Cykelkurv KlickFix

Information

Nyheder

Tilbud

Cykelkurv KlickFix 38 varer

KLICKfix cykelkurve, hundetaske, bagageboks og Reisenthel cykelkurv.

KLICKfix cykelkurven er den patenterede løsning der sikrer dig fedt design, den bedste kvalitet og lang tids brug. KLICKfix er kendt for deres specielle tasker fra Reisenthel der fungerer til transport og indkøb. Designet gør hver enkel taske unik, og enkelthed samt den geniale gennemtænkte cykelkurv, gør det til en leg at bruge tasken hver dag. Tag den sikkert og enkelt af med en hurtig bevægelse efter at den er låst op. KLICKfix kan selvfølgelig bruges med lås og uden lås helt som du selv ønsker det.

Læs mere

Underkategorier

pr. side
Viser 1 - 24 af 38
Viser 1 - 24 af 38
Cykelkurv KlickFix

Klickfix Cykelkurve - KlickFix Forkurve - Klickfix Bagkurve

En KLICKfix mobilholder til din telefon eller smartphone, er en god ide når du er ude og cykle. Du kan købe mobilholdere og smartphone holdere fra KLICKfix på tilbud og til billige priser.

Der er KLICKfix cykelkurve til at sætte foran på cykler eller bag på cyklers bagagebærer. De finde...

Klickfix Cykelkurve - KlickFix Forkurve - Klickfix Bagkurve

En KLICKfix mobilholder til din telefon eller smartphone, er en god ide når du er ude og cykle. Du kan købe mobilholdere og smartphone holdere fra KLICKfix på tilbud og til billige priser.

Der er KLICKfix cykelkurve til at sætte foran på cykler eller bag på cyklers bagagebærer. De findes i mange varianter og i mange størrelser samt et væld af flotte farver.
Med et KLICKfix beslag, kan du sætte cykelkurve, hundekurve, smartphones og mobiler på cyklen i et snuptag. Selv KLICKfix sadeltasker sættes nemt og beklemt på de fleste cykler.

KLICKfix smartphone holderen passer til de fleste telefoner på markedet og fås derfor i mange størrelser. Da mobiltelefoner ændrer sig meget ofte, kan vi anbefale dig at se hvilke mål du behøver for at din mobiltelefon passer.

Når du køber KLICKfix cykelkurve på tilbud, er det en billig løsning hvor du får kvalitet for små penge. Du kan selvfølgelig også forkæle din hund med en KLICKfix doggy løsning. Som sagt er KLICKfix kurve tilbud en god forretning, hvis du kan bruge det der er på tilbud.
Vi fører mange forskellige produkter:

  • KLICKfix mobilholder til smartphone og mobiltelefon.
  • KLICKfix cykelkurv for og bagkurv.
  • KLICKfix beslag til kurve og mobiltelefoner.
  • KLICKfix sadeltaske i mange størrelser
  • KLICKfix smartphone holder.
  • KLICKfix cykelkurv tilbud.
  • KLICKfix doggy kurv eller taske til din hund og kat.
  • KLICKfix kurve tilbud på forskellige typer.

Få mere oplysning her om de forskellige kurve. (www.cykelkurve.dk)

Når du køber cykelkurve, er det vigtigt at du får kvalitet og en kurv der er let at betjene. Også til almindeligt brug.

KLICKfix er en genial opfindelse fra Tyskland.
Rixen & Kaul GmbH blev grundlagt i året 1988 og havde æren af at opfinde det første produkt som blev kaldt KLICKfix.
Deres produkter er så gode, at de foretrækkes af mange professionelle mekanikere og er virkelig blevet en standard, som alle kender og elsker.

Rixen & Kaul opfandt en quick release styradapter året efter og så var forretningen igang for alvor. Styradapteren er et standard produkt på cykelmarkedet.
Adaptere og specifikke løsninger er siden kommet til, og dermed er udvalget blevet meget større efterhånden.
Nye produkter udvikles stadig for at følge med udviklingen og for at tilpasse sig det store marked.
Rixen & Kaul er specialister af quick release løsninger til cykler og deres produkter sælges i hele verden.
Du finder det bredeste udvalg af adaptersystemer på cykelmarkedet fra Rixen & Kaul. Produktsortimentet indeholder tilbehør som tasker, kasser, kurve og låse.
Mange kendte mærker af cykeltasker leveres med quickrelease systemet, hvor der er påført det kendte mærke KLICKfix.

Der er mange års erfaring bag produktet, og det hele bliver fremstillet i Tyskland. Det er garanti for god kvalitet, og deres medarbejdere er meget dedikerede, i forhold til produktionen.
Selv brugsanvisninger, kasser og designudvikling foregår af deres egne medarbejdere i Tyskland. Når du ser et produkt med KLICKfix logoet, kan du være sikker på, at det er et kvalitetsprodukt.
Cykeludstyr er ofte lavet øst på til billige penge. Man har derfor ofte tænkt at de billige priser og de mange tilbud var landsbestemte, men hos KLICKfix produkterne er det ikke en mulighed.
Billige cykelprodukter til lave priser, produceret i et østland, bliver slet ikke godkendt. Kun hvis det er super kvalitet.

Der er idag blevet skabt et billede om produktet, som en produktserie der kan bruges af alle. Både de fancy rige jetsettere, men også helt almindelige mennesker.

Så hvis du skal have tasker, kasser, kurve og låse med quick release løsning til cykler, er der ingen tvivl. Quick release løsninger til cykler skal være med et KLICKfix logo fra Rixen & Kaul.

Læs Mere