Information

Nyheder

Tilbud

Gokart 5 varer

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5
Gokart

Gokart

Gokart eller gocart, kært barn har mange navne. Men på korrekt dansk er det gokart. Du kan sikkert huske da du var barn og kørte i gokart. Enten blev du skubbet eller du skubbede nogle andre børn. Der var også en gakart med pedaler, men vi brugte dem som sæbekassebiler da jeg var barn. Vi byggede selv vores sæbekassebiler og fik en gokart...

Gokart

Gokart eller gocart, kært barn har mange navne. Men på korrekt dansk er det gokart. Du kan sikkert huske da du var barn og kørte i gokart. Enten blev du skubbet eller du skubbede nogle andre børn. Der var også en gakart med pedaler, men vi brugte dem som sæbekassebiler da jeg var barn. Vi byggede selv vores sæbekassebiler og fik en gokart lignende bil.

Mange forbinder gocard med ferien i udlandet hvor man kører med en hidsig motor. Det er vildt sjovt, men med sådan en gocart, vil de mindste børn nok rende skrigende væk. Derfor sælger vi en gocart uden motor. Nu skrev jeg gocart med c, men det er fordi det staves sådan i udlandet.

En gokart med pedaler eller en gokart der skal skubbes er begge et kæmpe hit i de fleste børnehaver. I børnehaven kan du finde modeller der holder til at blive brugt, og det har vi selvfølgelig på salgssiden. Det er jo sjovest med noget der holder længe. Uanset hvad du vælger så kig efter de gode tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os om hvornår der kommer tilbud på gokart næste gang. De billige tilbud er trods alt sjovere når der er udsalg.

Læs Mere