Information

Nyheder

Tilbud

Fodboldmål 5 varer

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5
Fodboldmål

Fodboldmål og fodbolde.

Det er en kæmpe fordel at have et fodboldmål i haven. Det er mange gange sjovere at træne på målet i haven hvis kammeraten er på besøg, frem for at gå over på fodboldbanen og skyde på mål. En målmand skal have træning, og et fodboldmål skal der til. Fodboldmål findes i mange størrelser og er lavet af forskellige materiale...

Fodboldmål og fodbolde.

Det er en kæmpe fordel at have et fodboldmål i haven. Det er mange gange sjovere at træne på målet i haven hvis kammeraten er på besøg, frem for at gå over på fodboldbanen og skyde på mål. En målmand skal have træning, og et fodboldmål skal der til. Fodboldmål findes i mange størrelser og er lavet af forskellige materialer. Mange gange bruges der solid plastic (PVC) som kan holde til at blive skudt på med en fodbold. En fodbold kan være meget hård, så det kræver en god kvalitet af fodboldmålet. Så køb et kvalitets fodboldmål.

Når du skal sikre at det nye fodboldmål står fast, er der mange gange nogle pløkke med som kan holde målet på plads. Det virker lidt som på et telt med pløkkene. Når du køber de lidt større fodbold mål, vejer de mere end 20 kg, og de er ikke helt så nemme at flytte. 

Fodbold mål med target dug er noget af det som virkelig gør det sjovt. Forestil dig at man spænder en dug over målet, der hvor bolden kommer ind, og så laver et hul i dugen. Det er et hul som man skal prøve at skyde bolden ind af. Det giver en fantastisk præcisionstræning. Nogle huller er større end andre, så i princippet kan man lave det til en sjov konkurrence om hvor mange gange man kan ramme hullerne i en bestemt rækkefølge.

Læs Mere