Information

Nyheder

Tilbud

Kædespray - Olie og andet Olie 20 varer

Viser 1 - 20 af 20
Viser 1 - 20 af 20
Kædespray - Olie og andet Olie

Kædespray - Olie og andet Olie.

Kædeolie til cyklen er en af de vigtigste ting du selv kan gøre noget ved. En velkørende kæde giver dig meget mere kraftoverførsel til din cykeltur. Kædespray er nemt at bruge, og du kan næsten ikke undgå at ramme kæden med olie. Kædespray findes i mange forskellige typer. Nogle af de olier du finder til en billig...

Kædespray - Olie og andet Olie.

Kædeolie til cyklen er en af de vigtigste ting du selv kan gøre noget ved. En velkørende kæde giver dig meget mere kraftoverførsel til din cykeltur. Kædespray er nemt at bruge, og du kan næsten ikke undgå at ramme kæden med olie. Kædespray findes i mange forskellige typer. Nogle af de olier du finder til en billig pris, er måske nok billig kæde olie, men du får så heller ikke mere end det du betaler for. 

Er du typen der først giver kæden olie når den trænger til det? Vi kender jo alle den røde kæde der er rustrød efter en lang hård regntid. Kæden sidder og løfter sig uden at følge tandhjulet og i det hele taget er den ikke køn at kigge på. Er det bare cyklen til arbejde som du arvede for mange år siden, kan du bare give kæden et ordentligt lag olie og håbe det bedste, men er du bare lidt fornuftig, så skifter du kæden ud med en rustfri kæde og et par nye tandhjul.

Din nye kæde skal have en god kædeolie. Finish Line er helt udmærket til de fleste folk og med Bike Attitude, så har du en jævn god kædeolie.

Forgaffelolie skal være en god olie. Kører du med RockShox er der mange gode typer olie til forgafler. Igen skal du kigge dig for. Billig olie til forgaffel eller andre formål kan være udmærket, bare du ikke køber et dårligt kopiprodukt i et supermarked eller i et byggecenter uden god olie på hylderne.

Læs Mere