Information

Nyheder

Tilbud

Dukkevogne 15 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 15
Viser 1 - 12 af 15
Dukkevogne

Dukkevogne

Dukkevogne til de mindste børn af træ eller en dukkevogn der ligner en almindelig klapvogn eller barnevogn. Dukker skal have det godt, så derfor er materialerne blevet meget bedre. De gode gamle dukkevogne af træ laves af bedre træsorter, men en dukkevogn af træ skal jo også kunne holde til at køre ind i alt hvad den kommer forbi. En ...

Dukkevogne

Dukkevogne til de mindste børn af træ eller en dukkevogn der ligner en almindelig klapvogn eller barnevogn. Dukker skal have det godt, så derfor er materialerne blevet meget bedre. De gode gamle dukkevogne af træ laves af bedre træsorter, men en dukkevogn af træ skal jo også kunne holde til at køre ind i alt hvad den kommer forbi. En trædukkevogn har en god lakering som kan holde til det. Nogle er håndlavet og andre importeres.

De dukkevogne som ligner en klapvogn, kunne næsten sælges som en rigtig klapvogn. Det samme gælde dukkevogne som ligner en barnevogn. De er lavet så dygtigt at man næsten kommer i tvivl om at det er en dukke eller et barn der transporteres. 

Dukkevogne på tilbud.

Du kan mange gange være heldig at finde en dukkevogn på tilbud. Når varmen kommer igen i foråret, bliver det til til de gode tilbud på dukkevogne. De billige dukkevogne kommer så løbende hen over sommeren. Tilbud på dukkevogne er jo også sjovest når de kan bruges uden for. 

Dukkevogne til barnedåb eller til fødselsdag.

Skal du finde en god fødselsdagsgave, er en dukkevogn et godt bud. Børnene elsker dem og alle piger vil have en dukkevogn. Rent prismæssigt er det også til at komme i nærheden af. Der er altid et godt tilbud på fødselsdagsgaven eller gaven til barnedåben. Hvis du heller vil have en gåvogn til barnedåb eller fødselsdag, så er der mange muligheder.

Læs Mere