Information

Nyheder

Tilbud

12" Børnecykler - Juniorcykler 2 varer

Viser 1 - 2 af 2
 • 1 350,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  12" E&L Cycles Manchester United Børnecykel - Blå Fra ca. 3-4,5 år Farve: Blå Hjulstørrelse 12" Pedalbremse (fodbremse) Forbremse Støttehjul medfølger Vægt 7,8 kg Lovpligtig ringeklokke Dæk med refleksstriber Leveres ca. 90 % samlet (Værktøj medfølger ikke)

  1 350,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
 • 1 350,00 DKK Levering 1-2 hverdage

  12" E&L Cycles Manchester United Børnecykel - Rød Fra ca. 3-4,5 år Farve: Rød - sort Hjulstørrelse 12" Pedalbremse (fodbremse) Forbremse Støttehjul medfølger Vægt 7,8 kg Lovpligtig ringeklokke Dæk med refleksstriber Leveres ca. 90 % samlet (Værktøj medfølger ikke)

  1 350,00 DKK
  Levering 1-2 hverdage
Viser 1 - 2 af 2
12" Børnecykler - Juniorcykler

12" Børnecykler - Juniorcykler

Børnecykler med støttehjul er her i den største størrelse af de cykler som støttehjulene er fastmonterede på allerede fra starten, når du køber cyklen. Børnecykler med støttehjul er en fordel til de børn, som ikke har lært at køre sikkert på cykler endnu. Støttehjulene kan fjernes når barnet har lært at køre på cyk...

12" Børnecykler - Juniorcykler

Børnecykler med støttehjul er her i den største størrelse af de cykler som støttehjulene er fastmonterede på allerede fra starten, når du køber cyklen. Børnecykler med støttehjul er en fordel til de børn, som ikke har lært at køre sikkert på cykler endnu. Støttehjulene kan fjernes når barnet har lært at køre på cyklen. De fleste af cyklerne fås i både drenge- og pigecykel. Vi har gode tilbud og lave priser på mærkevarer som samtidig har en stor gensalgsværdi, når barnet vokser fra denne 12" børnecykel.

12" børnecykel med støttehjul er en cykel som børnene elsker. Der er fede detaljer og flot lakering. Det er rigtige lufthjul som giver en meget større køreglæde og cyklerne leveres med håndbremse. Her får du lækre børnecykler i høj kvalitet. Den lave pris og de gode tilbud går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har valgt de modeller som vi mener børnene vil have. Vi fylder ikke hylderne bare for syns skyld. Hellere lidt, men godt.

De seje cykler fra de kendte producenter har en høj gensalgsværdi. Mærkevarer holder værdien og cykler som barnet vokser fra kan altså sælges til en god pris. Det gør dig i stand til at udskifte cyklen når det er tid. De kære små vokser jo forholdsvis hurtigt. Det er derfor vi prøver at holde priserne nede med gode tilbud på cykler og de rigtige lave priser. 

Læs Mere