garagen er vand og smudsafvisende og blylodder i bunden forhindrer den i at blæse af i hård vind. Luksus cykelgaragen kan vaskes ved 30 grader for at undgå at den ser beskidt ud på cyklen. Den er hurtig at sætte på cyklen, og cykelgaragen beskytter din cykel mod regn, sne, salt og ridser. Luksus cykelgaragen er af en ekstra suveræn kvalitet og med sin vægt på 1480 gram, kan du være sikker på at få meget kvalitet for pengene.

  Den blå nylon garage er 200 cm. lang og 100 cm. høj. Det er et rigtig godt mål til de fleste cykler. Lidt større end nødvendigt, men så er det også nemmere at have med at gøre. Det blå nylon med øjer og kroge sørger for at vinden ikke tager garagen. Overtrækket er hurtig at sætte på cyklen og så er du godt sikret. Cykelgaragen beskytter din cykel mod regn, sne, salt og ridser

  Der findes mange forskellige varianter. Croozer Kid er fabrikslavede til de forskellige årgange og de forskellige størrelser.

  Der er mange flere. Bl.a. til Croozer Dog før 2014.

  Der findes også regncover i forskellige udgaver. Regncover laves i PVC og forskellige andre plasttyper der minder om en pressenning du kender fra traileren. Regncoveret er også en cykelgarage eller et cykelovertræk, bare med et andet navn.

  Find evt. Cykelgarage-guiden her:

  Cykelovertræk er mere udbredt end du sikkert tror. Det er en af de mest solgte varer på webshoppen og der er mange som køber cykelovertræk til alle deres cykler i hjemmet. I Spanien kan man ikke købe garager til cykler og derfor sker det at vi sender en stag cykelgarager til Spanien. Det er en genial opfindelse som er blevet meget populær i hele Danmark og der er et kæmpe marked for cykelovertrækket. 

 • Cykellygter, Lys og...

  Lovlige Cykellygter, Lys og Reflekser

  Når du køber cykellygter og reflekser hos os, er det en tillidssag om de fungerer stabilt og altid er klar til at blive brugt. Cykellygter kommer fra mange producenter og de fleste forlygter og baglygter vi vælger, er nogle af de bedste forlygter og baglygter til prisen, Lygtesæt er det samme. For at sikre at lygtesættene er velfungerende og sikre i brug udvælges kun de bedste lygtesæt. Lygtesæt er forlygte og baglygte der passer sammen i et sæt.

  Godkendte cykellygter og Bedst i Test - Tænk forbrugerservice

  Godkendte cykellygter efter den nye lov om lovlige cykellygter. Cykellygter, der sælges i Danmark, skal være CE-godkendte for at de er lovlige, så lygter købt i udlandet, er som udgangspunkt ikke lovlige i Danmark. Mange cykellygter lyser fint alligevel, men det er altså ikke nok.

  Bedst i Test er en god label at få på sine cykellygter. Men hvorfor får de det så ikke bare alle dem som laver gode lygter? Det er fordi det kun er nogle få udvalgte lygter som er med i de forskellige konkurrencer. Det gælder også Tænk - Bedst i Test. Det gør ikke at alle andre lygter er dårlige, men de her er altså mærket med Bedst i Test. I TV2, DR1 eller andre kanaler med forbrugertests, er der ofte cykellygter med i test. Det er ofte andre cykellygter end de velkendte allerede testede lygter. Derfor kan du mange gange få flere forskellige cykellygter som i hvert program er testet som vindere i Bedst i Test eller hvad det nu hedder i TV.

  Cykellygter måler effekten i LUX

  Lux er i princippet lysmængden som et stearinlys udsender. 1 Lux er et stearinlys og 100 lux er 100 stearinlys. Det er en meget forsimplet måde at forklare det på, men giver sikkert et godt indtryk af lys i lygterne.

  Find produkterne her:

  Reelight lygter er nogle af de bedst sælgende lygter.

  Reeligt froducerer forlygter, baglygter og lygtesæt. Med en billig Reelight lygte får du alligevel meget kvalitet. En billig Reeligt lygte fås selvfølgelig både som forlygte og baglygte. De dyre Reelight lygter har ofte flere funktioner end billige lygter, men tilbud på lygter ser du på alle typer. Tilbudslygter fra Ostar og NiteFighter er sjældne, men det forekommer med jævne mellemrum, når producenten sætter priserne ned

  Pandelamper bliver mere og mere almindelige.

  Med en pandelampe kan du lyse længere frem på grund af højden, og du bliver også mere synlig i trafikken. Pandelamper på tilbud eller billige pandelamper er sjældne, men det sker af og til. Lige i skrivende stund er der 2 billige pandelamper på tilbud.

 • Cykellåse, Kædelåse og...

  Cykellåse, Kædelåse og Hængelåse.

  Godkendte cykellåse findes i stort antal og i mange forskellige typer. Den eneste lås som ikke kan godkendes i Danmark efter nuværende regler, er lås med kode. En lås med kode kan jo potentielt låses op uden brug af selve koden, da man jo må ramme rigtigt på et tidspunkt hvis man forsøger længe nok. Derfor kan de ikke blive en godkendt lås. Det har altså ikke noget med styrke at gøre, eller om der er 9999 muligheder, men udelukkende tanken om at en rammer rigtigt på et tidspunkt.

  De fleste cykellåse er med nøgle idag.

  Der findes bøjlelåse, fastsiddende låse, kædelåse, wirelåse og meget andet. Men hvad skal man vælge? Jeg siger altid at en god fastmonteret lås er den vigtigste, men hvis du parkerer din cykel et udsat sted, er det nødvendigt med en lås der kan låses sammen med en bænk eller en lygtepæl eller måske et træ. Her skal du nok bruge en god stærk kædelås. Problemet er bare at de er for tunge til at have i baglommen, så mange får dem ikke købt.

  Stil aldrig din cykel på stationen.

  Alle cykler bliver på et tidspunkt stjålet hvis de står på stationen. Det er fulde mennesker der skal hjem fra en fest i byen og andre som ikke gider gå. Parker din cykel et andet sted, så du skal gå lidt til stationen. Det samme gælder foran sportshallen. Folk gider ikke at gå hjem og stjæler en cykel. Surt at man ikke kan have ting i fred.

  Derfor skal din lås være godkendt og have et låsebevis som siger at den sidder på cyklen. Ellers får du ingen penge fra forsikringen hvis uheldet er ude.

  Basta, AXA og Abus cykellåse.

  Der findes mange forskellige mærker på markedet, men de førende er nok Basta, AXA og Abus som har lavet låse i rigtig mange år. De laver hængelåse, kædelåse og cykellåse til både børn og voksne. Låse til børn er normalt ikke godkendt. De voksne er mere heldige. Derer både Varefakta godkendte låse og endda Bedst i Test låse.

  Foldelåse er smarte.

  Man kan folde låsen ind så den ikke fylder noget. Derfor er en foldelås noget som mange vælger at tage med i tasken. Nogen af foldelåsene er meget lange, og det giver dig mulighed for at låse cyklen fast til noget.

 • Energiprodukter

  Energiprodukter

 • Flaskeholdere og...

  Flaskeholdere og Drikkeflasker.

  Drikkeflasker på cyklen er normalt noget du ser hos cykelryttere når de er ude på tur. Flaskeholdere er sirligt monteret på cyklen og der kan nemt og hurtigt hentes en tår vand. FSA, Cannibal og Bike Attitude flasker er perfekte til de fleste formål. Specielt er Cannibal meget brugt på grund af deres flaskeholdere af carbon til de lidt bedre racercykler. Elite er også et af de kendte mærker. Priserne på Elite ligger lige i midten af prislejet, og så er det standard størrelse. 

  Drikkeflasker er specialdesignet.

  Drikkeflasker må ikke smage af plastic. Det var et stort problem i gamle dage, men lov og forskellige reguleringer med plastictyper, er det ikke mere et problem. Alle drikkeflasker er lavet af et sikkert materiale der ikke gør vandet giftigt ved brug. Du kan være helt rolig hvad det angår. De specielt designede drikkedunke er kommet for at blive.

  Flaskeholder af Carbon.

  Det lyder dyrt, men efterhånden som det er blevet mere brugt i cykelsporten, er prisen faldet drastisk. Men alligevel koster de lige under 1000 kr. Vi har fundet nogle gode tilbud hvor du kan spare mange penge. på flaskeholdere.

  Størrelsen på drikkeflasker kan variere.

  Normalt er drikkeflasker på 500ml. altså en halv liter, men du kan også få dem i 700ml. Det er ikke så almindeligt, men de findes. 

 • Gejl - Lir og Farvede...

  Gejl - Lir og Farvede cykeldele

 • Hometrainer

  Hometrainer Elite

  Køb en Hometrainer og træn indenfor hele året. En Hometrainer gør det muligt at bruge sin egen cykel i stuen eller et andet sted i lejligheden eller i huset. Du spænder cyklen op i Hometraineren, og så kan du træne alt det du vil. Der er ingen undskyldning for ikke at være i den rigtige form når du skal cykle efter en hård vinter eller en meget våd periode.

  Der findes forskellige Hometrainere. Nogle med vædske og andre med magnetisk modstand. Der findes også rullebånd, hvor du kan optimere det rene tråd. En Hometrainer er stabil, støjsvag og meget nem at bruge. Se de forskellige modeller og se hvilken en af modellerne du skal bruge.

 • Kurve og Tasker

  Cykelkurve og Tasker

  Her finder du cykelkurve til alle formål, samt tasker, opbevaring og rejsekufferter. Sadeltasker, steltasker og cykelkurve til transport af dine kæledyr. 

 • Værktøj og...

  Værktøj og Vedligeholdelse

  Til værktøj og vedligeholdelse af cykler hører der god arbejdsbelysning med til et godt værksted eller arbejdsrum. Lygter er også en vigtig måde at kunne se ind i forskellige ting hvor normal arbejdsbelysning ikke kommer. Så hav altid en lygte inden for rækkevidde.

  Boremaskinen er uundværlig hvis du skal lave din egen cykel. Du skal bruge gode solide bor og en god boremaskine  til mange forskellige situationer. Jeg foretrækker en god og solid boremaskine uden ledning, for den er meget mere fleksibel når ledningen ikke lige rækker til en opgave.

  Fedt bruges til lejer og til andre steder hvor olien ikke er nok. Det kan være til cykelstyr og fedt til sadelstangen. Så hav altid en god fedt på værkstedet.

  Kædespray findes i mange forskellige typer og i mange forskellige kvaliteter. Før krævede man symaskineolie, for der var ikke vand i, men det er ikke nok idag. Kvalitetsolie giver en meget bedre oplevelse og holdbarhed, så spar ikke på cykelolien. Cykelolie skal købes af en cykelhandel og ikke i et billigt supermarked, med mindre det skal smøre en supermarkedscykel. Olie fås som spray og på tube. Husk olie ikke må komme på bremseskiven, for så kan du ikke bremse, og første gang olien bliver varm, kan skiven ikke reddes.

  Pudse og poleringsmidler skal passe til det du bruger det til. Så lad være med at bruge bilens ting og omvendt. Det fungerer ikke ordentligt sammen.

  Rengøring af kæde og rensemidler kan være ret hårde når de kommer på de forkerte ting, så brug rensemidler som foreskrevet. Specielt Degreaser rengøringsmiddel. Degreaser er godt men kun på de steder det skal være.

  Værktøj til cykler er ikke billige. Værktøj skal holde til at blive brugt, og der er ikke noget mere irriterende end halvt ødelagt værktøj. En umbrakonøgle med runde hjørner eller en stjerneskruetrækker som ikke bider. Så køb professionelt værktøj. Professionelt værktøj holder meget længere og giver dig en god fornemmelse.

  An aftrækker til frikrans og kassetter er professionelt værktøj, og kan være den eneste mulighed for at få frikrans og kassetten af.

  Krankboksen kan være svær at med at gøre så en aftrækker til krankboks er god at have. Hvis en krankboks monteres forkert kan den ødelægges så brug en kranksboks aftrækker.

  Kædeværktøj er et must. De fleste skal alligevel skifte kæde eller reparere kæde på cyklen, og her er en kædeadskiller og kædeværktøj det eneste rigtige at have i værktøjskassen.

  Multifunktionsværktøj er en genial opfindelse. Multifunktionsværktøj skal bare have en vis holdbarhed for at det kan fungere. Så brug lidt ekstra og få noget professionelt værktøj.

  Umbraconøgler skal være af en god kvalitet for at holde. Det er nok en umbraconøgle du bruger mest af alle værktøjer til cykel. Umbraconøglen bruges til sadel, styr, støttefod, drikkedunk og meget andet. Det eneste værktøj der er næsten lige så vigtigt er skruetrækkeren.

 • Pedaler

  Pedaler til racercykler, MTB og almindelige cykler.

 • Pulsure, løbeure og...

  Pulsure, løbeure og cykelcomputere

 • Pumper og Tilbehør

  Pumper og Tilbehør

 • Ringeklokker

  Ringeklokker

  Ringeklokken til en cykel skal være noget der kan høres. Derfor er der visse krav til en ringeklokke. Der er ikke lov om hvor mange decibel den skal larme, men en lov om at den skal virke. Alligevel er der mange der har fravalgt den velkendte ringeklokke på cyklen. Det er bare dumt, for du risikerer en bøde for at mangle ringeklokken på cyklen. Man kan ikke i så høj grad tale sig fra en bøde mere, så se at få købt en klokke. 

  Til børnene kan du købe alle mulige sjove og spændende klokker. Der er klokker med farlige dyr og så er der klokker med Disney og klokker med tegneseriefigurer. Uanset hvad du vælger til dit barn, så er der en klokke til alle. Børnene elsker at kunne lege med lyd og at kunne ringe med klokken, ja det elsker de. Der er også posthorn og andre sjove båthorn til at montere på cyklen. Selv pivedyr kan man købe som klokke. Et pivedyr er sjovt og giver en fin sjov lyd. Jeg har et pivedyr på min MTB-cykel, og er blevet mødt af meget sjov, kække bemærkninger og glade smil.

  Det er også blevet almindeligt at skrive en sang hvor folk skal ringe med en klokke. En 60 års fødselsdag eller måske en 40 års fødselsdag hvor tørresnoren er lagt lidt på hylden. Men med klokken er der kun glade mennesker. Går man meget op i det, kan man købe fodboldklokker eller klokker med Dannebrog. Kun fantasien stiller grænser. Det kan også bruges som bordkort med forskellige ringeklokker. Så skal de parres 2 og 2.

  Ringeklokker kan købes til oversize styr eller almindeligt styr. Nogle monteres nemt og hurtigt med en skruetrækker og andre spændes på med en overdimensioneret elastik.

 • Støtteben og Støttehjul

  Støtteben og Støttehjul

 • Skærme og Skærmsæt

  Skærme og Skærmsæt

Viser 1 - 27 af 27
Viser 1 - 27 af 27
Cykeludstyr - Tilbehør

Cykel Reservedele

Udstyr og tilbehør til cykler og scootere

Udstyr er en stor kategori med mange underkategorier.

For at kunne finde ud af hvad den gemmer, får du lige lidt info om de forskellige kategorier det drejer sig om. Babystol og børnesæder er kategorien til forældre der skal have barnet med på cyklen. En cykelstol kan sættes fast på en passende bagagebærer med beslag eller k...

Cykel Reservedele

Udstyr og tilbehør til cykler og scootere

Udstyr er en stor kategori med mange underkategorier.

For at kunne finde ud af hvad den gemmer, får du lige lidt info om de forskellige kategorier det drejer sig om. Babystol og børnesæder er kategorien til forældre der skal have barnet med på cyklen. En cykelstol kan sættes fast på en passende bagagebærer med beslag eller kan monteres på styret. Begge dele kan være en udmærket idé, men er barnet meget tungt, kan det nok anbefales at bruge en bagagebærer til monteringen af babystolen eller børnesædet.

Når du kører på cykelskal du have cykellygter, lys og reflekser som loven foreskriver. Det kan tilkøbes som en lygte man fastmonterer eller du kan bruge cykellygter med batterier. Med gode batterier og opladere, kan du oplade dine batterier mange gange med opladere. Lys og reflekser er jo en vigtig ting.

Når du vælger at køre på cykel, er det vigtigt at have gode bremser og bremsedele på cyklen. Bremser skal kunne bremse og bremsegummi eller andre bremsedele skal være i orden. Cykler med dårlige bremser, er nogo.

Når dine cykler ikke bruges i et stykke tid, eller du vil bevare dem længere, skal du tænke på at skaffe cykelgarager og cykelovertræk. En cykelgarage er et stykke stof eller andet materiale der lægges over cyklen for at beskytte den. Cykelovertræk og cykelgarager er produceret så de passer til cyklerne. Nogle cykelgarager har blylodder for at holde dem på plads, og andre har ringe monteret, til wire eller lås. Der findes et stort udvalg af cykelgarager. Både til cykler, knallerter, motorcykler og Christianiacykler. Cykelovertræk er noget som rigtig mange er glade for og foretrækker som ekstra udstyr.

Hvis du punkterer eller dit cykeldæk er slidt, kan det være en god idé at udskifte dæk og slanger. Dæk med punkteringsbeskyttelse er meget brugt i dag, og dækkene er generelt blevet meget mere punkteringsbeskyttet end tidligere dæk. Slanger er også blevet stærkere og derfor får du gode slanger for små penge. Dæk og slanger fra Europa er meget bedre end importerede slanger, som du finder i forskellige lavprisbutikker. Billigt er godt, men det kan også blive for billigt. Specielt hvis kvaliteten ikke er god.

Har du brug for at transportere indkøb eller lappegrej, skal du måske bruge kurve og tasker til transporten. Der er et meget stort udvalg af tasker til alle formål. Det samme gælder kurve. Der er f.eks. den velkendte bagageboks som kan indeholde en cykelhjelm. Det er genialt at kunne efterlade cykelhjelmen i en lukket og låst boks. Når du så kommer med varerne, kan du tage hjelmen ud og lægge varerne i boksen i stedet.

Til handel er en trolley eller transporttasker en kærkommen hjælper. Der er stor plads og med en trolley kan du komme alt din bagage i, uden at tænke så meget over pladsen. Trolleyen bruges til daglige indkøb, men flere af dem er mere beregnet til rejsebrug. Transporttasker kan også have mange forskellige formål. Transporttasker til dyr, transporttasker til cykler og alt andet mellem himmel og jord.

Til arbejde eller til skolen. Måske en tur på ferie. Tasker og backpacs giver dig frihed til at bevæge dig samtidig med at du har backpacs og tasker med. Plads skal man altid have.

Mobil tasker og holdere, tasker til iPad og computertasker, vi skal have det hele med på farten. Når du kører på MTB eller på din racercykel, og skal have din iPad eller mobiltelefon med, er det en fordel med en taske eller holder, så du kan se GPS eller anden information imens du cykler. Computertasker er nok mest til at have med til transport i toget eller på turen frem og tilbage, men tasker til iPad og mobil skal kunne sidde på cyklen under sport.


Er der brug for at du skal have nye beslag og reservedele til kurve og tasker, er der også et stort udvalg af udstyr til tasker, kurve og meget andet.

Når du skal have småting med på cyklen er sadeltasker og steltasker foran næsten ikke til at undvære. Begge muligheder kan indeholde lappegrej, pumpe eller en lille energibar til turen. Værktøj kan selvfølgelig også anbringes i en sadeltaske eller steltaske.

Har du nogen gange undret dig over, hvorfor cykelryttere kører med en taske på ryggen, så kan det være en
drikke rygsæk eller hydration Bag som den også kaldes. Drikke rygsækken indeholder vand, som med en slange kan transporteres direkte til cykelrytteren. Derved undgår han at skulle bakse med drikkedunke, og han kan også beholde hænderne på styret og dermed en bedre koncentration. Hydration bag er det samme som en drikke-rygsæk.

Skal du have transporteret dine kæledyr eller vasketøjet, skal du have en transportkurv til at transportere med. Mange har den stående fast i bilen så der ikke ligger ting og flyder rundt i hele bilens bagagerum. En god transportkurv er helt klart et must for de fleste med en lille oprydningssans.

Rattan og pileflet bruges til cykelkurve. Pileflet er de fleste gange flet som rigtige mennesker har lavet. Derfor er pileflet cykelkurve heller ikke altid ens, og nogle gange kan pileflet have en anden farve. Rattan er en plast cykelkurv. Rattan holder ligesom pileflet til vand, men rattan er samtidig mere robust. En rattan kurv er flot flettet, og gider man ikke pileflet, er rattan en god erstatning.


Cykelkæder skal du jo bruge for at kunne cykle på en cykel. Cykelkæder er lavet af flere forskellige materialer. Nogle er rustfri og andre ruster hvis du ikke passer dem godt nok, eller hvis kæden ikke bruges over en længere periode. Kæder har samleled, men hvis du kører cykel med gear udvendigt, er der ikke plads til samleled. Cykelkæder samles derfor med et værktøj, der gør det muligt at samle kæden uden samleled. Bruger du samleled på kæden, skal det vendes den rigtige vej. Ellers kan det ryge af når du træder i pedalerne.


Det kan være svært at vælge hvilken lås man skal bruge. Cykellåse, kædelåse, hængelåse eller fastmonterede cykellåse. Kædelåse har altid været noget som motorcykler bruger. Specielt de låse som ikke lige kan klippes over. Abus kædelåse har en mærkning som betyder, hvor nemme er låsene at klippe over. 15 er den højeste karakter, og dermed også den lås som er mest robust. Kædelåse er bedst hvis man låser cyklen fast til cykelstativet eller et træ. Det vigtige er, at tyven ikke snupper cyklen, for derefter at bruge et kraftigt værktøj der hjemme.

Der er også den velkendte bøjlelås som ikke fylder så meget, men er god til at låse hjul og stel sammen. Foldelåsen er ikke helt så almindelig, men er ret genial. Det er ikke en skramlende kæde, men kan stadig bruges over lange afstande. Abus Lonus er en af de bedste låse på markedet. Og samtidig den mest sikre lås.

En wirelås kan nå langt, men er ofte meget tynd. Den virker ikke så hensigtsmæssig hvis den skal forhindre tyveri. Det er nok ikke lige en lås som en fulderik gider lege med efter en tur i byen, men en tyv har normalt ikke problemer med en wirelås. Husk at kodelåse ikke kan godkendes. En kodelås kan jo altid låses op uden problemer af alle, bare man har tid nok.


Cykelsadler til din cykel kan købes som Junior- børnesadler, sadler til damer, cykelsadler til herrer eller MTB og racer sadler. Når du køber cykelsadler findes der mange forskellige mærker. Nogle er designer sadler og andre er helt almindelige cykelsadler. Cykelsadler Selle Italia er designer sadler. Cykelsadler XLC er mere almindelige og passer til hr. og fru. Jensens cykler eller deres børns sadler.

Cykelsadler Brooks er den engelske sadel som er designet tilbage i sidste århundrede. Brooks sadler giver dig en sadel med lang levetid, design i særklasse og en eksklusiv god komfort. Folk der vejer lidt over gennemsnittet sidder godt og sikkert på Brooks sadler, grundet den fine kvalitet læder, det stærke stål understel samt Brooks generelle kvalitet, som langt over det sædvanlige.

Sadler til Citybikes laves af mange forskellige leverandører. Der er ikke et mærke som er bedre end andre, med mindre du vil have en Brooks sadel. Der er et kæmpe udvalg på a24.dk

Sadler til Triathlon er der ikke så stort udvalg af og sadler til BMX er der jo lidt flere af. Man kunne godt tænke sig at udvalget var lidt større, men der er simpelthen ikke stort nok salg i de specielle sadler.

Cykelstyr findes til cykler og motorcykler. Der findes oversize styr og almindelige styr. Vær opmærksom på at vælge den rigtige størrelse. Tri-bøjler bruges på racercykler så de kan lægge armene ved siden af hinanden på styret. Det giver bedre kørsel og mindre vindmodstand.

Forgafler til cykler har suspension (fjeder system) og selvfølgelig de almindelige forgafler. Der findes også forgafler hvor der kun er gaffelstykket i den ene side. Det ser meget mærkeligt ud, og samtidig ret blæret ud, på samme tid.

Til Gear og transmission hører kassetter som fås til forskellige antal gear. Kassetter 6 Speed, Kassetter 7 Speed, Kassetter 8 Speed, Kassetter 9 Speed, Kassetter 10 Speed og Kassetter 11 Speed. Så her skal du være forsigtig, så du får den rigtige kassette.

Hydraulisk Skivebremser Og Bremsedele har fået sin egen kategori. Der er ikke fyldt så meget i endnu, men det kommer.

En Hometrainer bruges hvis du vil træne om vinteren. Du sætter cyklen i et stativ og bruger din egen cykel som indendørs cykel, ligesom en kondicykel. Derfor en hometræner.

Man kunne blive ved med at skrive om de forskellige ting, og måske vælger jeg at tage de sidste ting med en dag. Men her en hurtig oversigt over resten:

Kassetter og Kranse
Kranksæt
7 Speed Kranksæt
8 Speed Kranksæt 9 Speed Kranksæt
Pedalarm 170mm på Kranksæt
Pedalarm 175mm på Kranksæt
Pedaler
Pedaler til Racercykler
Pedaler til MTB Cykler
Kombi- Vendepedaler
Pedaler til Citybikes
Platformspedaler til BMX og Downhill
Pedaler til Spinningcykler
Pedaler til Banecykler
Klamper til MTB, Racercykler og Spinningcykler
Udstyr til Pedaler
Pulsure, løbeure og cykelcomputere
Pulsure og Løbeure
Cykelcomputere
Pulsbælter ANT+
Motorcykel Computere
Pumper og Tilbehør
Fodpumper
Minipumper
CO2 Pumper
Pumper affjedring / Gaffelpumper
Styrfittings - Headset
Støtteben og Støttehjul
Støtteben
Støttehjul
Trail Gator
Cykelholdere og Cykelstativer
Værktøj og Vedligeholdelse
Værktøj
Kædespray - Olie og andet Olie
Fedt
Rense og Rengøringsartikler
Pudse og Poleringsmidler
Boremaskiner og Bor
Arbejdsbelysning - Lygter
Motocross Styr
BOBIKE Cykelstole - Barnestole
Babystole og børnestole
Beslag, fodhvilere og sele til børnestole
Bagagebærer For
Bagagebærer Bag
Bagagebærer til Sadelpind
Hydraulisk Skivebremser Og Bremsedele
Cykeldæk Børnecykler
12" Cykeldæk Til Børnecykler
14" Cykeldæk Til Børnecykler
16" Cykeldæk Til Børnecykler
18" Cykeldæk Til Børnecykler
20" Cykeldæk Til Børnecykler
22" Cykeldæk Til Børnecykler
24" Cykeldæk Til Børnecykler
26" Cykeldæk Til Børnecykler
Cykeldæk Voksencykler
28" 700x20c Cylkedæk Til Voksencykler
28" 700x22c Cylkedæk Til Voksencykler
28" 700x23c Cylkedæk Til Voksencykler
28" 700x24c Cykeldæk Til Voksencykler
28" 700x25c Cylkedæk Til Voksencykler
28" 700x28c Cykeldæk Til Voksencykler
28" 700x30c Cylkedæk Til Voksencykler
28" 700x32c Cykeldæk Til Voksencykler
28" 700x35c Cylkedæk Til Voksencykler
28" 700x37c Cykeldæk Til Voksencykler
28" 700x38c Cylkedæk Til Voksencykler
28" 700x40c Cylkedæk Til Voksencykler
28" 700x42c Cylkedæk Til Voksencykler
28" 700x47c Cykeldæk Til Voksencykler
29" Cykeldæk Til Voksencykler
Cykeldæk 28x1,75"
Cykeldæk 28x1 3/8"
Cykeldæk 28x1 5/8" x 1 3/8"
Cykeldæk 28x2.00
Cykeldæk 28x1.50
Cykeldæk 28x1 1/2"
Home Trainer Dæk
Dæk til Kørestole
Cykelslanger
Andre Dæk
Farvede Cykeldæk
Dæk til El-Cykler
Dæk til Kørestole
Cykelslanger
Andre Dæk
Farvede Cykeldæk
Dæk til El-Cykler
Cykelkurv KlickFix
KLICKfix Adapter
Cykelkurv Forkurv
Cykelkurv Bagkurv
Cykelkurv Kæledyr
Cykelkurve Børnecykler

Læs Mere