Information

Nyheder

Tilbud

Cykelsadler 68 varer

Underkategorier

pr. side
Viser 1 - 12 af 68
Viser 1 - 12 af 68
Cykelsadler

Cykelsadler

MTB-sadler skal helst være hårde, så du kan manøvrere MTB-cyklen med en vist fasthed. Sadlen er jo i bund og grund en helt almindelig racersadel.
MTB kræver dog mere end racerløb, så du skal gå efter en lidt stærkere MTB-sadel. De fleste der følger med ny cykel er lavet til mænd på 65 kg. så der er helt sikkert plads til forbedringer....

Cykelsadler

MTB-sadler skal helst være hårde, så du kan manøvrere MTB-cyklen med en vist fasthed. Sadlen er jo i bund og grund en helt almindelig racersadel.
MTB kræver dog mere end racerløb, så du skal gå efter en lidt stærkere MTB-sadel. De fleste der følger med ny cykel er lavet til mænd på 65 kg. så der er helt sikkert plads til forbedringer. Det er jo heller ikke normalt at de mindste ryttere kører MTB.

Racersadler.

På en racersadel eller trekkingsadel er det en god idé med kløft i midten. Der er ikke noget videnskabeligt bevis for effekten, men de er alligevel meget udbredte.
Det er dog ikke alle der bryder sig om det, men det letter trykket på den midterste legemsdel for herrer og giver mere blodgennemstrømning. Hvis du er bange for vand nede fra, så har du nok alligevel en taske der hænger og spærrer for vandet.
Nogle modeller er også lavet med et blødt område i midten, i stedet for kløften. Det er helt sikkert en smagssag fra person til person
Der er mange muligheder og de forskellige mærker kan også vidt forskellige ting. Der er faktisk mange flere forskellige sadler på markedet end du lige går hen og tror.
De mange forskellige cykeltyper har selvfølgelig en god del af forklaringen, men der er alligevel rigtig mange forskellige muligheder.

Sadler til bycykler er større.

Selle Royal sadler er en tysk sadel som ligner Brooks Sadler en del. De har de store fjedre og flotte farver på læderet. En lædersadel er perfekt til både damecykler og herrecykler.
Der er forskellige størrelser, og der findes helt sikkert en der passer i den rigtige farve. Er du til økologisk, kan du også købe en økologisk sadel. Retrosadler er en trend som aldrig stopper.
En damesadel eller herresadel skal jo være både flot og god at køre på. En sadel med fjedre (bredrøvssadel) er dejlig affjedrende at køre på og så kan du samtidig få sadler med farver.
Nogle gange er der tænkt på det hele og så kan du købe sadler med regnslag. Jeg har endda hørt om en strikket sadel. Det er et betræk til cykelsadel som bedstemor har stikket.

Sadler til børnecykler, ligner normalt dem de voksne kører med på bycyklen. De er bare mindre.

Cykelsadler på tilbud.

Der er lige nu tilbud på sadel til damecykler og tilbud på sadel til herrecykler og endda fri fragt på udvalgte modeller

Læs Mere