Nutcase Little Nutty cykelhjelm Gen3 - Little Monsters - Str. XS 48-52 cm

1625-00-03 CP

(Fragtfrit ved 499,- kr.)

Nutcase Little Nutty Gen3 - Little Monsters - Str. XS 48-52 cm

 • Farve: Little Monsters
 • Børnehjelm
 • Vægt ca. 388 gram
 • Vægt skygge: 20 gram (kan tages af)
 • 11 ventilationshuller
 • CE EN 1078 Certificering
 • Skruespænde til justering af omkreds
 • Magnetspænde hagerem
 • Pude på hagerem
 • Reflekser på cykelhjemen
 • Ekstra skumindlæg

Flere detaljer

Levering 1-2 hverdage

499,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Nutcase Little Nutty Gen3 - Little Monsters - Str. XS 48-52 cm

Farve på Little Monsters børnehjelmen er flot med det gule lille søde monster på siden. Det er en virkelig frisk hjelm som bliver set i trafikken. Vægt ca. 388 gram for denne cykelhjelm og vægt på skygge 20 gram (kan tages af).

Der er 11 ventilationshuller så dit barn ikke sidder og bliver varm med cykelhjelmen på hovedet. Og for din sikkerhed er cykelhjelmen CE EN 1078 Certificeret. Og dette betyder at den er godkendt efter strenge regler i EU.

På Nutcase Little Nutty Gen3 - Little Monsters - Str. XS 48-52 cm er der reflekser på cykelhjemen for at kunne blive set i trafikken.

Cykelhjelme til børn fra Nutcase er godkendte.

Når du køber en cykelhjelm til dit barn skal hjelmen være godkendt og sidde godt på hovedet. Begge dele er nødvendige for at sikkerheden er i top. Nutcase er oprindeligt lavet i USA, hvor der altid er styr på sikkerheden. I Danmark har hjelmen en CE EN 1078 certificering. Det var Michael Morrow som var kreativ direktør fra Nike, der opfandt cykelhjelmen. Det startede med en gammel hjelm, som blev pyntet med farvet tape og gummiænder, da han fandt hjelmen for kedelig. Dermed var idéen opstået til Nutcase cykelhjelmen. 

Cykelhjelme til børn er festlige og meget smukt dekoreret med farver og billeder.

Når man tager Nutcase cykelhjelmen, er den for det meste flot med mønstre, billeder og flotte farver. Det gør at dit barn bliver set i trafikken, da farverne tiltrækker opmærksomheden til hjelmen. Derfor er Nutcase cykelhjelme til børn lidt mere sikre end andre cykelhjelme. Design og de forskellige andre smarte detaljer er med til at give et godt helhedsindtryk af cykelhjelmen.

Nutcase generation 3 er lidt smartere.

Når designere og udviklere sidder og justerer lidt på cykelhjelmen, som allerede har vundet priser for design og sikkerhed, skal de passe på med at lave for meget om. Alligevel har de formået at give hjelmen lidt mere sikkerhed. Der er reflekterende logoer på, og skallen på hjelmen er blevet lidt tykkere, der hvor man rammer, hvis uheldet er ude. Skallen er lavet med en hård ABS belægning og det indvendige skum er en EPS skum som er udformet sådan, at den nu absorberer endnu bedre ved stød og styrt.

Nutcase cykelhjelmen er populær til børn.

Når du skal give dit barn cykelhjelmen på, er det vigtigt at de samtidig selv lærer hvordan hjelmen lukkes. På Nutcase er der magnetspænde, som er meget nemt at spænde. Så der er ingen undskyldninger for at lade hjelmen stå åben. Selv et barn kan finde ud af det. Der er skruespænde til justering af omkredsen, så hvis dit barn vokser, kan hjelmen justeres efter behov. Puden på hageremmen sørger for øget komfort, og så er finjustering af hagespænder muligt. Der er ekstra skumindlæg med til cykelhjelmen ved køb.

Der er skygge på Nutcase cykelhjelme til børn.

Alle spørger om hvorfor der medfølger en skygge til en Nutcase børnehjelm. Det gør der, fordi den kan holde solen væk fra barnets øjne og beskytte mod regn der kommer mod øjnene. Manger tager skyggen af og smider den væk. Det kan klart anbefales at bruge den lille smarte skygge som følger med.

Bedst i Test

Nutcase har været med i forskellige brugerundersøgelser og har også været med i Tænk - Bedst i Test. Allerede med Generation 1 blev hjelmen vinder af testen. Siden er der kommet mange andre hjelme på markedet som har taget den ærefulde titel. I Tyske Stiftung Warentest har Nutcase ofte været blandt de bedste hjelme i testen. Stiftung Warentest er en Tysk forbrugerorganisation som har hovedsæde i Berlin og er den mest anerkendte organisation i Tyskland når det drejer sig om forbrugertests.

Tilbehør - Andre varer i samme kategori